- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autós kamerák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
shev7
veterán
es az kicsit sem gaz, hogy valaki megveszi ezeket a szoftvereket, dolgozik veluk, ajanlatot tesz egy projectre, ugy hogy a koltsegeibe beleszamitja a szoftverlicenceket, majd jon egy ember, aki meg van rola gyozodve, hogy mivel neki nincs eleg penze, nekik ingyen JAR az a program, hiszen o a vallalkozasat akarja beinditani, majd mivel neki nincsenek szoftver koltsegei arban alamegy a legalisan dolgozo emberke ajanlatanak. TE mit tanacsolnal annak aki ilyenek miatt nem kap munkat? Azt, hogy hulye vagy apukam, hogy megveszed a szoftvereket es legalisan akarod csinalni a businesst, warezoltal volna te is es akkor nem lenne gondod.
Vagy tudod mit, autoszerelo akarok lenni, de nem tudom hogy ertek-e hozza, penzem sincs se muhelyre, se gepekre. Mit tanacsolsz nekem hogyan vagjak bele a sajat autoszerelo buliba ugy hogy egy fillert sem akarok belefektetni, mert ha bukik, akkor nem akarok penzt is bukni, de nem is akarok dolgozni valakinek, mert annal szerintem sokkal jobban ertek a dolgokhoz hogy csavarokat huzogassak...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós kamerák
- Call of Duty: Black Ops 6
- Háztartási gépek
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest