Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
shev7
veterán
es az kicsit sem gaz, hogy valaki megveszi ezeket a szoftvereket, dolgozik veluk, ajanlatot tesz egy projectre, ugy hogy a koltsegeibe beleszamitja a szoftverlicenceket, majd jon egy ember, aki meg van rola gyozodve, hogy mivel neki nincs eleg penze, nekik ingyen JAR az a program, hiszen o a vallalkozasat akarja beinditani, majd mivel neki nincsenek szoftver koltsegei arban alamegy a legalisan dolgozo emberke ajanlatanak. TE mit tanacsolnal annak aki ilyenek miatt nem kap munkat? Azt, hogy hulye vagy apukam, hogy megveszed a szoftvereket es legalisan akarod csinalni a businesst, warezoltal volna te is es akkor nem lenne gondod.
Vagy tudod mit, autoszerelo akarok lenni, de nem tudom hogy ertek-e hozza, penzem sincs se muhelyre, se gepekre. Mit tanacsolsz nekem hogyan vagjak bele a sajat autoszerelo buliba ugy hogy egy fillert sem akarok belefektetni, mert ha bukik, akkor nem akarok penzt is bukni, de nem is akarok dolgozni valakinek, mert annal szerintem sokkal jobban ertek a dolgokhoz hogy csavarokat huzogassak...
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Negyedszerre utazik a peremvidékre az új GeForce driver
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VoIP telefonálás
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Tőzsde és gazdaság
- MILC felhasználók szakmai topikja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7400 !!14" full hd, i7 8665U, 16GB RAM, 512 Gb SSD, jó akku, szép állapot!
- Professzionális fotó- és videófelszerelés bérlés
- XPS 7590 15.6" 4K IPS érintő i7-9750H GTX 1650 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra (újszerű, Független, 256 GB, 12 GB RAM, Titánium sárga)
- Azonnali készpénzért veszek iPhone-t!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest