Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
shev7
veterán
es az kicsit sem gaz, hogy valaki megveszi ezeket a szoftvereket, dolgozik veluk, ajanlatot tesz egy projectre, ugy hogy a koltsegeibe beleszamitja a szoftverlicenceket, majd jon egy ember, aki meg van rola gyozodve, hogy mivel neki nincs eleg penze, nekik ingyen JAR az a program, hiszen o a vallalkozasat akarja beinditani, majd mivel neki nincsenek szoftver koltsegei arban alamegy a legalisan dolgozo emberke ajanlatanak. TE mit tanacsolnal annak aki ilyenek miatt nem kap munkat? Azt, hogy hulye vagy apukam, hogy megveszed a szoftvereket es legalisan akarod csinalni a businesst, warezoltal volna te is es akkor nem lenne gondod.
Vagy tudod mit, autoszerelo akarok lenni, de nem tudom hogy ertek-e hozza, penzem sincs se muhelyre, se gepekre. Mit tanacsolsz nekem hogyan vagjak bele a sajat autoszerelo buliba ugy hogy egy fillert sem akarok belefektetni, mert ha bukik, akkor nem akarok penzt is bukni, de nem is akarok dolgozni valakinek, mert annal szerintem sokkal jobban ertek a dolgokhoz hogy csavarokat huzogassak...
Új hozzászólás Aktív témák
- OTP Bank topic
- Arc Raiders
- Renault, Dacia topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- PlayStation 5
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- World of Tanks - MMO
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest