Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• shev7

veterán

válasz rii #513 üzenetére

es az kicsit sem gaz, hogy valaki megveszi ezeket a szoftvereket, dolgozik veluk, ajanlatot tesz egy projectre, ugy hogy a koltsegeibe beleszamitja a szoftverlicenceket, majd jon egy ember, aki meg van rola gyozodve, hogy mivel neki nincs eleg penze, nekik ingyen JAR az a program, hiszen o a vallalkozasat akarja beinditani, majd mivel neki nincsenek szoftver koltsegei arban alamegy a legalisan dolgozo emberke ajanlatanak. TE mit tanacsolnal annak aki ilyenek miatt nem kap munkat? Azt, hogy hulye vagy apukam, hogy megveszed a szoftvereket es legalisan akarod csinalni a businesst, warezoltal volna te is es akkor nem lenne gondod.

Vagy tudod mit, autoszerelo akarok lenni, de nem tudom hogy ertek-e hozza, penzem sincs se muhelyre, se gepekre. Mit tanacsolsz nekem hogyan vagjak bele a sajat autoszerelo buliba ugy hogy egy fillert sem akarok belefektetni, mert ha bukik, akkor nem akarok penzt is bukni, de nem is akarok dolgozni valakinek, mert annal szerintem sokkal jobban ertek a dolgokhoz hogy csavarokat huzogassak...

Új hozzászólás Aktív témák