Hirdetés
-
PROHARDVER!
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
Pedig valami köze lehet a HiCare általi keresésre, mert előtte a beállításokból mentem be, és ott nem dobta ki, csak miután megkerültem azt. Érdekes.
A kamera szoftvere változott, másképp néz ki ez meg az, egyszerűbb lett a felület, és lehet placebo, de gyorsabban vált a módok közt, nem mintha eddig is lassú lett volna. A sötét mód is pluszpont, az értesítési redöny fekete, az alkalmazások zöme is sötét módra váltott (instagram, gmail, drive, play áruház). Van azért változás a 10ben bőven.
És nálam ami lényeges, megjavult az ujjlenyomatolvasó is, ma még nem futottam bele olyanba, hogy 2x vagy többször kellett nekifussak a kioldásnak.
Csak a kameránál 2 screenshot:
A hatalmas felirat váltáskor jelenik meg egy villanatra, utána eltűnik. Rekesz módnál pl így jeleníti meg a változtatható skálát. -
AtHoS
nagyúr
válasz
Aryon87 #6494 üzenetére
"Mellesleg béta ide vagy oda, semmi gondom nincs vele, atomstabil."
Ennek örülök, de azért nem nyomogok óránként a szoftfrissítésre, hogy 10-es béta legyen a telónAmúgy meg előbb ránéztem a HiCare frissítéses részére -> látványra tök ugyanaz, mint az alap szoftverfrissítés kereső menüpont (szvsz. ugyanazt a menürészt lehet elérni onnan is, ahogy Te is írtad, tehát tök fölösleges onnan indítani a frissítés keresést)
De egyébként a "legviccesebb", hogy semmi újdonság nem lesz a 10-ben (9-hez képest). Egyes kezelési részek lesznek másként megvalósítva (értsd: eddig piros volt, most zöld lett). És egy rendszerfrissítést el lehet adni ennyivel...hát ehhez csak gratulálni tudok.
Persze az emberi természet vágyik az újra, az újdonságra, emiatt kényszerűen "frissíteni" kell, még, ha csak a GUI változik, akkor is.....asszem kipanaszkodtam magam, elnézést érte
nem pont neked szólt csak most "szakadt" ki belőlem..ezért is elnézést
-
törölt tag
válasz
sfdrakex #6487 üzenetére
P20-on volt hogy nem kaptam meg egy frissítést és ugyanúgy senki aki telekomos kártyával használta a telefont. Próbaképp beleraktam egy vodás kártyát és abban a pillanatban jelzett hogy van új szoftver verzió. Aki ugyanígy próbálta mindenki megkapta. Érdekes aki telekomnál vette a készüléket még senki sem kapott 10es emuit. Szóval nem hinném hogy kizárólag imei alapján megy.
-
firemanus82
senior tag
Nálam az android autó a P20 pro-n is rajta volt, most is működik, kivéve a Waze-t. Ha kivalasztom, az autó képernyőjén jön az üzenet hogy első indítása a waze-nak, a telefonon lépjek be a beallitasaiba de a waze így el sem indul. Android autó nélkül tökéletesen működik... (a többi funkció, belertve a térképet is tökéletesen működik)
-
rvp20
csendes tag
Nekem se akart jönni, csináltam egy biztonsági mentést, hard reset, azután egyből tette fel magától a 224-es frissítést (nekem az se volt még meg) azután hicaren keresztül egyből megtalálta a 10-es droidot.
-
subset
senior tag
Nálam sem jön még a 10-es.
A hicare apk mirrorról frissítve 10-esre, de ez sem számított.
hisuite sem ajánlja fel.
telekomos készülék -
Sziasztok, tudtok erre a telefonra egy szuper hívásrögzítő appot?
Ami ki is irja a telefonszámot/nevet... Mert nem találtam még olyat mindegyik annyit ír csak hogy Private Number stb.... -
Bélaaaa
őstag
A beszélgetésrögzítés működik 10 alatt (ACR és társai)?
-
Hovi
aktív tag
válasz
sfdrakex #6467 üzenetére
Hát én nem merek rányomni, s nekem eddig nem is jelezte. Igaz, Telekomos a telcsi. Én telcsivel fizetek, ezen bankolok. S ha nem menne rajta a fizetés, hát nem volna őszinte a mosolyom. Úgyhogy majd a végleges pont jó lesz nekem. Amúgy emlékeim szerint ilyet még nem csinált a Huawei, hogy nem 100%-os verziót szabadított rá a népre.
-
Cry0
őstag
Sziasztok!
Ismerősöm nevében szeretnék tőletek egy segitséget kérni, Adott egy p30 Pro c431 régiókóddal, valahonna sikerült letöltenie egy emiu 10-es romot. Hstool-al szeretné felrakni viszont nem tudja hogy milyen régióra szánt rom. Ezt valahogy ki lehet maga a romból szedni ? -
Samanbacsii
őstag
Beltéri, lámpafényes képek nektek nem sárgák?
-
zsizsef
senior tag
WPS office 10-es alatt nektek működik?
-
Aryon87
félisten
válasz
sfdrakex #6458 üzenetére
Nem az ujjlenyomatolvasóm a hibás, hanem a clearplex. Eléggé karcos már, és szerintem az kavart be eddig. De most nincs gondom vele, aminek örülök. Kéne még egy HR-t nyomjak a telóra, de nincs kedvem hozzá. Na meg el kéne végre jussak Esztergomba fotózni.. Bazilika éjszakaiban. Nyáron már megcsináltam, de nem vagyok azzal elégedett, a Honor 9-cel szebbet csináltam 2 éve. Remélem ezúttal jobb lesz..
-
Aryon87
félisten
Na végre megjött nekem is a droid10.
-
mati12
senior tag
Én erre gondoltam. [link]
-
gabesz839
senior tag
Sziasztok vett már valaki a telefonhoz vr szemüveget? Ha igen akkor milyet? Köszi
-
mati12
senior tag
Ezzel az új verzióval egyébként jöttek új programok is? Anno volt valami szó egy autós alkalmazásról is.
-
kocsij
tag
Nekem nem akar megjönni a frissités. Egy kérdés: Amikor becsukom a tokot akkor a kijelző miért nem alszik el? Telefonálásnál mindig elsötétül amikor a fülemhez teszem, viszont a tok becsukásánál meg semmi.
-
Sumptuous
senior tag
Hol lehet venni "eredeti Huawei képernyővédőt"?
Amúgy baromira bejön ez a 10-es EMUI. Szebbek lettek az animációk, meg az egész felület olyan más. Gondolkodtam, hogy lecserélem a telefont, mert untam már, ahogy kinéz, de ezzel a frissítéssel ez megváltozott..Olyan, mintha egy új (akár samsung) telefon lenne a kezemben.
Nem vagyok "pocok", egyszerűen le volt tiltva a hicare a beállításokban. Olvastam itt, hogy azon belül elérhető a frissítés. Gyorsan engedélyeztem, lefrissült a legújabb verzióra, majd a frissítés menüpont alatt hosszú gondolkodás után ki is adta a 10-est.
Hát nem gyönyörű? (Saját téma -fejlesztés alatt-)
Ui: Lehet placebo, de mintha a kamra is jobb lenne. ;)
-
firemanus82
senior tag
válasz
ferrari0819 #6428 üzenetére
Köszönöm
-
Ladybird66
tag
válasz
bandigyerek #6375 üzenetére
Köszönöm!
-
ferrari0819
tag
válasz
firemanus82 #6427 üzenetére
Üdv a klubban! Kicsit vissza lapozol és már meg is van minden nap szó van róla többször is, vagy a keresőben is találsz infót...
-
firemanus82
senior tag
Sziasztok
Most váltottam p20 pro-ról, azt szeretném kérdezni melyik a legfrissebb frissítés a készülékhez. (független magyar piacra szánt)
-
kocsij
tag
Megjött a csere mágneses tok is és ez már tökéletesen müködik.
-
gyurma888
aktív tag
Sikeresen frissült nálam is. Első indítás után Gmail maradt fehér, egy sötét mód ki/bekapcsolás, majd újraindítás után besötétült, nem kellett reset.
-
adomok
tag
Hát sajna nálam hard reset után sem megy a rezgés érintéskor és a Budapest Bank NFC. Az Erste simán működik. Egyéb furcsaságokat is csinál, pl. időnként ha visszamegyek a főképernyőre, akkor nem a microsoft launcher jön be amit használok, hanem a huawei home. Ilyen korábban nem volt. Szóval szerintem ne bánkódjon aki még nem kapta meg, nekem a rendszerszintű dark módon kívül, más előnyt nem hozott, inkább csak bosszúságot....
-
abrudan90
csendes tag
[kép] AnTuTuban a 10-es hozott megközelítőleg ~80e pluszban
-
mati12
senior tag
[link] Nálam a Samsung órás probléma el is döntötte a kérdést.
-
bajoros
csendes tag
Üdv. Egy kérdés a 10-re frissítettekhez.
Hívásrögzítő app műkszik?/már aki használja/ -
krizitomo
tag
Hello,
nem tudom mast mennyire zavar (illetve, hogy volt-e mar), hivasnal a ful optimalis helyenek jelzeset nem lehet kikapcsolni? Atr hittem elso par hasznalatos "tutorial", de nem er veget. -
Fecc91
tag
Erdekes, mert nekem a 224. Frissites mar megvan, megse dobja fel s frissítést...
-
hodostamas
addikt
OTP bank megy az új androiddal? Aki felrakta megnézhetné
HiCare-ből nekem is feldoba.
-
ffodi
veterán
HiCare-ből nekem is bedobta a frissítést, meg is lepődtem, mindig az utolsók között szoktam lenni frissítés terén.
-
asddsa
tag
-
Jumbozorz
senior tag
Hard reset megvolt backup után. Ajánlom mindenkinek. Mert az animációk teljesen mások. Gondolom most lett jó reset után. Gmail is fekete lett.
-
Samanbacsii
őstag
válasz
ferrari0819 #6373 üzenetére
Nekem Phone clone nal most először sikerült a vibert képekkel együtt atmenteni honor 8rol a p30ra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma 5x-ös teleobjektíves lencsével emeli a Huawei a tétet, hogy fotózásban ismét hozzá igazodjanak. A sebesség és az üzemidő is ott a szeren, de hová lett a beszédhangszóró?
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest