- Hogy is néznek ki a gépeink?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Computex 2025: megfrissült a Cherry kapcsolókínálata
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
E.Kaufmann #4 üzenetére
Igazából teljesen igaz az, amit már milliószor elmondtak mindenhol, hogy a Linux nem alternatíva mindenkinek. Van akinek bejön, van akinek nem, én csak azt mondom, hogy egy próbát megér és teljesen igaz az, amit mondtál, hogy van egy maroknyi tech giant cég amelyik úgy keveri a lapokat, ahogy ő szeretné. Akinek ez nem tetszik, az próbálkozhat más rendszerekkel is, hogy az megfelelő lehet-e neki. Ha nem megfelelő, akkor meg a Windowsban kell keresni olyan beállításokat és módokat, amikkel minimalizálhatóak a nemkívánatos dolgok. Lassan 4 éve vagyok Linuxon, többször volt olyan, hogy visszamentem Windowsra, mert vagy valami hiányzott, vagy túlzottan frusztrált, de végülis sikerült eddig a dolgok 80%-át megoldani Linux alatt is.
-
Csakalinugz!
-
miqlas
őstag
válasz
E.Kaufmann #1 üzenetére
... és tegyük hozzá, hogy az sem segíti a helyzetet, hogy nem mindegy, hogy Trump hascsikarással vagy székrekedéssel ébred! Persze ez inkább Kínának fáj, de azért Tajvannak is tud fájni ...
-
E.Kaufmann
veterán
Gondolom, a telefonos kísérlet jól elvette a kék-fehérek (MTK
) kedvét egy újabb kooperációtól.
Két dolog kéne. Valami UEFI szerűség, amit mind a Windows mind a gyártók támogatnának, meg driverek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest