Hirdetés
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
cucumber87 #6698 üzenetére
Gyári állapotában ez nem fog menni, esetleg egy külsős launcher telepítésével talán megoldható.
-
cucumber87
tag
Sziasztok!
Mate 20-amat tervezem elcserélni P30 prora, egyetlen fontos kérdésem lenne:
Mozgássérültként a M20 ujjlenyomat olvasójával le tudtam húzni az értesitési sávot, ez nekem nagy segitség volt. P30nál hogy tudom ezt majd megoldani hogy ne keljen felnyulkálnom a tetejére?
-
ferrari0819
tag
válasz
kosmoo81 #6696 üzenetére
Valaki írta itt hogy a Spigen üveggel az a baj hogy csak a szélein ragad rá a kijelzőre és közepén nem, így ha a szélén elengedi akkor jön az ami nálad is hogy mozog az üveg.
A Nillkin az teljesen rá ragad nem csak a széleken itt is írták, azért mertem rendelni és remélem jó lesz.
-
kosmoo81
tag
válasz
ferrari0819 #6685 üzenetére
nekem is spigen van fent, kb 2-3 nap utan a jobb also sarkanal elengedte es lehet hallani hogy "mozog" az uveg ahogy nyomkodom. levenni nem akarom mert baja amugy nincs de nem ugy all rajta ahogy kellene. direkt spigen tokot vettem ra, ami elvileg ezzel kompatibilis, de valahogy megsem az igazi. picit lefele el is csuszott, belelog a selfie kameraba, de nem zavaro mert felismeri a pofamat, meg a kameraba se log bele ha bekapcsolom az elolapi kamerat.
ha rendesen rafekudne az lenne az igazi, akkor nem lenne bajom vele, igaz ujjlenyomatokat nagyon gyujti.
a 360as spigen tokhoz van plusz egy uvegem, max majd arra lecserelem kesobb ha szarabb lesz, aztan ha az sem valik be akkor veszek masfajtat.Sztyepadzso
a 128ast vetted?
nekem csak 1db feher 256os volt amikor az uzletben voltam, es mar nem volt akcios azert lett ennyi
amugy a 35 euros csomagom van. -
Macika66
őstag
válasz
ferrari0819 #6682 üzenetére
Meg a DS+ nál tisztább az üveg anyaga, ezért meg tudják tenni, hogy nem kell kivágni az üvegből a selfiekamera helyét...
Zongorázni lehet a különbséget... -
riczer
tag
válasz
Samanbacsii #6691 üzenetére
Nem sokkal a múltheti, európai premier után kezdték a P30 és Mate 20 szériát, valamint a Honor 20-at birtokló első olvasóink jelezni: telepíthető a szoftver vezetékmentes formában.
Érdemes ugyanakkor hozzátenni: a közzététel fokozatos, IMEI számtól és régiós/szolgáltatói kiadástól is függ, kinek mikor érkezik meg, emellett azzal is számolni kell, hogy az első kiadásokban még maradhattak bakik.
-
mackosajt
addikt
Hali! Hazai Telekom vásárlókent érdeklődnék, szerintetek meddig kell várni a 10-re?
Egyébként türelmes vagyok, csak hogy a 240 is csak tegnap este jött, némileg aggaszt ez a novemberi frissítés.
-
Alexa77
csendes tag
válasz
ferrari0819 #6685 üzenetére
Én is azért rendeltem mert a spigen nem jött be és a tok sem nagyon tetszik, mondjuk lehet megszívom mert mást is rendeltem ugyanattól a feladótól és lehet hogy megvámolják és ÁFÁ-t kell majd fizetnem utána
-
trish92
csendes tag
válasz
Tav-Csoves #6033 üzenetére
Visszatértem!
megjártuk a gari utat. Azt mondták egyértelmű, hogy nem szabad ott lennie. Viszont a kicsikém kapott új előlapot, hátlapot, csatlakozókat és akkut
ennyire egybe lennének ezek ragasztva, hogy egyszerre megy minden egy porszem miatt? Akkuval nem volt baj, nagyon jól bírta... Mindenesetre, a mikropötty karcolások is eltűntek
Nézhetek olyan tok után, ami nem cseszi ösze
Ugyanitt: vááááárom a 240-et
MM vásárlás és még nem jött
-
Alexa77
csendes tag
válasz
ferrari0819 #6682 üzenetére
Lehet hogy én is rendelek egy DS+ ot is. A spigen Üveg nagyon nem szuperál jól, marha könnyen felpattan a sarkainál pedig spigen tokkal használom.
-
gerenda110
aktív tag
Mar kezdem megszokni. Valaki tudna ajanlani olyan tokot, aminek a belsejeben van pl finom szivacs szeru belso, vagy olxan dolog amibe a hatlap belesupped, es nem megy be ala a fe. Por?? Fem iparban dolgozom, es nem akarom h tonkre vagjam a hatlapjat apro karcokkal.
-
Alexa77
csendes tag
válasz
ferrari0819 #6677 üzenetére
A kérdésem az hogy mi a különbség 3D DS+MAX és a 3D CP-MAX között?
-
Foose
addikt
válasz
Samanbacsii #6676 üzenetére
Így talán jobb [link]
-
Freeeak
csendes tag
válasz
Képre hosszan nyomva, majd kép megnyitása új lapon megoldja a problémát.
-
subset
senior tag
válasz
Offtopicba tette a hozzászólást....és ezt a kép is megsínylette
-
ferrari0819
tag
Most érkezett meg a két rendelt Nillkin üveg Alirol, az egyik a segéd keretes 3D DS+MAX és egy másik pedig 3D CP+MAX. Eredeti termék mindkettő és összesen 10€-val volt olcsóbb mint a Nillkin hivatalos oldalán és 2 héten belül ide ért. Várok még egy nillkin Super Frosted tokot is ami 5€-val olcsóbb Alin, ha meg érkezik akkor rakom föl az üveget. Így összesen 5 ezer Ft volt olcsóbb minden mint az eredeti oldalon.
-
kosmoo81
tag
válasz
Sztyepadzso #6674 üzenetére
Nekem is magenta van, ma este jött rá valamikor.
Te mennyiért jutottál hozzá? Októberben kb fél áron volt a 256os,de nekem nov 1-től lehetett hosszabbitani igy 288 euro helyett 520 körül tudtam megvenni -
Sztyepadzso
őstag
Úgy latszik, a T - Mobile egyszerre küldi a cuccot a nagyvilágba :
Most kaptam meg a 240-et, osztrák T-Mobile-tól(Magenta) -
csolaca68
tag
válasz
Bélaaaa #6669 üzenetére
Csak ha frissíted a 9est akkor megy, de ha csinálsz egy gyári visszaállítást, akkor nem telepíthető. Nekem most így megy. A röbgzített hívások fül hiányzik, de a hangrögzító alkalmazáson belül megtalálhatóak a rögzített hívások. Engem zavartt, hogy nincs rögzített hívások fül, ezért nxomtam egy hard resetet, gondoltam mindendent újrarakok, a rögzítőt is de nem ment. Visszaraktam a 9est, és frissítetem 10esre, mentésből visszaraktam mindent, majd telepítettem a hangrögzítőt.
-
fekomat
tag
Sajnos a 10-es Android alatt sem érhető el a Viber az iker alkalmazások között (amit egyszerűen nem is értek), de most már a Parallel Space sem indul el cserébe.
Valakinek van ötlete, hogyan tudnám a Vibert 2 fiókkal használni? -
Tav-Csoves
őstag
válasz
Tav-Csoves #4909 üzenetére
Nekem ez a régebbi 9-es Droidon még jól működő hívásrögzítő apk már nem települ fel...
-
Bélaaaa
őstag
A hívásrögzítést senki nem próbálta 10-esen?
Működik? -
TomBond
aktív tag
Használja valaki DIGI mobil előfizetéssel? Működik rendesen? Vélemények?
-
Vexille
tag
Nemrég készítettem ezt a képet, talán egy kicsit a dinamika túl lett lőve. Próbálkoztam egy kicsit.
Mi a véleményetek? (Nyíregyháza Kossuth Tér)
-
dsanyi94
csendes tag
válasz
bandigyerek #6660 üzenetére
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
bandigyerek #6660 üzenetére
nem 2 óra 21 percet?
-
dsanyi94
csendes tag
Nekem is most jött meg a 240.
Kíváncsi vagyok menynit kell várni a 10ig -
Alexa77
csendes tag
Nekem is most jött a 240-es végü frissítés.
-
feenty
aktív tag
Talán már lerágott csont, hogy kinek mikor jön a frissítés, de gondoltam jelzem én is, hogy a telekomtol vásárlók legyenek türelmesek. Pár perce jött meg nekem is a 240-es, az előző pedig kb 1 héttel ezelőtt.
-
Imre9211
aktív tag
válasz
Samanbacsii #6650 üzenetére
-
Essien
aktív tag
válasz
Samanbacsii #6650 üzenetére
Akkumulátor használatánál, színek sötétítése
-
subset
senior tag
Nálam Telekomosra (telenoros kártyával) most jött meg a 240-es....
-
knox83
senior tag
válasz
Samanbacsii #6646 üzenetére
Én most vettem észre nekem nincs 9.1 alatt dt hun. P20 pro nál volt nekem is..
-
Imre9211
aktív tag
Nekem ma jött frissítés. Ez a legújabb?
-
Macika66
őstag
válasz
reddevil1975 #6632 üzenetére
Nem szeretnél mindent lementegetni a telóról? Ez tőlünk kérdezed?
Szerintem nem szeretnél lementeni mindent a telódról...
---------------------------
Mindent lementeni a telódról majd csak akkor szeretnél, amikor valami gond folytán elveszett MINDEN az utolsó karakterig róla.
Akkor már mentenél szívesen.Csak akkor már nincs mit...
-
andor80
senior tag
válasz
Sztyepadzso #6639 üzenetére
Sárgásodás az nálam is volt sokszor este.Züldes soha .Érdekes.Lehet nem uyganaz a hardver.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Sztyepadzso #6639 üzenetére
Még nem próbáltam, de mások azt írták, már nem sárgás az éjjeli mód.
-
andor80
senior tag
Azért adtad el mert nem jött be az egyébként 100% ig személyre szabható hiváslista (Vagy user error)...és vagy nem tudtál a storeból letölteni az egymilliárd tárcsázó közűl 1et sem ami jó neked.Gart
Szerintem ne vegyél P30 prot csak mindennnel gondod lenne. Nekünk meg ezzel.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
reddevil1975 #6632 üzenetére
Nem nyomtam, és eddig nincs miatta gond. Nem kötelező, van aki szokott, van aki nem. Ha működik minden jól akkor szerintem nem kell.
-
LionX
tag
Én már régóta szeretnék Huawei telefont és tavaly vettem is egy Mate 20 Pro-t, amit 10 nap után fájó szívvel vittem vissza, mert nem tudtam megbarátkozni a híváslista kezelésével.
Minden névjegyemet a telefonhoz társított Google fiókban tartom és onnan szinkronizálom.
Köztük sok olyan van, amelyhez névjegyfotó van társítva és több telefonszám, amelyek egyedi azonosítóval vannak ellátva, (vagy név, vagy típus, vagy beosztás, stb.).
Mondok egy példát: A névjegy neve, pl. Kiss Kft., ami alá be van téve több telefonszám. (pl. Ügyvezető, Titkárság, Pénzügy, stb.)
Ami kimondottan idegesített az az volt, hogy a legutóbbi hívások listájában nem jelenítette meg sem a névjegyhez rendelt fotót, ami nagyban megkönnyíti a beazonosítást görgetéskor, sem pedig az adott névjegyhez tartozó utolsó hívások egyedi azonosítóját.
Mert ugye van hogy felhívom a pénzügyet, aztán a titkárságot, majd az ügyvezetőt.
A Samsungnál ezt már régen megoldották, mert pontosan látom hogy mik az azonosítói az ugyanazon céghez tartozó utolsó hívásoknak.
Ezzel szemben a Mate 20 Pro-nál a híváslistában csak a névjegy neve szerepelt névjegy fotó nélkül, a telefonszám azonosítójánál meg csak annyi hogy "Magyarország", amivel nem igazán voltam kisegítve.
Ez a P30 Pro-nál is így van, vagy hagyták úgy ahogy... nekem nem jó? -
reddevil1975
csendes tag
Android 10-re váltásnál kell fr mert nem szeretnék mindent lementegetni a telóról?
-
Aguinaga
őstag
Figyelem, bugyuta kérdés következik!:
Az lehetséges, hogy a számítógépen azért nem látja a HiSuite alkalmazás a telefont, mert az előbb említett HiSuite frissült pár napja a 10.0.0....valami verzióra, de a telefonra meg nem kaptam mêg meg az android 10-es főverziót?
Szükséges engedélyek (HDB) megadva, a HiSuite beindításakor mêg látta a telefont, de aztán kiírta, hogy frissülni fog a pc-s program, restart, onnantól nincs csatlakoztatott eszköz... -
Foose
addikt
Hm, érdekes. Sokan írjátok a 240-es frissítést, meg hogy utána jött a 10, nekem pár napja érkezett a 224-es..
ki érti már ezt!?
(voda)
-
tutaj01
aktív tag
Üdv srácok.
Halogattam a 10-es rendszert, de ma végül is feltettem (Telenor)
Csak gondoltam megosztom a gyors tapasztalatokat.
Kétség kívül atom stabil!
Ujjlenyomat véleményem szerint gyorsabb/pontosabb.
Kamera éjszakai módban szebb képet lő, nem tolja a sárgát annyira.
Speciel az új értesítési sáv nem tetszik, de izlesek és pofonok.
Egyedüli apró hiba hogy a gyári hangvezérlés, egyéni hívó paranccsal nem működik, illetve a gyári időjárás app widget-je nem mutatja a hőmérsékletet.
Elnézendő dolgok, pláne egy nem teljesen kiforrott kiadáshoz nézve. -
sfdrakex
nagyúr
válasz
Tav-Csoves #6615 üzenetére
-
A 240es frissítés után mennyi idő a 10es érkezése? Vagy ez változó?
-
Aryon87
félisten
Jaja, jó kis teló volt az. Páromé volt, az elején csináltam vele pár képet, hogy lássam mit is tud. nekem akkoriban több másik márka fordult meg a kezemben (aki ismer főként a fotós fórumból, az nagyjából tudja mennyi telóm volt az elmúlt 2.5 évben, amúgy a P30Pro kb a 23.
)
Jelenleg a 2 Pro a fő teló, a Mi8 és P9 másodlagos szerepet tölt be, bár a P9 remélhetőleg csereutalványban fogja tavasszal végezni a szerviz által, mielőtt lejár a 3. évi prémium gari... -
Freeeak
csendes tag
válasz
gerenda110 #6588 üzenetére
Én is pár hete cseréltem sima P10-ről, de két nap után kedvem nem volt kézbe venni a régit, játéktelefonnak tűnt, pedig azt is imádtam. Nem is tervezem eladni, az lesz a tartalék, ha bármi történne.
-
Imre9211
aktív tag
válasz
Tav-Csoves #6605 üzenetére
Figyelj. Amit én leírok ide tulajként az úgy van és kész. Ezt Gogeta is bármikor alátámaszthatja neked.
Persze elismerem hogy hüvely fanboy vagyok(mert az vagyok, szubatomi szinten) de ez nem zárja ki az objektív és racionális látásmódomat a világ legjobban sikerült készülékéről.
-
Imre9211
aktív tag
Nekem amúgy a mai napig nincs rajta fólia. Leejtettem már, pattogott a járólapon, egyszer aszfalton, volt már bebaszva kulccsomók közé stb... Mikrokarc nincs rajta. Edzett üveg könyörgöm, nem hímestojás. Mondjuk prémium készüléknél ez el is várható.
Annyi van hogy az eséseknél nyilván cumi lett volna ha nincs a fasza kis armory tokom(nem becsukhatós, üveget nem védi semmi)
Sose értettem ezt a divat fólia lehúzást prémium készüléknél. Jó, aki gipszkartonozik, kőműves meg ilyesmi oké, vigyázzon rá, de általános felhasználás mellett totál felesleges(és ide még azt se biggyesztem oda hogy szerintem)
-
subset
senior tag
válasz
gerenda110 #6588 üzenetére
Akkor még nem próbáltad pl. a Mi9T olvasóját
....hát egy nagy vicc ehhez képest.
Nekem üvegfólia alól is egy szempillantás az oldás 10/10-es találattal...nem tudod ettől, még mi lehet gyorsabb -
andor80
senior tag
válasz
gerenda110 #6593 üzenetére
Add el a p30 prot is vállalhatatlan...
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 14 Pro 256GB gyári független
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független akku 97% Apple jótállás
- Realme 12 Pro 5G 256GB Submarine Blue, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Kék, Garanciális
- Xiaomi 14T Pro 1TB Titan Gray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Szürke, Garanciális
- Xiaomi 14T Pro 1TB Titan Gray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Szürke, Garanciális
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest