Hirdetés
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macika66
őstag
Örülök, amikor jogbajnokkal hoz össze a sors
Csak mert az jó neki...
Szóval egy 400 fős mobilflottát kezelek.
Ez annyi munkával, hívással jár (ki-be), hogy szinte lehetetlen papírral és/vagy fejben győzni.
Ha pedig megígérek valamit valakinek és elfelejtem, abból morcosság van.
Ha megoldottam a feladatomat, törlöm a hívást manuálisan, de egyébként is be van állítva a program, hogy 5 nap után (hacsak nem csillagozom meg a hívást) automatikusan is törli. -
yodee_
őstag
Elég sokat olvasom, hogy hívásrögzítésre van szükségetek. Miért is? Illetve ilyenkor a másik féllel tudatjátok, hogy rögzítitek a beszélgetést?
-
Macika66
őstag
válasz
ferrari0819 #5693 üzenetére
Engem az érdekelne, hogy a rendszeren belüli hívásrögzítés megmaradt-e.
-
Macika66
őstag
válasz
Aryon87 #5691 üzenetére
Így van, ahogy írod.
Az, aki víz alatti kamerának olvasta a véletlen vízbeesés elleni védelmet, asz olvassa újra a leírást.
SZÓ NINCS RÓLA, hogy víz alatti filmforgatásra találták ki a telefont!!!!
Arra való a vízmentessége, hogy ha kipottyan a felső zsebedből, bele a WC-kagylóba, akkor ne ázzon be, ne legyen 300ezres károd. Nem egy ökör áráért lehet hozzá kapni vízmentes tokot, azzal aztán mehet a fotózás ezerrel! -
ferrari0819
tag
válasz
bandigyerek #5692 üzenetére
Jogos, számomra ezek a nullával egyenlők!
De bízok benne, hogy erre 10-es alapra majd később jönnek értelmes és hasznos frissítések.
-
bandigyerek
senior tag
Tech2: EMUI10
(hatalmas meló lehetett ennyi újdonságot összehozni...
)
-
próbáltam igen, sokat volt víz alatt a telefon, a hotel medencéjében, sok képet készítettünk időzített exponálással, mert ugye a touchscreen nem működik víz alatt...
Annyi, hogy utána ha akarsz telefonálni, a mikrofon részét fújd ki jól, vagy hagyd megszáradni, mert halkan hallanak rögtön a vízből kiszedve. Vagy BT headset...
Üdv,
Vikthor -
Aryon87
félisten
Nem ajánlatos a fürdőzés vele, ahogy a többi telefonnal sem. Az IP68 inkább biztonságérzetet ad ha netán beesik a felmosó vízbe vagy fürdőkádban "olvasás" közben. Mert hiába a védettség, ha beázik, a szerviz visszadobja azonnal.
Anno S7edge volt víz alatt meg U11 is, de ezt már nem merném betenni. -
zsizsef
senior tag
Üdv!
Original S-View tok alá rakatnék fel fel clearpex tokbarát fóliát is. Van köztetek olyan, aki fóliával használja igy a tokot? -
Fecc91
tag
Sziasztok!
Valaki probalta mar egyebkent vizben a telot? Ugy ala natur, ip68 miatt gondolom bírni kell ugye?!
csak mert azert vettem ilyen telefont hogy fürdőben, 1,5m melyen en majd videózok, legalabbis remenyeim szerint, sok olyat olvasok hogy ajanlott tok hozzá
-
mjani1172
addikt
válasz
tibcsi0407 #5679 üzenetére
Én most váltottam, és mielőtt megvettem volna ami kinéztem, befutott egy Mate 20 pro,154 ért,bruttó. Nem láttam a másikban sem többet,(kamera a fő szempont) pláne annyival.Vannak hátrányai de elviselem.
Nem akarok most vitát, de hol van ehhez egy Xiaomi,a folyamatos bugjaival? -
Gomez1984
aktív tag
Sziasztok. Az normális hogy a telefon alap 10mpx módban 3-5mb mértű képeket csinál? Kicsit kevésnek érzem.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
mjani1172 #5678 üzenetére
Persze, annak is meg volt a varázsa egyébként. Szerettem a közösséget is kovácsolni a fórumon, egész jó voltam benne. De sajnos már az engergiámat és az időmet máshogy kell csoportosítanom.
Bár ennek köszönhetően már drágább telefonokra sem kell nemet mondani.
Ha nem vehetnék mondjuk egy aktuális flagship-et, anyagi, vagy bármilyen okok miatt, akkor tuti OP7T lenne a választott, vagy Pixel 3A, esetleg egy MI9T.
Ha még kisebb budget lenne, akkor egyértelműen Redmi Note 7. 150 alatt nem tudnék olyan Huawei-t mondani, ami megmozgatná a fantáziámat. -
mjani1172
addikt
válasz
tibcsi0407 #5676 üzenetére
Így van.
Emlékszem , mikor még a régi kínai sz.rokat bütykölted. Ha azt akarta az ember, hogy valahogy működjenek állandóan tákolni kellet.
Ezen már rég túllépet a középkategória is,sőt. Ha valaki nem presztízs miatt vásárol,vagy nincs valami spec igénye, akkor egy 150 ezres telefonnal semmit nem veszít a mindennapokban. -
Sziasztok! Nem tudom ti hogy vagytok ezzel, de nálam, az egyszerű kivetítésnél, az asztali módnál, nem működik az egérpad, a telón, van akinél van ilyen probléma?
-
Aryon87
félisten
válasz
tibcsi0407 #5670 üzenetére
A tudása sem. Nekem fapados az egész, a csupasz droid meg pláne. Volt HTC U11-em, annak a rendszere is szinte olyan mint a Pixelnek. Magát a telót szerettem, de a butított rendszert nem.
-
mjani1172
addikt
válasz
tibcsi0407 #5668 üzenetére
Szerintem ezek az árak, meg úgy az egész már értelmetlen. És ebből a szempontból mindegy hogy telik e rá.
-
Aryon87
félisten
válasz
tibcsi0407 #5668 üzenetére
Az engem nem fog meg továbbra sem
-
Aryon87
félisten
válasz
tibcsi0407 #5666 üzenetére
Más cikkben olvastam ezt. Remélem a Google is hamarosan zöld utat kap, hogy a Play cuccok mehessenek a Mate30 szériára.
-
tibcsi0407
félisten
Mindeközben: [link]
-
gyurma888
aktív tag
Lassan jöhetne az Android 10, vagy egy szeptember/októberi biztonsági frissítés...
-
Aryon87
félisten
válasz
silver-pda #5662 üzenetére
B193. Augusztus.
-
silver-pda
aktív tag
Mi a legfrissebb android verzió a P30 Pro-ra?
-
jilian
addikt
......
-
Jano_023
őstag
Hali. Ha esetleg valakit érdekelne vezeték nélküli töltő, vettem két különböző típusút és mind a kettő nagyon jó.
Linkek:
Look what I found on AliExpress
http://s.aliexpress.com/RFv2IV3MLook what I found on AliExpress
http://s.aliexpress.com/FbEvEfyqAjánlom mind kettőt.
-
Macika66
őstag
Adva van ugye bekapcsoláskor a két lépcsős biztonsági beléptetés, az első a PIN/minta/jelszó, a második a kártya(ák) PIN-je(i).
Pár hónapja gondolkoztam már rajta, hogy miért nem érhető el a pöttyösszekötős minta a P30Pro-n.
OnePlus 6-ról jöttem át P30 Prora, ott működött simán a minta.
Azt gondoltam, hogy a Huawei már csak ilyen, de aztán vettem egy M5-ös tabletet és azon ugyanaz az EMUI van, mint a P30Pro-n akkor volt, és ott választható bekapcsoláskor a pontösszekötősdi...
Tényleg nincs mód a P30Proban használni? -
Jumbozorz
senior tag
válasz
Sztyepadzso #5654 üzenetére
-
Sztyepadzso
őstag
Sziasztok megint,
azt meg tudnátok mondani, hogy merre van a Qi töltés tekercse? Vettem egy ilyet: Spigen L37CS25934, ami támogatja(pontosabban nem akadályozza) a Qi töltést. Ugyanakkor szeretnék egy, a kocsi mágneses tartójához szükséges acéllapot is a hátlapra applikálni(a tokra, mert amilyen szoros, oda bele nem rakom, meg így jobban is "húz"). Nem akarom a tekercs fölé helyezni, hogy ne akadályozzam a vezetéknélküli töltést.
Merre van? Én a kamera mellé tenném a lapot, oda még épp elférne. -
doe2
tag
Sziasztok!
Kérdezném, hogy most érdemes és ilyen telefont venni?
Nem fogják letíltani később a Google appokat?Köszönöm
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
hodostamas #5643 üzenetére
Nagyon köszönöm, valóban működik!
-
ffodi
veterán
Ha valaki használja a "NotifyBuddy" programot, akkor nézzen rá a frissítésekre, mert bekerült a magyar nyelv is (én fordítottam).
-
eversman
tag
Sziasztok!
Kicsit off, de tudtok valami jó TimeLapse programot? Tudom, van gyári is, de azzal az a bajom, hogy a felvétel normál hosszúságától függően más "tömörítés" használ. Arra gondolok, hogy egy 10 perces videó is 40 másodperces lesz, és egy 40 percesből is 40 másodperces lesz. Valami fix érték kéne, mondjuk hogy 1 percből mindig 5 mp legyen, a felvétel hosszúságától függetlenül. Kerestem a beállításokban erre vonatkozót, de nem találtam semmit. Valakinek ötlet? Köszönöm előre is! -
2ofthem
aktív tag
válasz
csikteszta #5642 üzenetére
írtam privátot
-
Amikor 5x zoomot használok, akkor miért lesz egy kicsit fakóbb a kép?
-
hodostamas
addikt
válasz
Sztyepadzso #5641 üzenetére
állitsad át 30fps-re a videót. 60-nál csak a főkamerát használja mind 1x mind 5x-re.
-
Sztyepadzso
őstag
Sziasztok,
múlt héten a gazdája lettem egy P30 Pro-nak, épp ismerkedem vele.
Az eddig lejött, hogy ha fényképezek, és az 5×-ös zoomra váltok, akkor a fókusz függvényében váltogat a digitális zoom vagy az optikai között. De mi a helyzet a videóval? Ott láthatólag a digitálist használja, és nem tudom rávenni, hogy a harmadik lencsét vegye igénybe. Dial Viewben megy, ott tud a két lencse párhuzamosan dolgozni.
Van erre valami megoldás?
Köszi előre is! -
2ofthem
aktív tag
válasz
csikteszta #5639 üzenetére
Én a vörös tengerhez mentem szeptemberben, emiatt vettem, és az ottani élővilág miatt tökéletesen megérte. Egy GoPro vásárlásán gondolkoztam eredetileg, de így utólag nem bántam meg hogy a pénztárca kímélő megoldást választottam.
A telefon víz alatti módja remekül működik.
-
lukoz
aktív tag
Sziasztok!
Ez az új videoszerkeztő hol érhető el, amit a szoftverfrissítésben írnak? Sehol nem találom 😂😂😂
-
Jano_023
őstag
Hali, tudtok nekem szervizt ajánlani ahol tudnak a telefonban alaplapot cserélni? Köszönöm a segítséget.
-
2ofthem
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #5631 üzenetére
Számomra a P30 Pro képei a jobbak a tesztképek alapján.
-
2ofthem
aktív tag
válasz
csikteszta #5606 üzenetére
Szia!
Nekem gyári van, az tökéletesen működik, merem ajánlani.
Az enyém Ebay-ről van, mert itthon akkor még nem lehetett kapni, nem tudom most mi a helyzet. -
tibcsi0407
félisten
-
ZPKing
tag
válasz
hodostamas #5627 üzenetére
nincs bekapcsolva led
-
ZPKing
tag
Sziasztok,
az normális hogy a Lassított mozgás kamera funkció alatt vibrál villog a kép?
A sima videa és többi funkció alatt nem villog.
Mit lehet vele tenni?
Köszi -
Zugi
aktív tag
válasz
pojakcs #5594 üzenetére
Simán megy az iGO is a telón, nekem egy pár évvel ezelőtti verzió fut már a sokadik telefonomon és teljesen idomul bármilyen felbontásra.
Ellenben már én is csak vésztartaléknak teszem fel, ha térerő mentes helyen lenne rá szükség, évek óta leszoktam róla és azóta a Waze megy, ami épp a mai nap kapott TTS magyar hangot! -
AtHoS
nagyúr
válasz
Black_Raven #5620 üzenetére
Én MyBackup Pro-val költöztem át Z3c-ről P30-ra (wifin keresztül kiválasztott APP-ok és beállítások küldése-fogadása) és gond nélkül üzemel így a SzülinAPP, bár Waze-t használom
és nem hiányzik az iGO ingyenes cucca.....
-
Jumbozorz
senior tag
Sziasztok. Nektek is csinálja a telefon, hogy ki van kapcsolva az automatikus fényerő állítás, de ennek ellenére változtatja a fényerőt a telefon?
-
Zsoltg4s
tag
válasz
bandigyerek #5609 üzenetére
Köszi a választ. Nemsokára érkezik az Emui 10. Szerinted ott is működni fog? Végül is ez a rendszer része Kínai verziós telóknál, miért ne működne?!
A másik kérdésem a vízállóság...
Soha nem volt még vízálló telefonom. Mennyire ajánlott félteni?
(nem tengervízre gondolok) -
Zsoltg4s
tag
Sziasztok.
Még nincs ilyen telóm, de tervezem. Jelenleg egy Xiaomi mi mix 3 van, amin gyárilag van hívásfelvevő. Tökéletes minőségben felvesz még bluetoothon is, mikor csatlakozva van az autóban a rádióhoz.
Ez a funkció nekem nagyon fontos.
Érdeklődnék, hogy hasonló gyári alkalmazás működik-e tökéletesen a P30 pron. [link] -
csikteszta
csendes tag
Sziasztok!
Vízalatti tokokról kinek mi a tapasztalata? Egy hozzászólást találtam a keresővel, de abban is csak egy bemutató volt
11 ezer körül láttam olyat, amiben talán nem félnék bevinni a telót sósvízbe. -
koxmatyi
tag
Nalam a magazin feloldas kikapcsolasa oldotta meg ezt
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- BestBuy topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mozgásban a Titan Quest II
- EAFC 26
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro 256GB gyári független
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független akku 97% Apple jótállás
- Realme 12 Pro 5G 256GB Submarine Blue, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Kék, Garanciális
- Xiaomi 14T Pro 1TB Titan Gray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Szürke, Garanciális
- Xiaomi 14T Pro 1TB Titan Gray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Szürke, Garanciális
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest