Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ercsé
újonc
Üdvözlök mindenkit.
Egy hete van még a telefon, nagyon szeretem, de a Waze valamiért rendetlenkedik rajta.
A két alap magyar hang szaggatva beszél, az új utca éves jó.
Frissült a telefon 10-re, azóta még romlott a helyzet még jobban szaggat a hang, hiába állítom be, hogy a telefon hangszóróján szóljon, ha hívnak, akkor a kihangosító ám szól. A kép sem vált vissza automatikusan a wazera pl amikor hívnak.
Van valakinek ilyen tapasztalata, esetleg megoldási javaslata?
Újraindítás, Waze újra telepítést próbáltam.Előre is köszönöm a segítséget!
-
pepetech
őstag
válasz
andor80 #6989 üzenetére
Már zoshi85 leírta normálisan mert én pl hicare-n belül csak maga a hicare frissítését találtam és ez volt fél infó nekem hogy mindenki csak hicare. Ám én PC segítségével szoktam ellenőrizni de eddig sehogy semmi, ami picit bosszant az az hogy régebbi illetve gyengébb modellek hamarabb megkapják ez így nem értelmes számomra 😁
-
andor80
senior tag
válasz
gyurma888 #6995 üzenetére
Te nem tudsz olvasni és értelmezni rettentően égeted magad....Írd már le melyik cégnél vagy droid fejlesztő mert akkor ott biztos nem végeztetek munkát nehogy te "dolgozz "rajta...
Mégegyszer..
Teljesen mindegy az api vagy az android verzió.
Ha egy alkalmazást frissítenek és hiba kerül bele akkor nem mindegy ,hogy 6.0 ,9.0 vagy 11.0 az android verzió!
NEM FOG JÓL MŰKÖDNI!
Lehet nem frissítí a faszi androidot mert fél aztán holnap a 9.1 alatti appfrissítést cseszik el.
Manapság már minden komoly appfejlesztő fél éve kiadta a beta teszteket megy minden rendben.A kokler évek óta magáhagyott appokat meg engedjük már el..
Legközelebb szakmaibb és kevésbé személyeskedő hszt próbálj írni. -
gyurma888
aktív tag
válasz
andor80 #6994 üzenetére
Már hogyne lenne, ne beszélj már marhaságokat
Simán lehet 2 verzió között API szinten olyan módosítás, hogy a program fejlesztőjének frissítenie kell, hogy menjen az új Android verzión is. Android programozásban nem vagyok benne, de szerintem már kiadás előtt közzéteszik és frissíteni kell az alkalmazásod, így mire megjön a telóra már gond nélkül megy minden. Majd aki ebben jobban benne van, az pontosít, de hülyeségeket ne állítsunk.
-
törölt tag
Sziasztok valaki stabil 10-re tudott már frissíteni? A hicare még mindig a teszt verziót dobja be amit nem nagyon akarnék feltenni...
-
rvp20
csendes tag
Ugyanaz
-
szabeska
addikt
válasz
Tav-Csoves #6980 üzenetére
Nem frissített sehol
Viszont most már telepít, másik pendrive okés volt
Most vettem a telefont, belakás előtt szerettem volna, ha már megvan a főverzió váltás
-
törölt tag
Sziasztok. Egy infót szeretnék kérni. Én most kinn vagyok németbe és jelezte hogy van 10 es frissítés. Lehet hülye kérdés. Ugyan azt a verziót töltöm le vagy várjak míg hazaerek magyarba? Van különbség? Tenyleg bocs ha durván hülyeséget kérdeztem.
-
szabeska
addikt
Sziasztok!
OTG-vel frissítenék, de nem sikerül. Fájlok felmásolva usb-re, ntfs és fat32-vel is próbáltam, azt írja nincs bedugva usb. Fájlkezelő sem látja, hiába állítom át fájlok átvitelére, 1 mp múlva visszaugrik fordított töltésre... Mi a teendő ilyen esetben, mivel lehet gond?
-
pepetech
őstag
Kicsit kezd izgatni a téma. Van egy 8/256-os modellem. Frissítést napi szinten nézem semmi. Hicare programba belépve nem történik semmi már átlapoztam mindent. Nem tudom ti hogy frissítettétek a telefont 😊
-
lukoz
aktív tag
De a fekete gmail-t ugye vissza lehet majd állítani fehérre, amilyen volt?
-
Freeeak
csendes tag
Most veszem csak észre, hogy a legújabb verzió végre biztosan normálisan mutatja a messenger értesítéseket. Eddig folyamatosan értesítést mutatott az AOD, akkor is, ha semmi nem történt, de a chat fejek nyitva voltak. Ez végre megjavult.
-
Samanbacsii
őstag
válasz
ferrari0819 #6968 üzenetére
Szerintem csak SMS, híváslista. Telefonkönyv lejön Googleról. (Most néztem még a témák nagy része sincs 10-re felkeszitve). A többit appot ha akarsz próbálkozni egyesével mentésből, de mást, készülék beállítást, app. mentést nem tennék vissza.
-
ferrari0819
tag
Igen, biztonsági mentésből raktam vissza mindent!
És ha rá szánom magam megint, akkor a programokon és beállításokon kívül ha vissza rakom a dolgokat az jó vagy mit ajánlasz mit ne rakjak vissza biztonsági frissítésből?
Gondolok ilyen hogy névjegyzék, üzenetek, jelszavak vissza mehet ugye? -
subset
senior tag
Nem kell downgrade, csak fr és használd úgy ahogy van, ne tölts vissza backupot, ha lehet ne telepíts semmit....
Remélem így jó lesz.....ha pár napig nincs reboot, kikapcs semmi rendellenesség, akkor próbáld meg belakni újra...
Ha így minden nélkül is rebbot, kikapcs akkor tényleg szerviz -
Sztyepadzso
őstag
Sziasztok,
Azt meg lehet oldani, hogy amikor lehúzom az értesítési sávot, majd még egyszer(hogy az összes kapcsoló ott legyen), akkor ne váltson kiosztást??
Alapban 5 van egymás mellett, lehúzva 4... -
rvp20
csendes tag
válasz
ferrari0819 #6960 üzenetére
Szerviz
-
subset
senior tag
válasz
ferrari0819 #6960 üzenetére
....és a hard reset után mit csináltál ? Visszaállítottad backupból ?
Mert akkor ki kellene próbálnod, hogy hard reset és nem töltesz vissza egyenlőre semmit, csak felteszed max. azokat az appokat amik feltétlenül szükségesek és megnézed úgy mi lesz..... -
ferrari0819
tag
Sajnos még mindig produkálja a telefon az újraindítást úgy, hogy a 10-es rendszer telepítése után csináltam egy Hard Resetet. Most egy fél órán belül egyszer újraindult és egyszer ki is kikapcsolt csak úgy magától.
Szóval szerintem ez tuti a telefon hibája lehet alaplap... -
Abel
tag
válasz
csolaca68 #6957 üzenetére
Köszi a segítséget, valóban csak kettőszáznyolcvanöt hozzászólást kellett visszaolvasnom a válaszhoz, ami ezek szerint "nem", talán egyszerűbb lett volna ezt az egy szót leírni
Úgy esetleg nem próbálta valaki, hogy 9.1-en felrakta a gyári apk-t és utána frissített 10-re? Valaki azt írta az XDA-n hogy úgy megy, de jó lenne egy megerősítés (vagy cáfolat). -
Abel
tag
Valaki próbálta már, a gyári hívásrögzítés működik emui 10-en?
-
reznovr
csendes újonc
valaki próbálta a call of duty mobile-t playstation4 controllerrel? 10es androidnal is ugyan úgy rossz a gombkiosztás mint 9 alatt pedig azt mondták a 10 majd tutira támogatja a ds4-et. A bal analog tökéletes és néhány gomb is a helyén van de pl. forogni a jobb karral sehogy sem lehet.
-
Dwatti
addikt
válasz
kosmoo81 #6949 üzenetére
A dolgát tette megvédte a kijelzőt
Én is ejtettem már le többször is térköre és betonra is de nem jött le az üveg. 1 kisebb karc keletkezett rajta de nem tört el és a kijelzőt jól védi. Teljes felületen tapadna akkor biztos jobb lenne, de általánosságban megfelelő és 2 nap alatt beszerezhető meg most jó áron is van , nilkin meg elég drága és elég lassan jön Kínából.
-
Macika66
őstag
Ha végre mindenkinek megjött a 10, akkor pedig azt olvashatjuk majd, hogy „hogyan lehetne visszarakni a 9-et”...
-
TomBond
aktív tag
Erről a nillkin tokról mi a véleményetek? Használ ilyet valaki?
Igazából az érdekelne, hogy az "ablak" előtt van valami fólia vagy az csak egy lyuk a tokon.
Meg az, hogy hogyan kezeli ezeket az "okostokokat" a telefon.
[link] -
kosmoo81
tag
Itt van a spigen üveg fólia.
Bele akartam rakni a zsebembe a telot, kicsuszott a kezembol le a lepcsore.
Spigen tokkal hasznaltam, talan a tok miatt nem tört a kijelző, de az üveg elsőre lepattant róla.
Még egy spigen üvegem vam azt ra rakom amig nem jon meg kinabol a nillkin, vagy rakatok fel mobile outfitterst. -
Sumptuous
senior tag
Nektek megjelenik a beállításokban a betűtípus állításának lehetősége?
Egyik haverom küldött egy képet, neki ott van. [kép]Hiába állítom angolra a nyelvet, nekem nem jelenik meg.
Mi lehet ez? Régiófüggő?
-
Dwatti
addikt
válasz
AlfaGyuri69 #6945 üzenetére
Be kell állítani : Főképernyő és háttér > legfelül > folyamatos megjelenés
-
AlfaGyuri69
csendes tag
Köszönöm a válaszokat!
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
AlfaGyuri69 #6943 üzenetére
AoD az az always on display. Alapból tudja a készülék. Mikor kilapcsolt fekete kijelzőn látod az órát és az értesítéseket.
-
AlfaGyuri69
csendes tag
Lehet,hogy jó az Aod nem tudom.Marketről lehet letölteni?
-
Dwatti
addikt
válasz
AlfaGyuri69 #6940 üzenetére
Arcfelismerés > 3. menüpont > közvetlen feloldás
Led helyet van a playen jó pár alkalmazás de nagyon eszi az akksit ! Így nem érdemes használni.Használd az AOD-t -
sfdrakex
nagyúr
válasz
AlfaGyuri69 #6940 üzenetére
Ujjlenyomat beállításnál legfelül kapcsold be, hogy készülék feloldása, és ezt az arc felismerésnél is. Emui 10 mehet fel nyugodtan.
Led helyett az AoD nem jó?
-
AlfaGyuri69
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap óta én is beléptem a csapatba!Mate 10 proróll váltottam.Nagyon szerettem de a frissítésekkel kinyírták a kamerát!
Ezen még a 9.1 van és az lenne a kérdésem,hogy rátehetem a 10 emuit?
Hiányzik az értesítési led mit ajánlotok megoldásként?
Válaszokat előre is köszönöm!
Azt hol tudom beállítani,hogy az ujjlenyomat után vagy az arcfelismerő után egyből legyen főképernyő ne keljen felfelé húzni még pluszba? -
Dwatti
addikt
válasz
Revoltek #6924 üzenetére
Nekem 6 hónapja van fent a Spigen igaz csak a szélein ragad de nem vált fel , nem buborékos és jól tapad középen is a kijelzőhöz. Csak a hozzá való spigen tokkal jó! Most akciós ! Nilkin állítólag jobb de az is csak a nilkin tokkal jó és a kombo így elég drága. A clearplex fólia a leggyorsabban elérhető megoldás de nem tartós és karcolódik és nem is olcsó.
-
andor80
senior tag
válasz
Revoltek #6924 üzenetére
Mert igazán jó üvegfólia nincs a p30 pro ra mivel íves a széle elöbb utóbb feljön .Lehet próbálkozni kínából Nillkin cuccokkal a tapasztalat szerint azok működnek még.Többi általában feljön porosodik alatta bubis marad törik
Media Marktban rakass fell clearplexet.Ez nem üveg de eléggé fasza.Ne dobj ki egy vagyont próbálkozásra ez bevállt sokunknak
-
Foose
addikt
Úgy látom nem lett javítva az a hiba, hogy minden telefon kikapcsolás után (vagy újraindítás után) ha bekapcsolom, automatikusan bekapcsolja az automata fényerőt a teló. Ezzel nem lehet valamit kezdeni?
-
Csabee80
csendes újonc
Sziasztok frissítettem én is!
De azóta Nova launchert nem tudom beállitani alapértemezettre
Tudna valaki segíteni előre is köszönöm! -
subset
senior tag
Tényleg idő kell neki, hogy minden app sötétbe boruljon a 10-esen...érdekes
-
Samanbacsii
őstag
válasz
Samanbacsii #6923 üzenetére
Info: Erste appok, hangfelvevő működik. Google, Gmail, Musicmatch fekete.
-
Revoltek
aktív tag
Sziasztok!
Segítsetek ki légyszi! Egy boltban sem kapok a P30 Pro-ra üvegfóliát... Több helyen is a Nano folyadékos uv üvegfóliát ajánlották de éppen készlethiány van belőle és nem tudják, hogy mikor kapnak belőle.
Akár Aliexpressről is tudtok ajánlani fóliát, ami tuti jó a telóhoz (méretpontos) és nem csak a széle ragad és nem válik fel 5 perc után?
Köszi -
Imre9211
aktív tag
Ha felajánlja magától a teló az a tuti.(mindig az volt) Felesleges itt bojgóhollandizni. Majd érkezik.
-
törölt tag
Hát amint olvasom nagyon sok telekomosnak megjott. Nekem nagyon szar imei számom lehet hogy nálam semmi.. Hicare keresztül se dobja fel.
ekkora egy fost.
-
szabeska
addikt
válasz
sfdrakex #6916 üzenetére
Csak furcsa volt, hogy nem jött szolgáltatói csomag
A 10-es droid ráér nekem, így is elvagyok, lévén 2 napos a telefon
Ad elég izgalmat. Valószínűleg a 240 kb-os rendszerbeállítás-frissítés volt az, amit a Telekom küldött, volte stb miatt, újraindítást is kért. Hál istennek, bloatware-t nem kaptam legalább
-
szabeska
addikt
Esetleg arra ötlet, hogy miért nem kapok szolgáltatói frissítési csomagot? Nem küldött semmit azóta sem, mióta tegnap beüzemeltem a telót.
-
Foose
addikt
válasz
andor80 #6910 üzenetére
Érdekes. Én reggel toltam fel a 10-et,és mint sokaknál,fehér maradt a gmail. Gyári menüben toltam egy hulladékfájl ürítést,és semmi nem változott. Optimalizálóval egy tisztítást,maradt a régi. Na mondom majd ha felkeltem. Lefeküdtem aludni,(24 órából jöttem haza) majd 5 óra múlva ahogy felkeltem,fekete volt a gmail,azóta is fekete. Még kikapcsolva sem volt a teló a 10 felrakása óta.
-
Freeeak
csendes tag
Telekom, a .168-as HiCare-es verzió után ma megjött a .173-as is pc-n keresztül. Aki nagyon várja, érdemes ránéznie.
-
Zoshi85
aktív tag
Lehet valaki mást mond.. De ajánlatos. Én felraktam. Gyors pár dolgot néztem rajta és már ment is a hard eset. Az a tuti. Hisuiton pár napja csináltam biztonsagi mentest. Azt vissza. Pöpec minden. Hamar megvoltam. De ahogy érzed.
Amugy nemtudom volt e téma, de szerintem hamar lefrissült ahoz képest hogy új foverziorol van szó. -
Aszi10
tag
Üdv mindenki!
Egy szakitól kérdezném,hogy miután felment a 10 mindenképp kell a factory reset?! Nekem működik minen normálisan... Es nem akarok legyalulni mindent róla ha nem muszaly...
Előre is köszi a valaszt
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- AliExpress tapasztalatok
- Synology NAS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 83%, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest