Hirdetés
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Bluetooth hangszórók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple MacBook
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz
tibcsi0407 #4599 üzenetére
Na akkor ezt leírhatod szépen magyarul is szájbarágósan
Bár az irományt elnézve többen az OTA-nál fognak maradni. Én is, hisz elsőként kapom mindig
+ kérnék infót a kamerát illetően, mert ha jól emlékszem, ott van megint frissítés (szelfi kamera is kap éjjeli módot vagy mit)
-
tibcsi0407
félisten
Felraktam a .193-as frissítést manuálisan (még a 185 OTA sem jött) az XDA-s leírás alapján.
Működik szuperül, a folyamat kicsit döcögős elsőre, de később bele lehet jönni.
Ami nagyon fontos, hogy SSD-ről esélytelen a telepítés, lassú meghajtó kell. Én a hálózati meghajtóra tettem, na onnan piszok lassú volt, cserébe sikerült. -
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
válasz
Sumptuous #4596 üzenetére
Jaja, hasznos ficsör.
Igen, a szelfi kamera alapból portréval indít, na azt kellene még megcsinálni hogy alapból fotón maradjon, ne portrén
De ahogy mondod, fejlesztik a kamerát folyamatosan, nem úgy mint a fő konkurensnél, ahol egyre sűrűn futok olyanba, hogy romlik ez meg az, főleg a kamera, hogy vegyék az újabbatHa már fotózás: aki villámot akar fotózni, annak javaslom, hogy a széleslátó kamerát használja, és a fényfestésen belül a fényszórós opciót válassza ki (ne a fénygraffitit! meg a másik kettőt).
Most sikerült egy 20perces felvétel alatt vagy 8 villámot felvennem.. Igencsak ütős lett
Később megosztom itt -
Sumptuous
senior tag
válasz
Aryon87 #4595 üzenetére
Igencsak érdekes, ahogy az autómata próbál választani a jobb fókusz és a jobb fényérték között. Tesztelgettem és szerencsére a főkemara kap nagyobb prioritást. Ha már meszebbre fókuszálsz, akkor nem marad a makró lencsén, hiába tudná az is lekezelni a témát, hanem átvált a nagyobb szenzorra. Jópofa meg szerintem hasznos is. Eddig is zavart, hogy muszáj bekapcsolnom az Ai-t, ha makrózni szeretnék, vagy átmennem a makró módba. Így ez megoldódott. :D Bár szerintem ez nem indokolta a 4Gb-os frissítést.
Szerk: Illetve ha átváltjuk a kamerát az előlapira, akkor portré módban indul..Ez vajon eddig is ilyen volt? Most használtam kb. 3adjára az előlapi kamerát :'D
Legalább jó irányba fejlesztik.
-
tibcsi0407
félisten
Revolut és Gpay kombóval próbálkozott már valaki?
-
Sumptuous
senior tag
-
Aryon87
félisten
Apro eszrevet tenonal: Ha kozel megyek a temahoz, automatikusan valt a kamera a makro modra ugy, hogy nincs az AI bekapcsolva, ez sztem a lezeres fokuszseged miatt. A mostani frissitessel jott, mert elozoleg ezt nem csinalta
-
Varszegig
veterán
válasz
Sumptuous #4587 üzenetére
Hát én meg épp megutáltam a simple-t. Tegnap lehetett 50%-os kuponnal parkolni. Nem szoktam simple-lel parkolni, a Nemzeti Mobilfizetési appot szoktam használni. A simple azzal kezdte, hogy rosszul állapította meg a zónát, de szerencsére figyeltem, tudtam, hol vagyok. Aztán szépen levont 2800 Ft-ot előlegként, hogy majd a tényleges összegnél visszaadja. Aztán amikor leállítottam a parkolást, és kiszámolta, hogy 120 Ft a parkolás, szépen levonta a 2800-at még egyszer. A 120-at ,eg egyszer se. Így voltam 6000 Ft minuszban egy fél órás parkolásért. Aztán megreklamáltam a számlavezető bankban a dupla levonást, az egyiket feloldották, most már csak -3000+120-ban vagyok. Felhívtam a Simplet- mondták, hogy pár nap mire visszakapom. Mondom, gratulálok az auchan önkiszolgáló benzinkút meg tudja oldani, hogy 30 mp alatt visszakapom az előzetes zárolást, a nagy OTP simple appja meg nem? Elismerte az ügyfélszolgálat, hogy "nem tökéletes" a rendszer. Hát nem, soha többet parkolás velük. A pontgyűjtő kártyákra ott a Stocard alkalmazás, a fizetésre meg a Gránit Pay. Még egy dobása van a Simplenek, és utána törlöm is a teleofnomról.
-
Sumptuous
senior tag
válasz
ferrari0819 #4579 üzenetére
Szerintem nem bánta 1500Ft-od mert nem szedi le a pénzt, csak egy ideig levonja, majd sztórnózza.. [kép] Nem érdeke az OTP-nek levonni ezeket a 100Ft-okat. A 100Ft-os tranzakcíónál a megjegyzés rovatban a szám-betű kombináció segítségével lehet beregisztrálni a kártyát. Ha ez megvan, akkor fel tudod tölteni a virtuális kártyád, és már mehetsz is a boltba költekezni. :)
Én már régóta használóm, annyit bánok, hogy max 65 ezret lehet vásárolni havonta. Ez lehetne magasabb, és akkor nem is vinnék magammal másik bankkártyát. Sőt talán kp-t se. ;)
Maga a simple app szerintem nagyon kényelmes/hasznos, nem csak vásárlásra, de a ma divatos pontgyűjtésre is. Pl.: bemegyek a
pennybe,kérdezik van-e kártya, már meg van nyitva addigra a simple és mutatom is a vonalkódot. Amikor fizetni kell, csak oda érintem a telefont a terminálhoz, és a megvett cuccal a kezemben távozok. Nem kell apróval kinlódni. Gyors, hatékony.Nem fizetett hírdetés, de tényleg szeretem, gondoltam megvédem.
-
F-ECT$
titán
válasz
ferrari0819 #4584 üzenetére
K&H app "természetesen" csak K&H kártyával megy.
-
abrudan90
csendes tag
válasz
Csinálj egy virtuális simple kártyát és azzal működni fog. Én először az OTP VISA kártyámal próbáltam, be is regisztráltam viszont az csak parkolás, mozijegy, stb.-re jó. Az érintés csak maestro vagy a fent említett simple kártyával működik. Hetek óta használom probléma mentesen. Ha nem lenne egyértelmű akkor fel kell hívni az ügyfélszolgálatot, és segítenek.
-
ferrari0819
tag
De a K&H és az Erste appban is bármelyiket bank kártyáját lehet használnia vagy csak bankon belülit?
-
Paal
csendes tag
válasz
https://www.simple.hu/szolgaltatasok/Mobilfizetes/
Az OTP rendszerében rögzített (tehát nem az alkalmazásban elmentett!) telefonszámodra egy megerősítő kódot kapsz SMS-ben. Ha nincs elmentett telefonszámod az OTP rendszerében, egy 100 Ft-os tranzakciót hajt végre a rendszer, amelynek tranzakció közleményében kapod meg a megerősítő kódot.*
*Ha nem kínál fel telefonszámot, a „Nem találom..”-ra kattintva egy 100 Ft-os tranzakció történik. Ha van KártyaKontroll SMS szolgáltatásod, az SMS-ben találod a kódot, ha nincs, vagy 100 Ft-nál nagyobb az értesítési limit, a terhelés könyvelése után (jellemzően a következő banki munkanapon), a tranzakció részleteiben találod a kódot az OTPdirekt internetes vagy SmartBank szolgáltatásban a számlatörténet lekérdezésével, vagy – ha nincs OTPdirekt szolgáltatásod – az adott havi számlakivonatodból.
Úgy látom az OTP is az Erste-hez hasonló balfasz megoldást csinálja. Kártya aktiválásnál az Ersténél 1Ft-ot terhelnek be, amely tranzakció részleteit megnézve a netbankban található a kártya aktiválásához szükséges PIN kód.
Nagyon jó a mobillal fizetés, sztem érdemes küzdeni érte! Engem már többször húzott ki a szarból, amikor otthon hagytam a pénztárcámat!
-
Paal
csendes tag
válasz
csikteszta #4577 üzenetére
Pénteken csatlakoztam a táborhoz!
Én az Erste Pay-t használom és az Apple Pay-hez nagyon hasonló hatékonysággal működik. Ha a készülék be van kapcsolva, akkor csak érinteni kell a fizetéshez, 5000Ft alatt ennyi, ha magasabb lenne az összeg, akkor PIN vagy ujjlenyomat azonosítás kell. -
Varszegig
veterán
válasz
Simple egy nagy rakás kaki. Normális bankhoz kell menni, ahol van saját érintős megoldás.
-
ferrari0819
tag
válasz
Jó párszor próbáltam én is aktiválni de eddig még nem sikerült, az SMS-t soha nem kaptam meg a de a 100 Ft-ot minden esetben le vonta, kb. 1500ft-om bánta már de már nem bosszantom magam rajta. Várok aztán hátha jön egy kényelmesebb megoldás.
-
törölt tag
válasz
Érintős fizetés bekapcsolva és aktivalva?
-
csikteszta
csendes tag
Sziasztok!
Végre nekem is sikerült megvásárolni a készüléketApple Pay-hez hasonló lehetőség van? A simple-t próbáltam, elvileg benne is van a kártyám még sem működik... Ez az egy hiányzik
-
Silenzio
addikt
válasz
tibcsi0407 #4574 üzenetére
Ahogy én sem vagyok csöves, de szimpatizálok a hobo stílussal. Ha a moderátornak nem tetszik, majd figyelmeztet. Köszönöm az építő kritikát, de ezt most nem fogadom el. Szerintem az igazán építő kritika esetünkben az, hogy LEGYEN TUTORIAL A GUIKBAN, EGYÉRTELMŰ HELYEN ÉS ÁTLÁTHATÓ, IGÉNYES, KÖVETHETŐ KIVITELEZÉSBEN. IOS-en nem mellesleg van, és jópár remek dolgot megtanultam belőle.
-
Silenzio
addikt
válasz
tibcsi0407 #4555 üzenetére
Nézd, én azt szoktam húzogatni, amivel egyidős vagyok, azt is csak akkor, ha a párom nincs a környéken. Szerintem gecire szánalmas, hogy a gesztusvezérléses truvájokra nincs egy aktiválható tutorial egy telefonon se.
-
Ixion77
addikt
Emui 10 preview
Sikeresen ellopva a Samsung design újításai is -
Aryon87
félisten
[link]
Újabb finomságot kapunk az augusztusi frissítéssel. -
F-ECT$
titán
válasz
Ladybird66 #4561 üzenetére
Nekem eredeti flip van, de az is így működik.
-
sfdrakex
nagyúr
-
Ladybird66
tag
Sziasztok!
[Ilyen tokot] használ valaki?
Rendeltem az Aliról hasonlót. Tök jó, meg szép, fel lehet venni, el lehet utasítani a hívást anélkül h felnyitnám. Viszont lezárt fedéllel (ami átlátszó) csak pár mp-ig látni az órát. Ha értesítés jön, akkor sem látni semmit, olyan mint amikor nincs aktiválva az AOD.
Ha már átlátszó a fedél, jó lenne ugyanúgy látni az órát és az értesítéseket. -
sfdrakex
nagyúr
-
droti25
őstag
Sziasztok,
Van egy telefon beszélgetés rögzítő app amit bele lehet integrálni telepítés során a gyári telefonos appba ami ezáltal kiegészül egy felvétel opcióval.
Valaki linkelte. Segítsetek pls! -
tibcsi0407
félisten
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Silenzio #4554 üzenetére
Pedig ettől nem lehetne egyértelműbb.
MÁS:
Közben a P30-ra jönni fog a 193-as update:
Ez a frissítés Éjszakai móddal egészíti ki az előlapi kamerát a tisztább és élénkebb színű éjszakai fényképezés érdekében.
Éjszakai móddal egészíti ki az előlapi kamerát a tisztább és élénkebb színű éjszakai fényképezés érdekében.
A Galéria videoszerkesztési funkcióval egészíti ki a rendszert, amely kreatív és aprólékosan kidolgozott videók készítését teszi lehetővé.
A HUAWEI X Gentle Monster intelligens szemüveg támogatásával egészíti ki a rendszert, ami egy egyedülállóan divatos, fejlett technológiájú és interaktív új élményt biztosít.
Integrálja a Android 2019 augusztusában kiadott biztonsági javításait, amelyek célja a rendszer védelmének fokozása.
További információk a HUAWEI EMUI rendszer biztonsági frissítéseivel kapcsolatban a hivatalos Huawei weboldalon: https://consumer.huawei.com/hu/support/bulletin/2019/8/1. Ez a frissítés nem törli a személyes adatait, azonban javasoljuk, hogy a frissítés előtt készítsen biztonsági mentést a fontos adatokról.
2. Ha a frissítés közben bármilyen problémát tapasztal, kérjük, hívja a Huawei ügyfélszolgálati forródrótját, vagy látogasson el egy Huawei ügyfél szervizközpontba a segítségnyújtásért. -
Silenzio
addikt
Meg lehet akadályozni, hogy ez a faszfej telefon újraindítsa az appokat? Csak egy youtube videóra váltottam ablakot, de kibaszta a ramból a munkamenetet, adatvesztésem is volt. Más gyártóknál van kis lakat az alkalmazásváltónál. Most geci dühös vagyok.
-
bandigyerek
senior tag
Vótmá? EMUI 10
-
Misi1980
senior tag
Sziasztok! Valakinek van tapasztakat ezzel a vízálló telefontokkal?Nagyon gagyi lehet? Csakk arra kéne hogy betudjam vinni a Balatonba a telefont nem szívesen hagynám kint a parton.
-
anti1966
tag
Sziasztok!
Vásárlás előtt állok, csak hezitálok az oprendszerrel kapcsolatban.
Nem volt még EMUI-s készülékem, most is OP6-om van. A hírekkel kapcsolatban egy kicsit riaszt ez a márka, viszont nagyon eltalált egy készülék.
A rendszere mennyivel másabb, mint az Oxygen, illetve mit gondoltok a google-s támogatásról?
Köszönöm -
törölt tag
Köszönöm.
-
törölt tag
Hali.
Azt vettem észre az elmúlt napban gyakran rezeg a telefon magától.
Nincs olyankor semmi értesítés... Mitől csinalhatja? -
Aryon87
félisten
Hazatértem a Romániai nyaralásomból, kicsivel több mint 200 képpel bővült a Flickr albumom: Ha van kedvetek, nézzétek meg. Előfordulhat benne 1-2 rosszabb kép, de törekedtem a minél jobb minőségre is.
Feltöltési idősorrend van beállítva visszafele, az újabbak elől a régiek hátrafele.
Jó csemegézést -
mati12
senior tag
Nálam ez a helyzet. Már újra raktam a programot,újra indítottam a telefont de semmi.
-
kllzslt
tag
Sziasztok, tudtok ajánlani olyan appot, amivel egy Samsung telefonról lehetne átvinni fájlokat közvetlenül a telefonra? A Huawei saját alkalmazásán kívül. Ja és annyi ami fontos még, hogy nincs használható WiFi hálózat, szóval valami közvetlen kapcsolat kell.
-
törölt tag
válasz
bandigyerek #4522 üzenetére
PC és tv is hibátlan.
-
rvp20
csendes tag
Ebbe a béta programba majd kulon jelentkezni kell?
-
Aguinaga
őstag
válasz
ferrari0819 #4510 üzenetére
Gondolom azok kapták ezt meg, akinek már megvan a 185-ös frissítés.
-
Sumptuous
senior tag
válasz
ferrari0819 #4495 üzenetére
Ha megnyitod a szelfikamerát, és elgörgetsz a "Továbbiak"-ig, abban találsz "Panoráma" módót, ami megy az előlapi kamerával is. Kipróbáltam, elsőnek 3 szor szerepeltem a képen, másodjára már jó lett, szóval nem 100-as megoldás, de meg akartam védeni a készüléket, hogy igenis van benne ilyen lehetőség! :DD
Én leszek az első, aki felrakja az emui 10-et OTG-sen. Csak jöjjön már..;))
-
Aryon87
félisten
-
Jim12
tag
Mivel nem követtem a fórumot , de gondolom az értesítési led hiánya már volt téma ...
Az lenne a kérdésem , hogy az értesítések jelzése meg lettek-e már oldva , gondolok itt az összes bejövő értesítésre. Mivel szándékozom hamarosan venni egy P30 PRO-t jó lenne ezt előre tudni. Úgy tudom , hogy egy régebbi frissítéssel már megoldották , hogy minden elmulasztott értesítés megjelenjen a kijelzőn. Esetleg valami fényjelzésre is van lehetőség ? Előre is köszönöm, ha valaki felvilágosítana ... -
ferrari0819
tag
válasz
Aryon87 #4512 üzenetére
Olvastam egy emailt a telefonon és egyszer csak be dobta... Tegnap olvastam pont egy hírt, valami fontos biztonsági rést találtak a Huaweinél számszerűsítették hogy 2-3 kritikus meg közepes, szerintem ezzel lehet összefüggésben. A hírt nem találom de keresem még. Na meg van, szerintem ez lehet az link
-
Aryon87
félisten
válasz
Nem jott semmi
-
ferrari0819
tag
válasz
-
ferrari0819
tag
Ebben a pillanatban ugrott be a képernyőn egy frissítés ami 1,71 MB. "Ez a frissítés fontos javításokat tartalmaz, kérjük azonnal frissítse! Fontos rendszerjavítás " üzenettel. Kapott valaki hasonlót?
-
hodostamas
addikt
válasz
ferrari0819 #4495 üzenetére
Van pano mod selfibe is.
-
válasz
tibcsi0407 #4505 üzenetére
Tekintve, hogy az Android Q utolsó bétája tegnap jött ki - bár nem emlékszem hány RC van még a release előtt én nem tartom elképzelhetetlennek.
De ahogy írtad is előbb vagy utóbb jönni fog!
-
válasz
tibcsi0407 #4502 üzenetére
Én már több helyen is olvastam, hogy Q. Meg ha jól érzem követi a számozást az EmUI. Oreo (8), Pie (9) és a Q (10).
-
válasz
tibcsi0407 #4500 üzenetére
Nincs egy hónap és Q!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen NAS-t vegyek?
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Mikrotik routerek
- Bluetooth hangszórók
- E-roller topik
- Milyen autót vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple MacBook
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 83%, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest