- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drago1
tag
Sziasztok nekem a Hicare ennyit dob fel frissítés ügyben látja hogy van de nem lehet vele mit kezdeni (vodafone)
Valaki van hasonló cipőben? -
szabeska
addikt
Kamerák esetében nincsen lencsekorrekció? Borzasztóan torzít, főleg az ultraszéles kamera.
-
trcvk663
tag
Sziasztok!
Szemkövető funkció esetleg elérhető a telefonban valamilyen formában (beállítás vagy app)?
-
Samanbacsii
őstag
válasz
Ladybird66 #7075 üzenetére
Köszi, a Revoluton belüli a leírása szerint nem játszik mert töröl minden kontaktot a Revoluton belül. A "Felhasználók és fiókok"-ban kikapcsoltam de sajna a neveknél továbbra is bent hagyta.
-
kinnkong
csendes tag
válasz
kinnkong #7082 üzenetére
Kipróbáltam az AIMP preamp-jával. Ez +15 db-t enged meg. Kb 7 db-t növeltem. A beszédhang itt még nem torzult nagyon. Viszont érezhetően hangosabb lett. +15 db-nél nagyon torz. Vszínű a hangszórót is kicsinálja, ez a szűk keresztmetszet. Köszönöm az eddigi ötleteket, javaslatokat.
-
Ladybird66
tag
válasz
Samanbacsii #7061 üzenetére
Én igen. Esetleg ha a Revolut-ban nem engedélyezed a "Barátok közötti fizetés"-t lehet eltűnik.
Vagy pedig a "Felhasználók és fiókok"nál nem engedélyezed a szinkronizálást.
Csak tipp. -
Aryon87
félisten
Nemtom volt-e mar, dolgozom igy nem tudom visszanezni. HiCareban a fooldalon van egy reklam felul, ha arra ramentek, + 3 honap extra kijelzogarancia aktivalhato.
-
OberMotz
aktív tag
Sziasztok, megjött a telekomos készülékemre az Android 10, minden szép, minden jó, de: gesztusvezérlést használok, de sajnos a képernyő aljáról felfelé suhintás nem működik, illetve a legutóbbi appok listáját sem tudom előhozni sehogy sem (sem gesztusokkal, sem navigációs gombbal). Ilyen hibával találkozott valaki?
-
kosmoo81
tag
válasz
Alexa77 #7053 üzenetére
Én Amazonról rendeltem. Remélem nem szaroznak, megy vissza indoklás nélkül a tok meg az üveg is.
Ennyi pénzért legalább annyit elvárok hogy működjön de 2-ből 2 szar azt nem nyelem be...
Nillkin csak Kínából vam vagy a saját oldaluk?Revolutot használok de nem figyeltem a menüpontokat.
Szerintem ez olyan mint a viber, whatsapp stb, akinek telepítve van azt hozza rendezi -
firemanus82
senior tag
Valaki esetleg használ ilyet?
Luxury Full Body Protective Magnetic Case For Huawei P30 Pro P20 Mate 20 Pro 360 Tempered Glass Back Cover Huawei P30Pro Case On
-
Gabes13
tag
válasz
kinnkong #7064 üzenetére
Szia! Igaz nem pont p30 pro csak Huawei. Anno meg p6-on a root segitett a hangerő novelesben, nem tudom itt van ra mod (gondolom) de mar nemfoglalkozom ilyen dolgokkal, biztos van aki pontosabbat tud errol. En is probaltam anno play-bol meg p30 pro-ra is ilyen-olyan programokat de nem valtak be, ha a root nem opció, akkor nem tudtam segíteni..
-
kinnkong
csendes tag
-
kinnkong
csendes tag
Egy hete van p30pro-m. S7-ről váltottam. Korszerűsítés, továbbá nagyobb akksi, jobb fotó képesség miatt. Ez eddig rendben. A hangerő viszont nem éri el az s7-ét. Kérdésem, hogy van-e valamilyen mód növelni? A 10-es droid esetleg hoz-e változást (már akinek megérkezett). Azt a választ kérem mellőzni, hogy térjek vissza az s7-re. Sokat használom kültéren (rádió, zene) zsebben. Előre is kösz.
-
Samanbacsii
őstag
Használ valaki Revolut-ot? Hogyan lehet a névjegy alól kiszedni a Revolut küldés - kérés menüpontot?
-
andor80
senior tag
válasz
bandigyerek #7058 üzenetére
Hagyd full olcsó trollkodásban van...Provokál teljesen feleslegesen.Iylen névvel mondjuk mit is várunk .A topikgazda felhívhatná elegáns távozásra...
-
pepetech
őstag
válasz
Aryon87 #7036 üzenetére
Egyébként 10 alatt én ugyan úgy jobbról balra húzom el igaz 2x kell de úgy csinálom :).
És csak hogy megvédjem a számít s10+ róla jöttem és bőven hozza ezt az aki szintet mint a p30 pro duál simmel. Nagyon eltalált telefon az s10+ de sajna én is belenyultam egy p30 pro-ba ami még a páromnak sem kellett így neki az só+ után ment az s10+ om én még igencsak szenvedtem egy jó hónapot illetve sokmindenrol lemondtam amit a Huawei nem tud vagyis tudná csak a fejlesztők pont szarnak bele. Nem is értem minek raktak bele a bt5.0-át ha nem lehet kihasználni... :(. Na mind 1 ez van használjuk szeretjük de van tőle jobb és ez tény :)
-
Lacccca87
addikt
Mkb mobilbank app mukodik 10 es androidon nektek? Elindul de nem kepes beleptetni, pedig ujlenyomatot es a pint is felismeri.
-
-
Dwatti
addikt
válasz
kosmoo81 #7045 üzenetére
Biztos hogy "eredeti" ? Nekem 2 Spigen üveg volt már fent első azért mert 14 napon belül kicseréltettem a telefont (ujjlenyomatolvasó nem működött) az első üveget vissza raktam az új csere telefonra amíg nem jött meg a második üveg , rendesen felfeküdt .
Akkor sem meg azóta sem mozdult el pedig már többször leejtettem . -
kosmoo81
tag
Feltettem a második spigen üveget. Katasztrófa hogy egy ilyen cég ilyen terméket ki mer adni a kezéből.
Fel le csuszkal az üveg a telefonon, van ahol nem érzékel, erosebben kell nyomnom és nem is fekszik fel rendesen, pedig nem is használtam felhelyezes után töltőn volt.
Amazonon vettem, vissza lehet küldeni?
A tokot is küldöm vissza azzal a lendülettel. -
krisz4b70
aktív tag
válasz
Samanbacsii #7033 üzenetére
Mondjuk balkezesként tényleg kicsit kényelmetlen, bezzeg ha jobbról balra lehetne csak eldobni akkor tuti több embert zavarna.
Diszkrimináció a belkezesekkel szemben kérem szépen.
-
Samanbacsii
őstag
baszodeka33
"Már csak balrol jobbra lehet eldobni értesítést ...
... a csúfos bukás után a meggyalázott felhasználó könnyes szemét remegve csukja be a frissítések felett és beszopatott lelke kimondja az végítéletet: ... amugyis S10+t kellet volna venni inkább." Nagy dolgok ezek... -
firemanus82
senior tag
Még mindig a Bluetooth. A watch gt 2-n a gyári huawei csengohang szól ha hívnak, kivéve néha, amikor a telefonon beállított csengohang szól az órából. Ugyanez a kocsi kihangositojanal. Mitől van ez, van e erre valami megoldás? Elég bugyuta dolog h cseng a telefon egy csengohangon, a kezemen meg az óra egy másikon
-
subset
senior tag
válasz
szabeska #7025 üzenetére
Mégis felment
, most látom az alkalmazások között....
Köszi
Még a 9-es android alól sikerült véletlenül letörölnöm, utánna bármilyen apk-val próbálkoztam nem jött össze a dolog.
Most, hogy frissült 10-esre a droid, összejött, pedig látod, hogy azt írta, hogy "nem sikerült telepíteni"Kíváncsi vagyok lukoz kollégának össze jön-e
-
knox83
senior tag
Otthon+ alkalmazást használ valaki? Mióta frissült 10re érdekes dolgot csinál..
-
zaphod78
tag
Helló!
10-esfrissítés után gondoltam nyomok egy Wipe Cache-t, de sajna eltűnt a Recovery-ből. Esetleg valahonnan el lehet érni?FR-t nem szeretnék egyenlőre, amíg nem botlok valami komolyabb hibába.
Köszi. -
lukoz
aktív tag
Sziasztok!
Sikerült a gyári időjárás app-ot törölnöm. Meg van valakinek a hivatalos gyári apk-ja? /Az appgaleryben nincs fent az eredeti gyári/
Köszönöm -
mati12
senior tag
válasz
ferrari0819 #7010 üzenetére
Nem tudok sajnos segíteni mert én sem szándékosan frissítettem. A külső forrásból származó appot kb.fél éve nem frissítettem már nem tudom hány verzióval voltam lemaradva,de amikor felraktam az Android 10-et utána ott volt a frissithetősége a Play áruházban a többi frissítésre váró alkalmazás között. Természetesen frissítettem,azóta az alkalmazás fent van a készülékemen de a Play áruházban már én sem látom. Kíváncsi vagyok,ha kijön egy újabb frissítés azt újra jelzi-e majd a telefon nekem.
-
ferrari0819
tag
Én is 4 éve rendszeresen használom. Ahogy föl került a 10-es rendszer külső forrásból tettem is föl a progit.
Most rá kerestem a play áruházban és nem is találja az Android Autot pedig jó lenne mert eddig mindig manuálisan kellett telepíteni ha jött egy újabb verzió. Tudsz segíteni ebben? -
mati12
senior tag
[link]
Én is rendszeresen használlom az Android autó alkalmazást,amit idáig külső forrásból kellett telepíteni. Miután megkaptam a 10-es androidot csodálkoztam is,hogy miért ajánlja fel a Play áruház a frissítését.Rá is böktem,hogy mi okozta a változást de nem jöttem rá.Idáig.. -
krizitomo
tag
EMUI 10-ben megmaradt a csengovideo (video csengohang)?
-
andor80
senior tag
válasz
pepetech #6999 üzenetére
Nincs olyan,hogy gyengébb modell vagy csúcs szerencsére a huaweinél frissítés terén.Amire megigérik kb egyidőben kijön az ütemterv szerint.Szerintem van értelme .Kis körökben frissítésnél hamarább kijön a hiba.Láthatod sokan a 168 as frissítést kapták meg amit vissza is vontak a szerverről mert fagyást okozhatott.Én már a 173 ast kaptam meg pár napja.Semmit nem veszítesz hidd el kitesztelt cuccot kapsz nézd inkább így.Jönni fog az pár nap max hét
-
Exodion
senior tag
válasz
pepetech #6999 üzenetére
HiCare > Services > More > Update. P30 -on tökmindegy mert megnyitja neked a Settings menüből a Software Update - et. Az Android10-es frissítést egy automata osztja ki IMEI számok alapján. Ezt már írták korábban. A feleségem Mate20 pro -ja szombaton kapta meg, az én P30 pro -meg 1órája disabled hicare mellett mint minden más frissítést korábban.
-
pepetech
őstag
Időközben gyors észrevétel. Eddig gesztus vezérlést használtam. Most kikapcsoltam erre megjött a frissítés 😂. Na ez most vagy anomália vagy lehet köze hozzá ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Már elérhető a PIONER című MMOFPS demója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen notebookot vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest