Hirdetés
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabeska
addikt
Sziasztok!
Én is tulaj lettem
P20-am volt, ott is össze-vissza volt a frissítés, még én sem kaptam meg a 10-et tegnap óta.
Szolgáltatói frissítés itt nem érkezik külön (Telekom)? P20-on látszódott a szoftverfrissítés menüpontban az emui verzió alatt a szolgáltatói csomag verziója, itt viszont nem látszik semmi, és Telekomos hulladék appokat sem kaptamViszont újraindítást kért valami szolgáltatói izék miatt, de az értesítésre hiába böktem, nem történt semmi, nem is dobott a szoftverfrissítési menüpontba, csak újraindítást engedett.
-
ferrari0819
tag
Tegnap föl raktam a Nillkin tok mellé a DS+ segéd keretes üveget és tökéletes, a kijelzőn álomszerű a Spigen fólia után és az ujjlenyomat olvasó is 10/10-es a fólia 10/5 volt legjobb esetben.
-
Hegezoo
tag
Végre. Nekem is megjött a 10. Telenor hicaren keresztűl, és 173-as a vége.
-
Foose
addikt
Kérdés: megjött nekem is a 10,a 173 végű frissítés. Gépen van egy mentésem,a frissítés után azt mennyire érdemes rátolni? Természetesen az újra belakás elkerülése lenne a cél. Anno 8ról 9re is úgy frissítettem, hogy csak simán letölt-telepít. Semmivel nem volt gondom.
-
knox83
senior tag
Gmail továbbra is fehér és állítani sem tudom..
-
Fecc91
tag
Most jott meg nekem is... Vodafone
-
knox83
senior tag
válasz
Shinnokina #6881 üzenetére
Ezt viszont neked kell eldönteni:)
Megjött a 10, telekom hicaren és 173-as a vége.
-
Aryon87
félisten
válasz
Shinnokina #6878 üzenetére
Bőven van különbség.
-
adomok
tag
válasz
Samanbacsii #6812 üzenetére
Én is beújítottam egy ilyen fülest, nagyon komoly, minden elvárásom fölött van. Most töltöm a telóval
-
knox83
senior tag
válasz
Shinnokina #6878 üzenetére
Szia, van különbség bőven. Nem gondoltam volna..Csak azért cseréltem mert jól ki tudtam szállni a p20 proból pedig nagyon szerettem, de nem bántam meg a váltást. Sőt.. Dinamikusabb a rendszer, jóval tovább bírja az akku is. Qi töltést imádom, fél óra 30%. A 40 wattos 50 perc alatt teljesen feltölti 15%ról
Valamelyik tesztben olvastam "itt állt össze igazán a kirin soc (980)" - ez totál igaz. Wide, super macro nagyon jó. Éjszakai mód is sokat javult, p30 pro sokkal világosabb és részletesebb.Videok is jobbak. Nagyon jó fény viszonyok mellett nem tudtam tesztelni mert bőven nyár után vettem..Zoom is komoly, 50x inkább csak poén, pl a házból a parkoló másik végén simán látszik vele a rendszám, amit szabad szemmel nem lehet leolvasni
Ajánlommost már egész jó áron van..
-
Samanbacsii
őstag
Voda. -> sírok pityogok.
-
poczy
csendes tag
Szerintem felesleges belemenni bármiféle találgatásba a frissítésekkel kapcsolatban. Az én példámat tudom említeni. - A fórumot olvasgatva és látva, hogy ezidáig mindig a legutolsók között kaptam meg az éppen aktuális frissítést. A 10-s a legelsők között kaptam meg a kék szolgáltatós készülékemre.
Ezen eligazodni..... -
-
dawez
tag
Aki vodas kapott mar frisitest?
-
hajasmackó
csendes újonc
Köszönöm a válaszokat.
Egyébként írta valaki, hogy a frissítés után eltűnt az időjárásnál a hőmérséklet jelzés. Ez net + helymeghatározás és időjárás frissítése után újra mutatni fogja.
Ezáltal felmerül egy újabb kérdés: Bekapcsolva a Helymeghatározást nálatok megjelenik a jele? Abban a sorban ahol a szolgáltató neve, wifi, mobilnet, térerő, akksi töltöttség van. -
Haligali
tag
Hali...2 napja én is "idetartozom"... Milyen tokot érdemes venni rá?
-
törölt tag
válasz
bandigyerek #6863 üzenetére
Ilyen mikor volt hogy fizettek a tesztereknek? Gondolom android teszterekre gondoltál.
-
darts0
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy P30 pro.
Van arra lehetőség, hogy az értesítési és az üzenet hang különböző legyen? Ha lehet, akkor nem találom ezt a beállítási lehetőséget ...Köszi előre is a válaszokat!
-
Alexa77
csendes tag
Azokhoz szól a kérdésem akinek már van 10-es android + emui. A CIB mobil alkalmazást használja valaki? Jól működik? Nekem még nem dobta fel a 10-est és nem szeretnék belefutni hogy letöltöm és a bankos alkalmazásnak lőttek
-
rvp20
csendes tag
válasz
hajasmackó #6853 üzenetére
Igen, nem Hicare-n keresztül.
-
hajasmackó
csendes újonc
MM-ben vásárolt Vodafone kártyával használom. Nekem ahogy itt írták már az elsők között megjött a 10-es verzió Hicare-n keresztül, de megvártam még a visszajelzéseket. A múlt hétvégén akartam volna, de addigra már nem volt elérhető. Pár nap után a 224-es végű frissítés után megjött a 240-es, és ismét ott volt a lehetőség a 10-esre. Viszont már a 173-as végűt ajánlotta fel.
Kérdezném akik felrakták a 10.0.0.168-at, hogy innentől kezdve pl. a 173-ast már a megszokott módon kapták (úgy értem, hogy már nem a Hicare-n keresztül)?! -
lukoz
aktív tag
De most komolyan. Hogy lehet, hogy tegnap este látta a frissítést, ma reggel meg már nem
-
zsizsef
senior tag
Ti kaptatok kérdőívet a frissítéssel kapcsolatban? Hibák, javaslatok, .....
-
mackosajt
addikt
válasz
bandigyerek #6846 üzenetére
Gyakorlatilag amíg állandóan jönnek a frissítések, tehát van támogatás, semmi sem végleges. Vagy inkább a megnevezés helytelen a mostani konkrét esetben.
Egyébként ez valami köztes állapot lehet a béta és a final között.
Látták a tesztben résztvevőknel a helyzetet, illetve elég közel a hónap vége, valamit ki kellett adni. De ez csak az én elképzelésem. -
subset
senior tag
Telekom és sehol semmi....
Szeptemberi vásárlás, "frissebb" imei, eddig is az utolsók között jött rá frissítés -
Sztyepadzso
őstag
Osztrák T-Mobile, független, tegnap este települt
-
adomok
tag
Infó: frissült a Budapest Bank app, így már rendesen megy az NFC fizetés 10-es droid alatt is. Nálam ez az egy probléma volt, de már ez is oké.
-
Dwatti
addikt
válasz
Tesztelo.hu #6840 üzenetére
Minden fórumon " végleges" verzióként tüntetik fel a 168 végződésű buildot. Hicare frissítés azért választható, hogy tesztelhető legyen, ne forduljon elő hogy milliók futnak bele valami nem várt kompatibilitás hibába.
-
lukoz
aktív tag
Nekem is megjött este, amit reggel, most szerettem volna telepíteni, majd láss csodát, már nem látja
-
Tesztelo.hu
senior tag
Lehet, hogy tévedek, de a Hicare-en keresztül nem a végleges 10-et lehet letölteni. Legalábbis nekem az ismertető szövegből ez jött le ("hivatalos kiadás előtti..."). És ezért nem mutatja a "rendes" frissítés kereső.
-
F-ECT$
titán
válasz
bandigyerek #6827 üzenetére
Melyik appal nézed a memória foglaltságot?
-
-
petya2012
őstag
Sziasztok
nekem is most tölti a 10.0.0.168-as Telekomos
-
Freeeak
csendes tag
Szintén Telekom.
Vicces, de a hicare-en keresztül most bedobta a 10-est. -
subset
senior tag
Pár éve a 2 gigás mobil mennyi ideig volt elég ?
Az tényleg nem olyan sokáig szerintem....
Ez már más kategória.
Tudod mennyi embernek van csak 4 giga ramja egy hdd mellett a pc-jében ?....és nem mostanában tervez cserét
6 giga mellett ne izgulj nagyon főleg ha no game
Jó sok évig ellesztek .... -
válasz
Samanbacsii #6795 üzenetére
És reális a 18 óra használat amit írnak róla? Nekem egy Sony egy Lg és egy Trust van, nagyon jó a hangzásuk és sok az üzemidejük, de ennek elegánsan vékony a nyakon körbefutó rész. Körbenézek hol lehetne kipróbálni és ha tényleg sokáig bírja veszek egyet.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
klimokrisz #6821 üzenetére
A problémádra nem tudok megoldást, csak érdekelne miért jó, ha látod évekre visszamenőleg a listát?
-
Camper2006
tag
válasz
klimokrisz #6821 üzenetére
Én ezzel loggolok be mindent 2013-tól a naptárba , működik a cucc : [link]
-
klimokrisz
tag
Hívásnapló
A régebbi telefonomról (LG) mindig a hívásnaplót a SMS Backup & Restore app-al mentettem le. Mikor megvettem a p30 pro-t akkor ezzel a programmal másoltam vissza a hívásnaplómat.
A visszaállítás után 2015-től minden hívás megvan egészen a mai napig, de valamiért 1 nap múlva vagy fél nap elteltével már csak 2018.10.21-ig mutatja a hívásokat.
Többször próbáltam vissza másolni egy darabig jó utána valamiért törli és kb. beáll az 1 éves megjelenítésre :(
Valaki tapasztalt már ilyet?
Van itt olyan személy, akinek a hívásnaplója több évre visszamenőleg megnézhető a telefonján? -
dawez
tag
Sziasztok velemenyekre lennek kivancsi tobb mint valoszinu hogy p30 prom lesz viszont ebbol a 6/128 gigas verzio a 128 giga nekem boven eleg viszont a 6 giga ram mennyire lesz idot alo? ( nem jatszok mobilon)
-
dsanyi94
csendes tag
Nekem is most jött meg a 10.
Szintén Telekom. -
Aryon87
félisten
Este móddal készültek a képek, majd Lightroommal javítottam rajtuk. Legtöbb esetben minimálisan kell belenyúlnom főleg a nappaliaknál, a városi képeknél szükséges csak a színekhez drasztikusan belepiszkálni a sárgaság miatt éjszakain a hülye világítás miatt, amit nem szeret egyik mobil sem.. Néhánynál szaladt meg a fantázia
1db pro módos képem van a bazilikáról, de azt nem tettem fel, nem olyan jó -
mosby076
újonc
Telekom
-
Lacccca87
addikt
Sziasztok, en is csatlakozom a tarsasaghoz. Osszefoglalot meg atnezem de biztos lessz kerdesem kesobb. Addig is meglesz a tema konyvjelzoben. :)
-
lukoz
aktív tag
válasz
Samanbacsii #6795 üzenetére
Video nézésnél a Huawei freelace-nél van késés a hang és a kép között. Sajnos a freebuds lite-nál van latency :(
-
koxmatyi
tag
P30 pronal van valahol 3d panaoráma mod mind a p20 pronal?
-
L4mie
veterán
Szasztok,
Két gyors kérdés: Telenortól előfizetéssel vett P30 DS-ek függetlenek? Lehet használni mondjuk Voda-telenor kártya kómbóval?Másik: milyen fóliát ajánlatok a P30-ra? Flip-tok fólia kombóval az aktív tokok gond nélkül mennek?
-
Aryon87
félisten
Jól látod, a Xiaomi zajos, de csak a Gcam verzió. Viszont én részletesebbnek is látom a gyárihoz képest. Na meg úgy összességében nem kell szégyenkeznie annak sem. Jól összerakták a Mi8-at, és ők is rágyúrtak a kamerára, lásd Note10Pro.
Nemtom mióta van óriáskerék, akkor voltam ott elöször, pedig ha tudom hogy milyen gyönyörű város, már hamarabb is mentem volna...Fateless:
Volt eszemben, hogy a hídról is csináljak, de erősen fújt már ott a szél, és csak a kis tropod volt nálam, azt meg nem mertem megkozcáztatni, hogy a híd korlátjára rögzítem. Pedig úgy is állati lett volna. A Nagy állványt nem vittem, körülményes lett volna annak a cipelése a hátizsák mellett bringán
Nálam a szerkesztési idő képenként 30sec-1perc.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Fűnyíró topik
- BestBuy topik
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS notebook topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro 256GB gyári független
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független akku 97% Apple jótállás
- Realme 12 Pro 5G 256GB Submarine Blue, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Kék, Garanciális
- Xiaomi 14T Pro 1TB Titan Gray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Szürke, Garanciális
- Xiaomi 14T Pro 1TB Titan Gray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Szürke, Garanciális
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest