Hirdetés
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pszihó
aktív tag
Valakinek jött android 10, aki vodátol vette?
-
tobias88888
őstag
válasz
tobias88888 #7897 üzenetére
Aha, hogy külön gmail verzió van 10re és 9re, érdekes. Upgrade után egyből automatikusan elindulhatna a google play-es frissités is, vagy legalább kiirhatná hogy ajánlott. Translate és a google app még mindig fehér maradt...
-
tobias88888
őstag
Megjött a 173as végű 10es frissités végre nekem is. Persze ami miatt leginkább akartam, az összes google app sötét módja az pont nem müködik. Már 9nél is pár sötét volt, de a google kereső, forditó és a gmail nálam továbbra is fehér. Volt már wipe cache is meg app letiltás, de egyik se segitett. Ötlet?
-
KorLaci
tag
válasz
Samanbacsii #7886 üzenetére
Nekem 173 van, és azt írja, hogy naprakész. HiCare-vel néztem.
-
Csabex
őstag
válasz
Itt is
Már úgy vettem, de elvileg az eredeti tulajának is kb 2v 3 hete jött le.
-
szabeska
addikt
Nekem HMS 4.0 jott
-
válasz
Májkülnájt #7884 üzenetére
Pontosan ilyet használok és a zajszűrője nagyon jól teljesít. Prémium a cucc csak ajánlani tudom, hangzása kiegyensúlyozott. Nem high end, de utcára bőven jó zenét hallgatni vagy telefonálni.
-
zsizsef
senior tag
válasz
Szintén pár hete.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Már pár hete.
-
Samanbacsii
őstag
Nekem ma jött 178-as frissítés 714 Mb... Másnak is van már?
-
Májkülnájt
tag
Ki milyen fülest használ? Type C csatisok előnyben. Valakinek esetleg tapasztalata a Huawei cm-q3 aktív zajszűrősssel?
-
Csabex
őstag
Na végre megszületett a döntés
Egy 256/8-as verziót szereztem be és egy S5-ről tértem át. Csak pár napja használom élesben, de ami lényeges különbség számomra az a hangminőség... Sajnos az S5-höz képest elég "dobozos" hangja van és néha amolyan enyhe visszhang is társul
Viber hívásoknál is tapasztaltam amolyan hangelmosódásokat (talán a másik fél gyenge hálózata miatt is lehetett), de ezeket leszámítva szerintem egy nagyon jól összerakott telefon és baromi gyors. Hiányolom az értesítési ledet és a screenshotot a tenyér elhúzással, de a többi "extra" ami a Samsungban van (Rámutatás, Érintés nélküli tallózás, Intelligens szünet stb.) nem nagyon hiányzik. Kamera szinten még nem sikerült annyira kitapasztalnom az adottságait, de pár alap kép azt sugallja, hogy valóban tud ilyen szinten is. Akku üzemidőm sem tudom még pontosan, de 2 aktív simmel, waze, mobiladat és pár hívással ahogy látom kb. 1 nap lehet, de ez nagyon relatív még eddig...
Energia fogyasztásnál hol kell állítani az utolsó töltés óta és az utóbbi két nap óta közti kijelzést? -
Hormiklos
újonc
Köszönöm mindenkinek a segítséget.
Akkor a telefon marad és megmondom neki, hogy kicsit ássa bele magát jobban a kezelésébe! -
thesound
addikt
Wifin ok a DNS, mobilneten sajnos nem.
Ha ezt valahogy meg lehetne oldani (keresem a megoldást, de eddig nem találtam igazán releváns infókat) már mennék is a boltba. Hosszú idő óta az egyetlen készülék ami nagyon megfogott. Tudni, hogy miért szüntette meg a Huawei BL unlock kódok kiadását? -
F-ECT$
titán
válasz
thesound #7870 üzenetére
A P20 Pro 270e Ft-ról indult a minimum ára 1 év után 150e Ft-ra esett, és azóta ez alig mozdult el lefelé.
A P30 Pro (6/128) 300e Ft-ról indult, most a minimum ára 180e Ft körül van, szóval én nagy esést már nem várnék.
Már csak azért sem, mert a P40 már bizonyos Google szolgáltatások nélkül jön, így a P30 az utolsó Google-ös Huawei telefonként várhatóan sokáig keresett lesz még.
-
-
thesound
addikt
Host file-t próbáltatok tenni a telóra TWRP-be bootolással? Ha ez is megy, akkor benevezek egy készülékre.
-
thesound
addikt
-
Dwatti
addikt
válasz
Hormiklos #7864 üzenetére
Én most végig néztem a beltéri fotóimat és azt mondom nem csinál rossz képeket. itt rossz helyen volt a fókusz nem volt élesség állítás, Ez az olyan csak kattintok kép. Kicsit türelmesebbnek kell lenni , izgő mozgó gyerköcnél több képet lőni és fókuszt manuálisan oda állítani ahova kell (ha az autó már nem rakja jó helyre. ) használni a portré módot, meg a rekeszérték állítást is érdemes próbálgatni. PL a profil képhez 2,4 és a szeme közé célozni
Meg profilt ne felülről fotózz lefelé.... -
Ixion77
addikt
válasz
Ez normális működés. Ha kevés a fény, és a tárgy mozog, akkor kénytelen a telefon rövid záridőt és nagy ISO-t használni, aztán erősen zajszűrni. Annak pedig ez az eredménye. Nem csak a P30Pro-n, hanem minden telefonon. Makacs dolog a fizika.
A P30Pro sötétben azért tud a többi telefonnál jobb képeket csinálni gyenge fényviszonyoknál, mert sok képet készít, amiket az AI algoritmusa ügyesen egymásra helyez és kiátlagol. Így a zaj lecsökken, nem kell annyira szűrni. De ez csak akkor működik, ha mozdulatlan ami a képen van.
Régen volt kint pár képem ami jól demonstrálta ezt, de leszedtem hogy ne kezdjék emiatt szidni a P30P-t. Valójában ilyen esetekben se nem jobb, se nem rosszabb mint bármely más mai telefon. Beltéren, vaku nélkül, mozgó tárgyra még FF DSLR-en is ISO 3200-at (meg gyors alatti obit) kell használni. A különbség hogy ott az is használható mivel sokkal kisebb a képzaj. Nem kell brutálisan szűrni, ezért megmaradnak a részletek.
Összefoglalva: a telefon jó. Gyereket világos helyen (kültéren) kell fotózni.(#7866) Aryon87: A fókusz valószínűleg a gyerek fején van, ami jóval közelebb van mint a lába. Ezért a földön is közelebbi rész lesz élesebb.
u.i.: a gyerek kezében levő táblán levő íráson látszik, hogy a telefon itt is megpróbálkozott a multiexpóval, csak nem sikerült. Még pár év, aztán elég okos lesz bennük az AI ehhez is. Újabb pár évvel később meg már ott se kell legyen a gyerek hogy "lefotózza"...
Mint Huawei a holdat
-
Aryon87
félisten
válasz
Eh, gyermeket fotózni beltérben egyik sem fog tudni. Egyrészt másak a fényviszonyok, a porontyok meg izgő mozgó csodák, akiket egy másodpercre se lehet szüneteltetni.
Pro módban lehet esetleg javítani a helyzeten, olyan beállításssal, amin nem mosódik el a gyermek mozgás közben.Ahogy elnézem a fókusz az alsó részen van a földön, így persze hogy a kép nem éles.
-
Hormiklos
újonc
Sziasztok!
Tavaly vettem feleségemnek egy ilyen telefont. Azért esett erre a választás, mert ez csinálja állítólag a legjobb képeket.
Azonban a tapasztalatai elég vegyesek vele kapcsolatban, néhány esetben valóban csodálatos képet lő, ellenben sok esetben, például beltérben a képek homályosak, nem részletgazdagok, és mintha valamilyen szűrő lenne rajtuk.
Googliba próbáltam rá keresni az ilyen jellegű hibákra, találtam is néhány bejegyzést, de igazából megoldást vagy azt hogy ez a normális működés nem írtak sehol.
Linkelek egy képet, hogy mire gondolok: [link]
Nem azt mondom, hogy egyéb- elméletileg- gyengébb kamerával rendelkező telefonnal jobb képeket lehet csinálni, de az biztos hogy a képminőség konzisztensebb velük.A telefon még garanciális és biztosítás is van rá.
A kérdésem az lenne, hogy ez normális működés, esetleg valami szoftveres gond ami orvosolható, vagy valami gond van a telefonnal és vissza kéne vinni szervízeltetni.
A válaszokat előre is köszönöm!
-
barna70
csendes tag
Mi 9 lite topicból jöttem át 1 hozzászólásra. A komámnán voltam látogatni és mutatta a telóját, / p 30 pro/ amin nincs értesítési led. Az enyémen /9 lite/ sincs elől, csak a hátlapon. De rátaláltam az Always On Edge programra. Letöltöttem Chrommal a pro verziót. Ez a program már súrolja a tökéletesség határát. Magyar nyelvű. A telótokra a beállítást én nem tudom leírni, én Xiaomis vagyok. De nekem és a kormánynak is tökéletesen működik. Minden engedélyt meg kell adni a programon és a telón is. Rögtön nem lessz tökéletes, finomhangolni kell ha nem jó, ő is állíthattak még mikor eljöttem tőle. A bekapcsolt alkalmazásokon belül is állítani kell, és itt lehet még több üzenetet küldő programot hozzárendelni. De mivel teljesen magyar, csak értelmezni kell a leírást. Mi 9 lite tulajoknál is van akinek nem sikerül, mert valahol elakad. Összetett feladat, de a végeredmény jobb mint a gyáriak. Remélem sikerrel jártok.
-
pepetech
őstag
válasz
piocasember #7843 üzenetére
Csak lábjegyzet gyanánt megjegyzem, hogy én pont 2 napja kértem vissza páromtól az s10+ telefont mert hidegrázásom volt a p30 pro-tól. Sok dolog azért fals az állításaid közt. Az s10+ és p30pro közt akkuban körülbelül 30 per lehet a Huawei javára de a Huawei alakja nagyobb is ne feledjük. Támogatás terén jobbnak érzem a samsungot és nem a frissítésre gondolok. Hanem ami bele van rakva a telefonba azt úgy ahogy megtervezték használni is tudom pl Bluetooth 5.0. kamera terén sok különbséget nem tapasztaltam (átlag felhasználás mellett) a zoom ami plusz a huaweinek de soha nem használtam a 3 hónap alatt. És ami érdekesebb számomra hogy hiába majdnem egyforma méret a telefon fogásra mégis jobbnak érzem a számít de ez is mind egyéni preferencia. Ergo nem akarom a huaweit nagyon lehuzni sok Huawei telefonom volt de a p30pro már nem az amit régen megszoktam p8-al kezdtem és mate 9-ig mind megvolt utána samsungos kihagyás történt és úgy látszik ott is maradtam mert 3 hónap alatt sem tudtam azokat az apróságokat elengedni amit a Samsung tud a Huawei pedig nem. Így távozok is a csoportból és boldog új évet 😊.
-
Bailey
senior tag
válasz
OberMotz #7848 üzenetére
Nekem a saját csengőhangjaim a drive-ban vannak régóta. Telefoncserénél, vagy FR után onnan töltöm le, majd a download mappából helyezem át a ringtones mappába, ugyanígy az üzenet hangokat is a notifocations mappába, és mindig működött minden eddig telefonommal az utóbbi években. P30 Pro-ra is igy tettem fel 10-es update utáni FR után, és gond nélkül működött.
-
törölt tag
válasz
OberMotz #7848 üzenetére
Én ezt nagyon egyszerűen megoldom. Zenelejátszóban (PlayerPro) megkeresem a számot amit akarok, hosszan rányomok és a lehetőségek közül kiválasztom hogy állítsa be a csengőhangnak. Mindegy a formátum és hogy hova van éppen rakva az adott szám. Gondolom más zenelejátszókban is van ilyen lehetőség.
-
subset
senior tag
válasz
szabeska #7852 üzenetére
Xiaomi-val nekem is voltak érdekes tapasztalataim....
Szoftveresen nem voltam vele megelégedve én sem.Olyan alap dolog, hogy basszus ne altassa már el az azonnal üzenetküldő alkalmazásokat...
1-2 óra után kaptam csak meg a különféle üzeneteket sok esetben...
...és igen, én állítottam az energiamangementjét azoknak az appoknak, de hiába vettem le mindenféle korlátozást, csesztettem stb.
Ez nagyon nem tetszett.Szóval plug & play rendszerként sokkal jobban értelmezhető szvsz is egy emui mint a miui...
-
richies
senior tag
Téves...
-
OberMotz
aktív tag
Sziasztok, egyszer már próbálkoztam, de sajnos nem kaptam érdemi választ nekifutok megint: amióta Android10-re frissült a rendszer (volt FR), nem tudom használni a saját magam által a készülékre másolt csengőhangokat. Próbáltam .mp3 illetve .ogg formátumot is, különböző mappákat (eddig a /Ringtones mappában voltak), de sajnos egyiket sem hajlandó felismerni. Van itt olyan kolléga, aki saját (tehát nem beépített) csengőhangokat használ? Ha igen, boldogan meghallgatnám, hogyan sikerült ezeket Android10 alatt működésre bírnia?
-
peron
tag
válasz
tobias88888 #7833 üzenetére
HiSuite-ot rakd fel (PC/Mac), egyből felajánlja. OTA-n hiába próbáltam én is, naprakész üzi jött mindig.
-
Aryon87
félisten
válasz
-
knox83
senior tag
válasz
-
piocasember
tag
Oldozz fel atyám, mert vétkeztem! Az évek során öt Huawei készülékem volt, de tavaly megszállt a sátán és bevallom... lecseréltem a Mate20 Pro-t egy S10 plusra! Tudom, rettenetes bűn, de az akkor nem én voltam, hanem egy másik ember, aki többre vágyott és gyarlóságának valamint mohóságának méltó büntetése lett, hogy két hónapig használnia kellett a Samsung csúcsmobilját. Mára már más ember lettem. Egy P 30 Pro pihen az asztalomon. Eladtam mind a 30 db töltőt, ami 5 kilométerenként volt elhelyezve a háztól a célállomásig. Végre magától vált a wifi, ha erősebb routert talál. A mobilhálózati ikonok maximumon vannak ugyanazon a helyen, ahol korábban minimumon voltak. Az ujjlenyomat olvasó hatékonysága 10/9 és nem 10/4 és még sorolhatnám, de nem akarlak untatni atyám, csak kérlek oldozz fel és bocsásd meg, hogy hűtlen voltam!
-
F-ECT$
titán
válasz
Stevo80a #7840 üzenetére
1. Nekem is S7-esem volt ezelőtt, az a végefelé kb 3-4, újkorában 5-6 óra kijelzőidőt tudott egy nap alatt, a P30 Pro meg olyan 8-10-et.
2. Szintén S7-hez tudom viszonyítani a képeket: a spéci helyzetekben (este, zoom) nem is érdemes összehasonlítani a P30 Pro-val, mert annyival gyengébb, jó fényviszonyok között meg csak simán jobb a P30 Pro.
3. Ezzel nem vitatkozok, kinek mi a prémium érzés. Nekem az S7 semmivel sem tűnik prémiumabbnak.
4. Az időzített sms-en kívül van más is? Ugyanis ezt tényleg szinte bármelyik letölthető sms app tudja.
5. Xiaomi ocsó, de rosszabb, iPhone drágább, de jobb, akkor szerintem pont jó helyen van most a Huawei ár/érték szempontból. -
Stevo80a
csendes tag
1, En mondjuk intenziv hasznalo vagyok: motoros futar munkara is hasznalom(Londonban, ahol a hideg fogyasztja az akkumlatort, az app is es a bluetooth is, esoben ez meg rosszabb), na ott 4 ora alatt lemerulne, ha nem lenne vezetek nelkuli toltom, de van masik munkam(elegge agyhalott, mobil nelkul fejbelottem volna magamat), ahol szaraz, meleg helyen merul le elegge gyorsan, holott alap displayen van. Na ott kibir 100%-rol 18% re csokkenve 7 orat. Tudom, hogy a net viszi el a legtobb energiat, de ez alap egy telefonnal!!!
2, A fotoi elegge szintelen-szagtalanok, nagyon mesterkeltnek tunnek nekem. Lehet jobb beallitasok kellenek. Egy atlagfelhasznalo amugy is automatan hasznalja, tehat az a fontos (tudom, hogy nyaron jobb kepek keszulnek a napfeny miatt, mint telen, de nem erzem a nagy atutoerot(majd feltoltok sajat peldakat S7 vs P30 pro). A fenykepezesben persze tetszik a zoom, de sokba jott nekem(mar lehet olcsobb azota).
3. A premium erzes nincs meg. A Samsungban(Iphonban) ez volt szeretheto. Egy uj Iphone mellett nagyon kinaias erzese van az embernek(aki nem ertene a kinaiak designban es premius erzesben nagyon hatul kullognak meg kiveve Hongkongot es Taivant).
4. Na igen. Nem tetszenek a Huawei appjai. A keresoje sem es egyebek sem. A Samsung is csak nemreg vezette be az idozitett sms-t, amit szeretek hasznalni, ha pl. nem akarom, hogy felhivjanak miutan megkaptak.
5. A Xiaomi az olcsosagaval veri meg, az Iphone a premium erzessel. Egyebkent ha nem idegenkednek a "no name" markaktol ezt vettem volna
https://www.blackview.hk/
Nagy aksi, vizallosag stb stb. A kamera persze nem annyira jo -
bix-
tag
válasz
Cruzolka #7830 üzenetére
Érdekes egyébként, hogy az Aqua-nál is kapható 8/128-as kivitelben a telefon. Oda pedig a Huawei hivatalos weboldaláról is el lehet jutni. (nyílván a legdrágább verzióra [8/256] van hivatkozás, de akkor is)
A szoftveres hibákról meg annyit, hogy nálam mocskosul nem akarnak működni a navigációs gombok, csak 5-6 nyomás után hajlandó néha megcsinálni azt, amit kérek tőle. (a gesztus vezérlés nekem személy szerint nem jött be) -
adomok
tag
válasz
Stevo80a #7835 üzenetére
Erről az a vicc jut eszembe, hogy megy a bácsika az autópályán a forgalommal szemben ....
1, Tul gyorsan merul - melyik samuhoz viszonyítva, szerintem bármelyik S-t kenterbe veri
2, A fotoi azert nem mondanam, hogy elsorendu minoseguek - itt is szívesen fogadnánk egy általad készített fotót, ugyanazon témáról egy Samuval és a P30 pro-val. Azt biztosan állíthatom, hogy aki egy kicsit is komolyabban foglalkozik a mobil fotózással, annak még mindig az egyik legjobb választás a P30 Pro, vagy vehet 2X ennyiért szifont, de Samut biztosan nem ajánlanék (értsd ezalatt, hogy nem csak a kattintok és kész fotózást nézzük, hanem az egyéb lehetőségeket és a pro módot)
3, Nincs az a premium feelingje, mint a Samsungnak, sot nagyonis kinai feelingje van - ez elég szubjektív, szerintem kifejezetten prémium ez a telefon, a fiókomban pihenő S9 játékszernek tűnik mellette
4, Hianyoznak a Samu jo funkcioi pl. idozitett smsm es hasonloak. - kinek mire van szüksége, nekem más telóból hiányzik a fordított töltés (akár kábelen is), vagy az univerzális távirányító, vagy mondhatnám a gesztusvezérlést ami a samuhoz képest sokkal kényelmesebb (számomra). A legtöbb szoftveres dolog appal pótolható, de a hw tulajdonságok nem
5, Ha nem lett volna szempont a vezetek nelkuli toltes es a vizallosag kenterbe verne egy sziamiau... - Az tény hogy a Xiaomi is nagyon jó készülékeket készít, de nekem meg pont náluk van barkács feeling, a topicok tele vannak MIUI hekkeléssel, én csak használni szeretném a készüléket, lehetőleg hiba nélkül. Ráadásul a Xiaomi esetében fordul elő leginkább, hogy belepakol egy jó hardvert egy műanyag házba a költségek alacsonyan tartása miatt. A prémiumot náluk is meg kell fizetni, bár még olcsóbbak mint a "nagyok", de pont az olyan hiányok miatt, amiket Te is említettél.Szóval nem vagyok Huawei márka hívő, ez az első Huawei telefonom, lassan 1 éve használom és még soha egyetlen mobilommal sem voltam ennyire elégedett.
Vélhetőleg nem a felhasználói szokásaidnak megfelelő mobilt választottad, de ezért ne az eszközt hibáztassuk
Béke!
-
F-ECT$
titán
válasz
Stevo80a #7835 üzenetére
1. Konkrétum? A legtöbb embernek itt elmegy 2 napot 6-8 óra kijelzőidővel. És a legtöbb tesztben is elöl szerepel ebben a kategóriában.
2. Ezernyi beállítás van, próbálkozz még vele, mert ebben is top 5 a mobilok között.
3. Szubjektív, így nem cáfolnám.
4. A legtöbb ilyen megoldható appal, de elhiszem, hogy hiányzik / egyszerűbb ha alapból benne van.
5. Miben verné el? (És egyébként az olyan állítások, hogy "ha ez és ez nem lenne" kicsit zárójelbe teszik a mondat többi részét.) -
Stevo80a
csendes tag
Megvettem 5 honapja.
Haat..
1, Tul gyorsan merul
2, A fotoi azert nem mondanam, hogy elsorendu minoseguek
3, Nincs az a premium feelingje, mint a Samsungnak, sot nagyonis kinai feelingje van
4, Hianyoznak a Samu jo funkcioi pl. idozitett smsm es hasonloak.
5, Ha nem lett volna szempont a vezetek nelkuli toltes es a vizallosag kenterbe verne egy sziamiau... -
Lacccca87
addikt
válasz
Aryon87 #7827 üzenetére
Vanced nel neked/nektek is bugos a kepernyo zarolasa funkcio? Mert elsotetiti rendesen es nem is lehet csak a csuszkaval feloldani, kivetel a kijelzo alja mert ott par milimeter vastag savban erzekeli az erintest es pont ott van a kovetkezo video es siman atugrik ra ha ugy erek hozza.
-
tobias88888
őstag
Már jön a cikk, hogy a P20 Pro-ra is jön az Android 10 és minden telefon megkapja ebben a hónapban, miközben én még mindig nem kaptam meg
-
bandigyerek
senior tag
válasz
Cruzolka #7830 üzenetére
Igazából 16 GB RAM kellene bele, mert már a nyócgigával is mocskosul laggol. Én már megvettem, csak még nem tettem bele. Nem is tudom, hogy mire várok...
Vicc volt.
Nekem is 8-as van, és az átlagos RAM felhasználás 3-4 között van. Szóval, ha csak nem valami über gémer vagy, esetleg Photoshoppolsz ipari méretben, nem hiszem, hogy a 6-os kevés lenne. A belső tárhely megint más tészta. De ha 4K videóban rögzíted a heted vlognak keléstől fekvésig, akkor legfeljebb később dobsz bele egy huawei-féle jófajta, nem kicsit túlárazott, memóriakártyát. -
Cruzolka
aktív tag
Üdv
A 6/128-as is ugyanolyan gördülékeny, és akadásmentes mint a 8/256-os P30 pro?
A tesztekben mindenütt az utóbbit favorizálják, ezért kérdezem.
Érdemes emiatt inkább a 8gb ram-al "szerelt" drágább telót beszerezni.
...egyáltalán, míert nincs hivatalosan kis hazánkban 8/128...????? -
thesound
addikt
Köszönöm a válaszokat!
-
feenty
aktív tag
válasz
thesound #7825 üzenetére
3: Nálam soha semmi gond nem volt a youtube-val (fogalmam sincs hogyan kell helyesen leírni
)
4: Én világ életemben HTC-s voltam, megszoktam a Sense felületet, így kicsit fura volt pl a beállítások elrendezése, de a gesztusvezérlést fél nap alatt megszoktam és már minden telót kapásbol úgy próbálok kezelni (még akkor is ha nem lehet) Szóval könnyen szokható.
6: Szerintem szinte tuti, hogy kapja majd a 11-et... Jó eséllyel a zászlóshajók után ő is megkapja majd.
7: Az XDA-t anno sokat bújtam, de kb a HTC 10 óta nem igazán éreztem szükségességét a custom romoknak. A P30 Pro esetében sincs ez másképp... Néha egy root jog jó lenne, de egyáltalán nem vágyakozok főzött rom után. Ami egyébként nem is nagyon van porondon. Az XDA P30 Pro-s topicjaiban annyira nincs élet szerintem... épp hogy nem gurul az ördögszekér -
Aryon87
félisten
válasz
thesound #7825 üzenetére
Nem tudok róla hogy lenne az új színekből.
Hallássérültként utcán értem a másik oldalt, metrón nem telefonálok érthető okból.
Youtube helyett Vanced Youtubot használok. Akadásmentesen fut, de lezárt képernyőn nálam egy idő után lelövi, hiába van neki engedélyezve a háttérbeli futás.
Stock droidos kérdést passzolom.
Nálam 1 bug van, 10-es droidhoz kapcsolom. Időnként a BT meghülyül, mikor munkahelyen (mediaMarkt) próbálok BT eszközre kapcsolódni a több cucc listából. Otthon saját cuccokkal nincs baj.
Biztos kap Droid 11-et, de sztem a 12-t is megkapja.
Nincs custom rom, mivel tavaly nyár eleje óta nem lehet BL-t nyitni. De nem is kell, a gyári bőven jó. -
F-ECT$
titán
válasz
thesound #7825 üzenetére
1. Én még nem láttam, igaz nem is kerestem.
2. Viszonylag jól, de a környezeted is jobban hallja a másik felet.
3. Nem vettem észre, de ettől még lehet. Mondjuk azóta itt a 10.
4. Vannak furcsaságok, de a legtöbb dolog appokkal, beállításokkal megoldható.
5. Tömeges nincs. Pl a nem megjövő értesítések inkább Android bug, nem P30 bug. Az újraindulgatás talán 2 embernél fordult itt elő.
6. A 10 viszonylag hamar megjött, a 11-re még van esély, de nem az elsők között fogja megkapni.
7. Nem igazán tudok ilyenről, nekem bőven jó a gyári. -
thesound
addikt
Megtetszett a telefon és akutális lesz lassan a váltás. Egyelőre csak 5 percet nyomogattam a Telekomnál, de majd még szánok rá időt. Azóta olvastam több tesztet/fórumot, néztem hands-on reviewkat is és pár kérdés felmerült bennem.
1. A fenti, új "dual" szinekben lehet már itthon kapni?
2. Zajos környezetben is jól hallható a másik fél? (mondjuk egy M3-as metrón?)
3. Külföldi fórumokon panaszkodtak (igaz még android 9 alatt), hogy a youtube app az akad, főleg akkor ha le van rakva a video alulra kicsibe és görgetne/böngészne közben az ember a videok között. (talán a Kirin proci nem úgy támogatja a codec-eket vagy éppen fordítva a Youtube...)
4. Aki esetleg stock droidról jött, annak mennyira volt nehéz az EMUI-t megszokni?
5. Kiderült már valami típushiba? (pl. olvasom itt az újraindulást és a meg nem érkező értesítéseket)
6. Nem ismerem annyira a Huawei frissítési szokásait, vajon egy 11-es androidot majd 1 év múlva megkap? Kinek mit mond a jósgömbje?
7. Mennyire vannak rá custom rom-ok, mennyire támogatja a fejlesztői közösség a telefont, vagy "tökéletes" a gyári rom? Bár egy ideje engem a stock rendszerek kiszolgálnak root nélkül és zárt BL-rel. -
AtHoS
nagyúr
Nálam OK a GSAM kijelzése (mondjuk én ezen szépen végigmentem, mikor felraktam Use GSam to Its Fullest Potential to Monitor Battery Life, CPU Usage & More )
-
F-ECT$
titán
Gsam battery monitort használ valaki? Pár napja totál hülyeséget ír a képernyőidőre,a többszörösét a valóságnak. Más tapasztalt ilyet?
-
mjani1172
addikt
válasz
klimokrisz #7816 üzenetére
Akkor szándékosan törölte?
Hiszen onnan is direkt kitörölte. -
klimokrisz
tag
A barátnőm törölte a képgaléria mappát, amiben a telefon a lefotózott képeket elmentette.
Néztem a „Nemrég törölt - 0” részben, de nincsen semmi benne.
Valahogyan vissza lehet állítani még a telefonról ezeket a képeket?
(Google fotókban még nem szinkronizáltam így abban nincsenek meg ezek a képek)
-
Foose
addikt
Grid autosport tapasztalat van valakinek p30 pro-n? Mert ugye a hivatalos támogatott listán nincs rajta a teló.
-
-
Aryon87
félisten
válasz
ggf8600gts #7809 üzenetére
Alapból be van kapcsolva.
Még azt csekkold hogy az Ai ki legyen kapcsolva. Kamerában a felső sornál az ikon.Ha narancssárga, akkor aktív, ha fehér az a jó. Bocs, az a 9-es droidon volt. A 10-esen már át van húzva ha ki van kapcsolva. AI szereti túltolni a dolgokat. -
ggf8600gts
tag
Ma vettem egy Huawei P30 Pro-t elsősorban kamerás képességei miatt. Az lenne a kérdésem, ha a Facebook-on osztom meg a felvételeket, mit kell vele csinálni, hogy a képek alatt ne jelenjen meg a Huawei P30 Pro felirat? Elnézést, ha láma a kérdés, de eddig nem volt tapasztalatom a telefon használatát illetően. A segítséget előre is köszönöm...
-
Zugi
aktív tag
Sziasztok!
Kérdésem az lenne, hogy e telefonnal meg lehet -e oldani úgy képernyőkép készítését, hogy ne csak az éppen látott felületet mentse le, hanem valamennyire görgessen is lefelé, tehát azt a részt is mentse hozzá a képhez.
Korábbi S7-es Samsungom ezt tudta, és ezen a P30 Pro-n ezt hiányolom nagyon. Hátha van rajta, csak én nem lelem. -
gusthy
veterán
válasz
Májkülnájt #7799 üzenetére
Az a helyzet, hogy azon kívül, hogy kicsit szebb fontok vannak a 10-esben, és úgy általában picivel esztétikusabb, nem érzek lényegi különbséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS notebook topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- BestBuy topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mozgásban a Titan Quest II
- EAFC 26
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro 256GB gyári független
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független akku 97% Apple jótállás
- Realme 12 Pro 5G 256GB Submarine Blue, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Kék, Garanciális
- Xiaomi 14T Pro 1TB Titan Gray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Szürke, Garanciális
- Xiaomi 14T Pro 1TB Titan Gray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Szürke, Garanciális
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest