-
PROHARDVER!
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
pontyos #19510 üzenetére
Szerintem mókolás (bootloader nyitása, rootolás) nélkül nem nagyon lehet eltávolítani. Ha csak nem ADB Díebugging-gal és parancssorral nem (persze ez csak elrejti a felhasználó elől az appot, factory reset után ott lesz megint). Egy ideje már külön ikon van a Cloud-nak, korábban a Beállításokban, a Huawei ID-n belül lehetett elérni.
A Cloud az EMUI 5.1-nél jött be, 5 GB ingyenes tárhely jár vele. A Biztonsági mentésnél nincs olyan opció, hogy ne legyen ilyen. Ha sok adat van (appok mellett mondjuk média vagy dokumentumok is), manapság az 5 GB hamar elfogy hetente történő mentés mellett.
A mentés csak akkor történik meg, ha be van kapcsolva a wifi. Ha meg nem kapcsolom be a wifit, akkor egy idő után elkezd nyavalyogni, hogy x napja nem volt biztonsági mentés. Eleinte idegesített egy kicsit, próbáltam én is rákeresni, hogy ki lehet-e valahogy kapcsolni, de most már nem foglalkozom vele. Néha ránézek és ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen notebookot vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- LEGO klub
- RAM topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Tőzsde és gazdaság
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 256 GB Hálózatfüggetlen
- Ne hagyd ki: AORUS ELITE lap, 41.500 Ft-ért! 0% THM-re is!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest