- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- ASUS ROG Ally
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemesi69
addikt
válasz
szabolcs5757 #5549 üzenetére
5-6 töltés után áll be
-
szabolcs5757
csendes tag
Köszi a tippeket!
Más: az 10.1 emui alatt nektek is gyorsabban merül az akku? 3 napos a telefon, az első napot 10.0-n töltötte és 9 óra SoT jött ki, a második nap 10.1 és 6 óra körüli a SoT. Ez normális? -
kuk@c
tag
válasz
szabolcs5757 #5544 üzenetére
Nekem olyan átlátszó tok kellene ami nem sárgul/barnul meg 3 hónap alatt...
Létezik ilyen?
@
-
válasz
-
Teewine
tag
válasz
Én annó, amikor megvettem a P30-at, akkor egy Vodafone szaküzletben találtam hozzá olyan vékony szilikon átlátszó tokot, ami a kamerát is védi. A tok márkája MOBIAMA. Azóta is az van rajta. Úgy emlékszem, hogy olyan 3.000.- Forint körül volt az ára. Jól bírja a strapát.
-
szabolcs5757
csendes tag
Tudnátok ajánlani olyan viszonylag vékony, átlátszó szilikon tokot, ami a kamerát is védi? 2 GSM-ben, 2 Firstphoneban és Mediamarktban is voltam ma, de sehol nem volt
Létezik ilyen egyáltalán kínán kívül?
-
-
Teewine
tag
Sziasztok! Én meguntam a sz@rakodást ezzel a frissítési mizériával.
Ma reggel eszerint a fórum szerint lefrissítettem a telefont. -
Franky74
aktív tag
Sziasztok!
Még a 10.00 van a telón (majd jön a frissítés(Telenor)). Kérdés: fényképezés közben hogyan tudok lencsék között váltani?? -
szabolcs5757
csendes tag
Nekem csak a HiSuite dobta fel a frissítést (valami 10.0.0.19x), azután már OTA frissült 10.1-re.
-
Zso83
tag
Nagyon nagyok a szórások, valaki már rég megkapta, valaki meg még a mai napig sem. Ez ilyen, de mki várjon türelemmel... ahogy én is ezt teszem. MIKOR KAPOM MÁÁÁÁ MEEEEG????
-
Mattb
senior tag
válasz
szabolcs5757 #5526 üzenetére
Sokan problemaznak hogy nem jött meg nekik a frissítés, akkora nagy újításokat tartalmaz majd? Én is 2hete vettem a telót, 10.0 van rajta még.
-
szabolcs5757
csendes tag
Köszi annak, aki segített a vásárlásban, ma én is megvettem a telefont
Telenoros vagyok, és nekem is csak 10.0-ra frissült, de remélem előbb utóbb tovább is fog.
-
-
ult1mate
tag
Az értesítési sávot tényleg nem lehet mozdulattal lehúzni mint egy xiaominál bárhol a home képernyőn?
Van esetleg hotkey rá? Nem akarok 3rd party launchereket használni. =/
Nem is értem csinálják ezeket a tepsi telefonokat és tök kényelmetlen a használata.
A legújabb "gestures" mód mellett értem mindezt nem a virtuális gomboknál. -
laaceee98
tag
válasz
zazu001 #5513 üzenetére
Szia!
Nem érdemes.
Nekem is itt pihen a fiókban bontatlanul ugyanaz a GlastR fólia, és 3 hónapja a gyári van rajta.
Kicsit kezd karcos lenni, de tökéletesen teszi a dolgát. Majd cserélem, ha már megérett rá, addig szerintem okés. És ebben azt hiszem minden egyes P30 fórumozó kollega egyet fog érteni velem nagyjából. -
laaceee98
tag
válasz
mirci18 #5512 üzenetére
Szia!
Remek készülék lett a P30, de ha a 10 Pro-d hibátlanul működik akkor valóban el kell gondolkodni megéri-e a csere. Én a helyedben inkább a P30 Pro-val szemeznék.
Számomra az ívelt képernyő meg a mérete inkább hátrány lenne ezzel szemben, mint előny, de ezt embere válogatja. Egyébként fotózásban is jobb (asszem egy optikai zoommal), +IP68 +infra. Telenornál (vagy minek hívják most éppen
) Egy 7-8 ezer ft havidíjas csomaggal 160 körül ki lehet hozni.
-
zazu001
tag
Sziasztok!
A telefonon gyárilag rajta lévő fóliát érdemes lecserélni egy spigen GlastR-re, vagy védelem szempontból ez is megfelelő? Mert még azelőtt rendeltem a fóliát, tokot, hogy megérkezett volna a telefon, és nem tudtam hogy lesz rajta.
Előre is köszi a választ! -
szemesi69
addikt
válasz
mirci18 #5509 üzenetére
Szia! Ezt neked kell tudni, a korrekt váltás a kategória miatt p30 pro lenne. A honor 20 pro is jó készülék. A jelenlegi telefonod most is jó. Az a71-n kívül mindegyik jó választás lehet. Te tudod anyagilag mit engedhetsz meg magadnak, én soha nem más véleménye alapján döntök
A teszteket elolvasom, a fórumokat is nézem, ez alapján már lehet dönteni. Szerény véleményem, ha jó a telefonod, tartsd még meg, ha újdonságra vágysz, hasonló felsőkategóriába gondolkodj, ha anyagilag belefér, de ne hagyd magad befolyásolni
-
-
mirci18
addikt
Sziasztok jelenleg Huawei Mate 10 pro telefonom van.
Váltáson gondolkodok.
Samsung s10 lite, a71, Honor 20 pro és Huawei p30 van terítéken.
Az utóbbi honor band 4 pro karkötővel.
A p30 messze kiemelkedik tudásban a többi közül.
Elvileg még ő is tudja az asztali desktopot 124 e ft ért szerintetek jó vétel megéri lecserélni a telefont? -
válasz
szabolcs5757 #5506 üzenetére
Én a telekomnál venném most előfizu nélküli dominó kártyával 147ezerért, már amennyiben tudsz mit kezdeni egy Huawei Band 4 Pro-val. Az éppen szerintem a legjobb ajánlat.
-
L4mie
veterán
nővéremnek telekomtól vettük - független ofc. - adtak mellé band 4-et is.
140 akárhány ezer volt. -
szemesi69
addikt
válasz
szabolcs5757 #5502 üzenetére
Csak alig 60k pluszt tesz rá a konzolvilág az euronics-hez képest, és a konzolvilág nem hivatalos viszont eladó, az euronics viszont igen. Csak példát hoztam arra, hogy hivatalos helyeken, még olcsóbb is
-
szabolcs5757
csendes tag
Köszönöm a gyors választ!
Igazából 2 évet írnak garanciára és "hivatalos hazai forgalmazótól" plecsni van még feltűntetve az adatlapon, és a garanciális ügyintézésnél is a huawei márkaszervíz van megjelölve, de akkor nézelődök máshol. -
szemesi69
addikt
válasz
szabolcs5757 #5498 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Jóval olcsóbb, mint a csúcsmodell, de majdnem annyit tud. A legfrissebb trükkök nincsenek benne, de van olyan funkciója is, ami a drágább verzióból hiányzik.
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Megújult a PROHARDVER!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- ASUS ROG Ally
- Peugeot, Citroën topik
- Bittorrent topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest