Hirdetés
- OLED TV topic
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
killertibi
tag
válasz
Black_Raven
üzenetére
Hááááát azért
Az a Sony XZ3 egy igazi kis ékszer, gyönyörű cucc (nekem legalábbis)
. De céges volt, és vissza kellett adnom (pedig bíztam benne, hogy végkielégítésként megtarthatom
). Nekem mindig is fontos volt, hogy ne csak használni legyen jó egy telefont, hanem ránézni, kézbe venni is. Most kaptam egy samut, de említésre se méltó. Jellegtelen f.s, egy 3310-es jobban lázba hoz. -
alufelni
tag
válasz
Black_Raven
üzenetére
Én p30 pro-t akartam de nem volt raktáron, de nem bántam meg szerintem is jó döntés a p30
Tudom ez p30 topik de olvastátok ( tényleg igaz ??) Hogy a p40 szériák google támogatás nélkül jönnek?? Csak azt akarom mondani személyszerint nem bírom elképzelni milyen lehet úgy egy android
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook Pro 2019 Laptop A2141 i9
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRX9 notebook - i5 13450HX 32GB DDR5 512GB SSD nVidia RTX 4050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az a Sony XZ3 egy igazi kis ékszer, gyönyörű cucc (nekem legalábbis)
. De céges volt, és vissza kellett adnom (pedig bíztam benne, hogy végkielégítésként megtarthatom