Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Pánik a memóriapiacon
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
FraFer82
üzenetére
Meg vagyok lepve. Szerintem ez a legrosszabbul sikerült P sorozat, és igazából GSM-mel együtt sem lenne számomra érdekes valamiért, pedig a P9-30-ig mind szép és izgalmas (volt). A másik meg, hogy ennyi pénzért én iphonet vennék; hosszabb support, jobb kamerás képességek, kompakt, elegáns, stb.

-
AtHoS
nagyúr
válasz
FraFer82
üzenetére
Én úgy vettem ki, hogy Te azokról írtál, akik egyáltalán elgondolnak/elgondolkodnának/mérlegelik az esetleges váltást, mert közülük kerülhet ki akire érvényes lehet az, hogy "racionális, ragaszkodó típus, aki úgy érzi, hogy dehogy váltana"
Azokat viszont kihagytad, akik esetleg el sem gondolkodnak azon, hogy lecseréljék a telefonjukat, mert pl. nem cserélgetik olyan sűrűn, mint más a "bugyit/gatyát" vagy éppen nemrég szerezték be legújabb készüléküket.
Én jelenleg elolvasom a híreket/teszteket, de csak tájékozottság fenntartása végett, eszemben sincs telefont cserélni, pedig lassan egy éve van meg a P30 és számomra több, mint megfelelő jelenleg is. Majd váltok, ha a körülmények úgy alakulnak aztán majd akkor kiderül mire is esik a választásom az akkori körülmények ismeretében.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Visszaengedi Kínába az NVIDIA H200-at a Trump-adminisztráció
- Mobil flották
- Lexus, Toyota topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Renault, Dacia topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest