-
PROHARDVER!
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave920117
tag
Nálam továbbra is abszolút rapszodikus az ujjlenyomat jelének villogása. Folyamatosnak nem mondanám.
-
h3lios
addikt
Bízok benne.
Mai vicces story: (szolgáltatónál melózom) Meséltem az egyik ügyfelemnek, hogy mennyire cool telefon a P30 és mondta, hogy neki is az van.
Mondom finoman bekérdezek, hogy neki bejött -e az ujjlenyomat olvasó.
Első kérdése jó-jó, de nem értem miért villog...Mondom jólvan, akkor nem csak én sz.ptam be vele..
-
h3lios
addikt
Nincsenek jó híreim azoknak akik ugyan ezzel a hibával találoznak mint én.
Érdeklődtem a Huawei-nél, hogy ilyenkor mi a helyzet. Azt mondják, hogy ez feature és nem hiba. Közelség érzéklő működik, ha mozgást érez. Nem érdekes, hogy nyugalmi helyzetben van a telefon.Arra, hogy hivatalos (más régiós) huawei fórumon azt írták, hogy jön patch, annyit mondtak, hogy nem tudnak semmilyen javításról és, hogy ennek így kell működnie.
Illetve garanciában nem foglalkoznak a jelenséggel, mert ez a készülék rendeltetés szerű működéséhez tartozik.
Megy a Bullshit ezerrel...
-
fravik
tag
Esetleg valaki használja rajtam kívül a Google Location History-t? P30-on működik rendesen nektek? Nekem a Google Maps Timeline funkciója 2 napja semmit sem mutat, pedig szeretem néha megnézni, hogy merre jártam és mit csináltam.
Találkozott valaki ilyesmi problémával? Be van kapcsolva minden helyzettel kapcsolatos engedély, arra gyanakodtam, hogy az erőforrás menedzsment az, ami valamiért tiltja a lokáció lekérését amikor nem használom, de többször volt a kezemben a telefon feloldott állapotban és semmi adat nincs. -
Quqesz
nagyúr
-
P30
lelkes újonc
Sziasztok! Honor 8-ról váltottam és két dolgot nem találtam meg ezen. Azt hiszem zsebmódnak hívták,amikor zsebre raktam automatikusan felerősödött a csengetés hangereje.A másik az alsó váltó ikonok cseréje.Megszoktam a visszát jobb oldalon.Köszönöm.
-
h3lios
addikt
Ez logikus és érthető is a megoldás.
Viszont nem tudom, hogy nálam akkor mi a helyzet a szenzorral.
Kollegámmal megnéztük, pont ugyan az a SW verzió van fent neki is, mint nekem és nála nincs ilyen probléma.
Ugyan úgy gyári fólia van fent neki is.Azért lenne jó tudni, hogy SW-es vagy Hardveres-e a hiba, mert ha utóbbi akkor hétfőn viszem vissza cserélni.
De gyanús, hogy ugyan az a SW verzió és egyik telón előjön a másikon nem. A hivatalos post is kérdőjeles, mert majdnem 1 hónapja közölték, hogy jön a patch májusban. Na most, ha kivárok és nem javul meg akkor meg megszívom, mert nem kapok új hibátlan készüléket.
A vicc az, hogy vannak akik visszavitték és kértek 1 újat és az új ugyan azt csinálja...
-
Pompi
nagyúr
"Ha letakarod az egyik ujaddal az előlapi kamerát, akkor nem villog tovább."
Igen, ha letakarod a kamerát, akkor úgy érzékeli, hogy zsebben, tokban van, ilyenkor az aod is kikapcsol, meg a fingerprint szenzor is. A kijelző takarításakor le is szoktam takarni, hogy ne éledjen fel amikor a szenzornál törlöm.
-
h3lios
addikt
Nem hiszem, hogy a fólia a ludas. Ha letakarod az egyik ujaddal az előlapi kamerát, akkor nem villog tovább. Ahogy elengeded újra elkezdi. Valszeg valami baki lehet a rendszerben, ami feléleszti az érzékelőt akkor is, amikor nem kéne. Ez könnyen megmagyarázná, hogy miért nem jelentkezik mindenkinél. Ha HW hibás lenne, akkor a letakarós trükk nem működne, hanem csak villogna a cucc.
-
h3lios
addikt
Azért remélhetőleg csak SW update kell. Most utána olvasva fórumon van, aki emiatt vitte vissza és a cserés telefon nem csinálja. Másnál a cserés is csinálja csak nem olyan gyakran.
Holnap rákrdezek Huawei-nél dolgozó ismerősnél, hogy ez micsoda. Ha hibás széria, akkor búcsúzok is a telefontól.
-
h3lios
addikt
De az.
Leraktam az ágyra 2 méterre álltam tőle, hogy véletlen se zavarhasson be az arc feloldás. Lezárt kijelző mellett 2 perc alatt 10-15x felvillant az ikon, úgy hogy nyugalmi helyzetben volt a telefon. Nem nyúltam hozzá, nem jött értesítés.
Amit már valaki fentebb is írt, ha letakarod az előlapi kamerát nem csinálja.
Itt a hivatalos UK fórumon el is ismerik a hibát és májusra ígérnek frissítést. Nem 1 felhasználó tapasztalja a hibát, P30 Pro-n ugyan úgy előfordul. Úgy néz ki, hogy a userek csak 1 része érintett, mindenestre zavaró, mert ha melózol akkor a szemed sarkából csak azt látod, hogy villog valami melletted.
Emiatt ki is kapcsoltam, most maradt az arc feloldás, ami meglepően gyorsan és pontosan működik.
-
Quqesz
nagyúr
Üdv az újaknak a klubban.
realist
Nincsen körbeforgás (nekem is hiányzik), de pl samun sincs.h3lios
Ma megmozdítod a telót felvillan, hanközelíted az ujjad felvillan, ha megérinted a kijelzőt 1x, akkor felvillan. Ez nem hiba. -
torok6
aktív tag
Nekem olyant csinál a teló hogy ha youtube videókat teljes képernyőre forgatom akkor szaggat az animáció de csak ott tapasztaltam ilyent. Valaki tapasztalt ilyent?
-
CzGöbe
tag
Szerintem ez nem bug, hanem feature. Nekem legalább is elég következetesen működik: amikor vízszintben van, akkor fekete a kijelző, de amikor elmozdul a vízszintesből, akkor pár másodpercre megmutatja, hogy hova is kell tenni az ujjat. Ha jól láttam, ma amikor sétáltam haza, kezemben lóbálva a telót, akkor végig ott volt a jel.
(#275) Energie X:
Nekem 9.1.0.124 van (Vodafone) -
Melyik a most telepíthető legfrisebb sw?
ff nem jatszik -
realist
őstag
Szintén most csatlakozom, üdv mindenkinek
A korábbi huawei telefonomon be lehetett állítani, hogy a főképernyők ciklus szerűen ismétlődjenek. Most viszont eltűnt ez a "Főképernyő beállítások" menüpontból.Másnak is van ilyen problémája, hogy nem tuja beállítani? Vagy lehet, hogy a phone clone költöztetés zavarta meg?
-
h3lios
addikt
Mai nappal csatlakozom a boldog tulajok köréhez. Nekem is megvan a villogó ujjlenyomat olvasós bug. Elvileg szoftveres hiba és májusban kapunk rá megoldást. A többiek nem találkoztak a jelenséggel ?
Ha bekapcsolom a fingerpring scannert akkor hébe - hóba fel-fel villan az ikonja a lezárt kijelzőn. Gyári fólia van rajta, de ez nem szabadna, hogy hatással legyen rá. -
droti25
őstag
Köszönöm a választ.
Igazából amiatt kérdeztem, mert bluetooth-ra való kapcsolódáskor kocsiban állandóan a gyári zene app-ot indítja el a rendszer automatikusan nem pedig a poweramp-t, ami alapértelmezettnek van adva. Ez zavaró.
Ha minőségre van olyan jó a gyári app is akkor használom azt, mert a rendszer rám erőlteti. -
Kiragadtál egy részt a szövegkörnyezetből.Az önmagában persze hogy nem válasz
A kérdés ez volt:"Szerintetek jó az alap zene lejátszó app vagy érdemesebb egy poweramp-t használni?"
Erre írtam nem használok gyárit(mivel nem jók általában-ezt nem írtam de evidens) és érdemesebb külső alkalmazást használni a zenék rendszerezésére,hallgatására,stb ami esetében a poweramp mert úgy írta mintha teljesen magától értetődő lenne mindenki számára hogy csak az jöhet szóba semmi más.Ezért írtam az elején hogy én a google playt használom(bármilyen megdöbbentő is hogy nem a powerampot gondoltam magamban) evvel jelezve hogy van más is nem csak a poweramp de mindenképp külső alkalmazást használjon még akkor is ha ez esetében a poweramp.Ez pont hogy egy mindent lefedő válasz volt.
-
Quqesz
nagyúr
Jó ez az este mód és 3x zoom [link]
-
Pompi
nagyúr
Különbségek P30 oldalról:
- kisebb
- nem hajlított a kijelző a széleken
- nincs 5x zoom, "csak" 3x zoom
- nincs TOF (time-of-flight) kamera
- hangyányival kisebb az ultranagylátószögű lencse, viszont élesebb a széleken
- nincs infra port
- nincs ip68 csak ip53 védettség
- van jack csatlakozó
- nem 40W a gyorstöltés "csak" 22,5W
- nincs kábel nélküli töltési lehetőség
- hagyományos beszédhangszóró van a kijelzős akusztikus megoldás helyettHa valamit kihagytam majd javítanak.
-
AsusBoy
senior tag
Szoasztok.
A huawei p30 es a p30pro kozott csak a nagysága a különbség?
A sima p30 is képes az 5x optikai zoomra?
Illetve az éjszakai felvételeket is ugyan olyan szépen eltudja készíteni mint a pro ?Ha tévedek akkor letudnátok írni , hogy kamera terén mi a különbség a két készülék között.
Köszönöm
-
droti25
őstag
Valaki erre?
-
droti25
őstag
válasz
mantequilla #259 üzenetére
Azért, hogy minél nagyobb legyen a használható, megjeleníthető képernyő méret úgy hogy mindemellett még kompakt, kézbe illő és kényelmesen használható legyen a telefon.
Úgy gondolom ez magától érthetődik és teljes mértékben egyértelmű..
Persze mindenkinek nem lehet megfelelni sőt nem is kell.
Ha 1000 emberből 1-nek nem jön be egy új innováció, az már felejtős a gyártók számára mivel a másik 1000 vásárló igényét veszik alapul. -
sfdrakex
nagyúr
válasz
mantequilla #259 üzenetére
Minek? Mert a legtöbben szeretik az ilyen közel keret nélküli telókat.
-
Pompi
nagyúr
válasz
mantequilla #257 üzenetére
Tényleg felesleges, mert olyan, mintha ez (is) a Huawei hibája lenne, pedig évek óta ez a trend minden gyártónál, évek óta azon megy a matek, hogy minél nagyobb legyen százalékosan a kijelző az előlapon, ezért van a notch, ezért van a luk, ezért van a külső előlapi kamera. Ez a trend. Ezt használják több millióan világszerte. Ha neked ez nem kényelmes akkor gyorsan keress valami olyat ami nem ilyen - bár már a közép kategória is igen keskeny kávákkal operál.
-
droti25
őstag
Szerintetek jó az alap zene lejátszó app vagy érdemesebb egy poweramp-t használni?
-
droti25
őstag
válasz
mantequilla #253 üzenetére
Megint egy mondvacsinált, teljesen értelmetlen dolog van kiemelve, felnagyítva. Mindenki olyan telefont vegyen ami számára kényelmes. Neked ezekszerint kisebb telefonra van szükséged, ilyen egyszerű.
Sztem igenis jó dolog a káva nélküli megoldás, nemhiába törekszenek a lehető legpraktikusabb megoldásra évről évre a gyártók. -
sfdrakex
nagyúr
válasz
mantequilla #253 üzenetére
Feleségemet csak azért írtam, hogy kicsi és simán használja. Nincs nagy keze. Ne tegyél alulra ikonokat. Át lehet helyezni mindent.
-
mantequilla
aktív tag
-
droti25
őstag
Tényleg, ti melyik vezérlést használjátok? Gesztus vagy ikon?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
mantequilla #247 üzenetére
Gesztusvezérlésnél nincsenek gombok. Ezért nem kell alul nyomni semmit. Emiatt írtam, hogy próbáld ki. Egyébként a 160 centis, feleségemnek nincs vele gondja, nekem se a P30 pron, és más még nem panaszkodott erre.
-
CzGöbe
tag
Na! Ma nagy meglepetésemre, mikor mozi előtt bementem a Vodába az Arénában, volt 2 telefon is az üzletben
Szerencsére az egyiket el tudtam hozni, így beléptem én is a klubba végre!
P10-et és Vernee X-et összegyúrva váltotta azokat!Valaki használ ilyesmi 3D-s üveget? Mi lehet a különbség a 3D és az XD között (azt leszámítva, hogy az egyiken teljesen ki van vágva a felső rész, a másikban pedig lyuk van az egyik szenzor számára)?
3D CP+ Max
XD CP+ Max
Az M4 Aquamon volt üveg, de az ugye teljesen sík kijelzős volt még, aztán amikor megvettem a P10-et, még nem volt rá ilyen üveg, így Mobile Outfitterses matt fólia került rá 0. percben. Nekem nagyon tetszett, amíg egyszer le nem ejtettem és mind a 4 sarka összezúzódott.Ezt a telefont véletlenül sem szeretném elrondítani, így megint gondolkodok egy vékony tok + üvegfólián, csak ugye még nincs tapasztalatom ezekkel a hibrid üvegekkel. Kinek volt már ilyen minőségi 3D-s üvege, mik a tapasztalatok?
-
Quqesz
nagyúr
válasz
mantequilla #244 üzenetére
1.az ajánlott gesztusvezérlés
2.ha a sarokból húzos az ujjad a kép közepe felé(minda2 alsó sarokban müxik), akkor lekicsinyíti az kezdőlapot(kb 2/3-a lesz az eredetinek)Szerk
ez van, ez a trend, de itt legalább jól működik. Samun agyhugykövet kaptam től(huzogattam az ujjam, mint b.zi a f.szát, és semmi) -
mantequilla
aktív tag
Mert a gesztus vezerles megnyomja helyettem a legalul levo ikont? Hagyjuk mar. Semmi fele magyarazatot nem fogadok el arra hogy ez jo, mert nem az es az ilyen athidalo megoldasok max megszokhatoak de nem jok.
Es most ne ugy vegyetek hogy azt mondom hogy a p30 szar mert nincs kavaja mert nem azt mondom. A kava nelkuli trend a szar. Az hogy a p30 koveti ezt a trendet az sajnalatos.
-
thomeef
őstag
válasz
Gesztusvezérlést erre találták ki
155 centis kolléganőm tökéletes tudja kezelni a 6,5"-os mate 20-at
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Próbáld ki gombok helyett gesztusvezérléssel.
-
mantequilla
aktív tag
Ma ujra megneztem a telefont szolgaltatonal ahol csak alul van az asztalhoz rogzitve a telefon igy semmilyen szinten nem befolyasolja a fogasat es ra is jottem mi a problemam vele. Az, hogy nincs kava!
A fogasaval nincs semmi baj, hisz pont ugyanakora mint a mostami telefonom, leszamitva hogy 4 mm-rel hosszabb. De viszont mikor egy kezzel probalom hasznalni mivel nincs semmi kava, a huvelykujjammal le kell nyulni teljesen a kijelzo legaljaig vagy a legtetejeig a navigacios gombokhoz.
A regi telefonom van egy jo 1 centi kava az aljan es a tetejen is igy egy kezes hasznalat eseten nincsenek olyan tavol a kezelo gombok.
Ide vezetett a nagy kavatlanito trend... egy teljesen normal meretu telefont nem lehet egy kezzel kenyelmesen hasznalni.
-
psajti
aktív tag
Végre egy saját p30 topik. Huaweit ezelőtt még nem próbáltam ebből a kategóriából, csak sok évvel ezelőtt az Ascend G620s-t de az még teljesen más irány volt, szóval azt hiszem ez jól fog még jönni.
Egyébként nagyon szerethető ez a telefon, még így pár hét után is jó ránézni főleg ebben az auróra színben.
-
jeni
félisten
A páromnak se tel.szám - sem mobil csere nem volt.
Csak 1.
Előfizetői hosszabbítás.
Hibajelenség: Nem lehetett netezni vele vagyis nem volt 4G.Vodafone szolgáltatóhoz vissza mentünk 10 percen belül-mivel kellett várni kellett míg központilag a rendszer vált az adott vonalon.
Ilyenkor szokásos szöveg,hogy mikor sms-ben küldik az értesítést a módosításról,akkor újra kell indítani a mobilt.
és a SIM csere megoldotta a problémát. ami természetesen 0 Ft volt.
-
Quqesz
nagyúr
Az nem jelent semmit. Nagyon sok telefonos topikban felmerülő probléma volt a telefon csere utáni sim hiba. Nem tudjuk miért, mi az oka, de sok esetben segített a csere. És nem csak huawei telefonoknál. Elvileg 2 évente ajánlott is lenne cserélni. Nekem 14 hónapos volt a sim váltáskor és nincs ilyen jelenség)
-
törölt tag
válasz
Dave920117 #231 üzenetére
-
Quqesz
nagyúr
Első körben kérnék egy sim cserét. Mond, hogy baj van, ingyen cserélik(ha szaroznak, mond, hogy másik sim okés a telóban). Ha nem válik be, akkor már lehet készülék hiba, szervíz . Nálam eddig nem volt ilyen baj.
S10 kamera
Nappal nincs nagy különbség a két teló közt, este már lehetnek nagyobb különbségek a huawei javára(pl samu night mód gyenge) . -
Pompi
nagyúr
válasz
Dave920117 #231 üzenetére
Nekem is Nature TPU van rajta - én évek óta ezt használom minden telómra - szürke árnyalatút vettem, ebben is elég jól mutat a kék, picit tompítja, de még láthatóan kék.
A P30-nál amúgy picit módosítottak ezen a Nature TPU tokon, most van kimondott sarok védelem, és a kamera részt is védi.
-
b1sti
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Pár napja használom a P30-at, de egy elég idegesítő és váló okot adó hibát fedeztem fel.
A hiba:
Hívok vkit, felveszi, elkezdek beszélni, de a másik fél nem hall belőlem semmit. Van amikor 3x egymás után megcsinálja ezt, majd a 4. visszahívás alkalmával sikerül beszélnünk is.
Esetleg van vkinek vmi ötlet vagy vki találkozott már ezzel??Előre is köszönöm a segítő hozzászólásokat!
Más! Esetleg az S10 szériából van, ami olyan szép képeket csinál, mint a huawei? Csak ez az egy lenne fontos!
-
Dave920117
tag
Ma vettem a telefonra egy Nilkon Nature TPU tokot. Meglehetősen csúszik tok nélkül
De eddig mindennel maximálisan meg vagyok elégedve. Nektek milyen színben van? Tartottam az auróra kéktől, de nem bántam meg.
-
Nuada herceg
őstag
Sziasztok!
Mate 10 pro-ról tervezek erre váltani. Semmi bajom nincs a jelenlegi telómmal, sőt, imádom. De mindig kell valami új, és ha már az asszonyt nem cserélhetem le, itt élem ki magam.
Többen is írtátok a vezeték nélküli töltést. Nos, biztosan nem lenne rossz, de eddig egy telefonomban sem volt, talán itt sem fog annyira hiányozni.
Amitől picit félek, az az aksi mérete. 3640 talán? A mate 10 proban pedig 4k.
Meg a vízállóságot is hiányolom, de egyszer nem vittem strandra a Mátét.Néha az elején megfürdettem a kádban, de ennyi. Szóval talán anélkül is megleszek. Tudom, hogy a P30 cseppálló, de hát az kb csak annyit is jelent.
A p30 pro nekem kilőve. Az ára is sok, de valahogy azok a lekerekített szélek... Nekem nem jön be. Túl nyúlánk kinézete van már tőle a telefonnak. Meg teszteken néztem, hogy ez a "legrosszabban" használható lekerekített kijelzős teló. Youtubeon sokszor véletlenül indul a következő videó, meg hasonlók.
Kinézetre meg tetszik a sima P30. Szóval a kérdés az lenne, hogy váltott valaki erre Mate 10 proról? Ha igen, írja már le a tapasztalatát, ha van kedve és ideje!
Igazából nagy előrelépésre nem számítok, csak ne legyen visszalépés sem. -
Rusi
senior tag
Sziasztok!
Az elsők között (még hazai tesztek sem voltak, egyedül a Tech2 videóját láttam) döntöttem úgy, hogy eljött az idő a P9-em lecserélésére. Nos, a P30-ra váltás szerintem életem egyik legjobb döntése volt. Csodás a kijelző, süvít a rendszer, de nekem elsősorban az számított, hogy kamerában és üzemidőben előrelépjek. Na, hát ezen a téren mint ha egy másik dimenzióba kerültem volna. A P9-et is nagyon szerettem, mert jól bírt és korrekt kamerája volt. A P30 viszont több fényévnyi előrelépés. A kamera zseniális benne, de talán az üzemideje még zseniálisabb. Dual SIM-ként használom, de most hétvégén szombaton reggel levettem a töltőről, belement 2:45 óra beszélgetés, 7,5 óra kijelzőidő (automata fényerővel), állandó wifi és 4g, folyamatos szinkron két email fiókkal és az előbb tettem töltőre 15%-kal. Hétközben kicsit többet használom, email és telefonálás is van bőven, a két nap teljesen biztos, de még úgy is marad kb. 40% a nap végén, ha aznap 2 órát navigáltam Waze-zel. Rendkívül elégedett vagyok vele, sokkal pozitívabb benyomásokat adott, mint amire számítottam a P9 után.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
eladogeppc #223 üzenetére
Ne higyj el mindent az "okosoknak"(sztem sejted hova céloztam). Én bár csak 1080-ban veszek fel(azt is 30fps), de nem érzem azt, hogy S8+ után bajban lennék. Talán az ae kicsit érzékenyebb, de ennyi. Csak példaként: [link]
Az ois hiánya sem okoz problémát normál fényviszonyoknál(max nem hullámzik a kép mozgáskor).
Amúgy hamar dobtad az XR-t...... -
droti25
őstag
Mondjátok már meg, miért olvasom mindenhol, hogy a P30 által készített videók nem igazán jó minőségűek. Mit kell nézni? Én nekem tökéletesnek tűnnek...
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Beszereztem egy P30-at igen jó áron, iPhone XR-t dobtam le. Egyelőre akku idő valami iszonyat jó, hozza az XR szintjét. Kamera szokott még nálam problémás lenni - vagy ahogy máshol mondták, velem van baromi nagy baj - de egyenlőre az is rendben van. Gyönyörű készülék ez nagyon. P30 Pro már árban nagyon messze lett volna egyébként.
Vízállóság hiányozni fog, a videók profi minősége, de majd alkalmazkodom a P30-hoz. Tetszik, nagyon tetszik. -
válasz
mantequilla #213 üzenetére
Nillkin Superfrosted tokkal még jobb a fogása
-
droti25
őstag
Számomra is tökéletes, igazi prémium érzetű fogása van a telónak.
(Xiaomi Redmi Note 4-ről váltottam) -
Quqesz
nagyúr
válasz
S8+ után jó fogása van. A carbon gyári tok miatt nem is csúszik már.
-
thomeef
őstag
válasz
G4 után a P30-nak nagyon patent fogása van számomra
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
MMben a lopásgátlós cucc sokat ront a fogásán. Nekem P30 Pro van, feleségemnek sima P30, szerintem mindkettő fogása rendben van.
-
mantequilla
aktív tag
Ma ujbol megneztem a p30-at az mm-ben es masodszor is az volt a benyomasom hogy rossz a fogasa ennek a telefonnak. Nem.tudnam megindokolni hogy miert de erdekes modon a p20-at es az ezektol nagyobb lg g7-et is kellemesebb volt kezben tartani de a p30-at valahogy rossz fogni.
-
sohajda90
aktív tag
A jelenleg másodlagos, munkahelyi telefonként használt Mate 8-am 3 év után felmondta a szolgálatot (értsd: néha már kevés használattal is meghal nap közben, holott génykorában igazi üzemidő bajnok volt, elsődleges telefonként 2-3 napot mindig kibírt), ezért még a húsvéti ünnepek alatt eldöntöttem, hogy beruházok egy P30-ra. (Igazából a cég provideolna készüléket, de csak egy P Smart lenne, és a munkatársak nagyon elégedetlenek vele...).
Mivel az elsődleges mobilként használt iPhone X-em már lassan másfél éves alig vártam, hogy az ünnepek után eljátszadozhassam az új ketyerével, megnézzem mennyit fejlődött az Android az elmúlt 3 évben (Mate 8 maradt Nougat-on) plusz 2 hét múlva nyaralni is megyek, ezért is időzítettem mostanra a vásárlást, én mindig telóval fotózok (azért egy iPhone X erre már bőven jó), viszont többször jól jött volna a nagylátószögű optika, mivel előfordul, hogy egy épület, tér nem fér bele egy sima képbe, és már nem azt az élményt adja vissza, plusz most úgy vagyok, hogy ha most veszek egy triplakamerás másodlagos telefont, akkor ősszel valószínűleg nem fog tudni annyi pluszt nyújtani az új alma, hogy elcsábuljak rá és megint kiadjak 300+-t egy telefonra...viszont jelenleg (az eladók szerint) a Vodafone-nál olyan készlethiány van ebből a készülékből, hogy még arra sem tudtak nekem ígéretet tenni, hogy a jövőhét folyamán megkapom a készüléket. Mivel a nevemen van 2 red előfizetés, ezért ajánlottak jelentős készülék kedvezményt, hogy vigyek helyette egy Mate 20 Pro-t, viszont még így is lenne köztük 40-50 ezer különbség, valamint egyébként a kiajánlott készülék kedvezményt a P30-ra is megkapom, ha megvárom, hogy megérkezzen...és így akkor kb. 100-ra jön ki a készülék, a Mate 20 Pro a kedvezménnyel is kb. 190 lenne, ami meg már kb. a független árával egyezik meg) szerintetek megéri rá várni, vagy jobban megéri megvenni a Mate-t?
(Feature-ök közül ami nekem a P30-ból egyedül hiányzik a wireless charging, X-en tavaly tök jól jött Amerikai nyaralás alatt, hogy a legtöbb Starbucksban be volt építve a töltő az asztalokba, így ha merültem elég volt beugrani egy kávéra bárhol és fél óra alatt egy 20-30%-ot sikerült rátölteni vezeték nélkül...) -
válasz
Dave920117 #207 üzenetére
Nekem is ezt csinálja, bár nekem rajta van a gyári védőfólia amíg meg nem jön az üveg.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Dave920117 #205 üzenetére
Elméletileg ha felényúlsz akkor világít. Nincs fólia a telón, vagy kosz a kameránál?
-
Dave920117
tag
Lezárt képernyőnél a villogó ujjlenyomat jelet ki lehet valahol kapcsolni?
-
-
AtKaSr
csendes tag
válasz
Dave920117 #200 üzenetére
Beállítások /értesítések /alkalmazás ikonszámláló/jelvény megjelenítési mód/ állítsd olvasatlan üzenetekre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Jövedelem
- Milyen monitort vegyek?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mini-ITX
- Fejhallgatós találkozó
- További aktív témák...
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest