Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Milyen egeret válasszak?
- Bluetooth hangszórók
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kompakt vízhűtés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
droti25
őstag
Fotózásnál a HDR-t mikor érdemes bekapcsolni? Aki ért a mobil fotózáshoz 1-2 ötlettel szolgálhatna, sztem sokunknak jól jönne.
Előre is köszi -
realist
őstag
Nemrég érkezett meg 153, független, telekomos kártya.
-
torok6
aktív tag
Nem lehet hogy amilyen sim kártya van benne onnan veszi a frissítést? Az enyém telekomos
-
fidjevo
csendes tag
válasz
anderzeeen #388 üzenetére
Nekem p30 van, anyámnak p20pro. Kamera minőségben szerintem nagyon hasonló, csak funkciókban különbözik úgy hogy itt van nagylátószög. Kijelző/készülék arány sokkal jobb ennél, a notch is sokkal.. hogy is mondjam, elviselhetőbb? Bár engem a honor play-é sem zavart. Az ujjlenyomat olvasó szerintem hasonló, úgy vettem észre ott se egy 100%-os, de itt minél többet használod annál jobban működik, úgy vettem észre. Szóval összegezve azt mondanám hogy javarészt a külső és a kijelző az amiben különböznek.
-
Pompi
nagyúr
Firmware Finderrel néztem az imént, már 156-os is van elvileg ami approved. De nem jött még meg a 153-as sem. Az én Telenoros készülékem ELE-L29C431, aki nem szolgáltatótól vette annak C432 van? A P20-am C432-es régió kódú, ezért gondoltam.
-
anderzeeen
csendes tag
Sziasztok!
Két telefon között vacilálok, huawei p20pro és huawei p30..
A két telefon között kb 40ezer ft különbség van , ér annyival többet a sima p30 ? Várom a pro/kontra-kat -
csobolade
csendes tag
Én igen, magyar független. Gyorsabb és pontosabb ujjlenyomatolvasó, talán gyorsabb arcfelismerés, kettős kamera videofelvételnél (széles látószög és zoom egyszerre osztott képernyőn), talán egy árnyalatnyival jobb készenléti fogyasztás (eddig éjszaka 7 óra alatt 5-6%, most 4-5%).
-
Maffia91
aktív tag
válasz
legenda007 #384 üzenetére
Szia. Nekem üvegfólia van fent. Tökéletesen működik az ujjlenyomat érzékelő.
Én leszedtem a gyári fóliát, mert sajnos egy elég csúnya és mély karc keletkezett rajta, ami miatt elkezdtem idegeskedni, hogy átütött a fólián és a kijelző is sérülhetett. De szerencsére nem így történt! Köszönhetően annak, hogy elég vastag a gyári fólia is.
Emiatt elképzelhetőnek tartom, hogy ha 2 fólia egymáson lenne, már nem biztos hogy jól működne az érzékelő.
Rendeltem Ali-ról üvegfóliákat, még várom őket. A jelenlegi pedig nem tudom milyen, mert telefonos boltban vettem és tette fel ott a srác (rá volt gerjedve, hogy had tehesse fel erre a gyönyörű telefonra)
-
legenda007
aktív tag
Sziasztok
Üveg fóliát használ valaki? Az ujj lenyomat olvasó ugyan olyan pontosan működik? Valamit a gyári fóliát érdemes e leszedni alóla? -
torok6
aktív tag
Valaki már megkapta az új frissítést? Mert én még nem (magyar független)
-
Quqesz
nagyúr
válasz
joefasalasso #377 üzenetére
Beáll/intelligens aszisztens /gyorsindítók és gesztusok/google segéd kapcsold ki
-
Pompi
nagyúr
válasz
joefasalasso #377 üzenetére
Nyomd tovább a gombot.
-
joefasalasso
aktív tag
Meg tudja mondani valaki, hogy a ki bekapcsoló gomb miért lett Google asszisztens? Nem tudom kikapcsolni, ujrainditani a telefont.
-
-
macika69
tag
Durva Mate 20 Pro áresés és P30 széria akció a Firstphone-ban
Nemrég (2019.03.26) lett bemutatva és máris elérhető jelentős áreséssel a P30 széria összes modellje is!
-
torok6
aktív tag
Sziasztok! Mennyire számít a 40mp kamerának ha van benne egy pici por szem? Vagyis nem a lencsébe van hanem ahogy elkezdődik a kamera rész vagyis a szélén
-
Quqesz
nagyúr
válasz
macika69 #359 üzenetére
Ezt én is néztem. Nálam S8+ volt és igazából a pite érkezéséig nem volt bajom az akkujával(szokásaim alapján ott is megvolt a kb 2 nap és 6h sot). De a pite legyalázta, 1,5 nap és max 3 óra sot(de inkább kicsivel több 2 felett) . Ezek az akkutesztek meg az első szoftveresek. Sajnos samsung butítja a készülékeit a frissítéssekkel....viszont ha megnézzük az eredményeket csak 3g talkban gyengébb, böngészőben és videó lejátszásban erősebb.
-
gombii
tag
Én is néztem ezt a tesztet, de nem tudom milyen felhasználás mellett jött ki ez az eredmény... nekem ugyanúgy használva a kettőt az S8-nál max 1 nap 2 óra SOT-val jött ki, de volt, hogy melóba még rátöltöttem indulás előtt, mert nem bíztam benne.
Itt viszont szó sincs ilyenről, ha nem piszkálom nem is merül szinte, S8 új korában is merült óránként 1-2%-ot alsó hangon -
MeSKA
aktív tag
Jajj de jó, köszi szépen! :) Igazából a nagylátószögű nekem nem fontos, inkább a fő kamera összehasonlítás érdekelne auto módban 10 (P30) illetve 12 (P20) MP-en. Esetleg esti és nappali ill. makró képek lennének jók. És ha nem nagy kérés, 2x hibrid zoom (P20) és telefotós (P30) összehasonlítás! :) Kacsingatok a P30 fele, de jó lenne tudni kamerába mennyivel ad többet. Sehol se találok neten ilyen összehasonlítást. Nyilván más, mert több a lencse stb. De nagy átlagban mindenki a fő kamerával fényképez úgyis.
-
macika69
tag
Battery test Samsung Galaxy S8 vs Huawei P30 vs Huawei P30 Pro (GSMArena.com)
-
gombii
tag
Sziasztok,
Két hete van meg lassan a telefon egy Galaxy S8-at váltott, nagyon elégedett vagyok vele
Üzemidő nagyon durva S8-hoz képest, pedig vigyáztam az akksijára annak is. 7-én húztam le reggel a töltőről, most van 35%-on 4,5 óra SOT-al. Nem egy hardcore felhasználás, de azért netezgetek, messenger, podcastek, néhány fotó.
Feljebb írtátok, hogy az AoD-n megjelennek a messenger, gmail ikonjai is, ami nekem nem igazán működik. Ezt a funkciót nem csak egy későbbi frissítésben igérték meg?
(153-as frissítés még nekem sem jött meg, Telenoros) -
Pompi
nagyúr
Szívesen lövök pár képet, de tényleg nem érdemes, a nagylátószög a P30-ban nagyon jó, a 3x tele is használható, ezek már kb. értelmetlenné teszik az összehasonlítást. Egyszer lőttem beltérben kvázi összehasonlító képeket, akkor annyit vettem észre, hogy kicsit hidegebbre lövi a wb-t a P30, de 1 scenéből nem vonnék le komolyabb következtetéseket.
Na mind1, fogok csinálni pár összehasonlító képet. Lehetne kicsit jobb idő, lőnék pár kintit jó időben.- - - - - - - - -
Nekem amúgy a Telenortól van a készülék - elvileg egyébként mind1. 153-as frissítés még nem jött, AOD meg működik, jelez több programra.
-
Maffia91
aktív tag
Szia!
Hasonló nekem is a problémám, hogy a gyári AOD nem jelezz nekem sem semmit... És nem értem, miért nem, holott másnak igen... (független készülék)
Hogyha sikerült a beállítás, akkor megosztanád velünk is? Illetve a tapasztalatokat? Fogyasztás, működés, stb.Előre is köszönjük
-
realist
őstag
-
MeSKA
aktív tag
Valaki tudna csinálni egy-két összehasonlító képet P20 vs P30 telefonnal? Kíváncsi lennék mennyi lett a fejlődés. Sajnos neten mindenhol csak a Pro verziókkal foglalkoznak. :(
Érdekelne nappal, este, makró esetleg portré kep. Előre is köszönöm! :) -
torok6
aktív tag
Az enyém is független de nem jött még frissítés
-
Quqesz
nagyúr
-
torok6
aktív tag
Mennyire érdemes törölgetni a kamera lencséket a porok miatt? Vagy nem rontja el a képeket?
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Maffia91 #331 üzenetére
Ahogy evo87 írja, a vaki ledjét villogtatja. Van sok ilyen app fent a playben...
Nekem még nem jött meg a frissítés.más
Nálatok a galériában az emlékek fül alatt van vmi? Mert nekem csak az alap duma jelenik meg és amit ott ír nem történik meg(töltőre rakáskor)...bár lehet ez megint téma függő lesz -
Quqesz
nagyúr
válasz
---Lasali--- #328 üzenetére
Tudsz olyan appot letölteni, ami a ledet villogtatja ha üzi jött. Vagy marad az aod....
-
---Lasali---
Közösségépítő
Sziasztok!
Ma vettem egy ilyen telefont, samsung s6 -om volt eddig.
Marhára hiányzik az értesítési led, meló közben elég volt néha rápillantani a telefonra, és láttam hogy villog-e rajta a zöld vagy kék led, tudtam hogy írtak messengeren, vagy volt egy nem fogadott hívásom amit nem hallottam.
Hogy a bánatba lehetne ezt helyettesíteni? Hiába kapcsolom be a zárolt képernyőn való értesítés megjelenítést, semmit nem csinál, plusz totálisan fölösleges mutatnia az időt, stb, aktívan tartani a kijelzőt. Úgy lenne értelme ha csak akkor mutatna valamit a kijelző, ha érkezett valami.
Próbáltam ezt az arcfelismeréses sztorit, hogy ott ki kell kapcsolni azt, hogy ha nem ismerte fel az arcom akkor rejtse el, de én nem használok semmilyen védelmet, se elhúzást, nyomom a feloldást és oldja fel azonnal. Rövid az élet.Van erre valami megoldás?
-
Bumer725
csendes tag
Kicsit off téma vettem autós telefon tartót ami elvileg nem rendes mágnes stb nem árt telefonnak külön tapadó korong jár hozzá amit telefonra kell hejezni.. Nem legolcsobbat vettem es nem is 1 márkát 2 féle.. Na szóval ha ez így van akkor miért vonza rendes vasat is?
-
Pompi
nagyúr
Lényegesen jobb az akkumulátoridő. Én egy éve váltottam S8-ról P20-ra. Onnantól akkuidőkánaán van a Samsunghoz képest. Pár hete használom a P30-at, ez pedig még rátesz egy lapáttal. Olyanokat produkál, hogy 16 óra készenléti idő (kora reggeltől késő estig) közben 3 óra sot és 50% van a telefon (több imap és exchange fiók, 5 féle im app, waze, fb stb - tehát használva is van).
-
Weareus
addikt
Utolsó telóm Galaxy S8 volt. (Elhagytam a Drávában...).
Jó kis teló volt, az akkumulátoridőt leszámítva, nekem az nem tetszett.
A Huawei akkuideje jobb mint a Samué?
(Azonos kategóriájú készülékek esetén értem az összehasonlítást, természetesen). -
Quqesz
nagyúr
A lépésszámlálót nem tudod kivenni, csak ha törlöd az alkalmazást vagy olyan témát használsz, ami nem rakja ki.(nalam most pl olyan van)
Nincs ilyen lehetőség.Viszont én vmit észrevettem a kamerában(lehet lesz akinek ez nem új): szóval auto módban ha rábökünk a kijelzőre lesz egy kör és egy nap ikon a szélén. Ok ezzel tudjuk változtatni az fényerőt, eddig sztem mindenki tudta.
Ha viszont a bökést nem engedjük el kb 2 -3 másodpercig, akkor lehetóség lesz a képernyőn külön fókuszpontot és külön fénymérési pontot adni. -
P30
lelkes újonc
Hi! A lezárt képernyő bal sarkából hogy lehet kivenni a lépészsámláló muatót?
A fényképezésnél be lehet állítani,hogy ahova bökök oda fókuszálva exponáljon is , Ne kelljen a gombra nyomni.Köszönöm. -
h3lios
addikt
Elvileg felesleges, mert karc álló üvegből van a borítás és szikével sem tudod megkarcolni. Mikro karcok ellen lehet jó amik hosszú idő után keletkeznek zsebben hordás közben, a homok tud neki adni.
Viszont csak óvatosan, mert a fényt lehet megtöri, ami miatt romolhat a képminőség.
-
droti25
őstag
Érdemes fotó lencse védő üveget alkalmazni? Vhol olvastam hogy felesleges. Viszont rendeltem 2 db-ot is..
-
evo87
őstag
válasz
bazsesz0000 #312 üzenetére
Nekem is elég rapszodikus. Itt az irodában most is ki van téve az asztalra és nem villog az ujjlenyomat cucc. Otthon pl sötétben vagy változó fényviszonyok közt viszont pl előfordul...
-
CzGöbe
tag
válasz
bazsesz0000 #312 üzenetére
Annyiféle beállítás van már annyiféle helyen... Ezt hogyan is csináltad?
-
bazsesz0000
csendes tag
Sziasztok
Nekem nem villog az ujjlenyomat jel.
Arcfeloldást kikapcsolva, csak ujjlenyomattal lehet feloldani a telefont. Ja és be van kapcsolva az a funkció, hogy ha felemelem a telefont akkor bekapcsolja a kijelzőt, és arc azonosító alapján mutatja meg a rejtett tartalmakat.
-
h3lios
addikt
Pár új infó redditről:
A gyári fólia eltávolítása után is ugyan úgy megmarad az ujjlenyomat olvasó villogása, viszont akik arra panaszkodnak, hogy nem érzékeli az ujjukat, vagy nem elég gyorsan azoknak ez megoldás lehet.
Kanadában már kezdik megkapni a telók a .138-as szoftver verziót, viszont a villogós Bug-ra továbbra sem nyújt megoldást.
Remélhetőleg összekapja magát a Huawei, mert már pár P30 Pro tulaj is jelezte, hogy tapasztalják ugyan azt a problémát.
-
-
Quqesz
nagyúr
3 kérdésem lenne
1.melyik szoftververzió van fent?(.124 van nálam)
2.amióta átvetted ment fel frissítés rá?
3.ha frissített csináltál fr-t utána?
Bálam kikor megjött met fel a .124 szoftver verzió és csináltam utána egyből gyári visszát is. Mist nézten 2 perc alatt 1xsem villant fel az ujjlenyomat azonosító....
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest