Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• AtHoS

nagyúr

válasz Black_Raven #2959 üzenetére

Már van Huawei fiókom, pont úgy látszik a telefonon, mint ami képeket beraktál (csak persze nem Black_Raven nevet írtam be :DDD ) Mikor bekerült ide a fórumba az ajándék 90 napos gar idő hosszabbítás hoztam létre és sikerült is a 90 napot "behúzni". Email és jelszó kellett a létrehozásához, email-t hitelesíteni kellett. Na most ugye ezzel az email-lel és a hozzá tartozó jelszóval nem tudok belépni a huawei.com oldal bejelentkezés részén és az előző hsz-ban leírtakat tapasztaltam.

Nem akarok regelni a huawei.com-ra, úgy gondoltam a telefonon létrehozott fiók adatokkal be kellene tudjak jelentkezni, de mint kiderült ez nem egészen így van, ezért bátorkodtam megkérdezni, hogy az oldalra való bejelentkezés külön regisztrációt igényel-e :B (egyéb eset hirtelen nem jutott eszembe miért nem sikerült bejelentkeznem)

Közben előkerítettem az email aktiváláshoz kapott levelet és abból sikerült erre a huawei webcímre eljutni [link] ahol gond nélkül sikerült bejelentkezni az említett email+jelszó párossal, úgyhogy a sima huawei.com-ra szvsz. biztosan külön kell regisztrálni.

Amúgy meg az 5.-éig élő 50% kedvezményes cloud tárhelyből indultam ki [link] mivel a facen kirakott leírás linkje olyan oldalra dob, ahol Ugrás Cloud alá gombon kattintva "nem történik semmi", így gondoltam előbb be kellene jelentkezni huawei weboldalon, ami nem igazán sikerült :B bár most, hogy sikerült megfelelő webcímen bejelentkezni sem jutottam előrébb, mivel sem a Cloud-ra sem egyéb bárminemű szolgáltatásra vonatkozó előfizetési infó nem található a weboldali fiók központban :B

Új hozzászólás Aktív témák