-
PROHARDVER!
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Black_Raven #2959 üzenetére
Már van Huawei fiókom, pont úgy látszik a telefonon, mint ami képeket beraktál (csak persze nem Black_Raven nevet írtam be
) Mikor bekerült ide a fórumba az ajándék 90 napos gar idő hosszabbítás hoztam létre és sikerült is a 90 napot "behúzni". Email és jelszó kellett a létrehozásához, email-t hitelesíteni kellett. Na most ugye ezzel az email-lel és a hozzá tartozó jelszóval nem tudok belépni a huawei.com oldal bejelentkezés részén és az előző hsz-ban leírtakat tapasztaltam.
Nem akarok regelni a huawei.com-ra, úgy gondoltam a telefonon létrehozott fiók adatokkal be kellene tudjak jelentkezni, de mint kiderült ez nem egészen így van, ezért bátorkodtam megkérdezni, hogy az oldalra való bejelentkezés külön regisztrációt igényel-e
(egyéb eset hirtelen nem jutott eszembe miért nem sikerült bejelentkeznem)
Közben előkerítettem az email aktiváláshoz kapott levelet és abból sikerült erre a huawei webcímre eljutni [link] ahol gond nélkül sikerült bejelentkezni az említett email+jelszó párossal, úgyhogy a sima huawei.com-ra szvsz. biztosan külön kell regisztrálni.
Amúgy meg az 5.-éig élő 50% kedvezményes cloud tárhelyből indultam ki [link] mivel a facen kirakott leírás linkje olyan oldalra dob, ahol Ugrás Cloud alá gombon kattintva "nem történik semmi", így gondoltam előbb be kellene jelentkezni huawei weboldalon, ami nem igazán sikerült
bár most, hogy sikerült megfelelő webcímen bejelentkezni sem jutottam előrébb, mivel sem a Cloud-ra sem egyéb bárminemű szolgáltatásra vonatkozó előfizetési infó nem található a weboldali fiók központban
-
szemesi69
addikt
válasz
Black_Raven #2959 üzenetére
Szia! Nálad mi az a kiterjesztett garancia?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- OLCSÓ MONITOROK
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest