Hirdetés
- OLED TV topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Pongi1975 #21196 üzenetére
Ok, csak úgy is ez lesz a téma ott jó sokáig, de ha már lenne valami hivatalos infó, az is jelentene valamit, de ez eddig nagyon úgy néz ki, hogy nincs nekik előre megírt protokoll, hogy egy ilyen helyzetben mit is kellene mondani, nyilván 100% biztosak voltak benne (tartós tesztelés nélkül), hogy most is baromi jó telefont tudnak kidobni a piacra. Hát ez most nem jött be...
Ez viszont egyet vetít előre, hogy mate 30 pro-ra biztosan érdemes lesz váltani, mert azt úgy összerakják, mint a samsmung note 8-cat a note 7 blama után, hogy készakarva sem lehet majd tönkre vágni.
Legalábbis ez a minimum kell legyen a cég részéről.--------
ivatti10 (#21193)
Ez mi volt, hogy törölve lett?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Pongi1975 #21185 üzenetére
Szia!
Az a zöldüléses hiba, ami nyugodtan kijelenthető már, hogy 10-ből 8 készüléket biztosan érint, vagy fog érinteni, nos az persze, hogy kiverte a biztosítékot, de...
Mindentől függetlenül, tényleg érdekel, hogy egy átlag user-nek milyen segítség kell egy milliomodik gugli rendszerű okostelefon kiadásakor, hacsak nem mókólni akar rajta az eredeti szofverrel? Vagy, ha első droid készüléked még megértem, de azokra is millió megoldást kidob a gugli, youtube, egyéb fórumok etc...
Ami ott van most, az pedig pontosan a huawei hibája, aki valóban ennyi idő után lapít rendesen. -
himpulator
tag
válasz
Pongi1975 #20806 üzenetére
Engem a megadott saját számomon hívott a szervíz. Amikor érte mentem odaadták a készüléket leellenőriztem majd aláírtam a munkalapot amiből kaptam egy példányt. Minden hibás alkatrészt cseréltek sőt olyan hibát is kijavítottak amit elfelejtettem a leadáskor felírni. Bár az mate 8 volt, de gondolom minden készüléknél így járnak el.
-
impact2
tag
válasz
Pongi1975 #7263 üzenetére
Itt lehet bekapcsolni.
Gmail,beállítások,értesítések kezelése, a hozzáadott email fiókra ráböksz.
A jelzőhang is itt állítható. -
válasz
Pongi1975 #6631 üzenetére
Azt nem lehet használni bluetooth fülesnél.Csak zsinorosnál.Érdekes ez is.Úgy lászik a hihetetlenül intelligens npu-ban fel sem merül,hogy nem csak zsinóros fülhallgatók léteznek a világon. Újabb bizonyíték arra hogy a mesterséges intelligencia egy hatalmas kamu.Ez a telefon hülyébb mint bármelyik másik amelyikben nincs intelligens npu
-
válasz
Pongi1975 #5094 üzenetére
Kipróbáltam az arany és kék témát is, tetszenek, de az e-mail kliensben olvashatatlan sajnos a szöveg.
Az utólag letöltött alkalmazások közül, nekem csak a K&H mobilbank és a Runtastic féle Steps ikonja maradt az eredeti, a Telekom alkalmazás és a többi okés, igazodott a témához.Nippel: Amennyiben a Google hírfolyamra gondolsz, úgy: Link
-
válasz
Pongi1975 #5086 üzenetére
Szia,
Köszi, ez valóban jónak tűnik, ráadásul kék is van, ha jól látom.
Eszkimo: A régebbi főverziós android és/vagy a más bluetooth képesség is okozhatja a régebbi BT egységeknél.
A Mate 10-es széria az Oreo mellett, több újdonságot is kapott bluetooth tekintetében is (ezért írtam, hogy nézz rá a fejlesztői beállításokban a BT beállításokra és opciókra), bár azok nagy része a jobb BT hangminőséget és hasonlókat hivatott biztosítani (aptX/aptX HD, LDAC HD Audio), így lehet, hogy a te problémád azzal nem függ össze direktben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Hosszított kijelző, MI, Leica kamera, üvegborítás, OLED kijelző: tényleg beleraktak mindent, a kérdés az, hogy ez elég-e.
- OLED TV topic
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- HyperX Cloud Alpha 2 Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest