Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
okoska74
senior tag
válasz
alexander12 #1895 üzenetére
.
-
zolikaDB
veterán
Urak, nekem vmi nem vilagos. Ti most ROM-ot frissitgettek? Es ebben az esetben elszall minden a telefonrol? Telefonkonyv, uzenetek stb? Ha a telohoz adott programmal szinkronizalok egy ilyen utan, nem tesz vissza mindent? Bocs, csak iOS-nel nem csinaltam ilyet, ha uj oprendszer jott ki, maradt minden.
-
racerx
őstag
Na a mai naptól kezdve én is P6 tulaj lettem!
Remélem hasonlóan hasznos és jó, segítőkész brigád lesz itt mint anno a Desire topicban. Egyenlőre uj sw felrakás, root, titaniummal a régi cuccok felrakása (már ami sikerül), titaniummal mentés. (mivel nem akarom minden hétem az összes appomat beállítani ujra és ujra, hisz olyan gyorsan jönnek a frissítések
).
Ill. most nézem, ez a biztonsági mentés ami a telón van, ua. mint amikor a Titaniummal elmentettem az appjaim beállításait, játékok állását stb. stb..
-
okoska74
senior tag
válasz
alexander12 #1893 üzenetére
Este ha hazaértem küldök pűt.
-
-
Mp3Pintyo
aktív tag
B114:
Most vagy a Chrome frissült az utóbbi 2 hétben vagy a rendszerben változott valami de a Sunspiderben brutális gyorsulás tapasztalható.
Az eddigi 2200 helyett 1500 ms-es eredményeket dob. -
zolikaDB
veterán
Hogy lehet ilyen akcentust "csinálni"?
Amúgy jó teszt.
Kérdés: ikonok sorrendje változtatható? Ha pl letöltök vmit, azt lehet előrébb hozni? A "főképernyőre", ahol a widgetek vannak alaból, oda lehet ikont rakni? -
danjeee
csendes tag
B114 már ottfigyel valakinek?
Este, ha gyozom, már dobom is fel,kíváncsi leszek,jobb akkuidot ígér,na majd meglátjuk,de ez a szorgalom nagyon dícséretes Huvelyéknél! -
Gabes13
tag
Üdv! Azt hiszem volt már téma az akku idő, de szerintem ez sok. 9:40-től haszálom a telót 100%-ra feltöltve és 30 perc alatt esett 16%-ot az akku szint. Csak netezek, normál módu energia gazdalkodás mellett, felesleges dolgok bezárva, B111 van fent, 1 hete vettem a ""vasat". Vagy ez okés így? Köszi a választ!!
-
okoska74
senior tag
válasz
kelzsoca #1871 üzenetére
framework-res.apk B111
-
Nimda
addikt
Már itt is a kövi teszt verzió (B114)
Az energiagazdálkodás és ezáltal az akkuidő lett jobb...elvileg.
-
bkiky01
senior tag
Köszi, már megoldódott.
Más:
B116SP1-ben működik az only 2g, de hogy az Értesítési Panelt miért nem tudom aktiválni az valami rejtély..
Rá tudok menni, de szürke, ahol aktiválni lehetne..
Build.prop-ba nem találtam rá megoldást.. Már arra is gondoltam, hátha valami plusz app kell hozzá, ami nincs a B115-ben és B116SP1-ben sem.. ha valaki tud róla valamit ne tartsa magába..
B111-ben működik??
Várom a megoldásokat.. -
|AP|
veterán
egy apróságot észrevettem a 107-re váltás után:
a 106-ban volt olyan a fényképezés beállításainál, hogy expo hang némítása. Elméletileg jogszabályok tiltják a néma fényképezést, ezért is lepődtem meg, hogy van benne ilyesmi. Na, a 107-ben már észbekaptak és kivették. Az nem lehet, hogy egy kis build. prop módosítással hasonlóan elő lehetne csalogatni a beállítást, mint a navi bár menüpontot? -
Newlachka
őstag
Nekem is az van fent,és nem ragad be
-
bkiky01
senior tag
Valaki tudna b106, vagy b107-es build.prop-ot feltölteni?
köszike -
techno8
csendes tag
Sziasztok!
Egy hete vagyok boldog tulajdonosa egy P6-nak.Jó kis készülék,megvagyok vele elégedve.Egy kérdésem lenne ha tudtok segítsetek légyszi.SMS-nél nem tudom beállítani,nem találom sehol,hogy pl egy Á betűre ne 60 karaktert vegyen le hanem csak egyet!Volt már androidos telóm és ott az üzenet beállításoknál volt egy olyan lehetőség h csökkentett karakter,vagy költség megtakarítás.Már mindenhol néztem de nem találomj sehol.Ha valakinek van ötlete segítsen!PLS! Köszi -
kelzsoca
félisten
válasz
lafaty80 #1849 üzenetére
A fő komponensek fogyasztási értéke egy fájlban tárolódik (power_profile) ebből próbálja meg kiszámolni a fogyasztást a rendszer, most ezt vagy kitölti, vagy nem tölti ki a gyártó (főként utóbbi jellemző) ha kitölti, akkor az akkumulátor használat alatt az értékek közelebb állnak a valósághoz, mint akkor ha ez a rész default értékekkel van feltöltve.
-
kelzsoca
félisten
válasz
lafaty80 #1846 üzenetére
Az a baj ezekkel az akkus screenshot-okkal, hogy nem mondanak igazi infót.
Ez így ebben a formában csak félig igaz, ha valaki küldd nekem egy framework-res.apk fájlt (system/framework mappából) akkor belenézek, és megnézem hogy a Hauwei fals, vagy valós adatokkal dolgozik -e.
-
lafaty80
addikt
válasz
Newlachka #1845 üzenetére
Az a baj ezekkel az akkus screenshot-okkal, hogy nem mondanak igazi infót. Mármint annyit ige, hogy keveset ment a kijelző. Akkor tud mérvadó lenni, ha mellé/alá teszed a részletes adatokat is (nem tudom hogy p6-nál van-e ilyen). Ebből a képből csak annyi jön le pl nekem, amikor használva van teló(kijelző on) akkor merül rendesen, alvó módban jól szerepel. Az n7 tabletemnél is van olyan screen-en, ahol 7 napig "ment" 1 töltéssel...
Viszont érdeklődve várom a szervizes tapasztalatokat. Ha azok is rendben lesznek, lehet hogy váltok erre
-
Voge
csendes tag
sziasztok, szeretném a facebook accountokat is látni a telefonkönyvbe, de nem jelennek meg...mi lehet az oka?
- alkalmazás feltelepítve, be is léptem
- telefonkönyvbe az accountoknál beállítva, hogy szinkronizáljaelőre is köszi a választ. üdv.
-
djbelo
senior tag
-
-
ABal
őstag
Ez a kikapcsolva ébresztés képessége engem is érdekel. Megtennétek, hogy kipróbáljátok? Előre is köszi!
-
honeker
őstag
válasz
Csocsesz75 #1829 üzenetére
így van volt motoluxe telom 2.3 futót rajta és az is tudta .
-
tomi613
aktív tag
Most olvastam a HTC one topikban hogy az android 4.2.2-es szoftver már ébreszt kikapcsolva! Ez igaz erre a télóra is? Az android verzió ugyan az.
-
dauphin
aktív tag
Én Telenoros vagyok, az ott tapasztaltakról tudok neked beszámolni. Nekem úgy oldották meg a micro SIM-re váltást, hogy az ügyintéző srác fogta a meglévő SIM kártyámat és egy igen egyszerű kis eszközzel méretre vágta (ami hasonlított egy szimpla irattűzőre. Kinyitotta, mintha iratkapcsot szeretett volna cserélni benne, belehelyezte a már előre kialakított helyre és egy határozott mozdulattal lecsukta. És voilà! Kész lett a micro SIM-em.) Ezzel 5000 Ft-ot spórolt nekem! Ennyi lett volna a kártyacsere egyébként. Gondolhatod, hogy milyen arcot vágtam, amikor láttam mit csinál. Fogalmam sem volt róla, hogy ez lehetséges! A keretet, ami megmaradt a vágás után a régi kártyámból, megtartottam, hogy oda visszatéve a most már micro SIM kártyát, a régi telefonomban is tudjam használni, ha netán szükség lenne rá.
-
racerx
őstag
válasz
zolikaDB #1816 üzenetére
Én is azért döntöttem e telefon mellett mert pl. az S3 topicban nagyon sokan picsognak a lagok és egyéb dolgok miatt. (Én ugyan nehezen tudom elképzelni, pláne a Desire utá
n, hogy olyan nagy gond lehet, de azé' elgondolkoztatott. No meg ha hasonló a kivitele mint az asszony S3 minijének (olyan mintha játéktelót fognék a kezembe), akkor sok időt nem adnék neki nálam, ui nemiróasztal mellett dolgozok...
-
Newlachka
őstag
válasz
honeker #1820 üzenetére
igen, vagy valami alkalmazás ébren tartja a telefont.
Amik nagyon szívják az akkumulátort:
-adatforgalom, CPU, Ram figyelők
-élő, mozgó háttérképek
-játékok
-widgetek, minél többet tesztel ki, annál jobban merül az akkumulátorod
-wifi, GPS, HSDPA
-automata Task Killerek, vagy olyanok amik magukat nem lövik főbe ha végeztek (ajánlom az Advenced Task Killert)
-a legtöbb akku szint figyelő is leszívja az aksikat (kivéve Battery Level)
-folyamatos Facebook Sync
-és ezeken kívül, minden létező program ami folyamatos futással folyamatosan hajtja a CPU-t
-továbbá a rosszul megírt programok, mielőtt telepítetek, érdemes elolvasni az appok alatti hozzászólásokat és azok értékelését ezekből ugyanis sok minden kiderülhet, 3,5-4csillagosra értékelt alattiakat nem érdemes, nem ajánlott feltenni
-ebbe a körbe tartoznak sajnos az idegen Home Screenek-is
-és nem utolsó sorban a vírus és alkalmazás figyelő programok is sok energiát emésztenek elAmit lehet tenni az ügyben:
-Éjszakára 3G-t kikapcsolni, vagy esetleg repülőgépes üzemmódba tenni a telefont, sőt aki internetezésre nem használja csak Wifin, vagy sehogysem az teljesen kikapcsolhatja a 3G-t, hiszen akkor minek neki
-amit lehet, kézi frissítésre állítani (facebook, iwiw, Timescape stb)
-olyan, nem automatikus task kilert használni, ami önmagát is lelövi
-nem feltenni a felsorolt figyelő programokat, csak ha nagyon muszály
-Fényerőt nem muszáj maxon használni, a fényérzékelő úgyis erősíti a kijelzővilágítást ha fény éri -
mec71
tag
sajnos ma be kellett vinnem a t-be hogy gariba felküldik a szervízbe mert néha elejtette a hálózatot.amikor felébresztettem piros x-et mutatott és valamikor a kezem kitakarásával is elment a hálózat.
remélem gyorsan megcsinálják -
okoska74
senior tag
válasz
alexander12 #1811 üzenetére
Én használok. 9.6.22.317625 - GooglePlay 25 Jul 2013 1280_720
-
zolikaDB
veterán
Koszi mindenkinek a segitseget.
Azert itt egyontetuen szereti mindenki a telot, van olyan telos topik, ahol 2 tabor is van sajnos...
Bongeszot milyet hasznaltok? Izlesek es pofonok, de a Minin nekem a Dolphin jobban bejott, mint a Chrome.
Ja ennek az akksija ha 3G-n van, ugy merul, mintha sosem lett volna feltoltve. 14 ora ota van 3G-n, nem is nagyon neteztem vele es mar 65%...
Kezd ez a Huawei megtetszeni -
alexander12
aktív tag
3 Betűs navit használ valaki, milyen felbontás kell a mi kis drágaszágunkhoz?
-
racerx
őstag
T nél mennyiért cserélik micro simre a kártyát? Vagy érdemes itthon vagdosni?
-
|AP|
veterán
Azt tudja valaki, hogy a gyári tárcsázót rá lehet-e arra venni, hogy a hívásnaplóban az egy emberhez tartozó események kötegelve jelenjenek meg, ne írja mindet külön?
-
Mp3Pintyo
aktív tag
válasz
bkiky01 #1800 üzenetére
Remélem nekem is hamar megérkezik ez: 3M MHL Micro USB to HDMI 1080P Adapter Cable M/M For Samsung HTC LG Huawei
-
törölt tag
Kijelzővédő fólia ügyben valakinek ötlete, honnan érdemes? És milyent?
-
torrrent
aktív tag
válasz
safiane #1774 üzenetére
Max 32GB micro SD megy bele megnéztem, de bőven elég.
zolika DB: Picitk melegszik, mert az egész hátsó teljes felületét beteríti az akkumlátor, illetve egy hajszálnyi rés sincs a fedlap és az akksi között. Egyáltalán nem zavaró, nálam csak akkor jeletkezik, ha újabb jétékokat játszok, vagy HD-s filmet nézek. De ekkor a 3d optimusom is csinálta sőt. Nagyon megérte váltanom.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest