- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
válasz
torrrent #24839 üzenetére
hát igen, én sem tudok mire váltani. Nekem a 4,7" a maximum, ennél nagyobb telefon egyszerűen nem kell (akkor sem, ha csak 1-2 mm difi van... nálam ez a felső határ és kész)
Alternatíva meg nem nagyon van. Jó méret, iszonyat vékony, minőségi anyagok...Z3 compactra cserélném maximum
-
hrvathg
csendes tag
válasz
torrrent #24473 üzenetére
Ami kétségbeejtő, hogy a telefon gyakorlatilag nem bírja ki a 2 év használatot. Nekem is 1,5 évesen totál csere volt, és létszik, hogy hullanak a készülékek, mint a legyek.....kár, mert szép, és prémium készülékre hajaz, de sajnos nem az....mert akkor nem menne tönkre....
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
torrrent #22036 üzenetére
ha a szoftverhez nem nyúlnak, akkor nem lesz függő.
esetleg erről előre nyilatkozzanak, hogy függetlenként kapd vissza mindenképp.
egyébként nagyon régóta nem veszek szolgáltatótól telefont a rablánc miatt. nyilván van, akinek oka van rá, ez érthető.
de mindenképp szervizeltesd és ragaszkodj a garanciához.ja:
mindenképpen csinálj képeket a telefonról, ahol látszódik, hogy nincs rajta semmi egyéb nyoma a külső behatásnak, tehát ne mondhassák, hogy user error.
mikor leadod, úgy emlékszem, lehet megjegyzést írni a szervizlapra. -
törölt tag
válasz
torrrent #21290 üzenetére
Azt gondolom a P6 makrón kívüli fotózásnál a távolság mérés lehet a probléma, kis távolságot még jól belövi de távolabbit már csak elvétve tud megfelelően, és a távolabbi alatt nem is nagy távolságokat értek 2-3 méternél már gondok vannak. Én nem rég tesztelgettem, különböző kamera szoftverekkel készítettem azonos távolságból azonos fényviszonyok mellett 10-10 képet, stabil, rögzített módban, a 10 fotóból talán 2 lett elfogadható, vagyis 10-ből 2-xer találta el a megfelelő fókuszálást, sajnos.
-
jegenye77
addikt
válasz
torrrent #21218 üzenetére
Azért van egy két hibája a P6-nak."is"
A méretével én is bajban vagyok a P7-nél!Egymás mellé raktam az enyémmel és mondom,a P7 már brutál nagy.Mondjuk minden telómnál így volt mikor cseréltem.Blade után LG P970 aztán a Huawei P1.P6 vásárlásakor is féltem,ráadásul úgy rendeltem meg,hogy előtte nem is tapiztam.Képek és videókból láttam és mondom ez kell nekem!Nem is bántam meg mert egyből "beleszerettem".
Ljizsef Nekem szebb!Persze nem csak az kell,hogy vékony legyen.A többi része is fontos,hogy szép esztétikus legyen. -
gabancs
addikt
-
-
marilllyo
veterán
válasz
torrrent #19009 üzenetére
Igazából....én mindig is kikapcsoltam a telómat éjszakára. Meg tud őrjíteni az, amikor hívok valakit és leb*sz azzal, hogy korán hívtam mert még aludt.
Kifejezetten örömmel fogadtam a hírt mikor itt olvastam, hogy kikapcsolva is ébreszt ez a teló.
Én mindig is úgy fogtam fel, hogy éjszaka alszom....ne zargassanak. Arra meg most kevés az esély, hogy éjjel 2-kor felhívjanak, azzal, hogy valami ismerősömet ellopták az ukránok és menjek megmenteni
-
marilllyo
veterán
válasz
torrrent #17818 üzenetére
Jó hát én azt kb 0. percben cseréltem egy Touchpal-ra.
Azt szoktam meg...lusta vagyok átszokni.
Viszont...az elején kicsit recegett az egész...aztán egy 2-3 óra masszív nyomkodás után simán van olyan gyors mint a korábbi verziók. Én ugyanolyan atomstabilnak érzem mint a 132-t. Plusz végre tudok Draw Something 2-zni
-
marilllyo
veterán
-
monroe8609
aktív tag
válasz
torrrent #17809 üzenetére
Nem tudom ki mennyire alázza a KK-t,de az tény és való h akadnak problémák a rendszerrel. Kis apróságok. Pl fényerő, fb messenger, a böngésző akadozva tölt be..Nekem Ugye miui volt fent, ott a whatsapp nem ment és parkolódijat nem tudtam fizetni a teloval +aksi merülés és a GPS em konkrétan halott volt, bármilyen beállítással. Itt a KK alatt a GPS tökéletes, ennek örülök! Plusz viszonylag szép is lett,de azért nem egy miui
De a böngésző akadást és a fényerő mizériát erősen megvetem
uzemidoben is jónak tűnik.Megpróbálok egyuttelni ezekkel a problémákkal.egyelőre a GPS miatt marad a KK!!
-
daveh
tag
válasz
torrrent #17733 üzenetére
torrrent! Mikor legutóbb feljött a hibaüzenet és ezzel egy időben előjött a Helyhozzáférés menüben a Google keresés, akkor rányomtam és letiltottam a fenébe (figyelmeztetett, hogy visszaáll alapállapotba, leokéztam és kész) , azóta még nem találkoztam újra a szövegbuborékkal
Bízom benne, hogy ezzel megoldódott.
-
daveh
tag
válasz
torrrent #17727 üzenetére
Nekem is akkor jött most fel, de volt, hogy whatsapp üzenetírás közben ugrott fel.
Más: Amit még észrevettem, ha újraindítom a telefont, a szolgáltatói menü (azaz a sim eszköztár) valahogy mindig a főképernyőre kerül, na de ez részletkérdés, nagyon ritkán indítom újra vagy kapcsolom ki így nem zavaró
Inkább erre a bal felső sarokban levő szolgáltató logo eltüntetésére lennék még kiváncsi
-
daveh
tag
válasz
torrrent #17714 üzenetére
torrrent:Most nézem, ha a helyhozzáférésen belül nézem a menüben a ,,Hiba a helymeghatározó szolgáltatásban" szövegbuborék megjelenése után nekem is megnyílik a Google Keresés.. Nem tudom ez mit jelent..
a GPS pontossága viszont az általad javasolt tippel nekem is rendbe jött
-
daveh
tag
válasz
torrrent #17714 üzenetére
Nekem nem nyílik meg semmi, csak maga a szövegbuborék jelenik meg. Már próbáltam mindent ki-be kapcsolni, de sajnos ugyanaz az eredmény.Helyhozzáférésen belül kikapcsoltam a Tartózkodási hely jelentését, hátha azért, de ki-és bekapcsolva is ugyanaz a helyzet..
GPS: már próbáltam én is ezt a variációt, mobilnet, wifi, gps, mindent bekapcsoltam egyszerre, de ugyanígy megvan bolondulva, kiteszem majd a teraszra egy 10percre, hátha észhez tér.
Azon is gondolkodtam, hogy nyomok neki egy gyári beállítás visszaállítása-t, ki tudja, de azért megköszönöm ha írsz, hogyha rájöttél a titok nyitjára
-
sisqoboy2
tag
válasz
torrrent #17105 üzenetére
Nos ez remek alkalom fotozgatni. na megkeresem majd az én kis remek seggű csajos képem mikor a metrobol jöttem ki a mozgolépcson és egy ámulatba ejtő látványt volt muszály lekapni.
Egyébként van egy jo kis rejtett kamerás progi ami pont erre van. ha lesz idöm megosztom és feltöltöm. amint megnyomod a hangrőt elkezd fényképezgetni amig ki nem lépsz. és közben nincs semmi a képernyőn -
-
gabancs
addikt
válasz
torrrent #16667 üzenetére
+1
Ez bizony szó szerint igaz! Tegyük össze a kezünket, hogy egy ilyen jól sikerült telefont választottunk.
Nem igazán tudnék egy dolgot se mondani, ami miatt lecserélném. Nem azért mert ez az über telefon, hanem mert a másik se tud többet, cserébe akár tele lehet BUG-al. Lásd Sony. Ha fizetnének se cserélném Sony-ra. Egyedül a Note3-Note4 amin elgondolkoznék. Az azért más kategória. -
törölt tag
válasz
torrrent #15844 üzenetére
nekem is tetszik,bár nem magamnak vettem hanem az asszonynak,de rózsaszin kelett neki igy megmaradt nekem,csak ha már megvettem játékokat a play áruházba akkor szeretném játékra is használni,mert facebookozni tudok egy zte skaten is ami kb 10-15000 ft és jó nagy a kijelzője.Ennyi pénzért többet várnék a telefontól.
-
racerx
őstag
válasz
torrrent #15721 üzenetére
Én inkább ujabb EMUI-t várom, hátha lesz benne számomra fontosa uj feature, ami a mostaniból hiányzik. Egyébként meg pont lesz..om hogy kitkat vagy jb, meg hogy hányas kernel .. stb stb.Az én igényemet teljesen kielégíti , nem lassul, nem fogy el a memória, nem okoz kellemetlen meglepetéseket a teló. 2 dolopg ami bosszantó, néha néha a wifi drop, meg a kamera nem épp a legjobb sajna..
-
Nimda
addikt
-
-
Kharchy
tag
válasz
torrrent #15472 üzenetére
Jaja ez is szép, én a hét napot is alig bírtam a p6 nélkül, gyakran viszketett már a tenyerem, hogy de használnám már.
Amúgy, ha nagyon "szabálykövető" akarsz lenni, mailben dobd át a képernyőképet magadnak és akkor nem lesz usb ráhatás
Amúgy engem az indított el a teszten, hogy bátyám vett egy Lenovo S650-et és több nap után mesélte, hogy még sok-sok százalék van az akksin. Róla pedig tudtam, hogy a telefon csak dísznek van neki, tehát nem nagyon használja, és úgy gondoltam, hogy, ha neki ment, akkor nehogy már a p6-ta ne menjen
-
marilllyo
veterán
-
icemad
nagyúr
válasz
torrrent #13486 üzenetére
Őszintén szólva nem akarom lecserélni, csak nézegettem a piacot. Nagyon szeretem ezt a telefont, nekem a harmadik helyen végzett a dobogón az eddigi telefonjaim között. Nálam egyedül a kamerával van egy kis gond, minden más tökéletes. 2 napot bír, az üzenetek is mindig megjönnek, a hangja is tetszik. És még ehhez jön az is, hogy gyönyörű telefon. Szerencsére nekem a játékokkal sincs bajom, amivel én játszok, ahhoz elég. Jut eszembe, most akciós az Imperium Galactica 2.
-
monroe8609
aktív tag
válasz
torrrent #12232 üzenetére
Nagy lett a csend valoban
sztem mindenkit kimeritettek az elmult napok csatarozasai...vagy megjelent a "bééégető" és ezert visszavonultak
en a magan reszerol egy feature t hianyolok csak..a youtubot szeretnem ha menne hatterben mikozben bongeszek vagystb..de amint lezaroma kepernyot bezarodik yt is..ezt a 3 eves wildfire s is megoldotta...szoval en azt mondom kapjak ossze magukat a sarga barataink
-
ShadowX
őstag
-
malnabokor
senior tag
válasz
torrrent #12160 üzenetére
Őszintén, mondta bárki is, hogy a Huawei a noname kínai gyártó? Én speciel az ebay-ről rendelt droidos kínai tucatmobilokra gondoltam, ahol tényleg probléma a support.
Igen, jól ismerem a Huaweit, szurkolok nekik, de ne értelmezd félre azt amit írtam (és pláne nem öt felkiáltójellel, nem lesz drámaibb...).
-
ShadowX
őstag
válasz
torrrent #11225 üzenetére
Mint írtam nincs fennt semmi playen kívüli szar. Még a fizetôs appok is a playrôl vannak. Egyedül rootoltam a telót, ennyi a nagy "tweak".
Ha elolvasod még1X amit írtam, akkor láthatod, hogy azt írtam, hogy 2-3 napig minden rendben van, utána lesz gebasz.
Nálam minden nap töltôre kerül, gyengébb napokon 60% körül, erôsebb napokon 25-30%-on. Nem egyezhet mindenkinek a szokása. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Milyen processzort vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Futás, futópályák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen autót vegyek?
- Linux kezdőknek
- Asustor NAS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged