- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Apple MacBook
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
hurrikan
addikt
válasz
Steve1207 #24431 üzenetére
És műanyaggal, erősebb hardver ellenére is akadós szoftverrel, gagyi hangszórókkal és hívásminőséggel. Rosszabb szoftveres támogatással. Összebarmolt, stílustalan szoftverrel.
2K kijelző meg minek? Úgysem érzékeli a szem azt a ppi-t....
Ugyanígy felesleges a 4K-s videózás is. Majd akkor lesz értelme ha elterjednek a 4K TV-k. Meg az 5G-s internet.
Nem mondom, hogy nincsenek erősségei az LG-nek. De a HTC-nek több van egyelőre. Meg a G3 még odébb van azért....
És elég sok bosszantó bug is van az LG-kben, főleg szoftveresen. -
Nuada herceg
őstag
válasz
Steve1207 #24431 üzenetére
Hát nem fogom megvenni, csak kell.
8 hónapja vettem meg a One-t, azért 1 évig illene
hogy legyen 1 telóm. Ha tovább az sem baj.De elég nagy port kavart most az M8.
http://www.androidcentral.com/
Itt vannak a top hírek fent, ilyen még nem volt, hogy csak 1 telefonról legyen
az összes top hír.Na jó, ez az M7 topikja, most már leálltam.
-
kdennis
aktív tag
válasz
Steve1207 #24275 üzenetére
"Szerintem a csajszi lövi ki a futó alkalmazások közül, hogy kell ez a fenének ide
"
lehet....
spawn21:
Van benne valami, de egy jó játék azért ki szokta használni, viszont nézzük úgy mint egy 4 literes BMW-t, aminek meg se kottyan a 150km/h, de egy Ford fiesta 150-nél már könyörög. Szóval nem az a jó ha 100%-on pörög a proci. De vissza térve, tényleg nem sok minden használja ki az erejét már. 1,5 Ghz is elég volt már. -
Xaels
félisten
válasz
Steve1207 #24235 üzenetére
Az a gariopció csak USA-ban van egyelőre. Ez a 214k vagy mennyi meg botrányosan sok. Tavaly megjelenéskor sem volt 200 a One, ez meg annyival nem lett jobb, hogy egy 100-ast még ráfizessen majdnem az ember az előd mostani árára...
Ha nem esik drasztikusan rövid időn belül az ára, akkor nálam tuti kimarad az M8.
-
Szpisti
addikt
válasz
Steve1207 #24140 üzenetére
Ezt hol látod? Mert ott csak 3.0V vagy 4.0V látszik mostanában nekem. Alatta a mA elvileg az pillanatnyi áramerősséget mutatja.
De más alkalnazásban is, (pl. CPU-Z) csak 3mV meg 4mV-ot ír.
Eddig úgy emlékszem 3 tizedesjegyig írt feszültséget minden program, pl. 3.780V vagy 3780mV... Vagy rosszul emlékeznék? -
BenHans
addikt
válasz
Steve1207 #24068 üzenetére
Ejha! Ez nagyon tetszik
Ez a burok még úgy is agyonver mindent (csak az iPhone vehet fel a kesztyűt) hogy lekerekítették a sarkokat.
A kép alapján nekem az az érzésem támadt hogy úgy jobban egyben van a ház, pl nincs körben műanyag és szépen beleül a kijelző egy full fém burokba. Szóval kb a tökéletesen csiszoltak. Jut eszembe csiszolás, a gyönyörű élek ugyanúgy meg vannak szépen csinálva mint M7-en és nekem tetszik az is hogy alul és felul a burok szépen ível a kijelzőt ölelve felfele.
A szálcsiszolt hatás mindig is szívem csücske volt, egyetlen saját Samsungomat az l700-at is ezért szerettem.
A perem és az üveglap ami most már úgy néz ki hogy a hangszórórácsot is takarja (még szerencse hogy azt is megfúrták és nem zárt, mekkora blama lenne szegény boomsound
) szerintem a vízállóság miatt van.
Összességében nekem nagyon tetszik, nagyon egyben van. Győzködöm magam hogy jövőre lesz a nagyobb durr(HTC is ezt a két éves ciklust emlegette) és várjam ki, pedig lenne az M7-re vevő a családban... Csak az anyagiak, hát finoman fogalmazva sem kiszámíthatóak és azt nagyon sajnálnám ha pont a nagyobb durranást nem tudnám megvenni. Áhh, van még 1év garim, marad a One addig spórolok a kövire...
-
szekra
addikt
válasz
Steve1207 #24068 üzenetére
Jól látom, hogy a kijelző üvege meg a hangszóró rész "kiugrik" az előlapból? Ezmiez? Hogy néz már ki?
Viszont ennek örülök.
-
Overmax-X
csendes tag
válasz
Steve1207 #23940 üzenetére
Én nyitottam htcdev-en és rá 4 napra tönkrement a telefon, most gariban van, és ha nem full alaplapcserés, akkor beszívom, mert lesz egy elég drága téglám. Jó kérdés, hogy meg fogom-e bánni, mert szeretek mókolni a telókkal, root alapfunkció tölt be, de egy 90 rugós bukásnak sehogyse örülnék. A tanulság mindenesetre meglesz: veszek inkább samsung galaxy s4-et és nincs para a garival és a root is meglesz a telóra!
-
BenHans
addikt
válasz
Steve1207 #23922 üzenetére
Nem tudom pl ki ez a h3lios, de ilyet írni: "Nincs létjogosultsága ennek a gyártónak." Szerintem először hallotta ezt a kifejezést és gyorsan le kellett írni valahova nehogy elfelejtse.
Egyre több ember jön ide tájékozódni vásárlás előtt és az a legnagyobb baj hogy ezt látja. Ha bemegy egy MM-be egyből letámadja a telefonpultnál a Samsungos. Ez az amire egy szakmai online lapnak nem kéne rátennie egy lapáttal, mert oké hogy samsung eszközökkel készült meg támogatta, de a pártatlanság hol marad, és ha HTC cikk van miért kell ennyire félreérthetően kiforgatva és pontatlanul fogalmazni. És tényleg nem merült még fel bennem hogy direkt.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Steve1207 #23848 üzenetére
megnéztem a videót.
elég bénán fog mutatni a one-on az a plusz kezelő sáv alul (már ha így portolják át egyáltalán)....de ettől még bajosabb, hogy az M8-nál látjuk, hogy mekkora lesz alul a kihasználatlan hely...ráadásul hiába lesz nagyobb a kijelző.
ezen a videón is látszik, hogy a mini "hasznos" képe kb. ugyanakkora.az 5"-is zavaró lesz szerintem.
most butterfly-om van, amibe 5 colos a kijelző, és kijelző úgy van elhelyezve, hogy a kijelző alja és a ház között max 1 cm van, de már így is nagyon nehézkes a kezelés.
hatványozottan lesz ez igaz az M8-ra, mivel alulról (ahol fogjuk a telefont, ahol beleül a kezünkbe) nagyon messze lesz a felső rész...
sajnálom hogy ezt nem veszik figyelembe, és azt sem, hogy önmagában nem a kijelző méretet kellene növelni, hanem a "hasznos" felületet. -
Nightfall75
tag
válasz
Steve1207 #23687 üzenetére
Az összes vízálló telefonnak zárt a microUSB csatlakozója (nem véletlenül, az OTG miatt áramot ad le), a HTC-nek nyitott a csati. Szóval ez alapján nem valószínű, hogy bármilyen, jelenleg a konkurencia által használt szabványt (IP5x v. IP6x) teljesíteni tudna, félig vízállóként hirdetni pedig elég nagy baklövés lenne marketing szempontból. Valamint a stereo hangszórókat is macerás lenne leszigetelni anélkül, hogy komolyan ne menjen a hangminőség rovására (lásd sony telefonok külső hangszórói).
Ez a "sima One is bírja, ha belevágjuk egy kádba, majd kivesszük" story elég vicces. Megnézném, hogy 10 esetből hányszor élne túl egy ilyen balesetet, de a sajátomon inkább nem próbálnám ki.
-
BenHans
addikt
válasz
Steve1207 #23671 üzenetére
Én még nem érzem szükségét
ha nagyon variálni akarok akkor kipróbálok launcherrel valamit aztán legtöbbször nem bírnak egy hetet sem és visszaállítom gyárira.
Talán a legtöbb idő 2hét volt, amennyire leváltottam a gyári felületet.
Persze ha nem lesz gari, akkor megpróbálkozom én is, de szigorúan csak sense rom-mal. Mert azért kicsit bökik az oldalamat az extrák. -
hurrikan
addikt
válasz
Steve1207 #23504 üzenetére
Visszatértem már gyárira. De azzal is csinálja.
Meg nem a facebook appal van gond, hanem a SENSE félével. Mer mielőtt kidob, azt írj ki, hogy "facebook sense hitelesítési probléma" ha leokézom kidob.
Majd ha visszalépek akkor kidob PC-ről is. Ilyenkor a névjegy szinkronok is elszállnak és szinkronizálhatok újra mindent. Érdekes hibajelenség. Főleg azért, mert senki más nem tapasztalja.
Van hogy egész nap nem csinálja aztán meg 4-5óra alatt 3-4x. Próbáltam gyalulás után, full gyári rendszeren is. De úgyis ugyan ez. Tehát az is kicsukható hogy egy általam használt app okozza a gondot.Más:
Ma egy kicsit okosítottam a telefonomat.1. Megoldottam, hogy tokba berakáskor, és kivételkor automatikusan záródjon illetve feloldjon a képernyő.
Ehhez az app akit érdekel: SmartScreen
(magas energia fogyasztás)2. Megoldottam a hangerő gombbal történő képernyő feloldást.
app: PoweButton to Volume button
(nagyon alacsony energia fogyasztás, vagy inkább nulla)3. Megoldottam, hogy ha a fejemhez emelem a telefont híváskor, automatikusan fogadja a hívást, ha rázom elutasítsa:
app: SmartPhone
(nagyon alacsony energia fogyasztás)4. A közelítés érzékelő kétszeri, háromszori, vagy négyszeri megérintésével történő ébresztés:
Tap-tap app
(közepes energia igény)Utóbbinak sok értelmét nem látom.
Azt gondoltam a kijelző tap tappogatásával ébred de nem. Akkor meg már könnyebb a hangerő gombbal.InFRaReD
-A kihangosítás BUG gyártótól és android verziótól független bug. Jelen van Sonykon, Samsungokon, Motorolákon, LG-ken is, 4.1-től egészen a 4.4.2-ig. Valamelyik nemrégiben frissült Google alkalmazás binárisai okozzák a gondot.
-A lilulás pedig a HTC One első szériás kameráinak típus hibája. Garanciában cserélik. A szerviz papíron a kamera neve Ultrapixel2 -
-
BenHans
addikt
-
markyy18
aktív tag
válasz
Steve1207 #23013 üzenetére
Igen sajnos én is ezt hallottam, szerencsére nekem még ilyen gondom nem volt.
Persze, hogy túlreagálta az embertől ez normális mikor a 200ezres telefont vesz és valami baja van akkor 1 hónapra meg kell tőle válnia.
Nekem is úgy volt, hogy megveszik a One-om és a vevő rákérdezett a HTC-nél a készülékre IMEI alapján, erre mondták neki, hogy nyitott a telefon bootoladere. Erre kiakadtam én is rendesen, hogy én hozzá sem nyúltam mégis mi ez a dolog. Ma felhívtam őket küldtem egy képet a boot menüről, hogy LOCKED meg S-ON a készülék, végül kiderült, hogy rendszerhiba volt így továbbra is él a garancia, de most már nem fogom eladni.Szóval boldog vagyok, hogy HTC-m lehet.
-
BenHans
addikt
válasz
Steve1207 #22846 üzenetére
Tehát most nincs semmilyen update One-ra ebben a régióban. Aki régebben letöltötte a 4.4.2-t annak majd jön egy kis frisstés, aki mostanában vette a telefont vagy még nem frissítette akkor amikor a készülék felajánlotta az majd a már hibajavított KitKat-et fogja megkapni ha újraindítják a frissítést OTA-n.
Egyéb frissítésről nem tudnak, csak majd lesz egy a Sense6-tal.
Szerk. Így már értem. Bocs. Nekem azon ami megkapta 4.19.401.8-van de nem kapott +ban kisebb csomagot. Szóval igen így logikus hogy a .9-ben van a hiba. Gondolom ezért állították le és aki még 4,3-on van az nem talál most frissítést mert hibás a .9verzió és megállították, aki .8-as KITKAT-en az sem talál ugyanezért, aki meg .9-en van már az a hibás verzió szóval pk sem látnak most újabbat.
Tehát aki 4.3-on ragadt az egy teljes már hibajavított +patchek nélküli KitKat-et fog kapni ha jelez a telefon és újraindítják az OTA-t, aki meg .8 vagy .9-en van az patchet. -
BenHans
addikt
válasz
Steve1207 #22846 üzenetére
Én másról nem hallottam. Én azt kérdeztem, hogy 4.2.2 megérkezett az egyik telefonra de a másikra azonos cid-re nem és miért nem. Erre jött az a válasz, hogy a visszajelzések alapján felfüggesztették az OTA-t és lesz majd patch annak aki már letöltötte, de aki még nem az majd a "javított"KitKat-et fogja tudni egyből letölteni.
Én másról nem tudok. De most nem is igazán értem amit írtál.
-
Saky1
csendes tag
válasz
Steve1207 #22835 üzenetére
Én már vásárlásnál észre vettem a jelenséget, több készüléket is megnéztem de mindegyiknél látható volt fehér háttérnél vízszintes szürke halvány csíkok. Engem zavar, mert néha még böngészésnél, filmeknél is látszik halványan, nemcsak napsütésben, sötétben is.
Lehet megpróbálom garanciáztatni.
Egyébként itt írnak róla, elvileg ilyenek ezek a panelek, csak az a bajom, hogy nekem normál használat mellett is látszik kicsit.
http://forums.androidcentral.com/htc-one/287248-horizontal-lines-across-display.htmlhttp://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=25411024&postcount=3517
Megnéznétek egy LCD-test progi segítségével, hogy nálatok is látszanak a csíkok?
Köszi -
Juliuska
senior tag
válasz
Steve1207 #22646 üzenetére
Az én meglátásom ezzel szemben pedig az, h inkább a gyártók által generált verseny helyzet "áldozatai" a jelenlegi zászlóshajók árának alakulása: minél rövidebb periódust szabsz egy flagship termékednek, annál jobban értéktelenedik az a következő csúcstermék bemutatásakor. Nálunk speed motorosoknál is ugyan ez volt a szitu hosszú éveken keresztül. Egy gazdasági válságnak kellett jönnie, h ezt a motorgyártók felismerjék: ki is tolták ezt a periódust 2 évről 3-4 évre...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
- Konteó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest