-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
csacsi67
addikt
válasz
markyy18 #23493 üzenetére
De mutatok neked ilyet is .. Azért nem annyira rendes.
Köszönöm, hogy HTC készülékével kapcsolatban hozzánk fordult.
Az én nevem István, a HTC technikai segitséget nyújtó csapatának tagja vagyok.
Az Ön által megadott IMEI szám az alábbi készülékhez tartozik:
HTC ONE
Gyártás napja: 2013/05/23
Sorozatszáma: FA35MW902949
Bootloader kinyitva: IGEN
Szervizben járt már: IGEN ( 2 alkalom, 2013 augusztusban, mind a két alkalommal ROM Frissítés történt )A készülék NEM garanciális a kinyitott rendszerindító miatt, a telefon szoftvere két alkalommal lett módosítva, 2013. augusztus 27.-én, és 2013. szeptember 16.-án.
Ha problémája megoldódott és nincs több kérdése kérem zárja le ezt a jegyet.
Köszönjük hogy a HTC-t választotta, további kellemes napot!
-
becenevem
aktív tag
válasz
markyy18 #23194 üzenetére
Ugyan ez nálam is. (032 Telekomos)
Viszont sógoroménak semmi baja (ugyan csak 023 Telekomos).(#23199) Tiger:
Ez azért van, mert kicsi a kép felbontása. Nekem akkor van így, ha újra szinkronizálom a Googleból, amikor újra raktam a telót.
Csak a csillaggal jelölteket hagyta meg nagy felbontásban, a többik lekicsinyítette.
Egyesével visszacseréltem.Most látom, közben megválaszolták: (#23204) FGyula30 .
-
F_Gergely
őstag
válasz
markyy18 #23144 üzenetére
Nekem addig villog az ertesito led amig hozza nem nyulok a telefonhoz es meg nem nezem mi a helyzet. Ha 3 oraig nem nyulok hozza addig villog. Gyari 4.4.2.
Mas:
Gyerekek kocsiban a keszulek a gyari autos tartojaban. Ment a GPS navigacio, kozben hivtak.
Navigacio a hatterbe, ranyomok hogy felvesz, telefon egybol kihangositja, en tokeletesen hallom a masik felet, engem is jol hallanak, hivas befejez, navigacio visszajon es mintha misem tortent volna. Kiralysag
Nem is veszek bluetooth-os kihangositot, teljesen felelsleges -
Steve1207
veterán
válasz
markyy18 #23011 üzenetére
Megerősítem. Cserénél a HOX-nál kb középkategóriás doridokat adtak volna, két esetben pedig szintúgy HOX-ot a kieső időre. Persze ez aktuális készlettől függött (voda). Szóval van választék, ha okostelefon kell akkor okostelefont kérhetsz.
Nincs mit, szerintem túlaggódtad a dolgotMég annyi, hogy ezt pont szolgáltatói oldalról pofon egyszerű kikérni, ha nem problémázó ügyfél vagy akkor nagyon rendesek sztem mindenhol.
-
Valkűr
addikt
válasz
markyy18 #23008 üzenetére
A problémám az, h miért szervizeltetni kell egy gyári hibás készüléket! Miért nem cserélik ki azonnal? Én pld nem merem szervizbe küldeni, mert a munkám végett szükségem van az okostelefonra, a másik pedig félek attól a szervizes munkától amit visszakapok, elég rosszak a tapasztalatok. Egyébként nekem itt a papiron egy év garancia szerepel, most akkor ez mitől lett 2?
-
Valkűr
addikt
válasz
markyy18 #23005 üzenetére
Nem vállaltam be semmit, mert akkor nem jött elő egyből. Garancián túl amit bevállalsz a saját hibád, vagy ha a telefon elromlik, de ez nem elromlott, hanem már eleve gyártási hibás volt. És mikor pedig előjött akkor azt irták a szoftverével van gond. De mivel kiderült, h ez gyári hiba, az garancián kivül sem a vásárlónak a terhe kellene legyen! Ez kb olyan, h kiadnak egy kocsit rossz fékkel és nem rendeli vissza a gyártó miután tud róla, h gyári hiba, hanem hagyja had menjen a forgalomba. Egyébként pedig a T-Mobilnál lett vásárolva, ettől biztosabb helyen hol kellene megvegyem?
-
Juliuska
senior tag
válasz
markyy18 #22421 üzenetére
Akkor ezek szerint tök' feleslegesen okosítottam fel az Lg gazdiját...?
Ami a garanciát illeti...érdekes témát hoztál most elő. Az én egyetlen félelmem, nem a kamera lilulása, vagy a közelségérzékelő nyugdíjba menetele, hanem az, h leejtem...enginev3.0: jó a kérdés, de szerintem, nem elég lényegre törő
Csodával ér fel egy jól feltett kérdés. Helyesen ugyanez: miért, otthon ki a főnök...?
-
Juliuska
senior tag
válasz
markyy18 #22369 üzenetére
Sajnálattal olvasom soraid. Nem mondom, h nem értem a döntésedet, de el tudom fogadni -> a szomszéd nője mindig zöldebb
(HA én lennék a helyedben, tutira feldobnám a sivárrá vált kapcsolatomat egy kis unlock-kal, + egy sexy custom ROM-mal, témázgatnék párat...
...szóval gyűjteném a közös élményeket
-
pet4321
csendes tag
válasz
markyy18 #11176 üzenetére
Nálam nem, töröltem minden korábbi adatot a kamera app-ban, de nem változott a helyzet. Igen, mindig nyomom a kézi fókuszt.
Ha van egy erős fényforrás, laptop monitor, tv kijelző, arra tudom fokuszáltatni, a kép jó a fő témában viszont a körülötte lévő infó szintén elszineződött. -
Xaels
félisten
válasz
markyy18 #10958 üzenetére
"UPDATE: I found the culprit that causes this wakelock. Basically it's the wifi bug that drop the connection when device go to sleep make this. When the wifi drop, the Gtalk service tries to contact the google server but cant and keep retrying, that's where the massive wakelock come from Google Service." - Esetleg GTALK letiltás illetve mintha ezt a Hangouts váltotta volna. Ezeket is próbáljátok kilőni.
-
N4ri87
senior tag
-
zack
nagyúr
válasz
markyy18 #10851 üzenetére
Esetleg BetterBatteryStats
-
N4ri87
senior tag
-
capulet75
addikt
válasz
markyy18 #10830 üzenetére
Nekem egy napig simán bírja, úgy hogy erről megy a hotspot is sokszor. Mondjuk én beraktam a widgetek közé a mobil és a hotspot ikonokat, amikor nem használom akkor kilövöm a netet meg a megosztást. Két mozdulat, sokat spórolok vele. Néha nem árt megnézni, nem-e ragadt be vmi progi, sokan nem veszik észre hogy bekapcsolva maradt a wifi, az meg cudarul eszi az aksit. A PowerBank meg nagyon jó ötlet, egy rendesebb darabról 5-6x fel lehet tölteni az One-t (is) és kb 10k.
-
Valkűr
addikt
-
Valkűr
addikt
válasz
markyy18 #10828 üzenetére
Szívesen, de már kezd több lenni a hiszti mint az utánaolvasás és a leleményesség...Ha nem tetszik tényleg inkább add el, mert amit itt néhány fanyalgó művel, már már kezd unalmas lenni....Ugyan ez volt a HOX esetében is, jöttek a hisztis userek fárasztani a népet. Ezt el kell fogadni, egyik ilyen nagy kijelzős mobil sem fog nekünk napokig, hetekig menni..AMi érthető is, hisz a laptopokban 3x4x ekkora aksi van, mégsem birnak többet aktiv felhasználással 1 egész napnál. Ezt vagy elfogadjuk vagy sem, vagy vissza az őskorba és veszünk egy 5110 nokiát az elmegy egy hétig is
Vagy veszünk egy ilyet, ezzel még 1x feltudjuk tölteni..Nem nagy összeg és méretre sem..
Vagy itt egy kicsit nagyobb: [link]
-
dani3l
őstag
válasz
markyy18 #9483 üzenetére
Jo kerdes, szerintem 2.24.401.1 az utolso, lehet csak eliras. De lehet mar van ujabb, bar 5-en lett frissitve, akkor meg ez volt az utolso..
Egyebkent itt van mike stock romja is, bar ez nem tiszta nekem, leiras szerint 4.2.2 de a letöltes oldalon mar 4.1.2 alatt szerepel. Persze lehet csak elfelejtette atirni..
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
markyy18 #9394 üzenetére
kicsit sem ertem mi koze a garanciahoz annak, hogy valaki vett egy telefont Franciaorszagban, es azt szamla nelkul adtak el itthon.
a garanciat a htc arra a termekre adja, amit valaki, valahol megvasarol. (europaban)
az apple sem vizsgalja, hogy honnan van, es hogy van-e hozza szamla vagy sem, hanem csak azt regisztralja a sajat rendszereben, hogy mikor lett eloszor aktivalva a keszulek es onnan kezdodoen el a garancia. (iphone telefon eseten 1 evig)
korabban mikor htc-m volt akkor a htc szerviz (magyar) ugyaezen az elven mondta meg, hogy meddig el a garancia, nem erdekelte az esetlegesen hamisitott garancia jegy.
mivel mar nincs Magyarorszagon szerviz, igy ezt meg megkerdezni sem tudom... -
Ed Parker
nagyúr
válasz
markyy18 #9381 üzenetére
Én valszeg visszaviszem a szolgáltatóhoz,mert hívás közben is van hogy nem hallanak,pedig full térerőm van.
Azt mondta a haver,mintha kihangosítva beszélgetnénk,de én 10m-ről beszélek a konyhából
Es ez már többször is volt.
Aztán az alkalmazás működése leállt, navigációban,forgalomban,wtf?
Vagy ezek normalis dolgok androidon,hogy szívni kell a telefonnal? -
Ed Parker
nagyúr
válasz
markyy18 #9375 üzenetére
Ez az energiatakarékos rész egy nagy mókusvakítás.
Ha be van kapcsolva ugyanugy ha nem gyorsabban merül.Nekem egy csalodás ez a készülék,na nem akkora mint az s3,pláne ennyi pénzért.
Még adok neki pár napot,ha nem áll be az akksi legalabb 1napra,adom el a francba,azt szívjon vele az,akit nem zavar a lagg es az 5 órás akksiidő. -
Nightfall75
tag
válasz
markyy18 #9291 üzenetére
Ne csak az első 15-20% merüléséből próbáld megítélni az üzemidőt. Ráadásul ha most lett telepítve az új szoftver és belakva újra programokkal, akkor plána kell neki adni néhány töltési ciklust, hogy beálljon normálisra.
Ha továbbra sem változik, inkább arra tippelnék, hogy csak az akku merülésének a visszajelzése változhatott meg. Nálam ilyen főleg a Sensation-nél volt, amikor feltöltés után több órán keresztül nem mozdult a jelzés 100%-ról, pedig volt némi használat is közben. Ez nem jelentette azt, hogy ezalatt nem merült.(apró szoftveres trükk a HTC-től, hogy többnek érezzék a felhasználók az üzemidőt.) Most pedig lehet jobban szinkronban van a valós használattal a százalékos visszajelzés.
-
dani3l
őstag
válasz
markyy18 #9287 üzenetére
Jolertem, tehat az a furcsa, hogy orankent merül egy szazalekot? Ez normalis, ok, hogy nem fogyaszt annyit, de attol meg megy a telefon, ugyhogy fogasztas is van. Attol, hogy mobilnet ki van kapcsolva, attol meg a mobilhalozatra csatlakozik..
Vagy meddig kene igy elketyegnie, az idök vegezeteig? -
TheProb
veterán
válasz
markyy18 #9136 üzenetére
Igen, papíron ezt kéne kiküszöbölnie a hátlapi mikrofonnak.
Én rengeltem full body fóliát de kínszenvedés volt... Folyamat ráragadt vmi szösz, por, stb. Vége az lett, hogy most kérhettem 1 cserét, mert használhatatlan lett a végére... Amúgy a hátlapi fólia mint ha 1 kicsit hosszabb lett volna mint a telefon, ha pontosan a kamerára illesztettem a kivágást a fólián. Remélem a csere fóliával már szerencsésebb leszek, bár lehet én voltam a balf@sz.
-
dani3l
őstag
válasz
markyy18 #8700 üzenetére
Attol, hogy soffolod meg rootolod, attol a rom meg a kernel lehet full gyari.. Semmi hatranya nincs a rootnak, elönye ellenben mar annal inkabb. Persze ha valaki nagyon balf.sz, az mondjuk el tudja cseszni az soffolt telojat, de valoszinü az ilyen el sem jut addig az allapotig, meg olyan tenyleg kritikus dolgot nem nagyon tud csinalni vele akkor sem, amit nem lehetne javitani (ahhoz mar tenyleg überbalfasznak kell lenni..
).
HUTCHDB: SLCD-2-t ne nagyon, mert nem az van benne..
Szakiii: +1. Altalaban en is azzal kezdek, hogy minden szart kipucolok a rombol, ami nem bele valo vagy nincs ra szüksegem, az is sokat tud segiteni.
-
-
Kokufuu1986
tag
válasz
markyy18 #8331 üzenetére
A ViperOne-nal nekem sincs semmi bajom, félreértés ne essék, nagyon jó, főleg a Red Venom theme-mel
Akku idő is jó, pedig elég sokat játszok rajta. De az alap kernel nekem valahogy jobb volt. Hogy tudom visszatenni az eredetit?
Lehet kipróbálom még a Team7-t is előtte...Fóliára még nem kaptam ajánlatot, mit lenne érdemes rátenni. A speedshopos Brando elvileg elég jó...
-
mumk1
addikt
válasz
markyy18 #8229 üzenetére
Nekem speciel, tegnap csinált érdekes dolgokat. Böngészés és zenehallgatás közben jött egy üzenetem, ami aztán legalább 15 másodpercre úgy leültette a telefont, hogy azt hittem újra kell indítani. Másrészt az Elemental kernellel elég megbízhatatlanul működik a Sweep2Wake is, hol jó hol nem, de leginkább nem.
Más: Nyitott bootloaderre, custom recoveryvel, ne is próbáljátok feltenni a gyári OTA frissítést, még akkor se, ha gyári rom van fent, mert nem fog menni. Ha az új gyári rom kell valakinek akkor ITT VAN, recoveryből lehet flashelni.
Megint más
Valaki tegye már meg, hogy stock készüléken megnézi a HBOOT verziószámát a frissítés után. Köszi! -
zack
nagyúr
válasz
markyy18 #8229 üzenetére
Nekem a beépített camera app pl nem talál fókuszt rendesen. Exposed framework felrakása után elkezdett lagzani az app drawer... Hívások gyengébb minőségűek voltak, tegnap szétbontott két hívásomat is úgy, hogy hívás után kikapcsolta a WiFi-t is, és mivel telefonként üzemel nálam elsősorban, (simán belecsúszik havi 2-3000 perc + bejövő) ezért a telefon funkció az egyik legfontosabb, és persze a legstabilabbnak kell lennie.
Most a legújabb Android Revolution HD-t tettem fel, mert ez Note2 egy jó ROM volt, sokat használtam. A kerneleket meg egyelőre hagyom.
Feltettem a RazerLite_3.1.0-et is (Google Edition) ami jó is lett volna, de a Play Store app-ban hiányzott az a kis fül amivel a saját megvett, és kívánságlistás dolgaimat tudtam előhívni. Szerintem Google Edition ROM-ot fogok használni, de meg kell találnom melyik a tuti. -
Loboda
senior tag
válasz
markyy18 #7826 üzenetére
Alapból ugyanúgy néz ki mint az alap rom!
A rom telepítése közben kiválaszthatsz egy rakás funkciót, például hogy mik települjenek fel!
Ha nem akarsz ebbe belebonyolódni, felteheted a full romot is!
Telepítés után egy gyári kinézetű romot kapsz, amit a Venom Tweaks alkalmazással testre szabhatsz!
Olyan sok funkciója van hogy fel se lehet sorolni, ikon cserétől a cpu tuningig!
Status Bar, Sense átalakítása színezése, lockscreen módosítások stb...! -
mumk1
addikt
válasz
markyy18 #7805 üzenetére
Tudtommal a RUU_M7_UL_JB_50_HTC_Europe_1.28.401.7 RUU az alábbi CID-ekhez használható:
cidnum: HTC__001
cidnum: HTC__E11
cidnum: HTC__203
cidnum: HTC__102
cidnum: HTC__405
cidnum: HTC__Y13
cidnum: HTC__A07
cidnum: HTC__304
cidnum: HTC__M27
cidnum: HTC__032
cidnum: HTC__016@mtibusz
Itt az Android SDK ez kell hozzá.@HUTCHDB
A fastboot nem egyenlő a gyors boot-tal. Azt kapcsold ki és el kell felejteni örökre.
A fastbootba kikapcsolt állapotból hangerő le+ power gombokkal lehet eljutni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Napelem
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Kutya topik
- Villanyszerelés
- Linux kezdőknek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- EA Sports WRC '23
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest