-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
markyy18
aktív tag
Az szerintetek mennyire normális h a telefon óránként merül egy százalékot úgy h nincs bekapcsolva se wifi se adatforgalom. GPS be van meg az NFC de nem használja semmilyen program. Gsam szerint egy program se pörgeti túlzottan a procit de mégis merül elég furcsán, régen ilyet nem csinált. Este levettem töltőről és reggelre merült 1-2%-ot de most lemegy 90-92%-ra is. Energiatakarék off végig.
Gyári 4.2.2. S-OFF után gyári állapot visszaállítva. RUU-val feltettem a gyári 4.1.2-t. Azután letöltötte OTA-n a kamera frissítést majd jött a 4.2.2 szóval nem is értem ez így tiszta telepítésnek számít mégis valami nem stimmel mert nekem visszazárás és gyári 4.2.2 óta jobban merül.
Valami vélemény esetleg mi lehet a baj?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Subaru topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen routert?
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest