- Epson nyomtatók
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bemutatkozott a Samsung Galaxy Tab A11 és Tab A11+
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szpisti
addikt
Azért ne feledjük, hogy az iPhone használók el vannak kényeztetve a kizárólag arra a készülékre fejlesztett oprendszerrel... Ahhoz képest elképzelhető hogy minden laggol... Bár én alig több mint egy éve i4-ről váltottam át HOX-ra, és mégsem érzékeltem laggot, bár elképzelhető hogy csak én nem látom... De az is lehet, hogy csak leszarom azt a néhány század-, esetleg tizedmásodperces laggot...
6-7 órát? Az nem normális, az tuti. Hacsak nem végig játszol. Akkor még annyit sem... Inkább én is arra tippelek, hogy valami app beragadt... Mielőtt Hard Reset, egy hosszan nyomvatartott power-gombos újraindítást próbálj meg, persze kikapcsolt Gyors boot-al...
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Epson nyomtatók
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Építő/felújító topik
- BMW topik
- További aktív témák...
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 16 pro független.
- Iphone 15 -független-tökéletes állapotban-128Gb
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3589
- HIBÁTLAN iPhone XS 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3587, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U728 - i3-8GEN I 16GB I 192SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes.Gainward GeForce RTX 5070 Ti Phantom
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Plus Black Dynamic Island, 48 MP fő kamera 256 GB -100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest