Hirdetés
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reddevil84
tag
Sziasztok! Nem nagyon akar nekem rendesen működni az insertcoinnal a telóm.. .fagyogat gyorsabban merül stb stb.... Lehet én szúrtam el valamit a másik kernell beállításánál a fene tudja,de most már nem is érdekel!
Hiányzik a gyári stabil és gyors rendszer....
Szeretném visszaállítani ha lehet!
A visszakeresésben találtam Ferob álltal 37121 belinkelt RUU-t ezt most töltöm! A bootloader nyitáson másik kernelen és romon kívül elvileg nem változtattam máson.
Egy hamarabbi hozzászólásban találtam leírást a visszaállításhoz,de ott abban több változás volt leírva! És a beleírt linkek sem érvényesek már...Ferob ha tudnál olyan korábbi hozzászólást linkelni ami alapján vissza tudom állítani vagy leírnád hogy és mi kell hozzá nagyon megköszönném

Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Elemlámpa, zseblámpa
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- 14,2”-es táblagépet mutatott be a Huawei
- OLED TV topic
- Gyors és éles, 120 alatt: Acer Predator XB273K V5
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest