- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Egér probléma
- Melyik tápegységet vegyem?
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Home server / házi szerver építése
- Milyen alaplapot vegyek?
- OLED TV topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
válasz
Bdanyy #35518 üzenetére
Igazából, hogy őszinte legyek
Semmilyen
Évekig droidoztam, szinte mind volt a kezemben (verziók), és azok közül az egyetlen jó telefonom a One volt, mert az nem lassult be soseAz i6 sem lassul be, de hogy nem gyorsabb a One-nál abban szinte biztos vagyok
Kamerában fényévekkel jobb
Hangzásban, teljesen elfogadható
Kijelző is jó, pedig kisebb a felbontás, de szép, nem érzem hogy visszább váltottam ilyen téren
Mi van még? Appokban nincs hiány ugye, bár nekem nem sok van
Az itunes nem idegesít, néha másolok egy két számot, de akkor se itunes-szal hanem van más app rá
Ami közel sem összehasonlítható, az az akksi!! Én délelőtt már töltötte a One-t hogy nap végéig kibírja, az i6-ot, este 30-40%-on teszem töltőre, pedig zenét hallgatok, netezek, facebookozok, játszok, és 4g-vel használom (bár én nekem csak akkor megy a net ha tényleg használom, ha nem akkor mindig kikapcsolom), wifiről pedig csak itthon megy, esteAmi eddig szíven ütött, hogy flash hiányában, nem tudtam nézni telefonról streamelt focimeccset, pedig az ágyból szeretem nézni
Viszont maga az ios, nekem egy Sense (szóval nem android, hanem sense) után nagyon vérszegény, belépsz az appból meg kilépsz, ennyiből áll az egész
Régen azt hittem az a lényeg nekem, hogy gyors legyen egy okostelefon, de rájöttem, hogy ez nem elég, kell a Sense!!Sajnálom hogy nem HTC-t vettem, vagy is ez miatt, az m9 nem kellett volna, nem tetszik, de ha idén vagy jövőre alakít megint valamit a HTC akkor azonnal váltok, és jó tudni hogy azért egy értékálló telefonom van, mert egy apple-t még jövőre is nagyon jó áron tudok majd eladni
És még egyszer leírom, hogy nem androidról váltottam apple-re, tehát nem ezt a kettőt hasonlítom össze, nekem nincs olyan hogy android
Hanem a Sense-t, az ios-szel
és már csak azért is írom, mert mikor régen volt több androidos telefonom, hiába próbáltam bármilyen launchert, mindig Sense-re tértem vissza
Új hozzászólás Aktív témák
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Gumi és felni topik
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Építő/felújító topik
- Horgász topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB 4+4 8GB ram kártyafüggetlen +dual simes, újszerű állapotban, AKCIÓS ÁRON!
- Okostelefonok javítása, akku, törött kijelző, töltőcsatlakozó csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB Újszerű.Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Független iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium Garancia 2027.10.16-ig
- Apple iPhone X 64 GB fekete - kártya független, tökéletes állapot - eredeti Apple szilikon tok
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Graphite 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell G5 15 5587 - 15.6"FHD IPS - i7-8750H - 16GB - 1TB SSD - 1TB HDD - GTX 1060 6GB - Win11 - MAGYAR
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 128GB / 12 hó jótállás
- Honor 90 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest