Hirdetés
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bdanyy
addikt
válasz
enginev3.0 #35520 üzenetére
Köszi a részletes összehasonlitást
Hát igen, az akksi napi 2-3-szor mindig töltve van nálam is, abban nagyon jó lenne egy kis előrelépés. Hiába van külsö akkum hozzá, akkor is sokáig tart amig feltölti, melegszik közben stb.
Androidos készülékek közül nekem is csak HTC jöhet szóba, de félek az M9-nél sem lenne megoldott a több másodperces belassulás, amitől falra tudok mászniVan hogy nem birok felvenni vagy lerakni hivásokat miatt stb. Tényleg összedobok már erről egy videót, csak ezek persze véletlen sem akkor jönnek sűrűn elő, mikor fel tudnám venni
Titkosítás nélkül valszeg tényleg nem "fagyna" egyáltalán a teló, csak 4.3 környékén még azzal is tök jó gyors volt, utána nagyon sűrűvé váltak.
Na meg nemsokára lejár a garanciám, és félek megint pár hónap után bedöglik a hangszóró ahogy eddig már 3x, és húzós lesz a javítása. Mindenesetre messze ez a telefon a legjobb amit használtam, tényleg bugmentes, ahogy az előző Desire S-em is volt. -
madgie
titán
válasz
Tudod, mert már beszéltük, de a többiek talán nem: én i6 után nem sokkal jöttem One M7-re és ez az egyetlen droidos telefon, amit az iPhone mellé állíthatok úgy, hogy majd' negyedannyibe került, mégis szerethető, használható, gyors, stabil. Ilyen Oneplus One meg hasonlóktól idegbajt kaptam, szvsz bughenger mind
-
no more
veterán
válasz
+1, nekem a Nova a kedvenc custom launcherem, bármi amit próbáltam nevetséges volt hozzá képest. Vagy lagolt, vagy szeretett megakadni, de amióta HTC-m van, néha felrakom a Novát, hogy megnézzem az újdonságokat és ennyi. A Sense a legjobb.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Update:
Hogy megérte-e a csere? Igen meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Audio-Technica ATH-M20x fejhallgató
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3307, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest