- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Asztrofotózás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Levelek hullnak, hardverek érkeznek
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
datomi
tag
Na új érdekesség van a telón.
Nyalóka van már rajta nekem is, de én nem nyomtam a telepítés után FR-t, mert kb. a nyalóka előtt 2 héttel jött vissza szerviből, és akkor volt FR, és nem volt kedvem újrarakni mindent, meg eddig még sohasem csináltam FR-t egyik frissítés után sem.
Eddig nem is volt semmi probléma, ébresztett is
Múlt hét elején kezdte azt a hülyeséget, hogy dupla home gomb tapicskolás után ha belép a futó programok listájába és ott kíhúzkodok mindent, akkor innen már nem tudok kilépni a kezdőképernyőre
Ha home gombot nyomok, akkor átfordul a kijelző képe 90 fokot, aztán elfeketedik, 1-2 másodperc után vissza jön a kép és annyi van kiírva, hogy "Itt láthatók a legutóbbi képernyők".
A vissza gomb hatása is ugyanez, csak ott még hosszabb ideig marad fekete a kijelző
Ha a power rövid nyomásával ki- majd bekapcsolom a kijelzőt, akkor a zárolt képernyő feloldásával ugyanide jutok vissza, magyarul semmit sem tudok csinálni a készülékkel
Teljes ki-bekapcsolás vagy újraindítás után megint jól működik a teló, valamint ma vettem észre, hogy ha ilyen esetben lehúzom a fenti menüsávot és onnan belépek a beállításokba, onnan már a vissza gommbal vissza tudok menni a főképernyőre.
Valaki látott már hasonlót?
Mindenesetre ha lesz időm, akkor nyomok egy FR-t, aztán meglátom, hogy marad-e a jenség ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Elektromos cigaretta 🔞
- Borderlands 4
- iPhone topik
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.05.06. Yettel jótállás
- Honor 400 256Gb-gyakorlatilag új-2 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
- iPhone 17 Fekete Benks Magnetic Armor Air Kevlar Case Metal Frame 600D (0067) tok
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo Legion Slim 5 16AHP9
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest