- Milyen házat vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Fujifilm X
- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Bluetooth hangszórók
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Előnyére módosult az AVX10.2 specifikációja
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
no more
veterán
válasz
kdennis #34310 üzenetére
Lassabban nyílnak meg az appok, sokkal... FR után is (én nyomtam frissítés után). Viszont rohadt gördülékeny lett a rendszer, durva nagyon. Ennyit megér a Lolli, szerintem jó frissítés lett és méltó "befejezése" az M7-nek. Nincs vele bajom az ébresztőn kívül... Ezt remélem a HTC frissíti Play-en keresztül. Amúgy lehet azért is akad neked a játék, mert még nincs Lollira "átírva". Nekem megakad a Don't tap the white tile, szinte minden érintésnél... -.- De csak, ha zongora hangra van téve (ezt sem értem amúgy). Majd megcsinálják.
Amúgy itt egy M9 teljesítmény teszt. Elég sok helyen konkrétan legyalulja az S6-ot és az iphone 6-ot is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Megbízhatóság, minőség, megtakarítás ez a HP nyomtató most verhetetlen áron a tiéd lehet!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest