- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Hamarosan találkozhat az USA és az Intel vezetője
Hirdetés
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parasajt
újonc
Komolyan ez a telefon, nem élveztem még így okostelefont hihetetlen. Hétfőn töltöttem föl dél körül elmentem munkába lement 55%(volt telefonálás, netezés rendesen,még a nova launchert is alakítgattam) ra kedden reggel elmentem építkezésre segíteni addig a zsebembe ment a zene hangszórón lement 40 % ra elmentem munkába lement 10% ra hazafele jövet hangszóróval hallgattam megint a zenét a kocsiba ez olyan 20 perc volt 8% ra ment le majd edzettem 40 percet megint hangszóróval ment a zene kb a felénél kicsivel kevesebben volt a hangerő de 3 százaléknál tettem töltőre!
Nagyon tetszik néha azon kapom magam ,hogy csak forgatom a kezembe nézegetem legszebb telefon nem is vitás.
Van kérdésem is szerintetek megéri egy olyan htc kis hangfalba meg egy htc hordozható töltőbe befektetni ? Vagy van jobb ár/értékű a piacon mind a kettőből?
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB / fekete / 24 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest