-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parasajt
újonc
Komolyan ez a telefon, nem élveztem még így okostelefont hihetetlen. Hétfőn töltöttem föl dél körül elmentem munkába lement 55%(volt telefonálás, netezés rendesen,még a nova launchert is alakítgattam) ra kedden reggel elmentem építkezésre segíteni addig a zsebembe ment a zene hangszórón lement 40 % ra elmentem munkába lement 10% ra hazafele jövet hangszóróval hallgattam megint a zenét a kocsiba ez olyan 20 perc volt 8% ra ment le majd edzettem 40 percet megint hangszóróval ment a zene kb a felénél kicsivel kevesebben volt a hangerő de 3 százaléknál tettem töltőre!
Nagyon tetszik néha azon kapom magam ,hogy csak forgatom a kezembe nézegetem legszebb telefon nem is vitás.
Van kérdésem is szerintetek megéri egy olyan htc kis hangfalba meg egy htc hordozható töltőbe befektetni ? Vagy van jobb ár/értékű a piacon mind a kettőből?
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Direct One (műholdas és online TV)
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dobozos formában is befutott az AMD 32 GB-os csúcs-Radeonja
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nagyon tetszik néha azon kapom magam ,hogy csak forgatom a kezembe nézegetem legszebb telefon nem is vitás.