-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parasajt
újonc
Komolyan ez a telefon, nem élveztem még így okostelefont hihetetlen. Hétfőn töltöttem föl dél körül elmentem munkába lement 55%(volt telefonálás, netezés rendesen,még a nova launchert is alakítgattam) ra kedden reggel elmentem építkezésre segíteni addig a zsebembe ment a zene hangszórón lement 40 % ra elmentem munkába lement 10% ra hazafele jövet hangszóróval hallgattam megint a zenét a kocsiba ez olyan 20 perc volt 8% ra ment le majd edzettem 40 percet megint hangszóróval ment a zene kb a felénél kicsivel kevesebben volt a hangerő de 3 százaléknál tettem töltőre!
Nagyon tetszik néha azon kapom magam ,hogy csak forgatom a kezembe nézegetem legszebb telefon nem is vitás.
Van kérdésem is szerintetek megéri egy olyan htc kis hangfalba meg egy htc hordozható töltőbe befektetni ? Vagy van jobb ár/értékű a piacon mind a kettőből?
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest