- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- Egérpad topik
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Csendben mutatkozott be a Galaxy Tab S10 Lite
- Házimozi belépő szinten
- 3DMark 11 eredmények
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nightfall75
tag
válasz
HUTCHDB
üzenetére
Mindenkinek kb 3 hónap után kezdett lilulni. Júniusban vettem az enyémet, egész nyáron jó volt, többször használtam gyenge fényviszonyok mellett probléma nélkül. Valamikor szept-okt környékén vettem észre a dolgot, úgy, hogy olvastam róla, majd kipróbáltam a saját készülékemet és már nálam is érzékelhető volt, először csak alig, majd egyre csúnyábban lilult. Semmilyen szoft frissítés nem volt előtte. Te épp jókor adtad el
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem véletlen, hogy az ezzel a témával foglalkozó XDA topic első bejegyzése 2013 október 1-én keletkezett, és azóta is elég sokan látogatják. Ott írták, hogy nagy valószínűséggel a képfeldolgozásásrt felelős HTC Imagechip 2 okozhatja a hibát. Túl közel van a kamera modulhoz (lásd csatolt fotó az iFixit-ről) és rettentően fel tud forrosódni, ez pedig egy idő után visszafordíthatatlan károkat okoz a kameraszenzorban. Mivel hosszú "lappangási ideje" van, vélhetően ezért a HTC sem vette észre, mikor megjelenés előtt tesztelte a telefont.
Ha a mostani telód viszont november 17-i gyártású (amikor már rég ismert volt a hiba), jó esély van arra, hogy már javított modult/normális hőszigetelést kapott, és nem fog jelentkezni a gond 3 hónap után sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egérpad topik
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Csendben mutatkozott be a Galaxy Tab S10 Lite
- Battlefield 6
- Házimozi belépő szinten
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Interactive Brokers társalgó
- 3DMark 11 eredmények
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition konzol.
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)