- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- Egyelőre táblázattal segíti a Borderlands 4 futtatását a Gearbox
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen alaplapot vegyek?
- Ilyet se láttunk még, 1000-rel promótálja az AMD az X3D-s CPU-it
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nightfall75
tag
válasz
HUTCHDB #21360 üzenetére
Mindenkinek kb 3 hónap után kezdett lilulni. Júniusban vettem az enyémet, egész nyáron jó volt, többször használtam gyenge fényviszonyok mellett probléma nélkül. Valamikor szept-okt környékén vettem észre a dolgot, úgy, hogy olvastam róla, majd kipróbáltam a saját készülékemet és már nálam is érzékelhető volt, először csak alig, majd egyre csúnyábban lilult. Semmilyen szoft frissítés nem volt előtte. Te épp jókor adtad el
Nem véletlen, hogy az ezzel a témával foglalkozó XDA topic első bejegyzése 2013 október 1-én keletkezett, és azóta is elég sokan látogatják. Ott írták, hogy nagy valószínűséggel a képfeldolgozásásrt felelős HTC Imagechip 2 okozhatja a hibát. Túl közel van a kamera modulhoz (lásd csatolt fotó az iFixit-ről) és rettentően fel tud forrosódni, ez pedig egy idő után visszafordíthatatlan károkat okoz a kameraszenzorban. Mivel hosszú "lappangási ideje" van, vélhetően ezért a HTC sem vette észre, mikor megjelenés előtt tesztelte a telefont.
Ha a mostani telód viszont november 17-i gyártású (amikor már rég ismert volt a hiba), jó esély van arra, hogy már javított modult/normális hőszigetelést kapott, és nem fog jelentkezni a gond 3 hónap után sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Újszerű állapot, hajlítható csúcstechnológia 12/512 GB Gyári garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest