Hirdetés
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Caaabi
senior tag
Megvan a ONE
Egy fekete példányhoz jutottam hozzá, egyetlen "hibája" h gyári 4.2.2 van már rajta, így egyenlőre és remélem már nem sokáig csak gyári móka lesz rajta, remélhetően jön nemsokára az s off 4.2.2 re is és akkor lecsapok egy Torrente777 romra
Valakinek van e esetleg ebayről rendelt tokja amit abszolút nem használ és megvállna tőle? Addigis rendelek valamit ebayről, és holnap rakatok rá egy fóliát is. Most pedig átköltöztetem magam S4 ről sajos TBP segítsége nélkül
Csináltam még s4 ről Holo backupot, nem tudom ismeritek e, de root nem kell hozzá, egy próbát megér, hátha bejön, ha nem akkor kicsit aprólékosabb folyamat lesz, de szerintem megéri 
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Futárcégek
- AliExpress tapasztalatok
- Yézi: Blekk Frájdéj
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max - 256GB / Space Gray / 83% + Spigen tokok
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus Garancia 2026.
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Egy fekete példányhoz jutottam hozzá, egyetlen "hibája" h gyári 4.2.2 van már rajta, így egyenlőre és remélem már nem sokáig csak gyári móka lesz rajta, remélhetően jön nemsokára az s off 4.2.2 re is és akkor lecsapok egy Torrente777 romra
Valakinek van e esetleg ebayről rendelt tokja amit abszolút nem használ és megvállna tőle? Addigis rendelek valamit ebayről, és holnap rakatok rá egy fóliát is. Most pedig átköltöztetem magam S4 ről sajos TBP segítsége nélkül
Csináltam még s4 ről Holo backupot, nem tudom ismeritek e, de root nem kell hozzá, egy próbát megér, hátha bejön, ha nem akkor kicsit aprólékosabb folyamat lesz, de szerintem megéri