Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Steam Deck
- Milyen egeret válasszak?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Feltűnt Kínában az AMD Radeon RX 9070 XT referenciadizájnja
-
PROHARDVER!
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
skyrush7
aktív tag
válasz
Tibusz00 #35790 üzenetére
Győri FirstPhone-ban a Szent István úton, elméletileg ők a helyi Huawei szakszerviz. Sajnos 3 nappal kicsúsztam a garanciából, mondták is hogy emiatt kell fizetnem.
LattillaX:
3,5 éves a telefonom, semmi lassulás nem jelentkezett még. Igaz, rootolt, custom kernel és Magisk is van rajta.
Ha lassul, az lehet attól hogy:
- kevés a tárhely
- nagyon régen volt visszaállítás készítve rajta (enyémen kb 1,5 éve volt)
- túl sok alkalmazás fut a háttérben.
1,5 éve cseréltem benne akkut, az enyémben ráadásul AliExpresses akksi van, 3000 forintért még mindig elég jó. Lehet csak én kaptam egy szerencsés darabot, hogy nálam általában nem jelentkeznek problémák.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A lehengerlően szép Honor 8 pont azt kínálja, amit a Huawei P9, csak olcsóbban, ez pedig remek hardvert, dupla hátlapi kamerát és rogyásig telepakolt szoftvert jelent.
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciávl
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iPhone 13 Pro 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes! Akkumulátor kapacitás: 87%
- ÚJ Bontatlan! Független iPhone 15 Black 128GB! 1 Év Apple garancia!
- Samsung Galaxy S22+ mobiltelefon eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest