- Az elmúlt 8 évének legnagyobb felvásárlását jelentette be a Samsung
- Elküld még 6000 embert a Microsoft
- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- Székre fogatható, THX-es Razer hangszórópár a headset kiváltására
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
-
PROHARDVER!
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
skyrush7
aktív tag
válasz
Tibusz00 #35790 üzenetére
Győri FirstPhone-ban a Szent István úton, elméletileg ők a helyi Huawei szakszerviz. Sajnos 3 nappal kicsúsztam a garanciából, mondták is hogy emiatt kell fizetnem.
LattillaX:
3,5 éves a telefonom, semmi lassulás nem jelentkezett még. Igaz, rootolt, custom kernel és Magisk is van rajta.
Ha lassul, az lehet attól hogy:
- kevés a tárhely
- nagyon régen volt visszaállítás készítve rajta (enyémen kb 1,5 éve volt)
- túl sok alkalmazás fut a háttérben.
1,5 éve cseréltem benne akkut, az enyémben ráadásul AliExpresses akksi van, 3000 forintért még mindig elég jó. Lehet csak én kaptam egy szerencsés darabot, hogy nálam általában nem jelentkeznek problémák.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A lehengerlően szép Honor 8 pont azt kínálja, amit a Huawei P9, csak olcsóbban, ez pedig remek hardvert, dupla hátlapi kamerát és rogyásig telepakolt szoftvert jelent.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fotók, videók mobillal
- OpenWRT topic
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Motoros topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Renault, Dacia topik
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest