Hirdetés
- Otthoni időjárás-állomás
- Milyen processzort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- SONY LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Henker2
addikt
Xiaomi powerbankot használ itt valaki a telóval?
Mik a tapasztalatok?
Én most készülök venni egy 10000mAh-ás változatot -
DaWe94
senior tag
válasz
Ezekiel Ston #7294 üzenetére
igenigen
-
DaWe94
senior tag
válasz
Ezekiel Ston #7292 üzenetére
wipe data nem szükséges egyáltalán, a wipe cache viszont erősen ajánlott utána
Megerősítem, működik a wifi az új magyar romon is.
-
DaWe94
senior tag
válasz
Ezekiel Ston #7290 üzenetére
Fel persze, Én most raktam fel. Az OTA csak annyiban tér el, hogy letölti helyetted kb... de ugyan az a folyamat megy végbe mint manuális installkor..
Egész jó ez az új app megnyitás animáció
-
Ezekiel Ston
senior tag
Ezt az 5.11.26-ot közvetlen gyári recovery-vel fel lehet tenni az 5.11.19-re gond nélkül?
-
Henker2
addikt
A magyar romba ami alapértelmezettként van billentyűzet nem lehet valahogy törölni? Lecseréltem egy másikra,de mindig visszaáll. Kicsit bosszantó. Meg tudtok valami jóféle billt amúgy?
-
Thowra123
tag
5.11.26 nál működik rendesen az FTP?
-
DaWe94
senior tag
Tölthető a MIUIHU rom weboldalról!!!
-
Zsocó
aktív tag
A wifi eldobás nem lehet router beállítás miatt? Nekem az LG L9 P760-at folyamatosan dobálta. WPA-ról WEP-re átállítva a routert, megszűnt a hiba. Azóta a Redmi Note 2, 5.11.5 és 5.11.19-el is OK.
-
-
Istuu15
senior tag
5.11.26-os eu-s fejlesztői multi rommal van ei-fi eldobàs vagy valami probléma?
-
Thowra123
tag
Van észrevehető különbség a 5.11.26 és a korábbi 5.11.19 hez képest?
Csináltam biztonsági mentést a menüben lévő mentés és visszaállítás opcióval ami rá is került a kártyára.
Ha frissítek és rosszabb lesz, jól sejtem, hogy wipe cache, data és előző rom felrakás után a visszaállítással visszaáll a jelenlegi állapot? Nincs semmi sehova szinkronizálva így az nem kavarhat be.
A xiaomifiókból ki vagyok jelentkezve. -
Klara_
őstag
válasz
randras_83 #7260 üzenetére
A mutogatos vezerlest a Mi app nem tudja ami smart a TV-jehez jol jon. Az LG app viszont ujjhuzkodassal (like touchpad) igen, igy ilyen szempontbol az az app az LG TV-hez sokkal jobb. Mi Remote-al en csak bekapcsolom a TV-t, a tobbit a sajat alkalmazasaval intezem.
-
DaWe94
senior tag
válasz
Henker2 #7265 üzenetére
(+) új távirányítò párosítása - tv - lg - addig rajtatartod az ujjadat az Indításon amíg nem hangosodik a tv, ha észreveszed akkor felengeded és rámész hogy az eszköz válaszolt - megint rányomsz az indításra addig amíg nem változik a tv bevitel forrása, vagy nem dobja fel azt a menüt a tv
közben persze a telefont irányítsd a tv felé normálisan,mert elég gyenge az IR benne
-
Istuu15
senior tag
Az eu-s 5.11.26-s fejlesztői multirommal van valami probléma? Wi-fi eldobàs stb.
-
Henker2
addikt
Van egy LG LB650V-s Smart TV-nk!
Hogy tudom a telefonnal irányítani? Tudtok segíteni? Milyen beállítás és progi kell hozzá?
Köszi
-
deadbody
tag
válasz
Xmister #7253 üzenetére
Én kernel auditort használok órajel módosításra, nálam azért nem lett dupla az üzemidő, de nem is pár percet nyertem vele hanem kb 2 órát (főleg ha sokat játszok érezhető hogy nem merül úgy).
A progi szerint ennél működik biztosan az állítás mert Frequency Table-be kiírja hogy bekapcsolás óta milyen órajelen mennyit ment a soc. -
Xmister
senior tag
válasz
adamzflash #7250 üzenetére
Megnézted, hogy sikerült-e az órajel módosítás? Mert a sima tweaker progikkal nem szokott működni.
Én megudpláztam az üzemidőt az interactive tweakekkel. -
rokarudi
aktív tag
Nekem témától is függ a chatfej, a default-nál nekem működik (5.11.26 multi) a többi témánál általában nem.
-
Gaabbaa
aktív tag
válasz
randras_83 #7246 üzenetére
cseréltem a linket, bocs rosszat tettem elsőre be
-
Varesz_86
aktív tag
egy hete van meg a redmi note 2-m a 16 gigás, egész héten kb minden második kollégám meg akarta venni, ha viszont eladnám nem tudom hogy mit vegyek helyette, prime vagy redmi note 3, jövő héten kellene döntenem az ügyben, a legnagyobb kérdés az lenne kb hogy a note 3 mikor kapna miuihu romot...
az szívás...
-
Vertigo18
addikt
válasz
adamzflash #7224 üzenetére
Alvó képernyőn, igen, a billentyűzárra gondoltam, elnézést a puritán szókincsemért...
Viszont a billentyűzárat be lehet állítani, hogy mondjuk 5 mp. után magától lezárjon, ezért, ha jön pl. az említett esetben egy facebook értesítés, akkor igaz, hogy "világít majd a zsebedben", de vagy 5 mp-ig, amíg az automatikus képernyőzár vissza nem zárja...
És igen, arra LENNE való a notification led, ami szintén nem világít/villog, mivel "képernyőzár" alatt semmit nem fogad a telefon. Remélem már érthető voltam.
-
Zsocó
aktív tag
Eltávolítottam az időjárás alkalmazást,viszont a widget menüből nem tűnt el? Innen hogy pucolhatom ki? Milyen néven találom? 5.11.5 Fejlesztői.
-
dongasre
tag
Miui 7 by xiaomi.eu. 5.11.5 fejlesztői
Ezzel a roomal kaptam a telefont. Csak magyar fejlesztoi romra tudok valtani vagy a gyari recoveryvel lehet stabil romra is? -
pmheros
őstag
válasz
adamzflash #7224 üzenetére
Néhányunknál a leszakadás nem jó kifejezés.
Konkrétan ha elmegy alvóba a telefon, akkor kis idő után az energiagazdálkodás leállítja a wifi -t. (Pedig a készüléknek be van állítva hogy ne kapcsolja le a wifit!) Jó látható, mert amikor kioldod a képernyőt, akkor nincs is kinn a wifi ikonja, kell neki pár 1-2 másodperc mire újrakapcsolódik.
Természetesen ilyenkor nem tud jelezni hogy e-mail -em, vagy bármilyen sürgős üzenetem jött.
-
BalanceR
addikt
Nekem is gondjaim voltak Smartwatchal.. Igaz, teljesen más tipus, meg más probléma, de nálam az oldott meg mindent, hogy az óra vezérőappját rendszeralkalmazássá alakítottam, azóta minden megy ...
Talán ott is segít... (Vagy rom toolbox, és convert to system app, vagy kézzel átpakolod a /datából a /system mappába... Mindkét módszerhez root jog kell, és elötte érdemes backupot csinálni, illetve az OTA frissítéseket is bukod) -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Criminal017 #7221 üzenetére
, köszi
-
Criminal017
őstag
válasz
WhiteWalker #7220 üzenetére
A Note 3-hoz új kódnevű rom készül(t), tehát sajnos nem.
-
WhiteWalker
nagyúr
Az tudható esetleg, hogy a miui.hu ROM az müködik e az új Note3-mal?
-
Alonso69
senior tag
Sziasztok.Nálam is a10.22 -és Rom volt a legjobb eddig,de a frissítés után 11.05 Miuihu Rom jelentkeztek a bajok,ezért próbálkoztam feltenni Stabil Romot, EU-romot,de ugyan úgy dobálta a WiFi és az akku is gyorsabban merült,de a legutóbbi teljes Miuihu 11.19-es telepítés óta minden a régi lett,vagyis nincs WiFi bontás akku merülés.Mindez a teljes telepítés eredménye(a Micro sd) kártyán kívül mindent Wipe-oltam.. Ezért volt érdekes,hogy van akinél semmi probléma nem volt, másnál meg jelentkezett.
-
Istuu15
senior tag
Magyarorszàgon xiaomi szerviz hol van? Ahol EU STOCK-ról rendelt magyar garis telefont lehet javíttatni ha isten ne adja történik vele valami?
-
ReWGeT
tag
SOS valaki használ cogito pop órát a telefonnal? Párosításnál azt írja az alkalmazás, hogy updatelnie kell az órát, de befagy 0%nál, és nem lehet így használni vele. S6-tal megy úgyhogy nem az a baja. Romot is cseréltem már
-
randras_83
addikt
én dirtyvel toltam fel az 5.11.26-ot eddig minden rendben.
-
deadbody
tag
válasz
adamzflash #7211 üzenetére
Nekem prime van és dobálta a wifit, ezt az új romot nem raktam fel (sztem nem is fogom) nálam 10.22 vált be, jelenleg is ez van fent, és ezzel tényleg semmi gondom.
-
Vertigo18
addikt
válasz
Érdekelne akkor, hogy honnan van a telód, és milyen rom van éppen rajta? Továbbá, hogy alvó képernyővel is aktív marad-e a wifid (gondolok itt arra, hogy pl. egy facebook értesítés felkelti-e a telód kijelzőjét), illetve másik wifin próbáltad-e?
-
tong
aktív tag
válasz
Mielőtt profilt váltasz csinálj a beállításaidról egy saját profilt, majd a visszaállításnál azt töltsd be újra.
-
XenHai
senior tag
A .eu-s stabilt frissítették . Lehet már benne van a magyar nyelv.
-
BassQuem
újonc
Sziasztok!
Magyar ROM telepítésével kapcsolatban lenne kérdésem. A telefon kínából van. Mindent a leírtaknak megfelelően csináltam (gyári Recoveryben), azonban a telepítéskor "signature verification failed" hibát ír ki. Próbáltam a ROM-ot többször is letölteni és újra felmásolni, de ez nem segített.
Van tippetek, hogy mit csinálhatok rosszul? Meg tudom úszni a dolgot a gyári Recovery-ben?Köszi előre is!
-
DaWe94
senior tag
valaki nagy fényképész segíthetne nekem...
melyik appot ajánlanátok, ami szerintetek a legjobb?
-
drr
őstag
Nálatok a friss multiban vannak chat fejek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Otthoni időjárás-állomás
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Könyvajánló
- Macska topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Formula-1
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max