Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- OLED TV topic
- Otthoni időjárás-állomás
- Egér probléma
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomsolo
addikt
jó ez az új 12-es dev rom.
Már 3-szor csinált olyat, hogy csak akksi ki-be segített, mert másként nem akart feléledni a készülék.
-
püki
aktív tag
Én ilyen tokot rendeltem (Black és Roayl Blue) [link] ha minden igaz napokon belül ideér.
-
Klara_
őstag
válasz
Milestone2 #6490 üzenetére
Akkor minek veszik ki ha ezen mulik, es ezerszer sirva volt mar miatta, vagy miert nem tesznek be helyette mast?
-
Boss81
senior tag
Ha valakinek van egy hasonló tokja feleslegbe szívesen átveszem
-
Surda-
őstag
válasz
Ezekiel Ston #6494 üzenetére
Nekem eddig ez a legszimpibb.
Bazinagy így is a telefon. -
Vertigo18
addikt
válasz
Ezekiel Ston #6494 üzenetére
Szerintem az ezüst színű az műanyag. Talán nem is olyan rossz, tud kicsit hajlani, nem olyan merev.
-
grafikus17
senior tag
válasz
grafikus17 #6489 üzenetére
csak kézzel engedi feltölteni őket a galéria-videó kijelölése-küldés-feltöltés a fotókba.
Másnak is így van?
Nem szeretném mindig kézzel töltögetni.
Eddig tök jól ment magától, nem féltem hogy elveszik bármelyik videóm is. -
Vertigo18
addikt
válasz
Ezekiel Ston #6491 üzenetére
Bocsi, nem vagyok egy nagy fényképész...
-
Ezekiel Ston
senior tag
No...Hát úgy néz ki eljött az ideje, beruházom én is egy PRIME-ra. Keddre sztem meg is lesz.
Tokból melyik a normálisabb? Ami eustock-os gumis meg mindenes tok arról tudna valaki készíteni egy két képet a telójáról hogy néz ki vele? -
Milestone2
nagyúr
válasz
adamzflash #6486 üzenetére
A szomorú, hogy benne van a hiba, de nem régi ROM-okat fejlesztgetnek.
Minden héten az aktuális developer-t magyarítják.
Én úgy gondolom, mivel kiveszik belőle a Xunlei vezérlőt, szerintem attól lassul be. -
Henker2
addikt
Az miért van, hogy ha mms-t kapok nem tudom megnézni? Mindig kapom az értesítést,hogy nem lehet letölteni. Pedig, amíg a gagyi 66-os kínai rom volt, érdekes mód meg tudtam nézni
-
törölt tag
válasz
WhiteWalker #6470 üzenetére
Csekkold a beállítások/notifications/app notifications/facebook-nál, hogy be van-e állítva a lockscreen pipája. Szerintem ez megoldja a gondodat.
-
tong
aktív tag
válasz
kisskaresz21 #6478 üzenetére
igen, és akkor mikor kapcsol ki a képernyő automatikusan ha nem használom, soha?
-
törölt tag
válasz
kisskaresz21 #6478 üzenetére
Így van, az eu-s verzióban 15 mp, 30mp, 1, 2, 5, 10 perc és Never opció van. Várom a visszajelzést, hogy működik-e így nálatok is.
-
otto1
tag
Sziasztok!
Windovs-os telefonról váltottam note2 prime-ra.
Régen volt droidos telefonom, volna pár kérdésem:
A házamban több router van, azt vettem észre, hogy automatikusan csatlakozik az erősebb jelű router-hoz. Ez alap az androidon?
A másik gondom, hagy a letöltött témákat nem tudom törölni. Ill. tudom, de visszatelepíti, amint megnyitom a téma kezelőt. Hogyan kell törölni?
Köszi:
Ottó -
Xmister
senior tag
válasz
Kanálka #6419 üzenetére
Automate alkalmazást tedd fel. Ha azon belül töltöd le, akkor tudod használni is.
Egyébként a 7.0.8.0 global stabil verzió hivatalosan még nem jelent meg, de [innen] tölthető.
Ez tartalmazza a Play-t, meg mindent ami kell, csak magyar nyelv nincs benne. Ebben tuti nem lesz wifi eldobás lezárt telefonon.
Nekem a kínai stabil jobban bejött, csak azzal többet kell szenvedni, hogy használható legyen. -
Jabba42
csendes újonc
Sziasztok,
Segítsetek! Rendelés előtt állok.
-A prime-nál a nagyobb tárhely azt is jelenti, hogy több alkalmazás fog elférni a telefonon? Vagy a sima 16GB-ját is csak extrém sok alkalmazással tudom elfogyasztani?-A kamera bizonyítottan jobban produkál a prime esetében vagy nincs akkora különbség?
-
WhiteWalker
nagyúr
Nekem megjön lezárt képernyőn az értesítő face msn üzenetről,emailről...viberről is.
Viszont facebook értesítő nem. -
törölt tag
Esetleg a lock screen beállításon belül a sleep mode-ot próbáld "soha"-ra állítani. Alapértelmezettként 5 percen van, ebben az esetben nekem is kikapcsol a wifi és csak a feloldás után kapcsolódik rá újra. Wifi nélkül meg nyilván nem jönnek az értesítések sem.
(Recovery-hez ennek nem sok köze van szerintem. Én egyébként TWRP-t használok most.)
-
törölt tag
Ez nagyon érdekes, mert nekem hibátlanul működik jelenleg 5.11.5-ön. Ez egy teljesen friss telepítés volt, beállításokban néhány appnál manuálisan kellett ráhúzni, hogy lock screenen is megjelenjenek az értesítések, de feltételezem, hogy ezen már túl vagytok. Xiaomi.eu-s fórumon is sokan írják ezt a problémát, szerintem hamarosan felrakom OTA-val 5.11.19-et, és írok, hogy van-e hasonló gondom, vagy sem. Lehet, hogy egy teljesen friss telepítést (meg a vele járó kellemetlenségeket) is érdemes lenne bevállalnotok, hátha segít a problémán.
-
Imy
veterán
válasz
Ezekiel Ston #6415 üzenetére
De tényleg úgy igen.
-
-
Surda-
őstag
válasz
Milestone2 #6443 üzenetére
Most megnyugtattal :/
-
betyarr
veterán
illetve nekem ez nem világos:
A legegyszerűbb, ha lelakatolod a memóriába az időjárást. (Lefelé húzás a appváltóban)
hol is van pontosan ez az appváltó?
randras_83: ezt a xunlei-t nem lehet külön feltenni pl. appként?
-
betyarr
veterán
a rezgést erősebbre lehet venni az engineering módban?
-
Milestone2
nagyúr
Nem, mert régebben nem volt ilyen, csak kb két hete jött elő a buildekben.
Nekem kétféle baromságot művel: nagyon sokszor kiírja, hogy nincs net, közben meg van és simán használom. Nagyon ritkán van nekem olyan hogy mutatja hogy van net, közben pedig nem tudom használni, de ez leginkább kínai szervereken van, nem biztos hogy szoftverprobléma... -
SkyLaci
őstag
Működik valakinek a Chrome-on keresztüli facebook értesítés?: https://www.facebook.com/help/949954541709550
-
Surda-
őstag
válasz
Milestone2 #6435 üzenetére
Ez amit írtam,klasszik wifi probléma?
-
Dévidzon
tag
Playt hogyan tudom rábírni, hogy mobilneten is töltsön le?
Hiába veszem ki a pipát a felugró ablakban. -
-
Boss81
senior tag
Nem tudom nektek mi bajotok van , olvasom a sok kommentet , ennek ez a baja , annak az a baja , rengeteg olyan alkalmazást használok amit sok ember itt a fórumon , de nálam minden működik , egyetlen dolgot kivéve , a face messenger értesítések késve érkeznek , kb 15-20 perc , de ezen kívül semmit nem tapasztaltam , pedig nem kímélem a vasat
-
Surda-
őstag
A telo azt mondja a wifire nincs net kapcsolat miközben van jel..
Ilyet csinált nektek? -
egeisa
csendes tag
Ilyen tok-ot vett már valaki? Nem túl vastag?
http://www.aliexpress.com/item/Xiaomi-Redmi-Note-2-case-New-arrvial-high-quality-PC-TPU-material-100-luxury-mobile-phone/32504169648.html?spm=2114.01020208.3.36.94rWX3&ws_ab_test=searchweb201556_1_79_78_77_80,searchweb201644_5,searchweb201560_9
-
drr
őstag
Most töltöm...
Engem a Viber értesítés probléma jobban izgat... Az EU-s rommal jobb a helyzet, de néha ott sem jön meg csak akkor, ha felébresztem a kijelzőt... Rohadt bosszantó egy dolog... Mintha csak akkor kapcsolódna a netre...
Na meg a wifi csatlakozás... Magától nem csatlakozik fel vifire, ha eltávolodom tőle és később visszamegyek. Csak ha feloldom a kijelzőt... -
drr
őstag
-
hunaqua
addikt
válasz
Ez 200usd alatt lesz,nincs még ilyen telefon! Amikor lesz készlet mindenhol,akkor beáll az ára.
-
grafnet
veterán
válasz
Ezekiel Ston #6413 üzenetére
Hát, ez nem ér ennyivel többet - nekem!
Még, ha olcsóbb is lesz idővel, mint a Prime, akkor sem éri meg sztem. -
Henker2
addikt
Sràcok! Feltettem egy TP-t a telóra. Egy db szösz került alá és ez miatt leszedtem, hogy azt az egy szöszt leszedem róla. Persze még több került rá. Szerintetek a nilkinhez kapott nedves kendővel áttörölhető a tp kijelzőre tapadó felülete? Vagy a művelet után már nem fog rendesen rátapadni a kijelzőre? Ha nem muszáj nem használnék el e miatt még egy tp-t
-
bAtt001
addikt
válasz
meg ha igaz amit írnak, 5.1-es droid az alap most, ezt nem bánnám nálunk sem
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
#70516736 #6417 üzenetére
A ram a 16GB-os szériában 2Gb...Szóval az se.
Manufacturer Xiaomi
Model Xiaomi Redmi Note 2 Pro
Color Black, Gold, Silver
Operating System MIUI 7 base on Android 5.1 operating system
Network GSM, WCDMA, FDD-LTE, TDD-LTE
Band GSM / WCDMA, TDD-LTE: B38/B39/B40/B41, LTE-FDD: 2600/2100/1800MHz (B1/B3/B7)
Carrier Unlocked
Screen 5.5 inch, full HD (1920x1080 pixels), 401 PPI
Processor CPU: MediaTek MT6795 64-bit octa-core; GPU: PowerVR G6200
RAM 2GB/3GB LP-DDR3, 1866MHz
ROM 16GB/32GB
Rear Camera 13 megapixel camera
Front Camera 5 megapixel
Battery 3060mAh
SIM Card Dual nano SIM card slots (SIM 1: GSM / WCDMA / LTE-FDD / TD-LTE; SIM 2: GSM)
Dimension 149.98×75.96×8.75mm
Weight 166g -
Dreddy32
tag
válasz
Egyetértek
-
Imy
veterán
válasz
Ezekiel Ston #6413 üzenetére
új-lenyomat olvasóval több...
-
Ezekiel Ston
senior tag
Huhúú
Itt a pro. -
csocsoszán
őstag
Szervusz!
Az a baj a kínai aksikkal, hogy ha egy ideig nem használod, mivel ott az eredeti. Mikor meg előveszed látod, hogy kicsit púpos. És egyre jobban kezd púposodni míg bele sem fért fér a telóba. Persze ha két aksit használsz egyszerre az más. De nálam a Samsungnál megzavarta a mérő programot és nem jó értéket írt! Azt megint kalibrálni kellett. Még ha a gyárit rendeltem és aksit cseréltem, akkor is. -
csocsoszán
őstag
Szervusz!
Kosárba rakod mindkét kiválasztottat. Utána tovább lépsz, és a megfelelő helyen beírod a kupon kódot. Persze az akciós termékek közül választod ki a kiegészítőt. Ezer Ft-ot engednek el az árból, de akkor nem ingyenes a szállítás.Tudnak hibátlanul magyarul, telefonálni is tudsz. -
zoleek
tag
Én még ingyenes szállítás kuponnal rendeltem, de akkor beírtam a kódot, mentés gomb és rögtön nullázta a posta ktst. Szóval szerintem nem kell kosárba rakni, automatice beteszi a shop. (esetleg ha nem látod a tételeknél, akkor írd be a megjegyzés rovatba, hogy kéred a grátisz tokot).
-
zoleek
tag
Akinek még nem jött le a video lejátszó frissítése az ne telepítse. Nálam kínai lett.
pálcika-kisház-pálcika nyelven nem értek... Bár érdekes, mert helyenként angol.
-
Shamy
tag
Sziasztok!
Rendelnék egy Redmi note 2-t eu stockról, és kupon akcióban elvileg adnak hozzá ipaky tokot ill üvegfóliát.
A rendelésnél csak simán be kell ütni a kuponkódot, és nem kell hozzáadni a tokot?
Mert ha hozzáadom, akkor az árából nem von le semmit a kód.
Ha meg nem adom hozzá, akkor gondolom randoom küldenek egy valamilyen színű tokot?Aki rendelt már így, segítsen pls.
Köszi
-
püki
aktív tag
Nálam a Play letöltés 950kbit és 1,2MB/sec között ingadozik
-
Varesz_86
aktív tag
Legujabb miui rom antutu 42000 pont giztoprol rendelt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!