-
PROHARDVER!
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
válasz
Milestone2 #7191 üzenetére
Kiderül , mostanában nem nagyon voltam fent , idő hiányban szenvedek , csak közben kukkolok be kicsit
-
Arra leszek kíváncsi , hogy a wifi problémát mikor tudják orvosolni
-
3 -as szériát esetleg rendelt már valaki ?
-
-
-
-
Ha valakinek van egy hasonló tokja feleslegbe szívesen átveszem
-
-
-
-
-
Nem tudom nektek mi bajotok van , olvasom a sok kommentet , ennek ez a baja , annak az a baja , rengeteg olyan alkalmazást használok amit sok ember itt a fórumon , de nálam minden működik , egyetlen dolgot kivéve , a face messenger értesítések késve érkeznek , kb 15-20 perc , de ezen kívül semmit nem tapasztaltam , pedig nem kímélem a vasat
-
-
-
Tegnap megkaptam végre az üveglapot , és a tokot a telefonra
A hátlapvédő frankó , az üveglap meg ....na ja....törötten , darabokba -
-
-
-
Személy szerint kintről rendeltem telefont , utána koppantam mikor kiderült hogy csak annak lesz magyar nyelv aki a bizonyos két magyar cégtől rendelt , a többieknek várni kell . Na most , inkább törném darabokra a telefonom , vagy dobnám ki a 10-ik emeletről , de ennek a két cégnek tuti nem vastagitanám a pénztárcáját .
Tökéletesen megy a jelenlegi angol nyelvű rommal . ha nem kapnék rá magyart az sem hatna meg különösképp , de szerencsére vagyunk ezzel jó páran .
A két cég ami rohadtul cseszi a csőröm , de mint szokták mondani , egyszer fent , egyszer lent , egyszer mindennek eljön az ideje...
A fejlesztőknek hatalmas köszönet az eddigi munkájukért, és majd valamikor remélhetőleg megkapjuk a magyar fejlesztést mi is , akik spóroltak , és nem lettünk zsarolva . Remélem akinek kell az érti .
-
válasz
bAtt001 #3162 üzenetére
Tőle rendeltem maximálisan megbizható , minden rendben volt
-
-
válasz
DougButabi #3098 üzenetére
Értem , sorry
-
-
válasz
DougButabi #3090 üzenetére
Ezt komolyan kérdezed ?????
-
-
-
-
Feldobtam egy AOSP romot , az legalább full magyar , majd a 2 hó nap után megy rá a hivatalos magyar , mert hogy egy percel sem kapjuk meg hamarabb a magyart az tuti , bárki bármit is mond
-
válasz
Milestone2 #2901 üzenetére
Tökéletesen igazad van
-
-
válasz
konigjanos #2821 üzenetére
Kipróbáltam mindegyiket. Nincs benne Magyar nyelv
-
válasz
Genesistibi #2769 üzenetére
Szerintem nem kérdés , de neked kell tudnod mire van szükséged igényed
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Oké igazad van neked, is és pl ha valaki fizetne a romért ? Mert ezzel úgy néz ki hogy arra akarjátok kényszeriteni az embereket hogy onnan vásároljanak . Én pl alapból nem vásároltam volna ettől a két cégtől semmit mert nem szimpatikusak , ilyenkor mivan ? Várjon az ember a sorára ? Mondjuk ezek után már csak azért sem ott veszem meg a gyereknek a telefont , mert gusztustalan dolognak tartom az egészet .
A másik része a dolognak amit megértek , hogy kinőtték magukat és nem tudják finanszirozni a dolgot , és pénzre van szükség a továbbiakban a működésükhöz ez rendben is van , de nem ebben a formában mert igy bele akarják az embert valami olyanba kényszeriteni amit nekik kedvez , ennek zsarolás szaga van kicsit ha tetszik ha nem .A fennmaradásukhoz szükséges anyagiak előteremtésére más megoldást kellett volna kitalálni és eszközölni , igy csak az emberek ellenszenvét sikerül vagy sikerült kiváltani . Részemről a hivatalos oldalról törlöm magam , ilyen közösséghez nincs kedvem tartozni bocs , ez van . A romot meg majd beszerzem valahonnan , vagy marad angol , az asszony telefonját meg eladom és kap egy másikat , de nem a két ominózus cégtől az tuti , na meg a gyereknek sem ott fogok vásárolni . A magyar fórum ezzel leszerepelt előttem az biztos , gratula fiúk szép volt ....igy továbbNem kell velem egyet érteni de akkor is ez a véleményem .
-
-
-
-
-
Ha minden igaz ma éjjel kijön számunkra is a hivatalos magyar verzió
-
-
-
-
-
-
Ha jó láttam ma sem kapunk magyar verziót ...
-
-
válasz
Milestone2 #2347 üzenetére
Tudsz esetleg valamit a romról , tegnap a fórumon nem tettek semmit közzé
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Milestone2 #2224 üzenetére
most olvastam a fórumon én is , kiiváncsi leszek
-
válasz
Milestone2 #2214 üzenetére
Mi van ??????
Erről a fejlesztők is tudnak ? -
válasz
konigjanos #2197 üzenetére
Akkor passzolok , nekem is az van és semmi gond vele
-
válasz
konigjanos #2195 üzenetére
Azzal sem megy ? Free vagy Pro verzió ?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Sokkolóan alacsony ára miatt lehet népszerű a kínai gyártó új phabletje, ami ma mutatkozott be a nagyközönség előtt.
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest