Hirdetés
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
drr
őstag
Úgy látom, az új ROM-ból kiszedték az időjárásos órát, ami a jobb oldalon piktogrammal is jelzi az időt...
-
esox
senior tag
Ha valaki esteleg nagyon nem jönne ki a MIUI launcherével, próbálja ki a Microsoft új Arrow Launcher-ét. Egész igéretes.
-
abrudan90
csendes tag
miként lehet a memóriába tartatni az alkalmazásokat,miután ram felszabadítás történik?
pl. google óra,cm locker
mert ma is elfelejtett ébreszteni, a miui7 képernyőzár helyett használt cm locker sem mindig állandó, helyette az eredeti jön be (ha kikapcsolom a fejlesztői beállításoknál akkor cm sincs)...
rendszerrel való indulás mindegyiknél be van állítva. -
Boss81
senior tag
válasz
Milestone2 #7191 üzenetére
Kiderül , mostanában nem nagyon voltam fent , idő hiányban szenvedek , csak közben kukkolok be kicsit
-
Boss81
senior tag
Arra leszek kíváncsi , hogy a wifi problémát mikor tudják orvosolni
-
DaWe94
senior tag
válasz
WhiteWalker #7188 üzenetére
még holnap, mert én rakom felfele recoveryvel amint lehet
nem várom meg az OTA-t
-
Vertigo18
addikt
válasz
Milestone2 #7182 üzenetére
Okés, szedem fel az infokat, köszönöm a kiigazítást!
A lényeg, hogy ha a kínaiban javították, arra épül a MULTI, akkor ha a kínaira épül majd a hu. rom, akkor az is jó lesz.
-
danifilth
csendes tag
Hellosztok
Egy olyan gondom lenne hogy vasárnap frissítettem a romot az 5.11.19-re és azóta nemtudok netezni a telefonon Wifi müködik, de a 3g nem... Valakinek volt hasonló tapasztalata?
-
sublett
tag
wifi most működget, szóval írok másról
fényerősség állítás sztem bugos, egyrészt ha s gyorsmenüből állítom akkor kilép, másrészt ha automatára kapcsolom akkor egyszerűen csak visszaállítja az előző erősséget (kb mind egy undo gomb). Nálatok előfordul ez? -
Vertigo18
addikt
válasz
fengsuhi #7180 üzenetére
Én azt vettem észre, hogy itthon "csak" annyi gondom van a wifivel, hogy amint lezárom a képernyőt, akkor rögtön elmegy. És az istennek sem ébreszti fel semmi sem, ami netről "jön"...
Viszont voltam "telelni", ott volt wifi a szállodában, nah, ott alig tudtam netezni, minden 2 percben újra kellett csatlakozni, és nem értettem, hogy miért. ILYEN gond viszont itthon nincs....
Remélem jön a 11.26 alapjaira készülő magyar rom is.
-
fengsuhi
csendes tag
Úgy tűnik, a 11.26-os multi ROM-mal megoldódott a wifi-probléma. Csak a Soccer Starsszal próbáltam, de korábban mindig csatlakozási gondjai voltak, most flottul megy, nem akadozik a kapcsolat.
-
HeavyToys
senior tag
-
ztibor
senior tag
válasz
addamka #7143 üzenetére
Mindent megcsináltam már rég amit felsoroltál, de ettől még alvó módban nincs wifi-m, és ha nincs wiffi, az üzentek se jönnek meg az 5.10.22.e utáni romoknál, azzal, és az elötte lévővel tökéletesen megy.
Látom amikor bekapcsolom a telefont, hogy nincs ott a wifi jel az állapotsorban, aztán kezd el kapcsolódni.Friss telepítés volt, szóval az se lehet hogy a romoknál összkavarodott valami.
Amúgy érdekes, mert van akinél jelentkezik, és van akinél nem ez a probléma. -
Nestor16
senior tag
-
Surda-
őstag
Aki most próbálgatja az új romot és az ertesiteseket annak szólok hogy a viber beszart. Nem a teloval lesz gond ha hibaüzenetet ir!
-
törölt tag
Kb. egy órája használom az 5.11.26 xiaomi.eu multi romot, eddigi tapasztalatok:
- Nincsenek random újraindulások
- WiFi nem dobál le, ha használom a telefont
- WiFi sleep mode-ban sem dobott le eddig
- WiFi rövid időn belül automatikusan újracsatlakozik, ha elhagyom a hatótávot, majd ismét visszatérek oda (kb. 1 perc alatt)
- Értesítések (messenger) azonnal megjelennek (gmail-nél kb. fél-egy perccel küldés után)
- Letöltési sebesség: ugyanazon fájl esetében laptopról 3.5, telefonról 1.4MB/s
- Akksi: 12 perce vettem le a töltőről, azóta folyamatosan nyomkodom, gps, wifi, lte on, még 100%-on vagyok, ami ugyan sokat nem jelent, de a lényeg, hogy nem merült ez idő alatt 80%-ra
- Szabad RAM 800-900 között mozog 4 lock-olt és 9 autostart-os app mellettÖsszességében ajánlom ezt a verziót, hibát egyelőre nem vettem észre.
-
papptacsi
tag
Sziasztok! Van arra lehetőség, hogy a MIUI böngészőjébe synkronizáljam a google-ös (chrome-os) könyvjelzőimet?
Eddig mindig chrome-ot használtam PC-n is és telón is és tök jó, hogy a kettőt lehet szinkronizálni, tehát az asztali könyvjelzőimet is láttam telón és fordítva.
Most ez miatt van fent megint a Chrome ezen a telón is, de jónak tűnik a gyári böngésző is és kipróbálni, de ez vissza tart.
Meg lehet ezt oldani? -
Genesistibi
tag
-
martin555
aktív tag
-
Gaabbaa
aktív tag
Ujabb lama kerdes tudom....de hol van elrejtve a mobil adatforgalom szabalyozasara szolgalo menu? Valami grafikus feluletet akarnek de nem talalom sehol.... Koszi
-
Metal213
tag
Itt most elég akciós... de ki tudja hol a bökkenő?
-
sublett
tag
Lehet láma kérdés, de 2, 4 és 5 GHz között lehet váltani, és ha igen hol?
-
Gaabbaa
aktív tag
Koszonom a valaszok!
szuper
[#7129]
Kb. 1 napja hasznalom a telefont, eddig elegedett vagyok. Jelenleg ezzel a rommal fut:Wifi stabil, nem szaggat, nem bont.....
Uzemidot majd mai nap vegere mondok
Kerdesem: van valaki aki geat fit karpereccel hasznalja? Sajna nekem nem akar egyuttmukodni vele. Talaltam ugyan egy open fit nevu ingyenes app.ot, azzal kodik, de sovany az elerheto funkciok szama. Erdekes viszont hogy az Shealth mukodik a telefonon, be is tud jelentkezni a samsung fiokomba.... -
-
Klara_
őstag
Mulit 5.11.26 elvileg a uj a letoltes vezerles.
Megnezne valaki aki eleve multin van, hogy javult-e a sebesseg? Thx. -
D4ni
őstag
Nekem facebooknál fordult elő hogy képernyő feloldása után azonnal jött az értesítés. Ami viszont sokkal nagyobb baj, hogy a viber-skype értesítések csak a telefon újraindítása után kezdte el mutatni. Ez így nem lesz jó... Kezd windows phone ra hajazni a rendszer.
-
sublett
tag
-
Nálam megjönnek az üzenetek ha az "Alkalmazások akkumulátorhasználatának kezelése" ki van kapcsolva, plusz autostart jog az appokon, plusz zároltam a memóriába a gmailt, emailt és a mi band notification appot. Így mind a három szinkronizál minden esetben, meg rezeg a band ha jön a céges mail
De most jön le a 11.26-os multi, reméljük sikerült tovább bonyolítani a dolgokat
-
sanyci
senior tag
válasz
BalanceR #7139 üzenetére
Hát, így ennek nem sok értelme,
Pl. nekem 2,4+5GHz-es mixed módban működő automata csatornaváltós (ütközésdetektálós) routereim vannak MAC-szűréssel, Static IP-vel, DHCP-vel, NAT-tal, IMGP proxy-val (SSID rejtve, WDS és WPS tiltva), autó WPA/WPA2 personal+AES titkosítással, ráadásul mikrohullámú nettre csatlakozom, ami egy újabb 5GHz-es routert jelent a sor végén, ami viszont Dynamic IP-s DNS-szerver...
...és még 1000 más változó lehet (pl.: Transmit Power/Beacon Interval/RTS Treshold/Fregmentation Treshold/DTIM Interval/WMM/Short GI/AP Isolation/VPN/Firewall/ALG/Acces Controll/IPv4-IPv6/DDNS/BCS stb-stb.), ami bezavarhat...
Ja, és nincs WLAN gondom, csak annyit vettem észre, hogy gyengébb a vétel, mint a Note 4G-men.. -
ztibor
senior tag
válasz
BalanceR #7139 üzenetére
Ez így azért értelmetlen kicsit, mert a legtöbben visszatértünk az utolsó működő Rom-ra (5.10.22), amiben megjönnek az üzik, és nem szakad le a net.
Szóval a többségnek már nincs fent az a rom ami ledobálAmúgy meg nem is szakadozik, csak szimplán mikor lemegy alvásba a telefon, a wifi is lecsatlakozik, ezért nem jönnek meg az üzenetek hiába engedélyezi az ember mindenhol.
eu-s miui fórumon is kb mindenkinek ez a problémája az 5.10.22 utáni romokkal, szóval ez tuti nem router hiba. -
BalanceR
addikt
Villámban összedobtam egy kérdőévet, kérek minden aktív topiclárogatót, töltse ki
Wifi hiba kérdőív -
BalanceR
addikt
Azoknak, akiknek eldobja a wifit, minden routerrel csinálja, vagy csak otthon? Van egy olyan sejtésem, hogy valami beállításütközés lehet, mert én egyszersem futottam bele egyik romon se, és kb a tábor 30%át érinti a dolog.
Kellene egy google form, ahol összegyűjtjük a beállításokat, és ott kibukna, mi okozza... (router márka,wifi freki, titkosítás,csatorna,band, ssid...) -
randras_83
addikt
Nálam eppen a upc dobálja a wifit masodik este... Amúgy a többi ok, kb.
-
Flexy90
senior tag
Ki használ xiaomi.eu Multi, más néven fejlesztői multi romot?
Ebben is van wifi probléma? Nekem amúgy nem dobálja el a MiuiHu, de TuneIn állandóan leáll és újraindul, pufferel.. Vmi nincs rendben a wifivel..
-
HeavyToys
senior tag
Ez már magyar multi?
-
HeavyToys
senior tag
Sziasztok. Melyik az az utolsó rom, amelyiknél még stabil a wifi? Az már magyar? Linket kérhetek hozzá? Sajna nem emlékszem rá. Köszi előre is a választ.
-
DaWe94
senior tag
úgy érzem még eléggé gyerekcipőben járnak a telefon romjai. sokat fog még ez javulni, főleg hogy beindult a global beta is, ahhoz toboroznak tesztelőket jelenleg
-
sanyci
senior tag
válasz
tomsolo #7121 üzenetére
Mivel okosteló, ezért elvárható, hogy menjen a teljes felhőszinkron a céges cuccokkal, + FB page manager + mentések a felhőbe mindenről (az sms-eket, híváslistákat; bizonyos csoportokkal a beszélgetéseket is pl. már a symbian-os idők óta feltöltöm a naptáramba)
A mókás az, hogy a symbian-os időkben a 1300mAh-ás akksik és a 1,3GHz-is dual procik mellett ez nem volt gond, azóta a felhasználói szokásaim csak kicsit lettek durvábbak, a telők üzemideje viszont brutálisan lecsökkent...
Mondjuk egy munkanap reggel nálam 1 órás vonatozással kezd, ami kb. ugyan ennyi online-rádiózást+feedly-t és webböngészést jelent, ami kb. 25%-ot húzott le a Note 4G-ről is...
Jövő hétfőn derül ki, a Note2Prime mennyit bír majd... -
kop8
őstag
Nekem 1kártyával meg szokott lenni néha az 5ora is!
Munkahelyen mobilnetet használok, 2-3orát nyomom igy, itthon wifi... Fényerő automatán, és nem max teljesitményen használom...
Az elsö magyar rom van a telomon, de mintha ezzel jobban merülne, vagy többet nyomkodom mert magyar.....Láttam hogy van valami ipaky tok...
Az mennyire jo, mennyivel növeli meg a telefon méretét? -
Alonso69
senior tag
Szia,munkában voltam meg szűlőí értekezleten,azért nem válaszoltam
.Ez a STABIL Rom 7.11-es amit tegnap felraktam sajnos nem sokáig bírta.Kétszer fagyot le úgy,hogy az akksi kivétel oldotta meg a helyzetet
.A Wifi igaz megjavult de más pozitívumot nem nagyon találtam,benne.
Ezért vissza került a Miuihu 11.19 -es Rom.Egy próbát megért
.Előbb vagy utóbb lesz itt javulás ,én bízok benne.
-
dongasre
tag
Sziasztok! Ismét felteszem a kérdésem mert sajnos nem tudok rájönni arra hogy mikor érkezik az sms miért csak szám jelenik meg? ez van lezárt kijelzőn is. Üzenetekbe belépve már kiírja a neveket. 5.11.5 fejlesztői
-
DaWe94
senior tag
válasz
adamzflash #7114 üzenetére
Hát reális, de én nem panaszkodok. Közép-auto fényerőn használom, default cpu és i/o govenorokkal,szinkronnal,gpsel. Most vagyok 35%-on 3óra 15perc SoT-al. 74%ig volt mobilneten, azóta wifin. Ebben volt egy ~40perc NFS no limits,15perc AB2 a többi böngészés,messenger,fb.
-
deadbody
tag
Bár fényképem nincs mai sot-ról mert már rádugtam töltőre, de előtte néztem, 6ó2p sot és 21% volt még az akksiban, mxplayer/böngészés mobilnettel/viber volt a felhasználás.
-
D4ni
őstag
válasz
adamzflash #7103 üzenetére
Nálam úgy megy el 4 órát, hogy csak wifin van. 2 kártya benne, helymeghatározás aktív. És főleg böngészek. Nem értem hogy lehet ebből többet kihozni
-
Gaabbaa
aktív tag
Lehet en vagyok a bena de nem tudom hogy kell kepernyot menteni.... segitsetek kerlek...
-
Surda-
őstag
válasz
Ezekiel Ston #7097 üzenetére
Majd egy frissítés fogja megoldani maximum.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Samsung galaxy S22
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen 12 Hónap Garancia 0 perces készülék
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest