Hirdetés
- Otthoni időjárás-állomás
- Egér probléma
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen processzort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
csocsoszán #7590 üzenetére
Nekem is van ilyen, de már nem használom, mert egyrészt egy vastag tégla lesz tőle a telefon, másrészt a fényes hátlap egy zsírmágnes
A felrakása elég jól ment, de a leszedése már nem volt egyszerű dolog, a leszedéssel kapcsolatos tapasztalataimat fényképekkel illusztrálva közzétettem a #6045 hsz-ben .
-
Charx
senior tag
válasz
WhiteWalker #7596 üzenetére
Az elég jó! És mondjuk a kamera kb mekkora méretű képeket készít, max felbontáson persze?
-
seria
tag
válasz
Donki Hóte #7528 üzenetére
Köszi, akkor megnyugodtam! Azt hittem ebből is nekem jutott a gyári hibás.
(#7529) Zsozsoka 74
Jól tettem rá, de levenni csak most vettem le, hát elég passzentosan van fent rajta.
Nem sűrűn kell le-fel tenni. -
Charx
senior tag
A 32Gb belső tárhelyből mennyi a szabad, felhasználható egy új Note 2 Prime-on?
-
papptacsi
tag
válasz
Szia. Nekem ez a hátlap van most telón. Írtam róla a #7471-ben és a #7483-ban.
Szép, jó, de valóban kicsit vastagabb hatása van tőle a telónak, mert a szélek nincsenek annyira lekerekítve.
A keret tényleg fém...igaz, hogy baromi vékony alu, aminek ráadásul kicsit éles is a pereme amit felrakás után is érezni, de ezt leírtam a linkelt hozzászólásokban. -
gothic20
aktív tag
válasz
Szia
Anno még Note 1-hez rendeltem ilyet. Nem nagyon szerettem megvastagította a telót. A temperált üveg elég jól bírta a strapát. Nálam nem romlott a vétel. Bár szerintem fémet ez a hátlap csak képen látott -
csocsoszán
őstag
http://www.aliexpress.com/item/Top-Quality-Luxury-xiaomi-redmi-note-2-Aluminum-Metal-Frame-Tempered-Glass-Battery-Cover-Case-For/32444254372.html
Hamarosan ideér. Valakinek van tapasztalata? Leszedhető? A fém miatt a vételi viszonyok romlottak? -
Klara_
őstag
válasz
Gaabbaa #7561 üzenetére
Latom ezt tisztaba kellene tenni.
OTA a MIUIHU mindig csinalt wipe cache-t magatol is. Ha a szurke csik maszkal a kijelzo aljan frissites utan akkor volt wipe cache, ha ranyomtal kulon ha nem.
Most a multit TWRP alol tettem fel, felrakas utan a TWRP helybol felajanlotta a wipe-okat, csak el kellett huzni a csuszkat. -
csocsoszán
őstag
http://m.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_3-7769.php
Láttátok? Nincs mikro sd kártya fogadó! Nem kivehető aksi, ezzel együtt a hátlap nem cserélhető.
Jó ez a Note 2 primer:-) (Nem értéktelenedik, mint amikor beharangozták a hármast .) -
danifilth
csendes tag
Valaki nem tudna ajánlani ebayen egy megbizható eladót aki jó áron adja a piston3 fülest
-
D4ni
őstag
Meguntam a szarakodást, memória k. Ki a telóból - >át a tabletba - >tablet csatl. A géphez hermes felmasolva - >csere vissza->mem k. Ról áthelyezés belső tárhelyre és frissítés. Végül sikerült, most várom a holnapi fogyasztást, playes letöltési sebességet, viber üzenet jelzését stb...
-
thefreeman
aktív tag
-
D4ni
őstag
válasz
Milestone2 #7573 üzenetére
no, megcsináltam 3x kb amit írtál most sikerült minden. Viszont még mindig nem jó, hiába állítom be a telefonon az mtp eszközt, a gép pittyeg de semmi nem jelenik meg a gépben.
Xmister: a te megoldásodat is probáltam, nem jártam sikerrel.
-
Flexy90
senior tag
Feltoltam én is a miuihu-ra a multit, wipe cache és dalvik cache, előtte utána.
MiRemote-ra kíváncsiságból rányomtam de Fc-zett. Másnál jó? -
Atrasko
tag
Nem tudok MIUI fiókot létrehozni. Mikor kéri a capcha kódot beírom, de hbásnak jelzi. Pedig már vagy 10x próbáltam, és biztos, hogy azt írtam be, amit kért. Tud ebben valaki segíteni? Előre is köszönöm.
-
D4ni
őstag
válasz
Továbbra sem jelenik meg a telefon a sajátgépben, pittyen a win ha rádugom de semmi jele, így nem tudom felrakni rá a zipet
helyesbítek:most csinálja a .bat os telepítést és egy ideje áll a:
restart bootloader
reset recovery
erasing 'recovery' képernyőnél -
randras_83
addikt
válasz
Mitu - s medál van miuiandroid.hu - on?
-
Milestone2
nagyúr
Próba: PC-re telepít EZ
Telepítés folyamata: Telepítés közben ha esetleg volt fent másik driver a gépen akkor nyomj 1 yes (igen) gombot hogy ezeket törölje le. Majd következő ablak PHONE SELECTION: Other pipa és tovább ( OK) !A Telefonodon engedélyezd az USB DEBUGGING MODOT (Beállítások, Fejlesztői lehetőségek menüpontjában) és ha ez meg van akkor csatlakoztasd a telefont a gépedhez persze normál bekapcsolt módban és csak USB 2.0 porthoz + hátlapi csatlakozó legyen. Most a telepítő magától tovább fog lépni és telepíti a szükséges dolgokat!
Utolsó ablak itt vedd ki a pipát a Connect PdaNET + After installation mellöl ha ez is meg van akkor Finish!
Windows eszközkezelőt nyisd meg.
Ha mindent jól csináltál akkor meg kell jelennie az eszközkezelőben Android Phone-Android ADB Interfacenek
Lehúzhatod a telefonod a gépről!Ha TWRP-t is akarsz telepíteni folytatod:
A kicsomagolt a ADB auto flash TWRP mappába belépsz a számítógépeden. Telefont kikapcsolod majd belépsz fastboot módba (bekapcsoló+hangerő le gombok folyamatos nyomása) megjelenik Mitu nyuszi és egy zöld robot.Most csatlakoztatod a telefonod a géphez megint meg kell jelennie az eszközkezelőben Android Phone-Android ADB Interfacenek! Amit kicsomagoltál abban rá klikkelsz Flash-TWRP.bat ikonra ekkor lefut a folyamat ez (kb.15 másodperc)
nyomsz egy ENTERT az ablak eltűnik !FONTOS: MOST FOGOD A TELEFONT AMI MÉG MINDIG FASTBOOT MÓDBAN VAN KIHÚZOD AZ USB KÁBELT MAJD AZONNAL NYOMOD FOLYAMATOSAN A HANGERŐ FEL + A BEKAPCSOLÓ GOMBOT MIND ADDIG MÉG MEG NEM JELENIK A ( MI LOGO ) (HA MEG JELENT MÉG 2-3 MÁSODPERCIG NEM BAJ HA TARDOD A GOMBOKAT) MOST VÁRSZ ÉS PÁR PILLANAT MÁR BENT IS VAGY TWRP-BEN !
Amikor újraindult TWRP-ben ezt a képet kell látnod:
http://www.kephost.com/image/SI7q
NAGYON FIGYELJ MOST KI ÍRJA ANGOLUL BIZTOS SZERETNÉD E A VÁLTOZTATÁST ENGEDÉLYEZNI HÁT PERSZE!!
KÉPERNYŐ ALJÁN ( SWIPE TO ALLOW MODIFICATION GOMBOT BALROL ELHÚZOD JÓBRA!
Húzd el a csúszkát hogy érvényesítsd a módosításokat "Swipe to allow modifications", ezzel véglegesíted a TWRP telepítését.
EZ MEG IS VOLNA MAJD REBOOT SYSTEM4. REBOOT SYSTEM : (Ez azokra vonatkozik akiknek nincs rootolva a telefonjuk) Rebootkor a TWRP fel fogja ajánlani hogy rootolja-e a telefont és hogy felrakja a super su-t SWIPE BALROL ELHÚZOD JÓBRA KÉSZ.
Ha rootolva volt a telefonod akkor csak simán újra indul és kész nem kérdez. -
D4ni
őstag
kis segítséget kérnék, felraknám a multi romot a telóra, de nem akarja felrakni az usb drivert a gép, és nem ismeri fel a telefont. Leszedtem a drivert az összefoglalóból, frissíteném az eszközkezelőből, de nem akarja az igazságot. w8.1
-
bAtt001
addikt
akartam már dícsérni régebben a 11.5-ös miuihu romot de jobb hogy nem tettem, itt sem jönnek meg az sms-ek, jól kizártam magam steamről emaitt... reppen is fel a 26os nemsokára
-
DaWe94
senior tag
válasz
adamzflash #7569 üzenetére
A mai napos időben szerinted így volt? Közép feletti autó fényerőn használom, és a mai nap nem igen tudott 35-40 alá menni a fényerő.
-
szaszapi
őstag
válasz
randras_83 #7566 üzenetére
Elég zsákbamacska ez a dolog.Volt annó hogy én is csak OTA-n frissítettem és jó is volt a telefon,de némelyik rom-nál meg meghülyült és nem romhiba volt.
Bár nem értem miért vesz ez el sok időt el,nem állítódik el semmi a telefonon, nem kell újraállítgatni a dolgokat.
-
Atrasko
tag
Nekem is az Ipaky toknál a fémkeret egy kicsit laza. A jobb oldalon ahol a két kapcsoló van ott nem, gondolom a kapcsolók egy kicsit előfeszítik a fémkeretnek ezt az oldalát. A bal oldalon laza de nem látszik szemmel, csak ha megfogom, akkor érezni, hogy pár tized milliméter rés van a fékeret és a gumi között.
Amúgy jó fogást ad a telefonnak. és védi a kameralencsét is. Nem a kamerán támaszkodik, ha leteszed az asztalra.
Nekem tetszik. -
DaWe94
senior tag
válasz
betyarr #7563 üzenetére
korábban írta valaki, hogy jön 2MB-al a play is... én tesztelni nem tudom neked mert 10megabites netem van
de nálam jön maxon 1,2MB/sec-al
a SOT nálam brutál... 47%-on vagyok 3óra 17 perccel, aminek a harmadát mobilneten töltöttem, a többit wifin... 1 óra játék, többi messenger+böngészés
-
betyarr
veterán
és ezen a csoda .26-os romon hogy alakul a letöltés a playről?jön már teljes csövön,vagy még mindig csak csordogál 1 megával?
-
grafnet
veterán
Én, most hogy váltottam HU-EU ROM között, csak cache-t wipe-oltam, dalvikot nem.
Minden működik, semmilyen hibát nem találtam.
A SOT nem az igazi, de majd látjuk. -
Gaabbaa
aktív tag
válasz
grafnet #7556 üzenetére
Eddig én is nyomtam minden telefonom, minden OTA frissítése után egy full wipe-ot. Most először hagytam ki ezt, (nem akartam újra rendezni a képernyőket, újra beállítgatni minden nyamvadt menüpontot, összes jelszót újra megadni.......stb.) és használtam tovább.
Nos több mint 2 napja fent van így a 5.11.26 eu. fejlesztői multi ROM és nincs semmi gond, minden funkció pipa.... Amíg nem kezd el akadozni addig nem is fogom csutkára gyalulni....felesleges..... Amúgy mindenki maga döntse el ,hogy OTA frissítés után akar e további fél órát rááldozni a beállítgatásra, vagy onnan folytatja a belakott telefon használatát ahonnan abba hagyta OTA frissítés előtt.
Ez a .26 egy remekül sikerült ROM, jó az üzemidő, jó a wifi, jó a dual sim, bejön minden üzenet....stb... Hála a fejlesztőknek
-
DaWe94
senior tag
válasz
szaszapi #7559 üzenetére
Nem, ezt meg tudom cáfolni. Ezek olyan hibák voltak amiket a rom készítői bsztak el. Orrba szájba wipeolhattad, ha a rom volt rossz alapból. Én is tapasztaltam a letöltési sebesség problémát,wifi bajt is, clean install ellenére is.
Ha nem törlöd a cachet, azért nem jönnek elő ilyen durva hibák. Olyankor FC-zni szoktak a programok, vagy hibásan jelenítenek meg dolgokat stb..
-
szaszapi
őstag
Szerintem meg ezért vannak ezek az apró hibajelenségek,kinek szarakodik a wifi,kinek a letöltési sebesség,mert az OTA-n frissítők ezt kihagyják.
Haver MI4 telóján se történt semmi, csak OTA frissítés de össze is akadtak a dolgok neki.Hol újraindítgatja a telefont vagy beragad valami.Mióta mondtam hogy töröljön azóta semmi gondja nem akadt.
-
DaWe94
senior tag
válasz
grafikus17 #7553 üzenetére
Azért kell, mert nem mindenkinek mentek fel a romok a gyári recoveryvel. Tehát nem szükséges, ha működik a rom felrakás a gyárival.
A dalvik cache is csak egy gyorsítótár, bár én nemtudom hogy van e benne valami annak ellenére hogy az ART futtatókörnyezetet használja a rendszer.
-
grafnet
veterán
válasz
grafikus17 #7553 üzenetére
A TWRP egy recovery, ami nem azonos a MI recovery-val.
A TWRP sokkal részletesebb, sokkal jobb. Ezért a mentés is "részletesebb". Komolyabb problémánál nem elég a gyári recoverys mentés, mert az nem ment mindent.
Az, hogy verziót frissítgetünk, ahoz nem kell a TWRP. Viszont, ha "belenyulsz" és egy stable ROM-ot teszel fel, akkor ugrik a root és azután már csak azt a verziót tudod frissítgetni. (Lehet, csak akkor mégtöbbet kell olvasnod...)
Szóval jobb a TWRP, ha fent van! -
szaszapi
őstag
Aki OTA-n frissít az nyom wipe cashe,dalvik-ot miután lefrissült a teló? Szerintem sokan elfelejtik...
-
grafikus17
senior tag
Akkor mi értelme a MIUIHU-nak? Ugyan azt tudja, magyar nyelv, root, meg stb
Rendszeresen olvasom a fórumot, de szégyenlem magam, mert nem tudom mi az a twrp.
Azért nem, mert nem volt rá szükségem és így átsiklottam felette, mikor erről írtak, nem akartam belebonyolódni, OTA-n firsítettem, root meg volt és kész.
Egyébként most elolvastam az összefoglalóban a twrp-t. Csak arról nem találtam semmit, hogy miért is kell felrakni? A gyárival nem fog menni a telepítés?"csinálsz egy backupot twrp-ből" ez az egész ROM-ról csinál egy teljes mentést.
-
ztibor
senior tag
válasz
grafikus17 #7547 üzenetére
A Fejlesztői Multi ROM az az eu csapat által fejlesztett ROM. Van benne magyar nyelv, és root is, és egyelőre tökéletesen működik.
Amúgy ha előtte csinálsz egy backupot twrp-ből, utána minden további nélkül megpróbálhatod rátenni a miuihu-ra, és ha nem tetszik vagy nem működik jól, akkor restore-al visszaállítod.
Én minden egyes ROM felrakása elött csinálok egy backupot.
De ha ráér, és maradni akarsz a MiuiHu csapat ROMjánál, akkor vársz egy kicsit.
-
grafikus17
senior tag
Igazából teljesen össze vagyok zavarva. Most már nem tudom melyiket kellene letöltenem, és felrakni.
A MIUI oldalán van három is:1.Fejlesztői Multi ROM
Készítő: MIUI Android Team
Verzió: 5.11.26 (MIUI 7)
Méret: 690 MB2.Stabil Multi ROM
Készítő: MIUI Android Team
Verzió: LHMCNCI 7.0.8.0 (MIUI7)
Méret: 664 MB3.Magyar ROM
Készítő: MIUIHU Csapat (vagyula)
Verzió: 5.11.19 (MIUI 7)
Méret: 0 MB1.Ha jól tudom a MIUIHU-ról fejlesztői Mulit ROM-ra, csak teljes adattörléssel lehet áttérni. Nekem meg nincs kedvem az egész telefont újra belakni
2. Jól tudom, hogy abban nincs ROOT? nekem az is kellene.
3. Ha kihozzák a javított MIUIHU 26-ost és egy hónap múlva mindenki elégedett vele, akkor inkább felrakom azt, egy frissítéssel, és meg marad egy csomó időm, amit nem újra belakással kell töltenem.
4. Ami jó ahhoz nem kell hozzá nyúlni.
5. Ahogy itt néhányat sportot űznek a ROM-ok cseréjével, csak pislogok, és biztos kivágtam volna az ablakon, ha nem jönnek sms-ek, ledobálna a wifről. NA EZT NEM.
6. Viszont köszönöm, hogy vannak ilyen vállalkozó kedvű emberkék, aki letesztelik a ROM-okat, és kiderül mi a rossz benne.Így folyamatos fórum olvasgatással meg tudom, melyik a jó.
-
DaWe94
senior tag
válasz
grafikus17 #7542 üzenetére
.26ot fel lehet nyugodtan rakni, szerintem az eddigi legjobb rom
-
tomsolo
addikt
válasz
grafikus17 #7542 üzenetére
Nekem a 19-el ilyen:
jah és dual simmel.
-
DaWe94
senior tag
válasz
DougButabi #7535 üzenetére
Már nincs ilyen probléma, a legújabb rommal.
-
Klara_
őstag
válasz
Francii #7538 üzenetére
MIUI 7 by xiaomi EU akkor az a mulit ROM arra nyugodtan felteheted. MD5 ellenorzest csinalj toltes utan, wipe cache ajanlott!
-
Francii
tag
-
grafnet
veterán
válasz
DougButabi #7535 üzenetére
Akinek van...
-
DougButabi
tag
Azt had kérdezem meg, hogy legalább tízen írtátok, hogy alvó állapotban lekapcsol a wifi, és akkor nem jönnek az üzenetek?
De miért ne jönnének, mobilnet nincs? -
BalanceR
addikt
Az FM rádiót rá lehet bírni valahogy RDSre? Vagy a hardver nem támogatja?
-
Francii
tag
Szóval...
Eddig nem nagyon feszengtem ROM ügyben. teljesen jól elvoltam az itteni egyik fórumtársunk által feltett MIUI 5.9.18 Beta leánykori nevű ROM-mal. Most azonban azt látom, hogy a jelenlegi MIUI 5.11.26
eléggé betalált mindenki szerint. Ezt ajánlgatja a telefonom is pár napja, mint elérhető frissítést. Ha simán ráengedem a frissitést a "kattint-kattint-igen-elfogadom-telepít-újraindít-rohadjmeg-örül" séma szerint, van-e valami olyan buktatója a dolognak, ami miatt esetleg megint telefonos segítséget kell kérnem? Alapvető dolgokat megoldok, de integrálszámításra és atomfizikai doktori megvédésére azért nem vállalkoznék, ha lehet...
Azt már elfogadtam a jelenlegi ROM-nál, hogy a chat fejek nem jönnek meg, a Wifi alvó állapotban kikapcsol, tehát ohne bejövő akármi az éjszaka folyamán, csak annyi lenne az igényem, hogy ennél rosszabb ne legyen!A programjaimat, applikációmat sem szeretném elveszíteni, mert hát azért több, mint 2 hónap alatt eléggé belaktam a telót...
És még egy kérdés, bár annak nincs akkora jelentősége: magyarul beszél-e eme ROM (halmaz)?
Dióhéjban ennyi, köszönöm előre is a segítséget!
(igen, végigolvastam az elejétől kezdve mind a 7500 hozzászólást, és napi szinten követem a topikot! De öreg vagyok és lusta, ill. szeretem, ha nálam hozzáértőbbek megmondják a tutit)
Francii
-
Klara_
őstag
válasz
csocsoszán #7526 üzenetére
Remelem igen...
@(#7522) tomsolo:
2 mega/sec felett meg nem volt nalam. Mondanam azt, hogy siralmas, de a MIUIHU meg rosszabb volt.
A Multi ROM a nemet tukorrol 1-1,4 mega/sec korul ugral letoltes kozben jelenleg. A PC-m 2 mega/sec-el tolti jelenleg. Ceges dolgokat most nem kell toltogetnem, igy rendesen ezt a reszet probalgatni meg nem tudtam.
Addamka eleg jo letotesi ertekeket irt. Speedtesten 93 megas letoltest merek a 100as switch utan, ugyhogy mondhatni kiforgatni ki tudna a netet a cegnel, de ez eddig is igy volt. Letolteni megsem akart. Az uzemeideje az uber ennek a ROM-nak eddig. -
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Milestone2 #7518 üzenetére
Ezt hol is kell pontosan?
-
sunnyi
csendes tag
Hali! nekem 26-oson nem működnek fb chat fejek... van valakinek valami 5lete? (teljes tiszta telepítést csináltam és ígysem...)
-
mathgery
aktív tag
a wipe és a wipe dalvik ugye nem nyúl a személyes dolgokhoz?
-
Varesz_86
aktív tag
Még vasárnap felraktam az új romot kézzel és azóta nem kapok smst ami most pedig nagyon fontos lenne, valaki tud valami gyors megoldást hogy nem kelljen törölni mindent?
-
drr
őstag
válasz
thefreeman #7517 üzenetére
Most épp PlayerPro-t. De bármi más megteszi, mert a beépített hangzásjavítók nagyon jók az MIUI-ban - szerintem...
-
seria
tag
Sziasztok!
Tegnap megérkezett nekem is a telefon és az Ipaky tok.
A toknál az oldalsó műanyag keret elengedte a gumit 3 óra használat után.
Másnál is előfordult vagy egyedi eset lehet? -
zolmesz
aktív tag
Valaki használja az alap Zene alkalmazást? Ebben ugye elvileg még a dalszöveg is meg tudna jelenni, de nálam nem jelenik meg. Az mp3-as zenéimben rendesen ki vannak töltve a cím, előadó, album, dalszöveg, de az alkalmazás egyrészt az album mezőben nem azt jeleníti meg, és a dalszöveget sem mutatja.
Valakinél működik ez rendesen?
Tudom, nem nagy probléma, meg lehet is ezzel élni, csak bosszantó, hogy akkor minek szerkesztettem meg rendesen a zenéimet, ha nem látom hasznát. -
válasz
Milestone2 #7507 üzenetére
Az 5.11.26-os esetén nem törlődnek az adatok? Nincs kedvem újra telepítgetni mindent.
-
Klara_
őstag
válasz
Milestone2 #7507 üzenetére
5.11.26 multi eddig a legjobb ami nalam rajta volt, mar regen ki kellett volna vagnom a HU-t belole.
5 ora feletti kijelzoidom van vele ilyen a HU-n soha nem volt, raadasul kukaznom is kevesebb alkalmazast kell belole, a memoria kezelese is jobb nalam. Ez a ROM jo lett, erosen ajanlom mindenkinek.@(#7508) Thowra123
Vagd ki belole azt a Mi Remote-ot ami a ROMban volt es a magyar oldalrol tedd fel a 4.7.1-et!
(Multi - HU ugrasok kozott tiszta telepites ajanlott) -
SkyLaci
őstag
a rögzített telefonhívások hangereje másoknál is alacsony? lehet ezt növelni? (11.19.hu, de korábbiaknál is)
-
Thowra123
tag
Tegnap használtam a MI Remote appot és reggel nem ébredt fel a kijelző csak hosszú poweres újraindítással
.
Kipróbáltam úgy, hogy csak az futott és ha lezár a képernyő nem ébred fel újra.
Visszatettem az 5.11.1 romba lévőt, azzal nem csinál ilyet de cserébe van pár kisablak, 3 lábú szék a feliratokban.
5.11.26 eu rom de az előző 5.11.19 MIUIHU verzióban is jelentkezett a hiba.
Másnál is fennáll ez a hiba? -
Atomcsirke
aktív tag
Polgártársak, a többek által említett, (belülről) porosodó előlapi kamera mennyire számít típushibának?
-
Sziasztok!
Tegnap jött meg a készülék, eustock-tól rendeltem. A gyári zene alkalmazás azonnal összeomlik, OTA frissítést még nem ír a készülék. Valami teendő ezzel?
Verzió: MIUI 7 by xiaomi.eu 5.11.5 Beta. Ezt cserélni érdemes másik ROM-ra?
A log szerint NullPointerException van, hogy vágnám le a fejlesztő ujját, amiért nem írt ide elágazást.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
adamzflash #7465 üzenetére
Ezt a freki korlátot milyen progival állítottad be?
-
püki
aktív tag
válasz
dongasre #7479 üzenetére
A "Telefonról" menüpont alatt ezt írja: "MIUIHU 5.11.19 Fejlesztői"
Eustocktól van, így vettem ki a dobozból (csak régebbi rommal értelemszerűen) ROM csere nem volt, csak az éppen aktuális frissítést telepítette OTA-n.
Most akkor ez olyan fejlesztői mint több fórumtársunknak? Vagy ez valami más?
Új hozzászólás Aktív témák
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!