Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Apple MacBook
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen processzort vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Hisense LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
WhiteWalker
nagyúr
Nah OTA-n frissült a készülék , most az 5.11.12-s verzió van rajta... és lett a Biztonság app-ban Rooot access opció ,ami eddig nem volt.. most ez jó vagy rossz?
Másik kérdésem , hogy a Mi fiók az olyan , vagy hasonló mint a Samsung account?
-
tomsolo
addikt
válasz
Milestone2 #6194 üzenetére
igen,
kinyomtam fasbootra a telót, majd ráböktem a gépen a bat fájlra
feljött a console ablak -> waiting for device
várta vártam azután egy idő után a teló szép magától bebootolt(Nem tudom mit hagytam ki, de arra gondoltam lehet kellene neki a driver is, de az meg fel se megy)
-
Vertigo18
addikt
Basszus, nagyon hülyének érzem magam...
Hol tudom beállítani, hogy az Airdroid ébressze fel a telefont? Küldeném a fájlt PC-n keresztül, de amíg nem nyomiszkálom magát a telefont, addig csak áll 0%-on... :/ Nem találtam még meg...
-
dex02
tag
Sziasztok!
Xposed framework működik MIUIHU ROM -on?
Be lehet valahogy állítani h hosszan lenyomva a hangerő gombot next számra ugorjon a zenelejátszó? (zsebből ne kelljen előbányászni)
köszi! -
-
xabolcsy
aktív tag
Van tapasztalatok a magyar szervízel?
Megéri magyar garist vemmi, vagy sza..kodnak? -
thefreeman
aktív tag
válasz
Milestone2 #6182 üzenetére
Na sikerült feltenni az 5.11.12-t OTA-n szóval gondolom felesleges lenne feltenni a TWRP-t.
-
gamegod
senior tag
Na nálam beállt ilyen 5-5 és fél órára a sot. Meg vagyok elégedve
5.11.12
-
tomsolo
addikt
-
thefreeman
aktív tag
válasz
Milestone2 #6182 üzenetére
Ha nem jó akkor kiírja, hogy nem tudja felrakni és annyi? Vagy számítsak valami rosszabbra?
-
Dévidzon
tag
válasz
Milestone2 #6178 üzenetére
Ugyanaz van fent nekem is, mint gothic20-nak.
#6152-es hozzászólásban. Köszi! -
Milestone2
nagyúr
válasz
thefreeman #6181 üzenetére
No, akkor most kiderül jó-e a gyári recovery...
-
thefreeman
aktív tag
válasz
Milestone2 #6180 üzenetére
Nem most az 5.11.5 van fenn nekem de már elindítottam, hogy frissítse 5.11.12-re.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
thefreeman #6179 üzenetére
Most mi van fenn 5.11.12?
-
thefreeman
aktív tag
válasz
Milestone2 #6177 üzenetére
Csak érdekelt hogy érdemes-e cserélni nekem is azt tűnt logikusnak hogyha felment a MIUI a gyárival is akkor nem kell. A másik kérdésre meg megtaláltam magam a választ kiderült, hogy csak félreértelmeztem a leírást.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
thefreeman #6176 üzenetére
Ha fenn van a miui.hu ROM, minek akarod lecserélni a MiRecovery-t?
Akkor kell lecserélned, ha jön OTA és nem rakja fel.. -
thefreeman
aktív tag
A TWRP Recovery-t mennyire ajánlott feltenni a telefonra. Nekem most a múltheti MIIUHU ROM van fent a gyári recovery-vel. Nem csináltam volt teljesen tiszta telepitést mert nem tudtam hogyha mindent törlök a telefonról akkor a gép felfogja-e ismerni a telefont, hogy felmásoljam rá a ROM-ot újra. De a telefon eddig így is jól működik nem tapasztalok különösebb hibákat. Ajánlott lenne feltenni TWRP-t és a MIUIHU-t tiszta telepítéssel? Ha igen miután a recovery-ben arra nyomtam hogy wipe all data akkor utána ha rádugom USB-re akkor feltudom rá másolni az update.zip-t?
-
Gymszrs
csendes tag
Üdv!
Eszembe jutott valami miközben még mindig a stable-t szeretném letakarítani és dev-re váltani.
A Miui 6 stable rom az rootolt vagy már az sem? Ha igen, akkor azt engedné a miui 7 feltenni? Mert ha ugye a 6-os rootolt akkor sima liba lenne visszarakni arról a developert....
-
Zeku
csendes tag
válasz
Criminal017 #5976 üzenetére
Az nem lehetséges, hogy azért van a társaság egyik felének gondja a mobilnettel, wifivel mert ők Note 2 Prime-t használnak? Gondolok itt arra, hogy a Prime és a sima változat ugyanazt a ROM-ot kapta, és a problémák a 5.11.1 után kezdődtek. Ha jól láttam a sima Note 2 rendesen működik 5.11.12-vel is.
-
püki
aktív tag
Segítsetek pls!
Hol találom azt a beállítást, hogy, hogy akarom összekötni géppel? Van azt hiszem valami kamera és van média átvitel opció. Az értesítő sávban nem jelenik meg hiába dugom össze a géppel USB-n keresztül.
Eddig megjelent, de most valamire ráböktem és azóta nem hajlandó megjelenni, és a géppel sem kommunikál. (USB hibakeresés be van kapcsolva) -
tomsolo
addikt
Windows 10 alatt hogyan rakom fel az USB drivereket?
Egyiket sem fogadja el... :/
-
deadbody
tag
válasz
ice cube87 #6064 üzenetére
Megpróbáltam ezt a ftp szervert, ezen a romon nem is megy nekem, hiába raktam fel sd fix appokat, root jogot aminek csak tudtam, rom managerben fix permission, nem engedi írni sd kártyá akármit is csinálok, eddigi romokon ilyen nemvolt, dobom ki ezeket a magyar romokat inkább és használok angolt mert csak felhúz...
-
válasz
WhiteWalker #6151 üzenetére
-
Milestone2
nagyúr
válasz
WhiteWalker #6156 üzenetére
Ezt ajánlom:
http://logout.hu/tema/re_hivatalosan_is_bemutatkozott_a_xiaomi_redmi_not/hsz_6101-6101.htmlMeg ezt:
http://logout.hu/tema/re_hivatalosan_is_bemutatkozott_a_xiaomi_redmi_not/hsz_6145-6145.htmlFixálni kell a végén
-
Vertigo18
addikt
válasz
Milestone2 #6155 üzenetére
Az Eustockról érkezetten van, csak az első menü az a "Rendszer alkalmazások", az alatt már minden úgy van, ahogy írtad...
Valaki tudna segíteni abban, hogy előző telefonról hogy lehet játékok mentéseit áthoznom az úja? Konkrétan a Hill Climb Racingre gondolok, ahol kilockoltam mindent már, minden maxon, és nem nagyon szeretném újrakezdeni.
-
Varesz_86
aktív tag
Sajnos a giztoprol rendelt csomagom hétfő óta nem mozdul
Monday 11/16/2015
12:24 PM HUB CHILLY MAZARIN CHRONOPOST
a héten már nem fog ideérni? -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Milestone2 #6155 üzenetére
Köszi , nincs ilyen sor sajnos.
Ezek szerint nem rootolt. -
Milestone2
nagyúr
válasz
WhiteWalker #6151 üzenetére
Ha van Security alkalmazás azon belül Permissions menü, azon belül Root access sor.
-
WhiteWalker
nagyúr
Megjött a Prime! 66.77.xxx verzió....
Elég puritán, akkor ezt legyalulom miui.hu verzióra ...
Rootot hol lehet megnézni ,az e a készülék?
Mobilról nehézkes a keresés...sry... -
SkyLaci
őstag
válasz
Milestone2 #6101 üzenetére
megpóbáltam a leírás alapján, sikerült is
De amikor a TWRP-ból Reboot/System-re nyomtam lefagyott, és azóta ezt a képet látom, semmire nem reagál, se bekeapcsológonbra(röviden, vagy hosszan), se töltőre. (egyedül az érintésre annyit, hogy ne aludjon el....de most elaludt, jött a "swype right to unlock" elhúztam, eddig engedte, aztán most itt fagyott le (zöld swype... felirattal)
adjatok vmi tanácsot mit tegyek? csak az aksi kikapása jut eszembe -
Klara_
őstag
válasz
Milestone2 #6128 üzenetére
De widget, a MIUIHU ROMban.
-
wittman
aktív tag
válasz
#70516736 #6122 üzenetére
Semmilyen letöltött témát nem töltöttem le és nem is telepítettem. Ez benne volt gyárilag, High life a neve, csak a háttérképet cseréltem le saját fotóra. Eu stockos készülék heti frissítésekkel. 5.10.29-el vettem, most a legújabb van rajta 5.11.12.
Nem zárom ki, hogy esetleg én állítottam be valamit rosszul és azért van ez a kis probléma, de minden más jól működik.
Viszont átváltottam az alapértelmezett gyári témára, akkor bejön a lánchidas kép, más gyári témáknál nem működik a lánchidas widget.
-
macokk
csendes tag
multi eu romon ota-n jött 5.11.1 frissítésről értesítés, frissítettem, de - bár ennél már nem írják a magyar nyelvnél, hogy: exept hermes, ennek ellenére nem lett benne magyar nyelv. Bocs, ha ezt már sokan kérdezték, de
- official stable/developer
- miuihu
- multieu
közül most akkor melyikben is van magyar nyelv?
Amíg nem szánom rá magam, addig hogy tudom megoldani, hogy
- legyen Ő betűm
- ne ajánljon fel (cseréljen le) a beírt szó helyett valami hülyeséget -
Milestone2
nagyúr
válasz
Attila1007 #6114 üzenetére
Tudtommal csak a FolderMount működik valamelyest, de nem használom, nincs szükségem rá.
-
tomsolo
addikt
válasz
Attila1007 #6114 üzenetére
Itt mindenki valaki.
-
Attila1007
csendes tag
Valaki
http://m.mobilarena.hu/tema/re_hivatalosan_is_bemutatkozott_a_xiaomi_redmi_not/hsz_5864-5864.html -
Klara_
őstag
válasz
body007 #6109 üzenetére
Thx, PC-n a Total Commanderrel megcsinaltatom.
Ha telefonon toltom le direktben akkor kellene, hogy a TWRP megcsinalja, de nem..
Evvel az Md5 checker nevu cuccal kuzdok most androidon ez mukodik. Viszont baromira orulnek, ha mar van ilyen funkcio a TWRP-ben akkor tudnam hasznalni. 3mas ujraindias menubol nekem megint nem megy a recoverybe ujraindulas MIUIHU-n az uj ROM-al. -
gytacs
tag
Valaki rendelt már a telóhoz aksit? Én már alin két helyről, mindkét helyen eredetinek volt hírdetve, de egyik sem az. Jó ha a felét tudják az eredetinek.
-
Vertigo18
addikt
válasz
Donki Hóte #6110 üzenetére
Detto ugyanez!
-
válasz
wittman #6068 üzenetére
Többen érdeklődtek a Lánchidas widget beállításáról.
Bevallom, hogy fogalmam sincs, hogy hol kell beállítani, ez a telefon így jött az Eustocktól
Azt tudom, hogy csak 1-2 fajta témával működik, ha letöltök a miau honlapjáról témákat, akkor általában eltűnik ez a widget. Háttérképet viszont bátran lehet cserélni, attól megmarad. Az időjárás kiegészítést pedig a szintén az Eustock által előre telepített Időjárás app beállításával lehet a Lánchíd mellé tenni...
-
Klara_
őstag
válasz
Milestone2 #6101 üzenetére
Most mar csak azt mond meg legyszives az md5 ellenorzesere hogyan lehet ravenni! Nalam nem hajlando megcsinalni az ellenorzest.
-
kisskaresz21
csendes tag
válasz
Milestone2 #6077 üzenetére
Mar megoldodott a billentyu problema, csinaltam egy full wipeot es kesz, meg ugysem volt belakva, szoval nem vesztettem sokat. Azota nagyon popecul megy minden. Ugy erzem nagyon szeretni fogom ezt a telefont.
Koszonom szepen a segitseget. -
gabor#
tag
Kapcsolható Root van valamelyik rom -ban?
-
drr
őstag
Akinek Viber és Messenger értesítés gondjai vannak azok szól ez a pár sor.
Feltettem a magyar romot és olyan volt, mintha csak akkor kapcsolódna fel a netre a fent említétt két szolgáltatás, ha feloldom a kijelzőt.
Ma reggel csináltam egy full wipe-ot és visszatettem az EU-s romot, egyenlőre a 11.5-öst. Azóta minden értesítés szépen bejön, ahogy kell. Ez így volt a magyar rom felrakása előtt is, szóval valamit abban nagyon elbabráltak ezen a téren... -
Milestone2
nagyúr
Akinek még mindig recovery cserével van gondja, a miui.hu team (Vagyula) készített egy remélhetőleg közérthető és egyszerű recovery cserélőt. Leírás itt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- E-roller topik
- Autós topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Battlefield 6
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Lavender Purple, Bontatlan, Új, 0 Perces, Lila, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Midnight Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- PS Plus előfizetések