Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- SONY LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Istuu15
senior tag
válasz
csocsoszán #7395 üzenetére
A mi flash sem jó, és recovery nem lesz jo adbtől. Mindent az előírásnak megfelelően csináltam: http://en.miui.com/thread-145555-1-1.html
-
Dévidzon
tag
Peel smart remote - ot használ vki?
T-home boxszal összehangolva is hangot csak a TV-n állít. Hiába akarok a boxon. -
Istuu15
senior tag
Miért nem tudok romot flashelni sd kártyáról? Mindig failed-t ír ki. Azért kell sd káryátról mert a win 10-em nem ismeri fel a telefont. ?
-
DaWe94
senior tag
válasz
csocsoszán #7389 üzenetére
majd nyomj már egy képernyőidő infót 10% alatt légyszi
Klara_: hát akkor csak a miuihuban van elcseszve
-
Flexy90
senior tag
Ha lesz időm azt hiszem áttérek multi romra. Sima note-on is azt használtam, mert a magyarra (miuihu) többen panaszkodtak.
-
Istuu15
senior tag
Miért nem tudok romot flashelni sd kártyáról? Mindig failed-t ír ki. Azért kell sd káryátról mert a win 10-em nem ismeri fel a telefont.
-
Xmister
senior tag
válasz
adamzflash #7256 üzenetére
Hali,
A legtöbb frekvencia állító progi, amit próbáltam nem jó. Automate-et úgy tudod "megjavítani" ha memóriába zárod (lehúzod az alkalmazás váltóban).
Egyébként most frissítettem a sima verziót Automate-en, ami nem tiltja a touchboost-ot, szerintem azzal kevesebb a lag, mint gyárilag, mégis jobb az akksi.
-
Jarod1
veterán
nemrég találtam a tesómnak hozzá programozható gombot! Jack dugó helyére meg, zseniális ötlet.
kövi telóm valószínűleg Xiaomi lesz -
püki
aktív tag
OTA-n frissített már valakinek? Az enyém még nem talál frissítést
-
szaszapi
őstag
válasz
Donki Hóte #7352 üzenetére
Ez sajnos hamis, nekem van eredeti geekbuying oldaláról!
Már az 1 More Design feliratod sem jó, a D betű inkább O betűnek néz ki.
-
tovgab
aktív tag
válasz
Nekem is feketék a csíkok a jack-en...
Ajánlom ezt az oldalt, nekem is innen van, megbízható:
[link] -
Vertigo18
addikt
válasz
Doboz alatt azt értettem, amiben ez az egész, amit fényképeztél jött. A tartó rész az okésnak tűnik. Jobban összehasonlítva azt látom, hogy a fülhallgató hátsó részén az enyémnél a MI felirat előtt nincs ilyen "törés/árok", ami a tieden látszik. Illetve a kör rész ugyanezen (a 3.) képen nekem "kiemelkedik".
A negyedik képen, a gombok színe nekem kissé szürkésebb, mint a tied.
Egyébként HA hamisítvány, és nem csak egy rosszabb gyártású modell, akkor marha jól összerakták! Viszont a fehér jack-gyűrűk eléggé árulkodók!
Elmondod, honnan rendelted? Mert ennyiért megbízható helyről is lehetett volna.
-
-
randras_83
addikt
válasz
tuti hamis, a harmadik kép és a fehér szigetelés egyértelmű, a fémes hatás a füles hátsó részén egybefüggő, a tiéden nem az. sajnos és a 1 more design felirat is mintha más lenne
-
Vartanus
őstag
Köszönöm a válaszokat
Franc a hülye t-be hogy ők nem építettek ki értelmes 900Mhz-es 3G-t. A 4G-jük baromi jó tényleg, csak ugye a nagy része B20-on megy.
Játékok terén milyen a Helio X10 FHD-val? Egy Snapdragon 615-ös telóhoz képest mekkora lehet az előnye?
Szerk.: A tesz idején lévő romnál a szabad ram 1Gb volt hidegindítás után, most mennyi ?
Nálam a Honor 4X-en 1Gb.
-
Vertigo18
addikt
válasz
Nekem ugyanez, mint neked, de fekete a szigetelése... És nagyon szépen szól.
Annyi még, hogy nem raktál képet a dobozról, meg az 5. képen látható QR-kód másik felén egy "mi" felirat van nálam.
-
DaWe94
senior tag
valaki használ outlook alkalmazást? nálam rohadtul nem nyílnak meg az emailek, állandóan FCzik.. nálam van a gond?
-
v!ct0y
veterán
válasz
A fehér szigetelésű a hamis.
-
grafnet
veterán
válasz
Javítva...
-
Van valakinek tuti eredeti Piston3-as fülhallgatója?
Vettem egyet kínából, de ez szerintem fake. Ránézésre teljesen pöpec a cucc, a kidolgozása tökéletes, a doboza is tuti, a csomagolása is jónak tűnik. Egyetlen különbséget birok felfedezni, azt hogy az internetes képeken a jack dugó elválasztó szigetelése fekete, az enyém meg fehér.
Na de nem ez a bajom, ha nem az, ahogy szól. Ez valami förtelem, se mélye, se magasa
Akinek van eredeti, az nézze már meg a képeket, hogy az övé miben különbözik ettől, szóval hogyan lehet megkülönböztetni az én fake Piston3-mamat az eredetitől.
-
milapsy
aktív tag
a legujabb fejlesztői romban, Ausztriában roamingban nem jönnek meg az sms-ek! előtte lévő romban nem volt ilyen gond, de még az osztrák szamomra se jöttek meg az sms-ek. feldobtam a stabil multi romot újra működik az sms alighanem marad is a stabil rom! vagy a wifi nem jó vagy az sms, mindig van valami nyuge baja a fejlesztői romnak:/
-
Henker2
addikt
A Redmi Note 2 tudja az NFC funkciót?
-
randras_83
addikt
válasz
csocsoszán #7344 üzenetére
szvsz simán bootloopban van a telefonja, ha bl sérült akkor linux aztán hajrá - bár kár ezen találgatni
(#7345) Vartanus:
1.: A 800Mhz-es LTE-t nem lehet megoldani valahogy mókolással?
nem
2.: A MIUI ram használata zavaró-e a hétköznapokban?
nem
3.: Milyen a support(frissitések,tudtok-e Mályvacukor esetlegességéről)?
heti frissítés a dev romokon, a stable ritkábban, mályva lesz egyszer, szerintem 2016Q1 -
Vartanus
őstag
Sziasztok!
3 kérdésem lenne(ha már voltak bocsi):
1.: A 800Mhz-es LTE-t nem lehet megoldani valahogy mókolással?
2.: A MIUI ram használata zavaró-e a hétköznapokban?
3.: Milyen a support(frissitések,tudtok-e Mályvacukor esetlegességéről)?Köszi a válaszokat
-
csocsoszán
őstag
Mindenkinek!
Ha a hangerő fel és a bekapcsló gombot hosszan nyomod, az a recovery menű. Ha azt eltolod hiba, de nem kijavíthatatlan. Mert a hangerő le plusz a bekapcsló gombot hosszan nyomod az a fast boot!(bejön egy kis szerelő robot) A számítógéppel összedugva (adb telepítve) a számítógépről feltehető a recovery. De ha fast boot nem jön be(amit csak a számítógépről tudod szerintem eltolni .) az nagy baj. Én a régi Dell streak 5-ön toltam el! Csak azzal a Gyári 0-ás rommal tudtam helyreállítani ami piszkosul sokáig dolgozott és mindent teljesen alaphelyzetbe rakott. ( Na ilyen rom itt szerintem nincs.) -
püki
aktív tag
válasz
randras_83 #7341 üzenetére
"hehehe....amúgy igen..minek nyúl hozzá az akinek lövése sincs arról, hogy mit csinál. legalább olvasna." +1
-
sunnyi
csendes tag
Sziasztok! én frissítettel 26-osra, nekem azóta zárképernyőn nem lehet hátteret beállítani csak amit téma alapból ad. ill. fb chat fejek sincsenek. valaki valami tipp? köszi!
-
randras_83
addikt
válasz
body007 #7340 üzenetére
hehehe....amúgy igen..minek nyúl hozzá az akinek lövése sincs arról, hogy mit csinál. legalább olvasna.
Amúgy próbálkozni@(#7342) sunnyi: engedély van adva a messenger-nek?
-
válasz
csocsoszán #7339 üzenetére
Nem tudhatod mennyire tehetségesek
-
válasz
Istuu15 #7337 üzenetére
Azt már telefonról nem fogjátok... Gépről kell újra flash-elni mtk droid tools-al. Csak ehhez meg olyan rom kellene (nem jó hozzá a recovery-ből rakható). Biztos jön valaki aki látott már olyan rom-ot
szer.: vagy ha találsz egy recovery.img-t (amit könnyen megtehetsz), az lehet fel tudod tolni a droid tools-al
-
Thowra123
tag
A repülőgép mód és PIN kód probléma még fennáll.
Ha valaki repülőgép módba indítja újra, nem fogadja el a PIN kódot, azt írja, hogy hibás PIN.
Én 5x próbáltam beírni, 3 után PUK kellett volna de még mindig PIN kellett neki.
Másik telefonnal megnéztem, 3 lehetőség maradt a kódbeírásra, mintha nem is próbáltam volna a másik telefonnal belépni.
Megoldás: Bekapcsoló gomb megnyomása után előjön a menü és ott ki lehet kapcsolni a repülőgép módot, ezután gond nélkül megy a PIN kód.Istuu15 Ha nincs más megoldás, a wipe cache, data talán segít.
Esetleg egy másik rom felrakása és akkor talán megmaradnak a telefonon tárolt adatok de ebben nem vagyok biztos. -
Istuu15
senior tag
válasz
randras_83 #7319 üzenetére
factory resettel jó lesz szerinted?
-
Istuu15
senior tag
válasz
Nem jó a wipe-al sem. Azt írta osztálytársam ha minden szakad max egy reset kell.
-
dongasre
tag
Sziasztok! Meg mindig nem oldodott meg az sms/név kijelzése. Google fiokba vannak a nevjegyek
otlet?
-
Istuu15
senior tag
válasz
Igen, aztán osztálytársam mondta, hogy mit hogyan csináljak és nekem nem működött és most ha bekapcsolom akkor csak a mi logo jön be.
-
Istuu15
senior tag
válasz
randras_83 #7316 üzenetére
Osztálytársam megcsinálta a note 4g-n, de nekem nem sikerült.
-
Istuu15
senior tag
válasz
randras_83 #7316 üzenetére
Hogy amilyen színű az adott appnál a status bar a telefoné is olyan legyen ha abban az appban vagyok.
-
Imy
veterán
válasz
Henker2 #7300 üzenetére
Én is használok. Én a Note 2-mhöz egy 10.000mAh-t vettem Banggoodról (kb 25 nap alatt jött meg). Ott a z Xmax06 kuponnal -6% lejön belőle, és eredeti. Barátnőmnek 5.000mAh-t vettem onnan 9.3$-ért és az szélsebesen 16 nap alatt megjött éppen pár napja.
Telefont gyorsan tölti, csak feltölteni lassú, de egy éjszaka alatt a 10.000mAh-t is fel lehet tölteni.
Ha kicsi, és könnyű kell, és elég ha kb 1.5x tölti fel a noteot akkor elég a kisebb is akár. (attól függ mennyire van lemerülve). -
Istuu15
senior tag
http://en.miui.com/thread-152550-1-1.html Tegnap az osztálytársam instruktált, hogy mit hogyan csináljak, hogy a status bar olyan legyen amilyen az adott appnál és az utolsó lépésnél már csak be kellett volna bootolnia a készüléknek, de tegnap este 23:00 ótáa nem bootolt be csak a mi logo-t mutatja, mit csináljak?
-
csocsoszán
őstag
válasz
Henker2 #7306 üzenetére
Szervusz!
Ha 32Gb-nál nagyobb a kártyád, egyelőre két lehetőséged van vagy fat 32-be formázott (azt írják így 128gb is felismeri.)vagy automate-vel megformázod ext 4-re. És így a 4Gb-nál nagyobb, filmeket is fel tudod rakni a Micro sd-re. És így is jól használható lesz. -
fene_vad
senior tag
válasz
csocsoszán #7304 üzenetére
semmilyen olyan elfogadható ROM-ot nem találtál amiben működik az xposed/WSM?
-
Henker2
addikt
válasz
csocsoszán #7304 üzenetére
Akkor ma nekem is felmegy a 26-os romocska!
A mount sd mire jó?
dongasre: most te is megerősítetted, hogy vegyek egy ilyen töltőt!
-
csocsoszán
őstag
Szervusztok!
Amit írok hangsúlyozom a saját véleményem. Én egy átlagos felhasználó vagyok.
Végig próbáltam az xda-n és a miui-n található összes romot. Egytől egyig mindegyiknél találtam kisebb nagyobb hibát. Volt amelyiknél szabályszerűen meleg volt a telefon. Rádió hiánya.Többszöri váratlan lefagyás, újraindulást tapasztaltam.( Xposed jó lett volna pedig.) Jelzett wifi eldobálás, pedig a routert 2,4-re és 5-re is be van kapcsolva.
Kb 2napja használom az v5.11.26-os romot tiszta telepítési, kiegészítve az automate save battery és az mount sd -jéven. (64gb kártya miatt is. Arra figyelni kell,hogy a kisegítő lehetőségeknél be legyen kapcsolva.)
Egyszer sem volt lefagyás, újraindulás, az akkumulátor idő jelentősen megnőtt. Maximálisan elégedett vagyok. Remélem spóroltam egy kis időt azoknak akik ki akarják próbálni ezt meg azt a romot. (Nem hiszem hogy van értelme!) -
Varesz_86
aktív tag
Feldobtam az 5.11.26 os miuihu romot azóta az alkalmazasok folyamatosan leállnak, wipe cache megvolt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro