Hirdetés
- Otthoni időjárás-állomás
- Egér probléma
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen processzort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
DaWe94
senior tag
válasz
randras_83 #7497 üzenetére
N5ről váltva azért ez nagy szó
papptacsi: így így
-
Gaabbaa
aktív tag
Nekem is felugrott OTA-n a .26 fejlesztoi rom. Eddig minden okes vele, szepen birta a napot, 26% volt az akku mire haza ertem. Minden uzenet bejott, email, sms, messenger.... Mindket sim aktiv volt es az egyiken folyamatos mobilnet futott. Elegedett vagyok vele. S5 utan sem csalodas ez a telefon....sőt....
-
papptacsi
tag
válasz
Zsozsoka 74 #7486 üzenetére
Ez egészen jó ötlet! feldobom a kisfelxre a csiszolókorongot, nekimegyek vele! Persze úgy, hogy nem veszem le a tokon a telóról, mert akkor f@szán össze tudom a kettőt csiszolni...a maradék hibát pedig kitöltöm fugázóval.
Lehet, hogy még pénzt is tudnék vele csinálni, ha felveszem videóra és tolom a youtube-raPár ezren csak megnézik
-
Atrasko
tag
válasz
zolmesz #7445 üzenetére
Nekem ilyen van: [hama-smart-grip-2-smartphone-holder]
Jól tartja a telefont. Ha berakáskor jobb kézre esik az USB csatlakozó, akkor bele lehet úgy is rakni, hogy nemcsak a hangerő, hanem a bekapcsológomb is elérhető a felső részen. Ilyenkor a telefon egy kicsit balra van csúsztatva.
Az alsó két fül hozzáállítható a telefon szélességéhez.
Azért ilyet vettem, mert a tartófülek nem lógnak bele a képernyőbe. Némelyik univerzális tartón elefántfülméretű a megfogó rész.
A tartókonzol felrakáskor gyakorlatilag nekem vízszintes, így szemből nézve nem is látszik, eltakarja a telefon. -
sublett
tag
Sziasztok! Bekapcsolt állapotban, de kikapcsolt képernyő mellett mit csinál a power+hangerő le(vagy fel) gomb? Egy pillanatra bevillan egy képernyő, de nem tudom megallapitani mi is az.
-
D4ni
őstag
Nektek mennyire karcolódik a kamera lencse?
-
papptacsi
tag
válasz
fene_vad #7472 üzenetére
Ujjlenyomatot gyűjti rendesen, de könnyen letörölhető. Gyakorlatilag olyan mint ha elöl és hátul is kijelző lenne. Na jó teljesen nem, mert a kijelzőmön tempered glass van és azon valahogy jobban "sikamlik" amivel törlöd, de valahogy így képzeld el. Egyébként baromi jól néz ki vele. Mondom nekem annyi bbajom van vele, hogy a pereme a toknak olyan éles mint állat és ez felrakott állapotban is érződik kicsit. Lehet, hogy rámegyek majd egy finom csiszolóvászonnal
-
DaWe94
senior tag
Mekkora kezetek van nektek?
Hát fekvő módban nekem annyira kényelmetlen gépelni hogy az valami elképesztő
-
püki
aktív tag
válasz
Cobalt14 #7476 üzenetére
Nekem is ez a bajom... B*szhatom az 5,5"-t ha sms-t írni csak álló módban lehet
Megoldás lehet az sms app cseréje, DE tud valaki egy olyat ami képes kezelni 2 SIM kártyát, és ne adj isten küldés előtt még meg is kérdezi, hogy melyikről akarom küldeni? Próbáltam többet a Playről,de mind tele volt reklámokkal... -
Cobalt14
tag
Biztos volt már szó róla, én vagyok ennyire béna, vagy néhány gyári alkalmazás tényleg nem hajlandó forogni a képernyővel együtt (pl tárcsázó, zene lejátszó, sms app)? A többségnél annyira nem izgat, de azért egy sms alkalmazásnál kicsit furának találom.
-
DaWe94
senior tag
No, hát felment a TWRP, kapott wipe cache-t és egy wipe dalvik cache-t, azóta minden oké. Úgy tűnik ennyi elég volt neki, már a Play sem FC-zik.
-
Istuu15
senior tag
válasz
csocsoszán #7401 üzenetére
Osztálytársam hazavitte és win 7 el rögtön fel is ismerte és pár perc alatt megcsinálta szerencsére.
-
papptacsi
tag
válasz
SkyLaci #7462 üzenetére
Én is ezt az üveg-alu hátlapon vettem meg feketébe. Tényleg rendben van, de azért egy dolog kicsit zavar. Baromi éles az alumínium keret pereme.
No meg fingom sincs hogy fogom leszedni ha le kell majd mert úgy rácuppant és elég merev a hátlap
..nem olyan mint a gyári műanyag amit hajtogatni lehet meg letépni. -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Criminal017 #7469 üzenetére
Pont ilyet rendeltem aliról...
-
dongasre
tag
Ertesitesi sav erzekenysegen meg hatekonysagan javithatnanak. Volt mar olyan is hogy 4. probalkozasra sikerult lehuzni. 11.26os rom
-
Baloo27
aktív tag
válasz
Milestone2 #7456 üzenetére
feed that troll
-
törölt tag
válasz
WhiteWalker #7457 üzenetére
Mi fiok nekem szinkronizalt eleg sok dolgot, pl kepernyo elrendezesek, appok, smsek, hivaslista, contactok, de pl wifi es egyeb telefonbeallitasokat (gombok vilagitasanak kikapcsolasa,stb.) ujra be kellett allitani.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Criminal017 #7447 üzenetére
Szuper. Még egy kérdés , a ROM cserénél a backup hogy oldható meg? Ne kelljen mundent elölről beállítani...MI fiók is megvan adva...elég ha oda szinkronizálom?
-
SkyLaci
őstag
Nekem ma jött meg 2 hátlap, egy ilyen műanyag, és egy üveg-alu
a müanyag nekem nem karcos, csak az egyik sarkán sérült picit. (és ezen csak M van, nem MI)
az üveg tényleg üveg, nagyon rendben van szerintem, mér egy ajándék fóliát is kaptam hozzá (egyetlen hiányossága hogy az üveghátlapnál az infra elött nincs védő plexi (a müanyagnál van)
vastagságban is van különbség, a müanyag vastagabb a gyárinál, az üveg pedig a műanyagnál is vastagabb (de legalább a kamera így már védettebb helyzetben van)
-
Surda-
őstag
válasz
zolmesz #7449 üzenetére
Én ezen gondolkodom,egyszerű,de tökéletesnek tűnik.
-
Criminal017
őstag
válasz
WhiteWalker #7443 üzenetére
Persze, de már az ota is megy.
-
zolmesz
aktív tag
Van valakinek olyan, már bevált autós tartója, amit a telefonhoz lehet használni úgy, hogy a töltőt is be lehet menet közben dugni? Pár hete vettem a telefont, de az eddig használt autós tartóm olyan, hogy pont ott van egy tartó láb, ahol a telefon usb csatlakozója van, így pont nem tudom tölteni menet közben
Tudom, lehet keresgélni, de ha valakinek már bevált egy, az küldhetne egy linket, hol lehet hozzájutni. Külföldi oldal is jó.
Köszönöm! -
grafnet
veterán
Az eu ROM-ban nekem nem sikerült átállítani a wi-fi megosztást.
Van valami tippetek? -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Criminal017 #7425 üzenetére
Danke , ezt lehet manuálisan frissíteni?
-
Imy
veterán
Tiltólistát úgy létre lehet hozni, hogy ne is jelenjenek meg a kéretlen üzenetek?
-
grafnet
veterán
A másik, ami zavar: a nevekhez rendelt képeket nem hajlandó megjeleníteni bejövő híváskor.
A kimenőt még nem próbáltam. -
grafnet
veterán
Én is felraktam az eu ROMot.
Nekem nem problémás a play, s másban sem találtam még hibát!
Csak cache-t wipeoltam.Ami furcsa: ha, kézzel lépek másik wi-fi-re, akkor mindig kéri a jelszót. Ha a teló lép, akkor nem kér, simán átlép.
-
Klara_
őstag
Ne szenvedj a gyarival, tedd fel elotte a TWRP-t!
Ki is emeltek a multis ROMok forumaban: "Xiaomi Redmi Note 2/Prime (hermes) installation: Install our ROM via TWRP". -
Atrasko
tag
1. A rom cseréje a telefon saját, eredeti recoveryjével garanciavesztést jelent-e?
Gondolom, a nemzetközi 5.11.26 és a MIUI:HU romokkal nem, minden más főzött rommal igen.2. Van-e ebben a telefonban is valamilyen számláló, ami a romcserét naplózza, visszavonhatatlanul megjegyzi?
-
DaWe94
senior tag
Hmm... hát nálam az eus romban a play néha bezáródik magától, ha hosszabb ideig használom.... nálatok?
-
Xmister
senior tag
válasz
tomsolo #7430 üzenetére
Tévedés.
Próbáld ki: Lerakod a telefont egy helyre, kijelzőt beállítod, hogy soha ne kapcsoljon ki. Ne nyúlj hozzá, amíg le nem merül. Nézd meg mennyivel tovább bírja így, mintha használnád. Pedig ebben az esetben minden megy, csak a proci marad alacsony teljesítményen. -
BalanceR
addikt
válasz
csocsoszán #7422 üzenetére
Kiváncsi lennék OC nélkül mit hozna, a 9000MAhos Tabom nem bír ennyit, szép teljesítmény.
-
grafnet
veterán
válasz
WhiteWalker #7424 üzenetére
-
Criminal017
őstag
válasz
WhiteWalker #7424 üzenetére
[link]
A hermest töltsd. -
DaWe94
senior tag
válasz
csocsoszán #7422 üzenetére
Köszönöm
Remek
Most már nekem is marad ez a rom amíg nem jön érdemleges frissítés.
-
DaWe94
senior tag
Eddig jó, az EU-s rom semmi hibát nem találtam benne. Play sem záródik be, smsek is jönnek. Mindenhol magyar. Nincs benne bloatware egyáltalán. Képernyőzár háttér sem bugol. Csak wipe cache-t csináltam.
-
-
SkyLaci
őstag
MTP módot hol lehet kapcsolni?
múltkor kikapcsoltam, most meg nem találom -
DaWe94
senior tag
-
BalanceR
addikt
Csak a MiuiHU romot vonták vissza, vagy a MiuiEu-t is? Azt tudom, hogy az MiuiEus romban van magyar nyelv, de a fordításokat hetente frissítik? MiuiHUról MiuiEura wipe chace elég, vagy clean kell? Szerintem most jópáran kiábrándulnak a Hus romból...
-
Zsocó
aktív tag
OTA miért nem akar frissülni a telefon?
-
xabolcsy
aktív tag
Müködik a két koppintásos kijelző feloldás?
Van egyáltalán benne? Mert én nem találom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával