- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Philips LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
grafnet
veterán
válasz
betyarr #16203 üzenetére
Én, angolul használom a TWRP-t:
van a Wipe menüben: Format Data gomb, az mindent formáz, a belső tárolót is, és még a mSD kártyát is! (Ha van benne.)
Egyébként, meg az Advanced Wipe-ra mész, s ott mindent kipipálsz a mSD-n kivül.(Ha, emlékeim nem csalnak, akkor mindkét módszer kinyírja a rendszert is. Vagyis újra kell telepíteni, ezért a mSD-t vedd ki mindenképpen, s oda másold fel a zip-et. TWRP-nél mindegy mi a neve, s hogy hol van.)
-
Milestone2
nagyúr
válasz
betyarr #16201 üzenetére
És ez így van rendjén...
Frissítéshez Wipe cache / Wipe Dalvik/art
Factory Resethez Wipe Cache / Wipe Dalvik/Art / Wipe User Data
Teljes törléshez Wipe Cache / Wipe Dalvik/Art / Wipe User Data / Wipe All Data
így nézett ki MiRecovery alatt.
Ennek kell megtalálni a megfelelőjét a TWRP-ben (szerintem a Format Data opció az, de nem merek rá megesküdni...MiRecovery-t használok. Csak PC-re mentéshez bootolok TWRP-t.)
-
ktommy91
addikt
-
tonerz
aktív tag
válasz
betyarr #11132 üzenetére
Futottam már bele én is hasonlóba tg-nél.
Előfordulhat hogy egy szinte minimális észrevehetetlen deformáció volt az üvegben és ezért nem "cuppant"rá teljesen.
Anno egyet sikerült nekem némi hajszárító segítségével visszapréselni, de volt már olyan is hogy ez se segített. -
Milestone2
nagyúr
válasz
betyarr #8886 üzenetére
Akkor másképp írom. Úgy nem is fog jelezni.
ROM letölt.
Telefon belső memóriájába helyez.
Frissítés alkalmazás elindít
Jobb felső sarok három pötty (menü)
Rom telepítés kiválasztása menüpont
Megadod neki a letöltött Rom helyét.
Indít.
Vár.
Örül. -
DaWe94
senior tag
válasz
betyarr #7563 üzenetére
korábban írta valaki, hogy jön 2MB-al a play is... én tesztelni nem tudom neked mert 10megabites netem van
de nálam jön maxon 1,2MB/sec-al
a SOT nálam brutál... 47%-on vagyok 3óra 17 perccel, aminek a harmadát mobilneten töltöttem, a többit wifin... 1 óra játék, többi messenger+böngészés
-
Baloo27
aktív tag
válasz
betyarr #6515 üzenetére
Először indítsd el az időjárás appot.Aztán közèpsővel lèpj ki belőle.Megnyomod a bal oldalit(ez al alkalmazás váltó)…vègezetül pedig húzd lefelè az időjárás ikonját,lesz alatta egy lakat.Ha memóriába zártad,akkor az alkalmazásváltóban az ikonon lesz a jobb felső sarkában egy sárga lakat.
-
Surda-
őstag
válasz
betyarr #6399 üzenetére
Kapható máshol is, nem írtak róla rosszat.
-
gytacs
tag
válasz
betyarr #6376 üzenetére
Én most rendeltem a napokban egy ilyet. Ha majd megjön, tesztelem, aztán megírom, hogy érdemese ilyet rendelni. Itt ehhez még nincs feedback, de néztem ugyanezt a márkát más telókhoz, és ott nagyon dícsérték. Az összes többi amit eddig rendeltem "100% original-t", mind ratyi volt, kb a felét bírták az eredetinek.
-
válasz
betyarr #5273 üzenetére
Bekerhetik... Muszaki cikk... Es ha osszetort mondjuk.?
Azzal mit kezdenek.. A szamlat kerhetik, az eszkoz ha beleejtetted a Tiszaba nem nagyon tudod odaadni.
Lehet ezen porogni sokaig szerintem, de egy nagyobb targyi eszkozt megertem ha a telephelyen keresnek. De egy mobilt.... ?
Vagy veszek egy monitort, elfustol... Kerhetik, meg tarolhatom is a telephelyen...
Amit leirtak sztem iranyadobb.
-
-
Genesistibi
tag
-
tomsolo
addikt
-
válasz
betyarr #5251 üzenetére
Miert kellene? Nem ertekesiti tovabb...
Eu-n belul vagyunk, ő veghasznalo. Ha tovabb adná, akkor be kellene fizetnie.
Teljesen tiszta. En sajat celu telefonomat vettem cegunkre, pl.
Konyvelot lehet megkerdezni , de itt minden tiszta szerintem. Ismerosod nezzen utana picit
-
-
tomsolo
addikt
válasz
betyarr #5214 üzenetére
imho - ha az első teszten átmegy akkor már lehet örülni
nekem mondjuk samsung tv van az alapfunkciók mennek
a dvdm viszon lg ott becsapós volt hogy a play elsőre ment a többin viszont a teszten nem akartviszont ha utána mindent elfogadtam gond nélkül ment (bár sztem a telp nem vmi jó távírányítónak, mintha nem lenne elég erős jele)
-
BalanceR
addikt
válasz
betyarr #5164 üzenetére
Én nem vettem észre letöltés lassulást. Nem egy villám, párszor google server error van, de tegnap hajnali egykor kezdtem el telepíteni a miuihut, és kettőre már be volt lakva, pedig volt jópár appom...
Nem az az Opera Max cucc zavar be?Kamerából nem találtam a gyárin kívül olyat, ami tudna az SDre menteni,viszont nálam a camera Fv5 néha leszarja hogy ISO100 van beállítva, és ISO 700 lő, Ajánlom a legfrissebb Snap kamerát, enyhén tömörít, gyors, szép képeket lő.
-
-
eustock
tag
válasz
betyarr #4594 üzenetére
Mi sem azért postoltunk, mert bárkivel is vitázni szeretnénk, csak szerettük volna tisztázni az árak körül kialakult téves nézetet.
(#4596) tomsolo
iPaky tok és üvegfólia hamarosan érkezik.
(#4599) Ezekiel Ston
Nettó áron csak közösségi adószámra tudunk terméket értékesíteni, tudjuk hogy ez a lehetőség nem mindenkinek jó, de szerencsére a vásárlók döntő többsége így vásárol nálunk.
-
eustock
tag
válasz
betyarr #4586 üzenetére
(#4590) grafnet
A kínai nettó árat versenyeztetni egy áfás árral nem túl korrekt, a kínai nettó árat az eustock-os nettó árral kell összevetni, ott pedig nincs nagy különbség, amit a hazai garancia, és a másnapi átvétel kárpótolhat, már akinek ugye, mert ez is csak egy lehetőség a sok közül.
-
válasz
betyarr #4366 üzenetére
Nem, nekem most még nincs rajta fólia, de nem is matt fóliát rendeltem, hanem [ilyet], csak még nem érkezett meg.
Bár nekem is fent volt a gyári matt védőfólia 4-5 napig, voltak is előnyei, de némi hezitálás után úgy döntöttem, hogy jobb nekem a fényes fólia.
Csak azért linkeltem a matt fóliát, mert a kérdező matt üveget keresett, olyan meg nincs, legfeljebb úgy állítható olyan elő, hogy vesz egy normál fényes TG-t és rátesz egy matt fóliát. Persze az már okozhat fényerővesztést, meg drágább lesz a védőkészlet, mint a telefon
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma Sokkolóan alacsony ára miatt lehet népszerű a kínai gyártó új phabletje, ami ma mutatkozott be a nagyközönség előtt.
- EA Sports WRC '23
- Yettel topik
- GTA VI
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fujifilm X
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- iPhone 13 256GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4223
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest