Aktív témák
-
Dokibá
aktív tag
Pont errôl beszélgettünk a Heineken moddos sráccal (egyébként nézetem szerint egy különdíjat
megérdemelt volna és ezzel nem vagyok egyedül), hogy mi van akkor, ha valaki csak egy üres
házzal érkezik? Nem volt nevezési feltétel a m?ködô gép. Szóval ha én odaállítok egy
iszonyatosan megmoddolt überbrutálállatra festett géppel, amiben nincs semmi (de lehetne,
szóval a funkcionalitás megmarad), akkor nincs esélyem? Ráadásul az én ?gépem?-nek abszolúte
nincs szüksége semmi extra h?tésre, van benne egy procih?tô+a tápé és így 37 fokos. Asszem
sportot fogok ?zni abból, hogy extrakevés pénzbôl extrasok munkával mit lehet kihozni egy olcsó
házból. :t -
Dokibá
aktív tag
Személyes érintettség miatt szólnék bele a vitába: a házat én festettem. DE. Nem az én
tulajdonom, nem én dolgoztam a többi részén és nem én találtam ki, hogy nézzen ki az egész.
Voltak tanácsaim, amiket Kalandor (elôbb-utóbb) elfogadott. És segítettem neki kivágni a házat,
ahol szerette volna, ez neki nem ment volna egyedül (biztos van aki tudja, mirôl beszélek). Sôt,
tulajdonképp én ajánlottam fel, hogy kiviszem a versenyre, különben talán eszébe sem jut
elmenni. Nekem ez egy elég jó reklám volt, remélhetôleg megdobja a renomémat, hogy az elsô
modversenyen elsô díjazott házban az én munkám is benne volt, de alapvetôleg ez a dolog arról
szól, hogy te kitalálsz valamit, elhozod nekem, én megfestem, te KIFIZETED, és passz. Az egy
dolog, hogy Kalandornak nem kellett kifizetnie (megint csak reklám indokkal). Egyébként a
következô versenyen szándékomban áll saját géppel indulni, úgyhogy majd ott meglátjuk, mire
megyek egyedül :D.
Aktív témák
- Sorozatok
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- BestBuy topik
- Fotók, videók mobillal
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Slim 5 16AHP9
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3357
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest