Legfrissebb anyagok
- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Dokibá
aktív tag
Pont errôl beszélgettünk a Heineken moddos sráccal (egyébként nézetem szerint egy különdíjat
megérdemelt volna és ezzel nem vagyok egyedül), hogy mi van akkor, ha valaki csak egy üres
házzal érkezik? Nem volt nevezési feltétel a m?ködô gép. Szóval ha én odaállítok egy
iszonyatosan megmoddolt überbrutálállatra festett géppel, amiben nincs semmi (de lehetne,
szóval a funkcionalitás megmarad), akkor nincs esélyem? Ráadásul az én ?gépem?-nek abszolúte
nincs szüksége semmi extra h?tésre, van benne egy procih?tô+a tápé és így 37 fokos. Asszem
sportot fogok ?zni abból, hogy extrakevés pénzbôl extrasok munkával mit lehet kihozni egy olcsó
házból. :t
Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Aluminium hűtőborda 105 x 52 x 10 mm - VGA backplate hűtés - ELADÓ
- EK-Vardar / Lian Li UNI Fan SL120 V2 / Lepa BOL.Quiet / EK-Meltemi - Ventilátorok, Fiók kisöprés
- Garanciális Noctua NH-D15 chromax.black
- Arctic freezer 33 eSport duo green
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Acer Predator Helios Neo 16 - 16"WQXGA IPS 165Hz - i9-14900HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3 év gari
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest