- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPad topik
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Fujifilm X
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
Aktív témák
-
modd3r
őstag
A modding verseny eredményhírdetésének videója letölthető az ftp.eplanet.hu -ről, ftp-hacktivity felhasználónévvel, JELSZÓ NÉLKÜL !
Sorry a sz@r minőségért... :( -
sequator
senior tag
ezen a versenyen felbuzdulva (de főleg szükségből) addig moddoltam egy mikro-ATXes házat, míg a sima ATXes táp bele nem fért:)) tudom, hogy nem nagy dolog, de kezdetnek azért nem rossz, mi? :DD
Sautia -
modd3r
őstag
Úgy tűnik Flatcoke lassan csorgatja azért az infot, a radikal-ra felkerült az interjú a 3. helyezettel + képek.
[L]http://www.radikalmod.hu/index.php?p=9&PHPSESSID=57420dac0c9f49c5656487698e8ad8db[/L] -
Cane
őstag
Mivel nem voltam a versenyen és nincs most időm végigolvasni a 415 db hozzászólást, ezért megkérdezném hogy a modding versenyen pontozásra került a dizájn, rend, szellőzés mellett az is hogy minél hankabb legyen a gép?
-
andorpapa
őstag
Még egy apróságot szeretnék hozzátenni az egészhez. Páran említették, hogy jobb lett volna, ha tudják, mire kell felkészülni, mit fog pontozni a nép. Szerintem ez így nem korrekt, elvégre nem a zsűrinek moddoltatok, és nem is azért, hogy mások elvárásainak megfeleljetek. Attól még, hogy valaki nem lett dobogós, még szeretheti a házát, sokat foglalkozhatott vele, örömmel barkácsolhatott rajta, és ez a lényeg, nem az, hogy a mi elvárásainknak megfeleljen a mű. Szerintem az a helyes hozzáállás, ha nem azért moddoltok, hogy nyerjetek, hanem azért nyerek, mert moddoltok.
Amúgy meg a zsűrivel kapcsolatban szeretném azt leszögezni, hogy a változatos összetétel (hardcore hűtőstől a vérbeli modderig) szerintem garantálta a teljes körültekintést, és ha ennyi és ilyen különféle beállítottságú ember állít fel egy rangsort, akkor az már kellőképpen reprezentatív erejű.
Én pedig baromira élveztem az egész rendezvényt, örülök neki, hogy összefuthattunk egy csomó ismerőssel, és persze annak is, hogy személyesen is találkoztunk olyan arcokkal, akik nevéhez eddig csak gif képeket tudtam kapcsolni. Na meg az is nagy dolog, hogy modding verseny volt, végre megérett erre a hazai modder nemzedék. Kár, hogy páran még nem nőttek fel erre a szintre, és demagóg, sztereotip cikkekkel hagynak nyomot érzékeny lelkivilágunkban. Na de sebaj, mi tudjuk, hogy jó volt, és ez a lényeg. Na meg az, hogy ha minden jól megy, tavasszal ismét találkozunk! -
_George
senior tag
kedves T. Balázs barátunknak (cikk szerzője) írtam is egy mailt gyorsan :)
-
Shim
őstag
Élmény volt a kiállítás, főleg amikor a léghűtés győzedelmeskedett a vízhűtés felett renderelés közben :DDD Persze aztán bizonygatták, h ilyen sose történt még és, h 50%kal jobb ha vízzel működtetjük a cuccost :U
Rákerestem itt a hozzászólásokban de nem találtam ezért berakom:
[L]http://kiallitaskepek.hypernics.dyndns.org/index.htm[/L] Néhány kép.
Gratula mindenkinek akik hozzájárultak eme történenelmi pillanat (hétvége) létrejöttéhez :C:C:C:C:C:C:C:C:C -
-
Ye_Nő
tag
válasz
Satan-Claus #402 üzenetére
//OFF
'madam' helyett egyből 'mum'-ra gondoltam...:))
//FFO
S*** javítva, bocsánat! :B
Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- alza vélemények - tapasztalatok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPad topik
- E-roller topik
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Hegesztés topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- EK-Vardar / Lian Li UNI Fan SL120 V2 / Lepa BOL.Quiet / EK-Meltemi - Ventilátorok, Fiók kisöprés
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- ASUS ROG STRIX 1000W Aura moduláris táp eladó /Garanciás/
- Montech King 95 Pro házikó FÉLÁRON + egy halom venti
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest