- HiMedia lejátszók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen TV-t vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Steam Deck
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Aktív témák
-
modd3r
őstag
A modding verseny eredményhírdetésének videója letölthető az ftp.eplanet.hu -ről, ftp-hacktivity felhasználónévvel, JELSZÓ NÉLKÜL !
Sorry a sz@r minőségért... :( -
sequator
senior tag
ezen a versenyen felbuzdulva (de főleg szükségből) addig moddoltam egy mikro-ATXes házat, míg a sima ATXes táp bele nem fért:)) tudom, hogy nem nagy dolog, de kezdetnek azért nem rossz, mi? :DD
Sautia -
modd3r
őstag
Úgy tűnik Flatcoke lassan csorgatja azért az infot, a radikal-ra felkerült az interjú a 3. helyezettel + képek.
[L]http://www.radikalmod.hu/index.php?p=9&PHPSESSID=57420dac0c9f49c5656487698e8ad8db[/L] -
Cane
őstag
Mivel nem voltam a versenyen és nincs most időm végigolvasni a 415 db hozzászólást, ezért megkérdezném hogy a modding versenyen pontozásra került a dizájn, rend, szellőzés mellett az is hogy minél hankabb legyen a gép?
-
andorpapa
őstag
Még egy apróságot szeretnék hozzátenni az egészhez. Páran említették, hogy jobb lett volna, ha tudják, mire kell felkészülni, mit fog pontozni a nép. Szerintem ez így nem korrekt, elvégre nem a zsűrinek moddoltatok, és nem is azért, hogy mások elvárásainak megfeleljetek. Attól még, hogy valaki nem lett dobogós, még szeretheti a házát, sokat foglalkozhatott vele, örömmel barkácsolhatott rajta, és ez a lényeg, nem az, hogy a mi elvárásainknak megfeleljen a mű. Szerintem az a helyes hozzáállás, ha nem azért moddoltok, hogy nyerjetek, hanem azért nyerek, mert moddoltok.
Amúgy meg a zsűrivel kapcsolatban szeretném azt leszögezni, hogy a változatos összetétel (hardcore hűtőstől a vérbeli modderig) szerintem garantálta a teljes körültekintést, és ha ennyi és ilyen különféle beállítottságú ember állít fel egy rangsort, akkor az már kellőképpen reprezentatív erejű.
Én pedig baromira élveztem az egész rendezvényt, örülök neki, hogy összefuthattunk egy csomó ismerőssel, és persze annak is, hogy személyesen is találkoztunk olyan arcokkal, akik nevéhez eddig csak gif képeket tudtam kapcsolni. Na meg az is nagy dolog, hogy modding verseny volt, végre megérett erre a hazai modder nemzedék. Kár, hogy páran még nem nőttek fel erre a szintre, és demagóg, sztereotip cikkekkel hagynak nyomot érzékeny lelkivilágunkban. Na de sebaj, mi tudjuk, hogy jó volt, és ez a lényeg. Na meg az, hogy ha minden jól megy, tavasszal ismét találkozunk! -
_George
senior tag
kedves T. Balázs barátunknak (cikk szerzője) írtam is egy mailt gyorsan :)
-
Shim
őstag
Élmény volt a kiállítás, főleg amikor a léghűtés győzedelmeskedett a vízhűtés felett renderelés közben :DDD Persze aztán bizonygatták, h ilyen sose történt még és, h 50%kal jobb ha vízzel működtetjük a cuccost :U
Rákerestem itt a hozzászólásokban de nem találtam ezért berakom:
[L]http://kiallitaskepek.hypernics.dyndns.org/index.htm[/L] Néhány kép.
Gratula mindenkinek akik hozzájárultak eme történenelmi pillanat (hétvége) létrejöttéhez :C:C:C:C:C:C:C:C:C -
-
Ye_Nő
tag
válasz
Satan-Claus #402 üzenetére
//OFF
'madam' helyett egyből 'mum'-ra gondoltam...:))
//FFO
S*** javítva, bocsánat! :B
Aktív témák
Hirdetés
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest