Hirdetés
-
PROHARDVER!
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slukkica
őstag
Szerintem ez készenléti időnek jó..... szerintem
Ez a rom van fenn 6.0.1 és febriári security patch:
[link]UI.: A szakadás egy TB mentés.
-
csabsz13
aktív tag
válasz
focvis #25393 üzenetére
helló,
kb. 2-3 hete én is downgrade-eltem 4.4.4-re, mert - szintén feleség - Nexus7/2012 már használhatatlan volt, bármennyire csupaszítottam is le a rendszert az 5ös androiddal.
azóta szárnyal, szuper a készülék.
szóval bátran a downgrade-el. ráadásul én nagyon rákészültem, mondom rámegy egy estém... erre kb. 20 perc alatt megvolt!
-
válasz
beloadjoker #25390 üzenetére
Sziasztok!
Hasonlót szeretnék kérdezni, a felségemnek van egy 2012-es N7-ese 5.1-gyel.
Panaszkodott, hogy mostanában nagyon lassú; megnéztem és tényleg katasztrófa, egy laggtenger, sok-sok másodperc (10 sec fölött) mire megnyit egy ES fileexplorert. Csináltam rajta factory resetet kb. 10 napja, tegnap nézem, ismét belassult teljesen.
Full alap appok vannak rajta + a popcorntime. De utóbbi rajta van az én telómon is, és annak semmi baja.
Mit lehet ilyenkor tenni? Mit érdemes?
Nincs tapasztalatom főzőtt ROM telepítésben. Tegyem fel rá a 4.4.4-et esetleg?Köszönöm!
-
Oldman2
nagyúr
válasz
beloadjoker #25390 üzenetére
Köszi, de elírtam.
Egy 2012-est veszek, amire kell arra ez is bőven elegendő lesz.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
beloadjoker #25388 üzenetére
Ezek a Slukica főzött ROM-ok pontosan merrefelé érhetőek el?
1-2 nap én én is egy 2013-as N7 tulajdonosa leszek...
-
József720
csendes tag
Sziasztok! Az asus nexus7 2013-as tablethez melyik android verzió vált be a legjobban? Nekem csak a wifis a tabletem az 5.0.1 van rajta ha jól emlékszem,de még ír ki újabb frissítést. Bocsánat most látom rossz ropikba írtam.
-
sirkan13
aktív tag
Sziasztok.Hozzá jutottam egy ilyen készülékhez.Volt egy gyári vissza rajta a belső tárhelyet külön töröltem,majd a készülék töltőre és félrerak.Kb egy óramúlva nézem a gépet kivankapcsolva és nem reagál semmire.Slimkat rom van rajta.Valami ötlet?Köszönöm.
-
csabsz13
aktív tag
sziasztok!
downgrade után (4.4) mindig zargat a gép az 5.0.1 frissítéssel. hogyan tudnám leállítani, hogy ne jöjjön mindig elő vele?
köszi előre is!
-
melan
senior tag
válasz
bencsikgab #25379 üzenetére
TWRP van fenn, és eljutok a recovery-ig. OTG-n rá tudok dugni pent, arról valószínűleg fel tudnám telepíteni a rom-ot, csak azt nem tudom, hogy melyiket... 3g-s változat, és 4.4.4 vagy 4.4.2 kellene. Amikor kiválasztom az installt, akkor tudok zip-et, vagy image-t kitallózni, ekkor megkérdezi, hogy a system vagy a boot partícióra akarom e flashelni. Őszintén megvallva eddig csak gépről raktam rom-ot, vagy telefonra odinnal, ott ugye külön kell betallózni a fájlokat, itt meg nem tudom.
Szóval jól jönne egy link egy ilyen rom-hoz, amit el tudnék neki flashelni...köszönöm, ha valaki hajlandó segíteni!
(elolvastam az első hsz-t, ott meg is találtam a twrp-s leírást, csak romot nem tudok választani hozzá a megadott 2 oldalról, nem akarok levélnehezéket csinálni a tabletjéből...)
-
zolikaDB
veterán
válasz
Slukkica #25191 üzenetére
Üdv!
Tudnál segíteni?
Jelenleg Kitkat alapú CM van fent a tableten, de nem túl acélos!
Neked ez a legfrissebb "fejlesztésed"? -> [link]
1, mindegy, melyik TWRP van fent?
2, ha a formázások megvannak és TWRP-ben vagyok, úgy fel tudom másolni kábelen a cuccokat gépről?
3, írod, h a következő verzióhoz nem kell külön kernel, ez netán készen van már, ha igen, hol érhető el? -
mobilizmo
addikt
válasz
bencsikgab #25379 üzenetére
Már amennyiben nyitott a lakat, de azt ő nem írta.
-
melan
senior tag
Sziasztok!
Kolléganőm tabletje indításkor google feliratot produkál egy lakat gombbal, melyet nem tudok nyitni. minden indulás eddig jut el. Gombkombóval be tudok jutni recoverybe, csináltam wipe-ot, factory resetet, de nincs változás. Van valakinek ötlete, milyen hiba ez? Mi a teendő? Fontos lenne, mert napi munkaeszköz neki... -
beloadjoker
őstag
válasz
boda.adam967 #25375 üzenetére
az összes 3g-s verzió 32es, tudtommal nem készült 3g-s 16os
-
boda.adam967
csendes tag
válasz
beloadjoker #25374 üzenetére
Igazábol majd eladni akarom csak gondoltam megkérdezem h mennyi lenne az az ár ami reális érte...igen 32 gb os a tab, az kimaradt
-
stigma
addikt
válasz
boda.adam967 #25371 üzenetére
Szerintem az lehet 20k+ is, attól függ 16 vagy 32-es.
Igaz sajnos én egy makulátlan állapotú 16GB-os verzsönt hírdetek 18k-ért de lehet 15k környékén viszik el, viszont a tied első gazda + Full extra van hozzá.
A piac pang, viszont a Nexus 7 még megállja a helyét és elég jó kis stock és tört romok vannak hozzá amivel az adott tablet eléggé ,,újjászületik" -
beloadjoker
őstag
válasz
boda.adam967 #25371 üzenetére
10-15kb
-
boda.adam967
csendes tag
Szaisztok, szerintetek egy nexus 7 2012 3G es gépet hibátlan álapotban megvigyázva foliázott, eredeti travel cover tokban tartott és hozzá adva + tartozékok doboz papírok, + eredeti dokkolót első gazdátol mennyiért lehet még eladni?(rootolva meg ilyenek nrm volt) és tényleg nagyon jó álapotban van megvigyáztam de mára már feleslegesé válg nekem és szerintetek mennyiért lenne érdemes továbbadni? Mert mára már csak netezésre használom, de arra már van más alternativa...előre is köszi a választ!
-
stigma
addikt
válasz
#45553408 #25368 üzenetére
Attól függ mi törött be, illetve mi ép. Nekem digitalizert sikerült eltörnöm sajnos, de ajánlom esetbe figyelmedbe alaplaphibás, apx hibás (beragadt flash) tabletet, mert azt hipp-hopp javíthatod, csak egy youtube videot kell megnézned kb.
Árban digitalizer kb 5 környéke, full kijelző 8-10k. Egyik lehegőség.
-
Tüske0614
aktív tag
válasz
Slukkica #25366 üzenetére
Akkor ez a tablet s.ar . Volt nexus 4 em szerintem sokkban nem különbözik egy rom csere vagy egy kernel, de javitsatok már ki mert földhözvágom. 2 napig töltöttem úgy hogy egy százalékkal sem emelkedett. Felraktam egy gyári rendszert 5.1.1. Franco kernellel ott megint nem vette a töltést. Vissza gyári és tölt. Mindamellett kijelzőidőmb2. 5 óra max.. akármilyen szoftverrel.
-
Tüske0614
aktív tag
Sziasztok az miért van hogy ha másik kernelt teszek fel nem tölti az akksit? Slukk romra éppúgy mint egy gyári rendszerre sőt akár rom is van ami egyáltalán nem veszi a töltést..??!!
-
dobragab
addikt
Üdv!
Nexus 7 2013-hoz szerintetek honnan érdemes OTG-kábelt rendelni?
-
törölt tag
válasz
kertimedve #25358 üzenetére
Gondolom gari nincs rá, 20 max.
-
kertimedve
csendes tag
Üdv
Eladósorba kerül a gépem, 16g 3g, külsőleg akad egy két kisebb karc, a szürke csík kicsit kopott, az akksi nem a legtartósabb fajta. Ezekt leszámítva minden rendben van vele, nem reklámozni vagy árulni akarom itt, csak azt szeretném megkézdezni tőletek, hogy mennyit kérhetek el értr kb?
Köszönöm -
Dolphine
addikt
válasz
Zolee70 #25353 üzenetére
A letöltés (törlés) szerintem elkerülhetetlen (root kell hozzá).
A figyelmeztetés viszont kikapcsolható. A legördülő menüben hosszan kell tapicskolni a frissítésre figyelmeztetést, majd a menüben az értesítések megjelenítése lehetőség elől ki kell venni a pipát. Na ezután nem fog nyavalyogni, hogy frissíts! -
Zolee70
csendes tag
Tudna valaki segiteni abban, hogy lehet a letöltött frissitést eltávolitani, illetve hogy hol lehet beállítani azt hogy ne is töltse le. Én a 4.4.4-et szeretném használni.
Előre is köszönöm. -
csuzso72
tag
válasz
l.skywalker #25350 üzenetére
Nekem az itt lévők vannak fent.
Eddig remekül megy. Most a fogyasztás is jó volt (igaz a play áruházat fagyasztottam, mert az rengeteget evett, most tesztelem úgy, hogy az nincs fagyasztva, csak az automatikus telepítést vettem ki).
Amikor az 5.1.1 után ment fel, még néha akadt, aztán az új Slukicca rom krült fel, de gaps hiányában visszaálltam erre. Teljes wipe után ment fel egyszerre (kiválasztásnál rom, kernel, gapps sorrendben), majd ismét egy wipe, de csak amit a telepítés után ajánl. Most még az előző telepítésnél tapasztalt akadások sincsenek. Nagyon jó most a rendszerem (kamerát nem néztem, mert még ezen életembe nem használtam).
Na jó, azért (messze) nem olyan, mint az Onplustwo-m, de nem is mai darab már
-
boda.adam967
csendes tag
Sziasztok azt hol lehet be állítani n7 2012 hogy ne keressen frissítést? 4.4.4 használok és sajnos már felajánlotta az új rebdszer telepítését de én nem akarom és azt se szeretnêm hogy ki jeleze, van errr valami trükk?
-
l.skywalker
titán
@(#25345) bajzal
Én ahogy feljebb írtam (csak, hogy duplázzam magam, de jó) ezt a főzött M-es ROM-ot használom:
http://forum.xda-developers.com/nexus-7/development/rom-6-0-android-marshmallow-pure-aosp-t3226012
A kamera kivételével minden működik, de lehet, hogy már erre is van megoldás XDA-n csak még nem olvastam utána.
Kezdetben volta naponta egy restartos megfagyás, de pár napja ezt is elfelejtette és csak reggelente, hosszú inaktivitás után nehezen röccen be, de már nincs FC vagy teljes Freeze.
Nagyon meg vagyok elégedve vele, ennek ellenére erősen gondolkozom, hogy visszamegyek 4.4.4-re, mert úgy érzem, hogy az Appok része, amiket használok (ill. használnék, mert még nem raktam fel mindet) ezen a ROM-on és M-en még nem fognak rendesen futni hosszútávon.
Gondolom sokat segítettem így, ugye?
-
Slukkica
őstag
válasz
vikla007 #25346 üzenetére
Lehet benne valami, én feltettem az utolsó gyári rom-ot.
https://dl.google.com/dl/android/aosp/nakasi-lmy47v-factory-b48bd71d.tgz
Utanna kezdtem rom-olni
-
bajzal
őstag
Nekem gyári 5.1.1 van rajta, de lassúcska. Van gyors, stabil Marshmallow? Persze főzött rom. Vagy inkább rakjam vissza a gyári 4.4.4-et?
-
csuzso72
tag
válasz
Slukkica #25343 üzenetére
Szia!
Kösz! Tegnap csak gyors próbaképpen felraktam, de a fent leírt hibák miatt leszedtem. Most a régid van fent, egy 2016.02.02-es pico gapps-al, és a később publikált kernellel. Tegnap nagyon szépen repült vele a gép (facebook és a chrome is). Ha hazamegyek megnézem a merülését
Az új rendszert (mint írtam) csak gyors megszemléltem, de az alap váz egy kicsit csupasz volt nekem és mivel nem merültem el benne, sok minden hiányzott. Home gomb nekem ment, de lehúzós probléma nálam is előjött. Beállítás menüben hirtelen nem találtam a fejlesztői lehetőségeket. USB-n gépre dugva alapból nem jelent meg a tárhely, de ezt gondolom a menüben be lehetett volna állítani.
Amúgy a pár perc alatt nagyon gyorsnak és simának tűnt. De a régebbi du-alapú romod is döccenés nélkül ment/megy.
-
Slukkica
őstag
válasz
G4bi89 #25341 üzenetére
Én ezt a gapps-ot használom:
[link]log-ot kellene csinálnod mert nekem nem jelentkezik a home gomb és a lehúzási probléma.
(#25342) csuzso72:
linkeltemFebruári update:
Ezen a csatornán (pushbullet) mindig lehet értesülni a frissítésekről: [link]Gyorsnak tűnik, és eléggé le van csupaszítva
A More menüpont alatt vannak ezek a funkciók:De egyébb emnükben is lehet találkozni egy két jó dologgal
-
Tüske0614
aktív tag
válasz
l.skywalker #25334 üzenetére
Most 5.1.1 gyári van rajta .semmi plusz és a google frissitések sem lettek rátöltve .Háttérben nem fut semmi de mégis merül. Helytelen (akksi)?csere alatt mit értesz ? 3 hetes benne tehát új. Asus szervizt megpróbálom hátha tud segiteni .
-
Slukkica
őstag
válasz
mobilizmo #25337 üzenetére
A romban menne van a kernel is, nem kell külön telepíteni.
(#25336) csuzso72:
Valami programmal nézd meg hogy a nagy foigyasztó, mi eszi ennyira az akkut. Én 1500-on OC-vel használom most és nem merül jobban, mert maxon nagyon keveset kell menjen a CPU.Ammenyiben a Noise Project rom-on vagy akkor elég a cache-eket törölni. Ha nem akkor full wipe kell.
-
csuzso72
tag
válasz
Slukkica #25335 üzenetére
Szia! Este szerintem lesz egy kis időm felrakni. Most az előző romod, és kerneled van fent. Jó, végre rendben működik, de nagyon merül. Néha használat nélkül, repülőbe rakva is (pl tegnap) előjön a battery drain és kikapcsolásig merül. Igaz a FB és a Chrome fent van (szinte csak ezeket használom rajta, meg a Synology DS Videoját).
Cache és dalvik cache törlés elég a felrakáshoz? -
Slukkica
őstag
válasz
Slukkica #25304 üzenetére
Itt a legújabb rom-om
Teljesen "saját" fejlesztés
Aki kiprobálja jelezzen vissza legyen szíves. Én is ezt használom már eddig nagyon bejön nekem
UI.: Mehet f2f2 -re formázott data és cache-re is. Valamint sima ext4-re is!!
UI2.: Nagyon Stock közeli, azokkal a funciókkal amit és használok. + Layers. Szóval akinak root kell vagy busybox akkor azt fel kell tennie.
Chears
-
l.skywalker
titán
válasz
Tüske0614 #25333 üzenetére
Bocs az offért.
3 irányú lehet:
1 - valamely alkalmazás/ok szívják le az aksit
2 - az aksi élettartama valamiért (helytelen töltés, csere) véget ért
3 - hardveresen szívja valamiÉn leginkább szoftveres oldalon vagyok jártas, ott tudnám végletekig kielemezgetni a dolgokat...
-
Tüske0614
aktív tag
válasz
l.skywalker #25332 üzenetére
Szóval nincs semmi ötlet ? Szériahiba ami ilyen fogyasztást okozna ?
-
Tüske0614
aktív tag
:-) prediktiv szöveg Rákosi az akksi akar lenne :-)
-
Tüske0614
aktív tag
Sziasztok használtam vettem nexus 7 et. A problémám hogy pörög nek le a százalékok bármit is csinálok vele. Par perc youtube és négy/öt százalék le is megy . az Rákosi uj benne kettő hete vettem. Csináltam már battery bin törlést rengeteg rom cyanogen gyári 4.1- 6.0 ig az eredmény ugyanaz mindig kijelzőidőm max 2.2.5 óra . Hadd véres dolog lehet a háttérben mert szoftveresre már nem is gondolok.ezt negyvennyolc százalékkal kezdtem írni most 45.
-
Cynicelectro
aktív tag
válasz
bencsikgab #25326 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm. Sikeresen abszolváltam a feladatot.
-
Funthomi
aktív tag
válasz
Efreet #25324 üzenetére
Köszönöm szépen, megnézem majd!
Viszont mindenkihez szeretnék szólni. 4.4.4 Android verzió és CM 11 fut a tableten, de iszonyat lassú és be sem laktam igazán. A Gyári beállítások visszaállítására mentem rá, bízva abban, h azért utána gyorsabb lesz. Hát egy nagy francokat (és még le sem törölt mindent a tabletről).
Mit javasoltok, mit tegyek vele, h használható rendszer legyen egy stabil verzióval? Minden ötlet jól jön, kezd eléggé felhúzni a tablet -
bencsikgab
tag
válasz
Cynicelectro #25325 üzenetére
System-wide supportot valószínűleg nem ad, de Nekem MXPlayer alatt a következő módon sikerült orvosolni ezt a problémát:
Kodek beszerzése innen: [link]
Másolás a gyökérkönyvtárba, például ES File Explorer-relEzt követően az MXPlayer (launcherből indítva) elméletileg fel kell,hogy ismerje az új kodeket, ezt követően lesz hang az AC3-as hanggal "érkező" videókhoz is.
Forrás: xda
-
Cynicelectro
aktív tag
Valakinek van ötlete AC3 audio kodek hiányára?
-
Efreet
senior tag
válasz
Funthomi #25323 üzenetére
Nekem is volt, hogy nem váltott át (az utángyártott usb csatlakozóval együtt cseréltem) - vannak programok, amikkel gombnyomásra át lehet állítani a kimenetet, nem kell az érzékelőre hagyatkozni:
[link] (én a Soundaboutot és a HF widgetet próbáltam ki, azok működtek)
Ha így működik, akkor "csak" a csatlakozás érzékelő zavarodott meg. -
Funthomi
aktív tag
Sziasztok!
Olyan problémám akadt, h nem érzékeli a fülest a tablet, a hangszóróból jön így a hang. Van tippetek mi a franc baja lett? Két fülest is kipróbáltam, szóval azoknak nincs baja.
-
Tüske0614
aktív tag
válasz
l.skywalker #25320 üzenetére
A gapps nem megy fel ..visszaraktam mahdit😐
-
l.skywalker
titán
sziasztok, találtam az XDA-n egy 6.0-ás ROM-ot N7-re. Felraktam és meglepően jól működik. Az időközönkénti belassulás, ami az 5.1.1-nél volt tapasztalható, teljesen megszűnt. Időközönként kell adni neki egy restartot, mert képes ez is elveszíteni a fonalat, de lényegesen kevesebb alkalommal, mint az 5.1.1
Van más is aki már felpróbálta?
http://forum.xda-developers.com/nexus-7/development/rom-6-0-android-marshmallow-pure-aosp-t3226012
-
törölt tag
Sziasztok.
Lehetséges teljesen formázni a rendszert? Arra gondolok, hogy letörölni valahogy az egész droidot, és az alap droidot feltenni? -
stigma
addikt
Sziasztok!
Adott egy lock-olt, nem root-olt Nexus 7, amin 5.1.1 fut. Gépre dugva ismeretlen eszközként látom, ami nem gond, mert winusb driverrel Android adb eszközként felismeri. Menüben usb -debugging engedélyezve, tárhely-nél a Media device (MTP) => pipa.
Ha Nexus toolkittel, vagy cmd-ben ,,adb devices" - al nézem nem listázza az ezközt. Mi baja lehet?
Tegnap tettem ösze darabokból, esetleg usb kábelt nézzem meg, vagy a szalagkábelt hátha azzal vn a gond?Seígtsége előre is köszi.
-
törölt tag
Remélhetőleg sikeresen rootoltam a tabletet, aida szerint.
Kérdésem, továbbra sem tudok otg-n keresztül pendrivről másolni táblára, sem onnan vissza pendrivre. Vagy a rootolásnak nincs köze hozzá?
Még egy kérdés, most rakom újra, és eltűnt a zöld kis "emberke" a formázásnál. Ez is a rootnak köszönhető, vagy valami félresikerült? -
Funthomi
aktív tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata Genius Luxepad 9100 termékkel kapcsolatban?
Üdv:
Funthomi -
csuzso72
tag
válasz
Slukkica #25304 üzenetére
Szia! Felraktam tegnap a te romod mellé. Eddig nagyon jo... azt kell mondjam, egy istem vagy
A tabletem visszatért az élők közé
Még a készenléti fogyasztásra leszek kiváncsi, mert az eddig sok volt és most is annak tűnik, de pár nap alatt majd kiderül. Mindenesetre ismét hasít a gép (5.1 után hiába volt visszarakva a 4.4, szar volt, most megint egy csodának tűnik)
-
Slukkica
őstag
válasz
beloadjoker #25297 üzenetére
grouper-Kernel-r8_601_slukk.zip
Kernel source:https://github.com/slukk/android-tegra3-grouper
Itt megnézheted hogy miket tud a kernelÉn elkérném tesztelni légyszi leírnád hogy milyen romhoz ajánlod esetleg te hogy használod stb+how to install milyen wipe stb?
6.0.1-es rom-on tesztelve de elképzelhető hogy lollipop-on is működik. Ezt nem néztem.A kernel autómatikusan felismeri és kezeli ez ext4-en és f2fs-en működő rom-okat. Egy dologra kell csak figyelni a /system csak ext4 lehet!!
Telepíteni ugyan úgy kell minden minden kernelt. Semmi különbség nincsen. Én wipe-ot sem csináltam.És még lenne kérdésem stickmount+Paragon exFAT, NTFS & HFS-t használ mindenki vagy van ennél jobb módszer?
Jó módszer mert így akkor is múködnek a dolgok ha a rom nem támogatja az automountotÉs külső hddre nekem elég fura a torrentezés, ezzel kapcsolatban van valakinek valami javaslata?
Erre szerintem kevés ez a tab -
törölt tag
Sziasztok.
Kérdésem a következő lenne, tudtok ajánlani valami egyszerű rootolásra alkalmas programot? Nézegettem pár videót ezzel kapcsolatban, de nem nagyon tudok dönteni hogy melyik lenne a jó, egyszerű. -
stigma
addikt
válasz
dajkapeter #25300 üzenetére
Oks köszi szépen, megpröbálja ismerösöm akkor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legújabb Android referenciagépet az Asus gyártja, a készülék Tegra 3 lapkakészlettel, IPS kijelzővel és Jelly Beannel érkezik.
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest