Hirdetés
-
PROHARDVER!
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
csuzso72
tag
válasz
Slukkica #25343 üzenetére
Szia!
Kösz! Tegnap csak gyors próbaképpen felraktam, de a fent leírt hibák miatt leszedtem. Most a régid van fent, egy 2016.02.02-es pico gapps-al, és a később publikált kernellel. Tegnap nagyon szépen repült vele a gép (facebook és a chrome is). Ha hazamegyek megnézem a merülését
Az új rendszert (mint írtam) csak gyors megszemléltem, de az alap váz egy kicsit csupasz volt nekem és mivel nem merültem el benne, sok minden hiányzott. Home gomb nekem ment, de lehúzós probléma nálam is előjött. Beállítás menüben hirtelen nem találtam a fejlesztői lehetőségeket. USB-n gépre dugva alapból nem jelent meg a tárhely, de ezt gondolom a menüben be lehetett volna állítani.
Amúgy a pár perc alatt nagyon gyorsnak és simának tűnt. De a régebbi du-alapú romod is döccenés nélkül ment/megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- foobar2000
- Gyúrósok ide!
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nissan klub
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Ipad Mini 5 wifi
- ELADÓ - Amazon Kindle 2024 16GB Black (ÚJ, SZÁMLÁVAL)
- Apple iPad 2025 128GB Cellular 5G 2027.04.20. Apple jótállás
- Xiaomi Pad 7 Pro 11"2 / 8GB/256GB / Szürke / Újszerű állapot / 1 év garanciával / Csak WIFI
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest