Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen házat vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
-
PROHARDVER!
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slukkica
őstag
válasz
beloadjoker #25297 üzenetére
grouper-Kernel-r8_601_slukk.zip
Kernel source:https://github.com/slukk/android-tegra3-grouper
Itt megnézheted hogy miket tud a kernelÉn elkérném tesztelni légyszi leírnád hogy milyen romhoz ajánlod esetleg te hogy használod stb+how to install milyen wipe stb?
6.0.1-es rom-on tesztelve de elképzelhető hogy lollipop-on is működik. Ezt nem néztem.A kernel autómatikusan felismeri és kezeli ez ext4-en és f2fs-en működő rom-okat. Egy dologra kell csak figyelni a /system csak ext4 lehet!!
Telepíteni ugyan úgy kell minden minden kernelt. Semmi különbség nincsen. Én wipe-ot sem csináltam.És még lenne kérdésem stickmount+Paragon exFAT, NTFS & HFS-t használ mindenki vagy van ennél jobb módszer?
Jó módszer mert így akkor is múködnek a dolgok ha a rom nem támogatja az automountotÉs külső hddre nekem elég fura a torrentezés, ezzel kapcsolatban van valakinek valami javaslata?
Erre szerintem kevés ez a tab
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad Mini 5 wifi
- ELADÓ - Amazon Kindle 2024 16GB Black (ÚJ, SZÁMLÁVAL)
- Apple iPad 2025 128GB Cellular 5G 2027.04.20. Apple jótállás
- Xiaomi Pad 7 Pro 11"2 / 8GB/256GB / Szürke / Újszerű állapot / 1 év garanciával / Csak WIFI
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest