Hirdetés
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Steam Deck
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SSD kibeszélő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- HP notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
Sziasztok!
Adott egy Nexus 7 32GB-os 3G-s ami sajnos APX módba került. Elviegl úgy ekrült APX módba hogy félretette jónéhány napra és csutra lemerült az akksija. Lehet ezzel valamit kezdeni?
Ezenkívül bármi majd lenne van nekem egy ghoust touch-os tabletem amiben a kijelző rossz, de minden alkatrész működik, a kijelzőt ki tudom cserélni ugye ?
3G-s változat kijelzőjét cserélném egy wifis tab kijelzőjére, ez megoldható?Segítséget előre is köszönöm.
-
karesz81
tag
Sziasztok!
2012-es wifi only 8GB-os tabletem van.
A gondom, hogy mostanában néhány perces netezés után megszakad a kapcsolat. Nem dobja el konkrétan a jelet (max. sávot mutat a wifi), de nincs kapcsolat, nem tölt be semmi.
Ha ki-be kapcsolom wifit, vagy várok 1-2 percet újra jó lesz egy rövid időre.A nettel nincs gond, telefonról folyamatosan megy.
Csináltam factory resetet és feltettem az összes elérhető gyári frissítést (5.1-ig), de a probléma továbbra is fennáll.
Van valami ötletetek? -
beloadjoker
őstag
válasz
Slukkica #25296 üzenetére
Köszönjük uram!
Én elkérném tesztelni légyszi leírnád hogy milyen romhoz ajánlod esetleg te hogy használod stb+how to install milyen wipe stb?
És erre esetleg valami?
+ha van alkalmazás amit preferálsz írd meg, köszönjük!És még lenne kérdésem stickmount+Paragon exFAT, NTFS & HFS-t használ mindenki vagy van ennél jobb módszer?
És külső hddre nekem elég fura a torrentezés, ezzel kapcsolatban van valakinek valami javaslata?
/konkrétan fagyogat a tablet letöltés közben, de ha a tab belső tárhelyére töltök akkor semmi gond csak ha külsőre akkor fura, pedig aktív usb hubbal próbáltam/ -
Slukkica
őstag
Elkészült az első 6.0.1-es custom kernel
Azért mondom mert az xda-n sem találtam
Ha valakinek kell akkor szóljonMinden rom-ot támohat valamint automatikusan kezeli az ext4 és f2fs file rendszereket
-
beloadjoker
őstag
válasz
stigma #25294 üzenetére
Köszi!
Olyan van amiben a komplett kijelzőt cserélik persze de olyan ahol csak digitizert az lcd-n kevés, és jó lenne akkor pontosan tudni mit használtál stb, nekem is van itthon 2 komplett n7em is amiken digitizert kéne cserélni, és pluszban van még 1 kijelző amin szintén digitizert kéne cserélni...
És persze az is érdekelne mennyiből jönnek ki a hozzávalók mert alin 7eért már van komplett kijelző /lcd+digitizer/ keret nélkül amit csak ragasztani kell a kerethez és annyi. Digitizer ahogy látom olyan 2400ért van már. -
stigma
addikt
válasz
beloadjoker #25292 üzenetére
oks, megpróbálok majd.
Logout cikk lehet felesleges lesz mert elég sok youtub-os video van ahol elég jól látható hit és hogy csinál az ember. De ha rá vetemedem akkor írok természetesen. -
csaba1203
addikt
válasz
dajkapeter #25283 üzenetére
Nálam ugyanez Firefox és Facebook Lite. Google appok kigyomlálva és hasít a gép
-
flegga92
senior tag
válasz
stigma #25287 üzenetére
Az UV kijelzőragasztónak LOCA glue a neve. Műkörmöstől nem tudsz kölcsönkérni? Nyáron napsütésben a napon is megragad, de ez most nem kivitelezhető. Más ragasztóval nem érdemes szerintem ragasztani, foltos lesz. Még ezzel is lehet ha nem használsz ragasztókeretet. Ha nem akarod bevállalni inkább ne ragaszd össze, igaz nyomkodáskor be fog hajlani egy kicsit de attól működik.
A szélét bármilyen kétoldalú ragasztóval össze tudod ragasztani, csak jó vékony legyen. Érdemes felragasztani az egyik oldalát majd megmelegíteni, így jobban ragad. -
stigma
addikt
válasz
dajkapeter #25286 üzenetére
Kétoldaú jó , ha a keretet ragasztom az LCD-vel.
Viszont milyen ajánlott amivel az LCD-t a Digitalizerhez ragaszom. (Ha jól jött át a Youtube videoról)Elvielg bármilyen 2 oldaú ragasztó jó lehet nekem ha a keretet ragasztom vissza. Digitalizer-hez viszont ami ajánlott az az uv-s ragasztó, mert elég jó, és időtálló. Nekem viszont UV-s nem jó mert nincs hozzá cuccom.
-
stigma
addikt
Sziasztok!
Ha valaki szerelt már Nexus 7 tabletet arra lennék kíváncis milyen kétoldalú ragasztót ahsznált LCD + digitalizer cseréjére?
2 db nexus 7-em van egyikben jó az LCd szar az érintő, másikban szar az LCD , jó az érintő. Ki szeretném csaerélni viszont kell egy kéroldalú rabasztó, hogy a keretet vissazragasszam illetve kell egy olyan speckó ragasztó, amivel az LCD és digitalizert raagsztom össze.
Ismerösöm UV-set mondott, de ahelyett keresek valami egyszerűbb megoldást.
Segítsget előre is köszönöm.
-
feketepeti
aktív tag
válasz
dajkapeter #25283 üzenetére
Akkor már ha lehet tennék rá valami mást, hogy netmegosztást is tudjon, meg ilyesmi.
-
dajkapeter
senior tag
válasz
feketepeti #25282 üzenetére
Ha nem szeretnél romolgatni, akkor személy szerint a lassulást úgy gyorsítottam, hogy szinte az összes google alkalmazást letiltottam. És láss csodát, működik. Plusz delfines böngészőt használok, chrome is letiltva.
-
feketepeti
aktív tag
Sziasztok,
Egy 2012-es T-mobilos 32gigás 3g verzióm van.
Hogy álljak neki valami használható romot feltolni, mert ugye használhatatlanná lassult?
Elvesztem a verziókban, módszerekben totál.
-
CartmanLand0
senior tag
válasz
CartmanLand0 #25278 üzenetére
Ez is megoldódott, lecseréltem SlimKat-ra, ezzel is tökéletesen fut, én nincs hiba sem. Néha, ha lezárom a képernyőt, és egyből fel szeretném oldani, gomb nyomására nem reagál a tabi, olyankor picit hosszan nyomva éled csak fel, de ezzel együtt lehet élni
-
beloadjoker
őstag
válasz
Slukkica #25208 üzenetére
Szia!
A rom nagyon jó, viszont ha lehet lenne pár megjegyzésem, kérésem:
-a bluetooth fura:
összekötöttem egy bluetoothos egérrel működik is szépen viszont ha újraindítom a tabot akkor a bluetooth nem marad bekapcsolva így nem is csatlakozik ameddig be nem kapcsolom ez pedig a második kis bug, kétszer kell bekapcsolni a bluetootht hogy tényleg jó legyen, fura de tényleg.
Most ez nem létfontosságú dolog számomra azért lenne jó ha bekapcsolás után is bekapcsolva maradna a bluetooth mert az egyik n7em kijelzője egyáltalán nem érzékel tehát ilyenkor akkor otg kábel elő sima egérrel bluetooth bekapcs stb... Tehát ha ezt a kettőt ki tudnád javítani az nagyon jó lenne-otg y kábel nem működik esetleg ezzel tudnád bővíteni a kernelt? /otg y kábel a lényege az hogy egyszerre kezel otgn dolgokat és tölteni is lehet pl én usb hubbal használom így mehet rá külső hdd bill egér stb/
Köszönjük a munkád!
Most is arról írok
-
CartmanLand0
senior tag
Úgy döntöttem, nem maradok egy romnál, próbálgatok még párat. Most ezt tettem fel full f2fs CM11, minden szuper, viszont adódott egy probléma. A google play szinte mindíg leáll : a google play alkalmazás sajnos leállt. Főleg akkor, ha a keresőben keresek rá egy alkalmazásra .... mi lehet a probléma ? Tud valaki valami okosságot ?
-
pászka
tag
válasz
CartmanLand0 #25273 üzenetére
Na örülök hogy sikerült. ☺😊☺
-
beloadjoker
őstag
válasz
beloadjoker #25274 üzenetére
*bocs targytalan most olvaeom hogy mar twrp tamogatja az egeret
-
beloadjoker
őstag
válasz
Szia!
ext4en cwmel is megoldhato a telepites?
Van egy masodik tabom ami nem erzekel egyaltalan igy twrps telepites sajnos kiesik f2fsel egyutt.
Vagy esetleg van valami otleted hogy mikent tudnam igy formazni a particiokat f2fsre?
Letezik olyan twrp ami kezel egeret vagy hangero es bekapcs gombal lehetne iranyitani, vagy fastbootbol esetleg lehet e formazni f2fsre? -
KamuMazsola
őstag
Sziasztok!
Kicsit off, de testvér modell, hátha valaki tud segíteni, ezért ide is írok.A segítségeteket kérem! Probléma a következő: adott egy asus fonepad (ME371MG), nem veszi fel a töltést. Szétszedtem, az akkuja teljesen lemerült (0,02V). Sikerült az akkut bebikáznom, két nap alatt szakaszokban 3,7V-ig feltöltöttem egy 18650-es akku segítségével. A tablet így elindul, minden működik, csak a töltést így sem veszi. Az akkut 7%-osnak mutatja. Valószínűleg a töltőelektronika, vagy az akkuban lévő elektronika hibás. Az akkut kiszerelve teljesen feltöltöttem, beszereltem és a tablet összes funkciója működik. Amikor töltőre dugom a töltést is jelzi, de továbbra sem vesz fel áramot. Biztos valami kis hülye hibája van.
Abban kérem a segítségeteket, hogy ha tudtok ajánlani egy szakit dél-Pest környékén aki nem arany árban dolgozik, akkor tegyétek meg! Szeretném megmenteni ezt a fonpadet!Esetleg, ha volna valakinek egy jó akkuja egy próba erejéig, azt is megköszönném.
-
beloadjoker
őstag
válasz
l.skywalker #25270 üzenetére
Nem akarok pesszimista lenni de 70 alatti ár szerintem kicsit sem reális :/ Persze ne legyen igazam!
/nagyon elszálltak az árakkal nexusnál szerintem a nexus 5 és az 13as n7 volt az utolsó ami árban is megfelelő volt/ -
l.skywalker
titán
Sziasztok, egy kis bezsámoló. Kb. 1 hónapja felraktam az 5.1.1-et, mondván, hogy úgy is blankolni akartam a 4.4-et, kipróbálni. Facebook nélkül és teljesen alap működtetve, nekem napi 1-2 20-25 mp-es megfagyástól eltekintve teljesen jól működik.
2 dolog akasztotta csak ki:
- a Chrome böngésző (BETA) időközönként
- hozzáadtam még egy google fiókot és totál belassult. Kitöröltem és minden jobb.De elárulom, azért ha lenne lehetőségem rá, cserélném 2013-asra (volt az Edigitalnál 33ezerért refub, de mire oda jutottam elfogyott) ill. várom az újat amit pedzegetnek, hogy most kijön. Ha a WiFi-s verzió 70 alatt lesz, lehet, hogy rácuppanok.
-
CartmanLand0
senior tag
válasz
CartmanLand0 #25267 üzenetére
Na, sikerült
Egy laptopon Windows7 oprendszerrel simán ment minden, mint a karikacsapás. Kérdésem, hogy valahol nem lehet kikapcsolni, hogy automatikusan letöltse a rendszerfrissítést ??
-
envagyok
veterán
Ezt a TWRP 2.8.7.0 grouper recoveryt hogyan kell telepíteni?
-
CartmanLand0
senior tag
válasz
CartmanLand0 #25266 üzenetére
Na, pontosítok, mert látom hülyeséget írtam. Driver normálisan fent, USB hibakeresés bekapcsolva. Toolkitet elindítom, először is rootolni szeretném a táblát. Katt a Root-ra, csekkolja a gépet, fel is ismeri .... kiírja, hogy reboot fastboot mode ( vagy valami ilyesmi ), a tablet ujraindul fastboot módban, és itt vége, a toolkit kidobja, hogy nem található fastboot eszköz ... mit cseszek el ? Jó lenne már visszatenni a 4.4.4-et, napok óta szenvedek vele
-
CartmanLand0
senior tag
Na, sikerült USB kábelt venni, ezzel már tökéletesen működik, viszont az USB drivert továbbra sem tudom feltenni. Fastboot modban indítom a tabletet, csatlakoztatom a géphez, kiírja, hogy ismeretlen eszköz, stb. Eszközkezelőbe be, ott az USB vezérlők alatt megtalálom kis sárga felkiáltójellel, hogy ismeretlen eszköz. Illesztőprogram frissítése, kiválasztom a drivert, amit letöltöttem innen, majd ezt az üzenetet kapom :
-
mobilizmo
addikt
válasz
anonymus89 #25260 üzenetére
Nekem ez van fent. F2fs-el nagyon jó, gyors és hát a legújabb.
-
Tüske0614
aktív tag
válasz
Cm 11 tökéletes rajta .felette akadósnak tűnik
-
zhorvath
aktív tag
válasz
Ez így igaz.
4.4.4-et tegyétek vissza! -
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Barátom elhozta, hogy nézzek már rá ha tudok mert lasssú a tablet
Jelenleg 5.0.2 van rajta mit lehetne kezdeni vele, a 4.x-es verziókkal gyorsabb volt ti hogy látjátok? -
pászka
tag
válasz
CartmanLand0 #25256 üzenetére
A fejlesztői mód engedélyezve van, az usb hibakeresés be van kapcsolva? Esetleg próbálj meg feltenni a cyanogen módot a legutolsót, nem tudom legalább rootolnod sikerült-e. Aztán onnan tovább illetve ha akarod vissza.
-
beloadjoker
őstag
válasz
CartmanLand0 #25256 üzenetére
live linux adb és fastboot fel majd flash-all.sh előtte wipe esetleg fastbootból erase
-
CartmanLand0
senior tag
válasz
CartmanLand0 #25255 üzenetére
Virtuális Win7 sem ismeri fel
-
pászka
tag
válasz
CartmanLand0 #25253 üzenetére
Igen az 5.1.1 nekem is nagyon szar volt, pontosabban anyukámnak mert ő használta karácsonyig. Ezért is húztam rá másikat. Nincs másik gép a lakásban vagy a közelben?
-
pászka
tag
válasz
CartmanLand0 #25251 üzenetére
A tablet magában működik? Rakj fel egy airdroidot és úgy másolgass le vagy fel.
-
590227
aktív tag
válasz
CartmanLand0 #25249 üzenetére
Remélem sikerül összehoznod.
-
CartmanLand0
senior tag
válasz
590227 #25248 üzenetére
Tegnap vagy 100 szor ujraindítottam, az összes csatlakozót kipróbáltam, a gép nem reagál, mikor csatlakoztatom a tabletet, mintha semmi sem történne. A tablet tölt, a kábellel nincs probléma, de itt megáll a tudomány. Virtual box segítségével futtatok egy windows 7-et, megnézem azzal müködik e rendesen.
-
590227
aktív tag
válasz
CartmanLand0 #25247 üzenetére
A csatlakozásnál felajánlja a műveleteket,mappa megnyitása,stb,akkor kell kijelőlni az alap tevékenységet.Indítsd újra a géped,próbálkozz.
-
590227
aktív tag
válasz
CartmanLand0 #25242 üzenetére
-
Tüske0614
aktív tag
válasz
CartmanLand0 #25243 üzenetére
Lehet ezen már túlvagy akkor bocs de csak kamera módban fogja ez nekem is uj .1 hete van meg.. Mtp be miért nem látja??
-
CartmanLand0
senior tag
válasz
CartmanLand0 #25242 üzenetére
Bár itt megint elakadtam, bár ott van, mégsem tudok vele mit kezdeni..
-
590227
aktív tag
válasz
CartmanLand0 #25239 üzenetére
Szívesen,talán másoknak is hasznos lesz az info.
-
590227
aktív tag
válasz
CartmanLand0 #25237 üzenetére
-
590227
aktív tag
válasz
CartmanLand0 #25237 üzenetére
Ne ott keresd,a tálcán nyisd meg a számítógép mappát.
-
590227
aktív tag
válasz
CartmanLand0 #25235 üzenetére
A GÉP-nél látod,ott kell lennie a Nexus7 névnek,ne alul keresd.
-
pászka
tag
válasz
CartmanLand0 #25233 üzenetére
Itt sok hasznos infót találsz
Egyébként nekem is volt olyan hogy a gép látta ugyan a nexust csak épp a tartalmát nem mutatta meg. Bedugtam egy másik gépbe ott meg működött. Bár ha jól értem neked nem is látja.De miért nem rakod fel a 6-ost? Nekem is az van fent és megy rendesen, jó néha egy-egy röccenés van de nem vészes. Mondjuk én nem játszom rajta.
-
CartmanLand0
senior tag
válasz
beloadjoker #25232 üzenetére
Az lenne a problémám, hogy sehogy sem tudom az USB drivert feltenni. Eszközkezelőben sem látni a tabletet. Windows 10 ről van szó. Azt használnám én is, ha sikerülne a drivert feltenni
-
beloadjoker
őstag
válasz
CartmanLand0 #25231 üzenetére
mi a probléma? NRT-t használj ha most kezdesz androidozni az mindent megcsinál helyetted /csak a drivereket kell feltenned de az sem nagy művészet/
-
CartmanLand0
senior tag
Toolkit sem ismeri fel a tabot
Én feladtam.
-
pászka
tag
válasz
Slukkica #25200 üzenetére
Köszi, lehet hogy kipróbálom, bár rendesen működik a gép. Biztos nem töröl semmit? Csak simán másoljam fel és (Cache, dalvik-cache) után install? Vagy van vmi update opció is? Olvastam itt előrébb hogy nincs nfc, nos szétnyomkodtam pár napja mert szükségem lett volna rá de én sem találtam, ezen már működik az nfc?
-
inoxcrom
csendes tag
Köszönöm mindenkinek a válaszát.
-
zhorvath
aktív tag
válasz
inoxcrom #25224 üzenetére
Alaplap csere. Én vettem egy törött kijelzőset, és az volt a donor. Bármekkora alaplap mehet bele. Kisebb is és nagyobb is a jelenleginél, teljesen mindegy.
Az enyém azóta is tökéletes, 4.4.4. van rajta, nem frissítem, mert nagyon lassú lesz.
Nézz körül az eladó N7-esek között! -
inoxcrom
csendes tag
Sziasztok.APX mod nexus7 2012 evvel lehet kezdeni valamit?A számítógép nem ismeri fel,nem tudok kommunikálni az eszközzel.
-
G4bi89
senior tag
válasz
G4bi89 #25221 üzenetére
Na közben fel is pattintottam és feltettem az appokat is, elsőre villámgyorsan tűnik a rendszer. Két probléma viszont akadt, az egyik, hogy nincs nfc opció a beállításokban. (ez a kevésbé zavaró mert nem szoktam használni). A másik, hogy nem lehet több felhasználót hozzáadni, ez azért baj mert a család is használja a tabot időnként.
Ja igen a kernelben esetleg lehetne engedélyezni az undervolt -ot ? Kitkat alatt nekem -90mV-al atom stabil volt, és az öregecske aksi miatt különösen örülők minden egyes 5-10 percnek.
-
G4bi89
senior tag
válasz
Köszi
Azt hiszem akkor teszek egy próbát ezzel a 6.0 -ás rommal. CM 12.1 után váltottam a kitkat-es romodra, ami két felhasználóval is tökéletesen működik. Néha a flash tároló megadja magát és olyankor lefagy, de 3 éves elmúlt a tab és eleinte nem volt kímélve. (na meg amúgy is szar minőségűt tett bele az Asus mint tudjuk)Doze itt is teszi szépen a dolgát ? Nexus5 -ön tökéletes éjszaka wifin 8 óra alatt alig merül, napközben ha melóban wifin van szintén.
Szerk.: Opengapps-hez nincs valami linked mert a hivatalos oldalról iszonyat lassan jön.
-
CartmanLand0
senior tag
válasz
CartmanLand0 #25218 üzenetére
Valaki esetleg ? Videót is néztem róla, abban az eszközkezelőben macerált a srác, de én az eszközkezelőben nem is látom a tabletet
Hiába dugom a gépre, semmi reakció, csak tölti. Windows 10 rendszerem van.
-
mobilizmo
addikt
válasz
Slukkica #25210 üzenetére
2. próbálkozásra összejött (pedig mindent ugyanúgy csináltam mint először). D és C partíciók f2fs-el mennek. Első ránézésre elég gyorsnak tűnik és hihetetlen sok mindent lehet a DT-ben beállítani. Nagyon szívesen kipróbálnám a telefonomon is, sajnos a Moto G (1st Gen) nincs a támogatott modellek között.
Még egyszer köszönöm és gratulálok a munkádhoz. -
CartmanLand0
senior tag
Srácok, feltenném a 4.4.4-et de elakadtam.... az összefoglalóban ugye ott a driverhez egy link ... letöltöm a fájlokat, de nincs köztük telepítő fájl ... ennek mi a trükkje ?
-
törölt tag
válasz
CartmanLand0 #25216 üzenetére
Automatikusan letölti a frissítést, de magától nem telepíti, csak az engedélyeddel.
-
törölt tag
válasz
CartmanLand0 #25214 üzenetére
Gyáriból a 4.4.4
-
CartmanLand0
senior tag
Melyik a legjobban ajánlott, leggördülékenyebb rom a gépre ?
-
-
törölt tag
Azért jó, hogy a 2012-es verziót lecseréltem, mert a 2013-asnál, már áttértek a 6.0.x-szel a havi biztonsági frissítésekre.
-
Slukkica
őstag
válasz
mobilizmo #25209 üzenetére
Ezeket a képeket friss telepítés után készítettem, csak 1 program lett telepítve, természetesen az ami a képeken látsz. Neked is valami ilyennek kellene lennie:
Ha nem a DU logo volt az első indítás után akkor valamit nem jól csináltál. A másik hogy a /system-en mennyi hely marad az teljesen lébyegtelen mert oda már több program nem megy. Minden feltett program a /data alá és a dolgaik meg az Internal Storage alá. Nekem is fenn voltak a rom zippek és a Titanium Backup mentés is amiatt van a képen olyan kevés hely. De neked több hely kell maradnia.
-
mobilizmo
addikt
válasz
Először is köszi a linkeket meg természetesen benne a ROM-ot meg a kernelt. BIG LIKE.
Fel is raktam persze rögtön. Ami először furcsa volt, hogy nem a a DU boot logója futott, aztán, hogy ott voltak a korábban telepített appjaim. Pedig Data-t és Cache-t is formáznom kellett f2fs-re mert eddig ext4 volt és ezt persze meg is csináltam a zipek telepítése előtt. Aztán amikor megpróbáltam egy appot elindítani, reboot és újra elkezdte az appokat cachelni. bementem twrp-be és kiderült, hogy Data és Cache ext4-en van. Nyomtam egy format data-t (hogy biztos eltűnjenek a telepített appok) majd ismét konvertálás f2fs-re. Ezután reboot system és most már a DU boot animációja jött, aztán a rendszer is, újra nyelvet kellett választani és a többi gyors beállítás is jött. Most egy fura üzenetem van, nincs elég tárhely a rendszerhez csak 190 MB van. Győződjön meg arról, hogy rendelkezik 250 MB szabad területtel, majd kezdje elölről. Csak a pico.gapps és a rendszer van feltelepítve, nem tudom mitől lenne kevés a hely. És azt sem értem mit kellene újrakezdenem. Próbáljam meg esetleg twrp-ből wipe-olni a systemet és újra felrakni? Vagy esetleg van olyan is, hogy repair. -
Slukkica
őstag
válasz
vikla007 #25206 üzenetére
Semmit nem rontottál el talán kicsit figyelmetlenül olvastad el a bejegyzésemet
Kiemeltem hogy ext4-re jó jelenleg a rom.Amiatt formázta vissza a cache particiódat a boot mert a ramdisk-ben volt egy kis hiba, amit már javítottam. Valamint a kernel meg a /data particiótnem kezelte rendesen, mert nem ismerte az íj titkosítást és corrupt-nak itélte. Javitottam.
A kért drivos linkek:
grouper-Kernel-r8_601_dc_f2fs_slukk.zip
du_grouper-ota-eng.slukk_060116.zipInfo:
A kernel file nevében van két ismertető betű ami a DC! Ezek az jelentik hogy a kernel melyik partición kezelik az f2fs file rendszert. A file rendszer ismertető is benne van a kernelben.
D = /data
C = / cacheA telepítés (f2fs) verzió:
1. A kívánt particoók kialakítása TWRP-ben.
/system = ext4
/data = f2fs
/cache = f2fs
2. A szükséges file-ok feljottatása a tabra.
du_grouper-ota-eng.slukk_060116.zip
grouper-Kernel-r8_601_dc_f2fs_slukk.zip
open_gapps-arm-6.0-pico-20151225.zip (optional)
(pico-nál nagyobb valószinűleg úgysem fog települni a /system mérete miatt!)
3. A 3 file egymás utáni flash-elése. (Nem egyesével!) /Van erre külön opció a TWRP-ben/
Valami "Add more zip" vagy valami hasonló.
4. Újraindítás és örülésA következő verzióba amit lesz majd abban benne lesz minden nem kell külön a kernelt is flash-elni. A havonkénti security patch miatt, valamint az esetleges jó, új funkciók miatt.
-
mobilizmo
addikt
Én még mindig nem tudok a Box-os linkről letölteni. 3 böngészővel, box apk-val próbáltam, két különböző helyről (otthon, munkahely). Akinek megvan, nem tudná esetleg Drive-ról vagy Mega-ról megosztani.
Köszönöm. -
Tüske0614
aktív tag
válasz
CartmanLand0 #25202 üzenetére
Ok beleolvasok köszi.30 alatt reális ? Szinte alig van egy-egy eladó..
-
CartmanLand0
senior tag
válasz
Tüske0614 #25201 üzenetére
Én is most vettem, ma hozta a postás. Sikerült egy nagyon szép darabot kifognom, egy korrekt eladótol, szóval most öröm van
Most ismerkedem vele, eddig nagyon bejön, szép masszív darab, jó kézbe venni
Az összefoglalóban amúgy nagyon sok hasznos tanácsot találsz, böngészd át szerintem -
Tüske0614
aktív tag
Sziasztok ! Vennék egy ilyen tabletet ..használtan.. Egy-két jótanáccsal segitenétek milyen hibái lehetnek ..Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legújabb Android referenciagépet az Asus gyártja, a készülék Tegra 3 lapkakészlettel, IPS kijelzővel és Jelly Beannel érkezik.
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- PlayStation 5
- Politika
- Tőzsde és gazdaság
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Windows 10
- További aktív témák...
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest