Hirdetés
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Steam Deck
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
BornToBePuli
aktív tag
válasz
Teagol #25950 üzenetére
Szia!
És ha az Open GApps-ról szednéd le?
-
szaboo41
csendes tag
-
-
boda.adam967
csendes tag
válasz
Teagol #24791 üzenetére
Értem köszi a választ, én is tokban tartom már az első nap óta, eddig semmi baja vigyázok rá, lecserélni se nagyon akarom csak jobbat nem igazán találok ami nem nexus, de a 9 még nagyon drága a 7-et is 80 körül vettem mondjuk nem bántam meg csak ezek a kisebb akadozások meg ilyenek pedig 4.4.4 en használom mert ettől följebb még rosszabb a helyzet, pedig régen nem volt ilyen, kiváncsi vagyok h meg kapja az M et majd?! Mondjuk szerintem sokkal jobb lenne ha egységes rendszert adnának ki minden modeller főleg nexusra h támogatottak legyenek és jobban optomalizáltak...
-
törölt tag
válasz
Teagol #24743 üzenetére
Szerintem az ideális ha három készüléke van az embernek - a MiFi-n kívül:
1. Otthonra egy 9-10" méretű táblagép, amit sosem visz sehova.
2. Útra egy 4,3"-5" méretű mobiltelefon
3. Szintén útra egy 7" méretű táblagépAz utóbbi kettő nálam adott már + a MiFi is, de venni szándékozom majd egy nagyobb táblagépet, ami minimum FHD felbontást nyújt, de ennél már lényegesen nagyobbat nyújt a Nexus 9-is. Jelenleg a N7 2012-őt is Internetes TV nézésre, és multimédiás tartalmak fogyasztására használom - ez látszik is a tegnap beillesztett adatforgalomról -, viszont egy későbbi korszerűbb modellel már mehetnek a FHD-nél jobb minőségű Youtube Streamek is. Legalább jobban ki bírom használni a 60-as netemet
-
törölt tag
válasz
Teagol #24737 üzenetére
Arra írtam, hogy:
- én nem vásárolok használt termékeket, még refurb kiszerelésben sem, újonnan meg nem kapni
- 1 évvel később jött ki mint a topic alanya, de ez azt is jelenti, hogy 1 évvel tovább kap friss Androidot, ennek ellenére már elavult.(#24738) Stauffenberg : Mondjuk Nexus 9... nekem itthonra van igényem 8-10"-os táblagépre, azzal a kitétellel, hogy azt sehova sem viszem, legfeljebb nyáron magammal. A 7" vagy ha úgy van a méret ahogy mondod, hogy a káva vékonyításával érik el, hogy a fizikális mérete kerettel együtt ne legyen nagyobb mint a 7"-os modellnek, de a kijelző 8"-ra jöjjön ki, az pont ideális a kabátzsebbe. Szóval útra nekem a 2012-es modell is ideális, de ezt egyébként nem újdonságként fedeztem fel, már több alkalommal is leírtam itt
-
dajkapeter
senior tag
válasz
Teagol #24578 üzenetére
Nekem volt, mert meghalt a kijelző. Korábban már leírtam.
Egyébként 1 év van rá, én vettem még 2 évet hozzá akkor nagyon jutányosan az edigital-tól. Mert a kütyüt is onnan vettem.
Amikor meghalt a kijelzőm megkerestem az edigital-t, majd ők közölték hogy ha garanciaidőn belüli vagyok akkor az asus-t keressem, ha azon túl akkor pedig őket és ők elirányítanak a biztosítóhoz. Megkerestem az asus-t (csak az internetes felületen lehet leadni a hiba jelzését), 48 órán belül fel is vették velem telefonon a kapcsolatot, leegyeztettük hogy mikor jöjjenek érte. Kevesebb mint 24 órán belül már hívott is a futár (DHL), hogy itt van a ház előtt és elvinné az eszközt. Érdekes, de az asusnak csak és kizárólat a tablet kellett a dobozában! Se a töltő, se a kábel, se a papírjai. Alig telt el 1 hét és vissza is jött egy másik dobozban!
-
barnam_
nagyúr
válasz
Teagol #24578 üzenetére
Én 2013-ban refurb példányt vettem, azóta is tökéletesen működik.
(#24582) sideburns: én cseréltem az usb csatlakozót. Mi pontosan a kérdés? Hogy mennyi áramot vesz fel töltés közben? Nem tudom pontosan, de a kontakspray 10 órás töltéséhez képest 2 óra alatt feltölti most
-
Funthomi
aktív tag
válasz
Teagol #24103 üzenetére
Ha már Bsplayer. Nálam eddig az MXPlayer vitt eddig mindent. Aztán egyszer csak kiírta (valószínűleg egy appfrissítés után), h nem támogatott audiformátum (AC3). Aztán feltettem a Bsplayert, azzal végül vitt mindent, de rohadt halk =/ Van esetleg ötlet, mit lehet tenni ez ellen?
Köszönöm a helpet!
-
MartOOn
addikt
válasz
Teagol #23784 üzenetére
Nem hasznalom kozben. 5.02 van fent most igen. Most egy muszak alatt, tehat reggel 7-tol eddig 89%-ra birt feltolteni 28%-rol.ertem en hogy érintkezési hiba de az nem ugy muxik hogy muxik vagy nem muxik? Van olyan erintkezesi hiba hogy csak keves aramot enged at? Nem fernek at többen vagy mi? Elhiszem ha van csak en meg nem hallottam ilyenrol. Inkabb tunik sw hibanak mint hw-nak. Hiaba mozgatom hiaba cserelgetem a kabeleket, megforditani nem tudom, felenk 3 lyukú a konnektor. Jól mög kellene bikazni szerintem...
-
hejbaa
csendes tag
válasz
Teagol #23655 üzenetére
HR, mint Hard Reset? Ha igen, akkor megvolt, bár önmagába nem oldotta meg a gondot. Látom nemrég refurbised táblát kerestél. Én most vettem Extreme Digitalról. [link] 36 ezer pénz, szerintem jó biznisz, de annyira nem kell rám hallgatni, mivel ez előtt semmi okostelóm vagy táblám nem volt, de ha valamire kíváncsi vagy segítek/megnézem.
-
MammoUTh
csendes tag
válasz
Teagol #23189 üzenetére
Aksis témára többen irtak, erre reflektálva:
4.4.4 van a táblán, és így produkálja, nem is frissitettem 5.*-ra!
Én cseréltem már akkumulátort is, a régi aksival is 15-20 h (!!!) mire televeri a töltő és az uj akkunál sem javult a helyzet.. Eszerint inkább Polllennek lesz igaza és valami hardveres gond lesz.
Abban bíztam hogy valakinek konkrét megoldása lesz rá.@Polllen:
Ahogy néztem, az alsó "panel" az csak egy "szalagkábelköteg" amin a jack meg a microUSB van és onnét egy széles, sokeres szalagkábellel megy tovább az L alakú alaplap felső-közele fele, szerintem ott van a töltőelektronika, REV1 esetén. 2nd generációs készüléknél egy vastagabb nyák van alul amin a már emlitett 2 csatlakozó van, de nem tudom azon kívül van -e valamilyen vezérlő komponens azon a NYÁKon.
sajnos az a gyanúm, hogy ez alaplapcsere lesz, mert nem hiszem hogy forrasztgatással otthon ki tudnám cserélni csak a töltőelektronika részt.bármilyen építő jellegű ötletet szivesen fogadok, akár a hiba pontosabb behatárolását illetően is.
-
törölt tag
válasz
Teagol #22710 üzenetére
"A másik gondolatom, hogy nekem elég a 7".
A Nexus márkanév pedig úgy néz ki, szakít ezzel a hagyománnyal."Ez nekem is gond, főleg télen. Két olyan téli kabátom is van, amelyek belső nagy zsebeibe belefér tokkal együtt a gép. Éppen, mintha belezabták volna. Ha nagyobb lenne nem férne. Így -20 fokban is merek flangálni, mert tudom, hogy kellemes hőmérsékleten van. Egy ennél nagyobb készüléket viszont már nem tudnék elhelyezni, maximum hátizsákba, azt meg szibériai hidegben nem csinálnám, de még 0 fokban sem.
-
sto1911
veterán
válasz
Teagol #22710 üzenetére
Az a kulonbseg, hogy a Googlenek(Applenek, Samsungnak stb.) penzebe kerul, hogy az elavult keszulekekre fejlesszen, a romolok munkaja viszont "ingyen" van, ezert lesz jobb a CM, mint a gyari. Es a G is hulye lenne sokkal tobb penzt lapatolni ebbe, mikor mar 2.5 eve a piacon van. Ez egy ilyen biznisz sajnos
-
törölt tag
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Teagol #22285 üzenetére
Én anno hajlandó lettem volna megfizetni az iPad árát, eredetileg egy iPad minit akartam venni, nem a Nexus 7-et, de a 35 ezer forintos szolgáltatói ár meggyőzött (ugyan ott az iPad mini 100k lett volna). Egyáltalán nem bántam meg, de ha mondjuk most akarnék venni ilyen drága táblagépet (ma már nem akarok, az is lehet, hogy inkább vennék egy 5,5" - 6" körüli telefont, hogy ne legyen annyi cuccom), akkor lehet ismét az iPad felé húznék és nem a Nexus 9-et venném.
Az Androidot sokkal jobban szeretem mint az iOS-t, de "odaát" több az olyan alkalmazás ami igazán csiklandozza a fantáziám (elsősorban design, fotó, művészet témakörben, ami Androidon nagyon el van hanyagolva).
-
törölt tag
válasz
Teagol #22285 üzenetére
Ha kínai és mobileszköz (mármint nem csak ott gyártják, hanem maga a cég is kínai gyökerekkel rendelkezik), akkor nekem a Huawei jönne be, arra esne a választásom. Két eszköz is van a családban, az egyik az aláírásomban is látható
Lehet egyébként, hogy az idei Nexus széria után pont ők fogják készíteni a következőt. A Google hozzáállásában az az érdekes, hogy eddig mindig más gyártót választott. Az első volt az ASUS, aztán az LG, majd most a HTC. Kicsit olyan, mintha nem lett volna megelégedve a korábbi gyártókkal. Ha valami beválik, akkor miért váltana, ha nincs minőségbeli probléma, hacsak nem azért, mert a másik gyártó esetleg olcsóbban vállalná? Viszont itt pont az látszik, hogy elszálltak az árazással. Nem gondolom, hogy az előző két világcég ne tudna olyan minőséget produkálni - pláne ha megengedik nekik, hogy jóval magasabb árszintre lőjék be a terméket.
-
front3r
őstag
válasz
Teagol #22285 üzenetére
Ugyebár a telefonoknál már elég szépen ott vannak a kínaiak: OnePlus One, Oppo sorozat, Xiaomi.
Ezek minőségi telefonok, de olcsóbb áron adják őket, mint pl. a Samsung. Szoftveres támogatásuk kiváló, a OnePlus One pl. CM ROM-al jelent meg.Tableteknél nem tudom, hogy vannak-e minőségi kínai cuccok...
-
l.skywalker
titán
válasz
Teagol #22233 üzenetére
Én ma untam meg. 2 napig laggolt, majd jól ment. Majd megint laggolt 2 napig, majd megint jól ment 2 napig. Ma reggel levettem a dokkolóról és sorban minden APP FC-zett egy orbitálisat, ami futott a háttérben.
Bekerültem az Office Tablet béta-tesztelői közé, ahol csak 4.4.4.-ig tudják az APP-ot tesztelésre kiadni, így most visszaváltok és kényelmes 5-6 hét múlva majd feltelepítem az 5.0.1-et...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legújabb Android referenciagépet az Asus gyártja, a készülék Tegra 3 lapkakészlettel, IPS kijelzővel és Jelly Beannel érkezik.
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Steam Deck
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Revolut
- One mobilszolgáltatások
- Eredeti játékok OFF topik
- Politika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- iPad Air 6 11" 128GB Cellular Újszerű/2025.10.04.Apple Gar./Akku 100%/p4200/
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest